World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.123.771
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
dedaa kaže...

Prvo treba znati sto je uopce hull down, a onda nakon toga ga bi ga trebao znati i realizirati.

Bez brige, dobro vidim.

Lol,hull  down sam doktorirao,ja pitam za hull  up.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
Dr. Vicko kaže...

Uspio izgrindat Tigera P, nadam se da cu uspjeti do sutra navece i AMX M4 pa da ih upiknem sve dok su u pola cijene {#}

Ajmo par savjeta za Tigera P, moze li se vise koristiti kao brawler nego H verzija ili je i ovdje snajpanje i podrska iz druge linije glavni stil igre ??
Sta se vise isplati staviti onu unapredjenu suzpenziju od opreme koja kosta 500 000 ili potrositi skoro 8k free xp-a za gusjenice pa da stavim dugu 88 jer mi je vec otkljucana, a vidim da ne trazi kupolu  {#}

Procitao dosta zalbi na racun VK 3001P ali meni je nekako sjeo pravo :)

Ja  prije par dana završio grind za VK4502A. Zadnja 88 je snajperski top. Par puta sam ostao iznenađen s kakvih udaljenosti sam pogodio i napravio damage. Ali baš i ne pravi neki veliki alpha damage. Što se tiče kupole ja je još nisam otključo. Znači skupio 90 000+ bodova sa stock kupolom. Može se. Pošto mu je prednji oklop i najbolji to onda pokazuj, bokove i guzu čuvaj. Ja sam s njim uglavnom igrao snajpera. Sakrijem i gađam. Problem je što zna završiti i u tier 9 pa tu i sa dugom 88 nemaš šta radit. Sasvim ok tenk i s njim sam radio po 3k damagea, zahvaljujući reloadu od 7s na 88.

Jedino kao što je kolega rekao prije mene, pazi se žabara sa autoloaderom jer je tenk trom i pa će ovi sa autoloaderom uživat kružeći oko tebe.

16 godina
neaktivan
g12356 kaže...
dedaa kaže...

Prvo treba znati sto je uopce hull down, a onda nakon toga ga bi ga trebao znati i realizirati.

Bez brige, dobro vidim.

Lol,hull down sam doktorirao,ja pitam za hull up.

hull up niti ne postoji, ako je hull down da ti se samo kupola vidi, hull up bi trebalo biti suprotno, ali to uopce niti ne postoji kao nekakav termin jer jednostavno nema koristi od toga.

15 godina
dedaa kaže...
g12356 kaže...
dedaa kaže...

Bez brige, dobro vidim.

Lol,hull down sam doktorirao,ja pitam za hull up.

hull up niti ne postoji, ako je hull down da ti se samo kupola vidi, hull up bi trebalo biti suprotno, ali to uopce niti ne postoji kao nekakav termin jer jednostavno nema koristi od toga.

Ustvari postoji, ali znači jednostavno da je vidljiv cijeli tenk.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
g12356 kaže...

Šta kažete,da kupim panzera iv s?Jeli mu cijena 2500 golda?

Ja sam uzeo panzera 4 s i super peru... sa perom jedva da x2 kupim,dok mi je sa panzerom gust igrat posto ima ulogu.. precizan gun,pucas svake 4 sekunde i ako je tier6 igra i napravis hull down i ako ima puno siemka, 3k stete u par min i 70k cistog.. a neki dan sam se zaletel i jen na jen dobil type 58 ili kak se zove tier6 kinez... a duplo je brzi od mene.. (detrack,detrack, park behind,aply lube..enjoy).. bilo je gotovo u 20 sec max,od spotanja do njegovog unistenja... uglavnom,tenk se moze iskoristit zbog dobre kupole i preciznosti..

a super peru ne preporucujem nikom... kv5 te gura da dodjes do prve linije koliko si spor... ako je ispred tebe hevi,vecinom ga nemozes busit.. a nemozes snajpat jer gun je neprecizan.. uglavnom,ako nisi top tier,samo se zivicras..

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Hull up:

Moj PC  
20 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Hull up pozicija {#}

edit: lol. Hacker, istovremeno... {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 16:42 (Shamrock).

15 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A jebiga izgleda da sam glupost izjavio...

Mislio sam da se to moraš sa nagibima zezat kao da se postaviš tako da ti kupola se ne vidi{#}...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

dali mi neko može pomoć imam m18 Hellcat i posada mi je na 100% kako da sad ukljućim Šesto čulo, 

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rappy kaže...

dali mi neko može pomoć imam m18 Hellcat i posada mi je na 100% kako da sad ukljućim Šesto čulo,

Klikni na ikonicu plusića i dalje ćeš valjda znati.

13 godina
protjeran
phnx kaže...

a super peru ne preporucujem nikom... kv5 te gura da dodjes do prve linije koliko si spor... ako je ispred tebe hevi,vecinom ga nemozes busit.. a nemozes snajpat jer gun je neprecizan.. uglavnom,ako nisi top tier,samo se zivicras..

Kolko imas bitaka sa SP-om?

Meni je on jedan od najzabavnijih tenkova u WoT-u, samo ako ga znas iskoristit do kraja...sprijeda si neprobojan na srednjim udaljenostima i

jedino pazis da te ne flenkaju.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako ti super pero dođe od naprijed,gađaj ga tamo gdje se spajaju   kupola i hull,skužio sam da mu je tamo veliki weak point!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
g12356 kaže...

Ako ti super pero dođe od naprijed,gađaj ga tamo gdje se spajaju   kupola i hull,skužio sam da mu je tamo veliki weak point!

Evo video s weak tockama na SP-u, ali na srednjim udaljenostima ces ih jako tesko iskoristit ako nisi Lowe ili neki drugi svapski snajper.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
15 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...
g12356 kaže...

Evo video s weak tockama na SP-u, ali na srednjim udaljenostima ces ih jako tesko iskoristit ako nisi Lowe ili neki drugi svapski snajper.

Ja govorim za t29...neznam,ali meni ga tamo prilično dobro bupi gdje sam rekao.

12 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Nemoj otkrivat weak pointe pusti covjece neka sami skuze nekome ne godi ovo sto otkrivas :)

17 godina
DamageHigh kaže...

Nikad se rješit ove igre...izaziva ovisnost...opet sam počeo igrat...:/

To je OK kad ti ide (u igri), jutros sam do 4h bio budan, a redovito mene prvog pošalju u vječna lovišta, i danas čitav dan, čim ulovim priliku - samo WoT, ne moram igrati, YT, tutoriali...

A ne ide mi, nikako... Šta bi tek bilo da mi ide...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo došao je taj dan kada sam se oprostio sa svojim obj.704.. evo završna statistika

sa 268 sam bacio par partija i tenk je čudo.. očekivao sam da će biti dobar, ali je nadmašio moja očekivanja.. jako brutalan

evo ss početka druženja sa novim obj. {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
4 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
nine kaže...

to igraš s primiumom ili bez da znam otprilike koliko budem još partija odigrao s njim .... jer kupim samo duble s njim... nisu tD eji za mene ipak više volim midium tenkove

15 godina
neaktivan
World of Tanks

igram sa prem.. ako misliš na broj partija sa obj. 704, nije ti baš mjerodavno, jer sam ga imao prije nego su se pojavili t10 TD-ovi..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nine kaže...

igram sa prem.. ako misliš na broj partija sa obj. 704, nije ti baš mjerodavno, jer sam ga imao prije nego su se pojavili t10 TD-ovi..

da imal sam ga i ja prije ..al sad igram samo bez prim. akaunta tako da budem se naigral s njime {#}

16 godina
World of Tanks

Mlađi brat mi je postao pravi maher! Jedna od mnogobrojnih partija koje je danas dobio:

Klik! (obratite pažnju na Matildu IV - kakav je to top?)

Ponovno je podigao omjer! Ponovno je podigao omjer!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 23:06 (Izzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

u ovoj rundi sam totalno uzivo, igramo onaj arctic region, ja t29, spawnamo se tamo na brdu (desna strana), ja zalegnem iza brda, provirim puskom i drzim njih 5 na mjestu, a sve se ricocheta od mene {#}

edit: neznam zasto mi ovako unakazi slike kad ih uploadam, no jos uvijek se vidi...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 23:51 (rosimic90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bugzapper kaže...
phnx kaže...

Meni je on jedan od najzabavnijih tenkova u WoT-u, samo ako ga znas iskoristit do kraja...sprijeda si neprobojan na srednjim udaljenostima i

u cistoj zabavnosti,schmalturm mi je bolji... 

medium koji ide 25 km/h.. ma daj... 

jedino kako imam s njim dobre runde je da se postavim na 100-200m od siemka,mrvu nakosim i skidam jednu po jednu... a to mi je ko wot nekrofilija.. 

17 godina
World of Tanks

Evo ga, mučio sam se s ovim tenkom neko vrijeme, čak i dok je full istražen, teško se borio protiv KV-1, al nakon ovog više nemam sumnje, a i taman sam istražio M6 poslije te runde. Napokon Ace tanker i poprilično puno xp-a, oko 1700.

Preko 3k dmg-a sa tier 5 Preko 3k dmg-a sa tier 5
Lijep iznos XP-a Lijep iznos XP-a
A i fina zarada... :P A i fina zarada... :P
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Evo ga, mučio sam se s ovim tenkom neko vrijeme, čak i dok je full istražen, teško se borio protiv KV-1, al nakon ovog više nemam sumnje, a i taman sam istražio M6 poslije te runde. Napokon Ace tanker i poprilično puno xp-a, oko 1700.

Moj savjet-istraži si odmah zadnji top,tako da nebudeš cijeli stock na t29.Šta se tiče m6.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

eto kaj ti se dogodi kad te baci u igru sa siemkama i ostalim tulipanima

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...
phnx kaže...

Takvi su mi najdrazi koji vire samo s kupolom sa Sp-om i misle da su neprobojni kao recimo T29 kojeg stvarno trebas precizno pogotit u onaj poklopacc na kupoli da nanese dmg. Kod Super Pere je to puno jednostavnije,samo naciljat u mitraljez na kupoli i dmg je zagarantiran!!

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedno pitanje, trebao bi mi neki mod koji pokazuje koliku sam stetu nanio tokom partije...pošto koristim vanila wot...bez modova a i nisam nikad nesto koristio,jedno vrijeme jimbo...pa ako neko zna, bio bih mu zahvalan da mi kaže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Jedno pitanje, trebao bi mi neki mod koji pokazuje koliku sam stetu nanio tokom partije...pošto koristim vanila wot...bez modova a i nisam nikad nesto koristio,jedno vrijeme jimbo...pa ako neko zna, bio bih mu zahvalan da mi kaže.

XVM,i jos ti pokazuje efficiency rating igraca i eventualne sanse za pobjedu koje racuna,iako meni to ne igra neku ulogu ali ok mi je vidjeti s kakvim igracima imam posla!!{#}

13 godina
protjeran
juno kaže...

Takvi su mi najdrazi koji vire samo s kupolom sa Sp-om i misle da su neprobojni kao recimo T29 kojeg stvarno trebas precizno pogotit u onaj poklopacc na kupoli da nanese dmg. Kod Super Pere je to puno jednostavnije,samo naciljat u mitraljez na kupoli i dmg je zagarantiran!!

Nikad nisam igrao hulldown s SP-om (to radim s T-34), ali na srednjim udaljenostima neces mi pogodit vrh kupole...barem meni ne {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice