World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.115.402
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Dr. Vicko kaže...

Sinoc igrao na test serveru i svaki put zaginem od onog britanskog cudovista od TD-a na tieru X i sada udejm u regularni server i naidjem na tier X heavy tenk i pobjegnem kao bez glave sa IS 8, mislio onaj TD {#}

Bjezite kraci:D

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Konačno u garaži!

3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Cudi me sto ja zadnje dvi ure imam uzas partije,klasika partije 2-15 kad ono petak,sati 16:14,siemke dosle sa posla.dosta za danas....

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

http://worldoftanks.eu/news/6176-medium-tank-frenzy-magnificent-seven/

Ova specijalka će mi sjesti ko budali šamar.

-Taman mogu kupiti Cometa i VK 3002 (DB) sa kojim ću na kraju istražiti i kupiti Panthera. {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.

3 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Omfg, reskillao sam na 6th sense, camo i firefighting, odmah Ace tanker, skoro 9k dmga (6k od spotanja) i 80k kredita:

6th sense je definitivno na svakom tenku potreban,ja ga imam na svim t10 i t9 i nebrojeno mi je puta spasio živu glavu. premda ponekad zna štekati ali otom potom.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina
neaktivan
Erceg kaže...

Konačno u garaži!

ti igras na NA serveru?

16 godina
neaktivan

DA, ako te buni x5 to je sad za vikend.

16 godina
neaktivan
Erceg kaže...

DA, ako te buni x5 to je sad za vikend.

ma ne neg vidim 15k igraca online.

16 godina
World of Tanks

Koja partija maloprije! Odmah na početku njihova artiljerija je uništila našu i cijelu partiju smo gubili da bi na kraju pobijedili zauzimanjem baze. Čak i nisam završio u velikom minusu.

Snimka

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 21:46 (Izzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ah taj osecaj...... da kliknem na čefija?? :D

m5 1337 m5 1337
mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Stigo T30 kod mene :D Hahaha :) 155mm top gore, jer mi se neda imati 2x T34 u garaži :P Hah, tenk mi se sviđa, tj. jako mi se sviđa, odigrao nekih 20-ak partija i stil igre mi je dosta sličan stilu kakvog imam sa T34, samo još "sporiji" (hah naviko sam na 12-ak sekundi reload sa T34, pa kad krenem izlazit iz zaklona, T30 je tek obavio pola procesa reloadanja, pa se sponstamo vratim haha :D), ne smijem niti sa jednim niti sa drugim žurit. Uglavnom ako me ne unište ili ne oštete previše i uspijem dobro poduprijet tim da ne izgubimo, čak ne ode u minus :D A sviđa mi se osjećaj kada dobro roknem suparnika i skinem mu do 800HP :D Zapravo dal zna netko priču zašto je ovo u igri spalo pod TD granu (nije da se žalim sviđa mi se tier X TD koji sljedi :) ), iako je u stvarnosti bio kvalificiran kao normalni Heavy tenk (To je ustvari (T30 i T34) sve T29 sa drugim topovima)

Također još jedna super sa Hummelom, probio i uništio JgPanthera i VK3001H jednog za drugim sa 100% Hahaha rejganje u chatu, da koristim gold granate i sl., ali ne koristim gold granate i normalno fu*k arty :D :D

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 22:24 (Oly_E3).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Stigo T30 kod mene :D Hahaha :) 155mm top gore, jer mi se neda imati 2x T34 u garaži :P Hah, tenk mi se sviđa, tj. jako mi se sviđa, odigrao nekih 20-ak partija i stil igre mi je dosta sličan stilu kakvog imam sa T34, samo još "sporiji" (hah naviko sam na 12-ak sekundi reload sa T34, pa kad krenem izlazit iz zaklona, T30 je tek obavio pola procesa reloadanja, pa se sponstamo vratim haha :D), ne smijem niti sa jednim niti sa drugim žurit. Uglavnom ako me ne unište ili ne oštete previše i uspijem dobro poduprijet tim da ne izgubimo, čak ne ode u minus :D A sviđa mi se osjećaj kada dobro roknem suparnika i skinem mu do 800HP :D Zapravo dal zna netko priču zašto je ovo u igri spalo pod TD granu (nije da se žalim sviđa mi se tier X TD koji sljedi :) ), iako je u stvarnosti bio kvalificiran kao normalni Heavy tenk (To je ustvari (T30 i T34) sve T29 sa drugim topovima)

Također još jedna super sa Hummelom, probio i uništio JgPanthera i VK3001H jednog za drugim sa 100% Hahaha rejganje u chatu, da koristim gold granate i sl., ali ne koristim gold granate i normalno fu*k arty :D :D

Prije ti on i je bio tier x heavy tenk u američkoj grani.Onda su ga nerfali i stavili u td granu,jer su nekako morali popunit rupe u grani tank destroyera sa turretom.

Sjećam se doba kada su t30,is-7 i maus bili jedini tier x-evi...nije još bilo ni e100.A panther II je bio tier ix medium tenk.Ja sam došao kada je patch 6.4 bio aktualan i nije bilo američkih tank destroyera:

http://overlord-wot.blogspot.com/2011/03/world-of-tanks-v064-preliminary-patch.html

Ovako su tech treeovi izgledali u verziji 6.5:

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 23:07 (g12356).
14 godina
g12356 kaže...

Prije ti on i je bio tier x heavy tenk u američkoj grani.Onda su ga nerfali i stavili u td granu,jer su nekako morali popunit rupe u grani tank destroyera sa turretom.

Sjećam se doba kada su t30,is-7 i maus bili jedini tier x-evi...nije još bilo ni e100.A panther II je bio tier ix medium tenk.Ja sam došao kada je patch 6.4 bio aktualan i nije bilo američkih tank destroyera:

http://overlord-wot.blogspot.com/2011/03/world-of-tanks-v064-preliminary-patch.html

Ovako su tech treeovi izgledali u verziji 6.5:

Eh,jednostavnija vremena.Tad sam puno više uživao u igri nego sad :)

15 godina
World of Tanks

kaffa je u garazi od nedavno{#}

danas ce i vk28 pasti {#}

ovaj specijal ce mi doc ko samar budali-zbog opakog grajnda kineza i britsa, kao i leoparda, potrosil sam na zadnjem specijalu kupljenih 300 repair kit-ova

sutra ih kupujem tisucu {#}

a od 7 mediuma na specijalu ja imam prvih pet {#} (budala nakon samara,strucni naziv je siemka-jer je pital glupost: kto PL?)

onda je na redu ruski ferari t-50-2,jedno 20-30k expa d njega isto, sitno kad se zagrize i pegla,junacki,vojnicki,...{#}

see u on the battlefield{#}

roll out (osim ako vas ja ne blokam naravno-pa me lijepo podsjetite na ban{#} pa cu se lijepo i maknut{#})

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

PItanje u vezi m103.Dali sa njime isto onako mogu u hull down poziciju si stati kao sa t32 i pola sata puštati da lupaju po meni ili?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ekipa imam problemčić...danas je X5 bonus...

sjeo uz kavu  i odigrao s PzIII/IV i dobio X5, pa s SU-122-44 i dobio X5, pa Ferdinand i dobio X5..s Mausom pobijedio i nisam nikakav bonus dobio ni x2 :((((

u cem je problem?

PS: isplati li se kupiti Panther M10 na akciji sada ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 12:51 (Ziga).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

sjeo uz kavu  i odigrao s PzIII/IV i dobio X5, pa s SU-122-44 i dobio X5, pa Ferdinand i dobio X5..s Mausom pobijedio i nisam nikakav bonus dobio ni x2 :((((

u cem je problem?

Mozda si nocas igrao s mausom ili kasno navecer pa si skinuo x2...

M10 je smece, bolje skupi jos 3k golda pa uzmi super pershinga

...
15 godina
Ziga kaže...

Pa sigurno si pokupio x2 danas poslije 1 sat ujutro, jer svaki special pocne oko 6-7 po našem vremenu

15 godina
g12356 kaže...

PItanje u vezi m103.Dali sa njime isto onako mogu u hull down poziciju si stati kao sa t32 i pola sata puštati da lupaju po meni ili?

mozes mozes,al je m103 puno bolji za agresivniji gameplay,sa jako brzim reloadom i stravicnim topom

govorim o drugom topu,120, koji je skoro isti ko na t34,a zadnji ti se ni ne isplati otkljucavat jer je 60k expa, a t110 je 180k i s njim otkljucas i zadnji top,a ljepo ti ostaje najzabavniji tir 9 hevi elitan, sa super posadom i tir x topom{#}

bring them on! {#}

Ziga kaže...

u cem je problem?

kao sto je kolega reko, u 01.00 je reset datuma na serveru,nekad je bil u 2.00, sad je u 1

a specijali uvijek pocinju mislim da u 5 ili 6 ujutro,cak mozda u 7 po nasem vremenu

znaci od 01.00 kad se promijeni datum, do 07.00 dok ne pocne spacijal je sve po starom

bice da si tu popushio{#}

i ja sam gledal taj panter m10, al se nikako ne isplati imat pantera sa topom iz pzr4 nekadasnjeg

da je tir 6 onda da, al ovak bacen novac

bolje uzet onda taj pzr4 tir 6 ili t25 za trening posade

s cim god da sretnem tog m10, busim ga i pojedem

je mi ljep, al nedam{#}

jedino kaj se po meni isplati od nizih tirova je diker max zbog neg elevacije topa, mozes ljepo u hulldown i opakog topa

a pzr4 necu kupit jer bi uvjek imao gorak okus neceg poklonjenog,pa otetog i prodanog nazad

svaka partija bi pocela s psovkom,ili bi moral imat siemku kraj sebe namjestenog na volej da ga osamarim svakiput kad se iznerviram{#}

siemka on the battlefield

p.s. mislim da je najveca vjerojatnost za iduci {#} vrijedjanje poljaka,barem meni

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nikad brže i sa puno zabave nisam preletio preko nekog tenka da dođem do sljedećeg, uglavnom Jumbo je Elitan i T20 je u garaži (dobro dođe ovaj specijal i 50% oferta :D). Još sam i free expom uzeo kupolu i turret i u startu imam 90mm top na nek sad vidim siemke :D. Uz T20 uzeo i M4xyE8 :D Ne mogu ih još probat :/ jer ne znam što ću s posadom, Na T20 mislim prebaciti posadu sa Jumba, jer ta ima 2 perka, a na E8 prebaciti sa Shermana jer ta ima jedan perk... Onda ova dva "donora" bi korstio za treniranje nove posade (T26 meni služi za zaradu, ne za treniranje :D), jer su elitani... Ne bi volio iz starta ići sa novom posadom na novi tenk :)  CU on the Battlefield kako vi to volite reč, mada još vas nisam sreo :P

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

tolko kv1 dosad nisam vidio: {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 19:04 (rosimic90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Dok je kv (sadašnji kv2) bio t5 bilo ih je čudo jedno. To je tenk kojeg sam najviše puta ubio s pz4

13 godina
protjeran
chemmy kaže...

Dok je kv (sadašnji kv2) bio t5 bilo ih je čudo jedno. To je tenk kojeg sam najviše puta ubio s pz4

da onaj OP Pz4...

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
16 godina
neaktivan
World of Tanks

T20, i like it a lot, haha sviđa mi se tenk :D Treba bit u pokretu cijelo vrijeme i spontano radit dmg :D imam 90mm top gore :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

kupio princa, napravio haos sa stock topom, zvijerka od tenka

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna odlicna sa tigrom p. Jos malo i prodajem jagdpz4 i idem na jagdpanther cim posada izuči.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...
chemmy kaže...

da onaj OP Pz4...

Vjeruj mi,kv(sadašnji kv2) je bio još više op.

15 godina
World of Tanks

Mislim da je došlo vrijeme za povratak nakon duže pauze. 

Fv215b(183) here I come.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mystik kaže...

Mislim da je došlo vrijeme za povratak nakon duže pauze.

Fv215b(183) here I come.

Moraš čekati da patch izađe,ili moraš test server skinuti...

12 godina
neaktivan
World of Tanks

kako me igra zaje*ava {#}

1 xp fali 1 xp fali
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 9:57 (rosimic90).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice