World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.105.010
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
h51ph kaže...

Znam da ne prihvaćaju, nije prva pobjeda (nije mi se dalo cropat slike pa se slabo vidi).

Al nisam još ni poslo, čekam oće bit neki bolji rezultat :)

Pa što spominješ onda? {#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas mi je stvarno dobar dan

2 0 hvala 0
17 godina
someguy kaže...

Danas mi je stvarno dobar dan

Nije uopće, s Pantherom si dobio katastrofalno malo iskustva + kredita (nebitno što ste izgubili partiju)

~721 expa ukupno (bez bonusa) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 18:13 (Ziga).
15 godina
World of Tanks

cistih 720xp za defeat bez premiuma je i vise no solidno...

5 0 hvala 0
17 godina
U-MAD kaže...

Evo, ovako, otprilike i ugrubo :D

38 tenkova u garaži + 2 slota još free

Tiera X - u garaži 5, istraženo 7, s tim da su još dva tiera X na pola puta :)

Premiuma: 11 ukupno (IS-6, KV-5, Tetrapack, Super Peršo, Locust, T2 Light, ovaj novi božićni :), Type 59 i 62, Pz 38H735 i PzII Ausf J - vrlo rijedak tenk i koštao je između 30 i 50€ na e-bayu, ne znam da li ih još ima na prodaji

Kredita: 3,000,000

Golda: 282

Premiuma još 25 dana

Free expa: 16,000 za konvertat 320,000

Podosta razonorazne zlatne municije za sve tenkove, oprema vrijedna bilijune :D jer svaki tenk ima više manje najbolju opremu koja se može kupiti za njega

Posade su više manje dobre na svim tenkovima, na nekima 4 skill, na ostatku više manje 2 ili 3

Statovi: blizu 60% wina (59,44 točno), izgubljenih 39 %

14,5k partija - 21,5k killova, s avg expom 721

Ugl profil je prema onim službenim stranicama na globanom ratingu negdje u prvih 3,500. Efficiency je trenutno 2,150

Eto na kraju sam probao bit detaljniji što je moguće, možda se i nađe netko :P

E sad, da li bi znao otprilike bubnut neku cifru koliko bi se para dalo izvuć? 

Prvo WOW za acc....
Tesko da ces dobiti vise od 250 do 300 eura ali steta prodavati takav acc. 
Najgore je sto bi njega kupio netko ko nikada nije igrao sa tier X tenkom na standardnom serveru i unistio bi statistiku veoma brzo. Ne mozes nauciti igrati sa nekim tenkom kako treba dok ne odigras barem 300 bitki u njemu po mom misljenju :) 

OT: posto izgleda nece type dolaziti u gift shop sta mislite da li je bolje kupiti KV-a u ovom paketu ili za tu lovu uzeti golda pa mozda ubosti 2 premium tenka nizeg tiera, tier VII i mozda jos neki nizi dok su sada snizeni ??

15 godina
World of Tanks

Ce dijelit kakav tenkic za Blagdane

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lmutak kaže...

Ce dijelit kakav tenkic za Blagdane

Već jesu, američki tier 2 premium tenk T1E6.

Tko visoko leti, štedi gorivo.
13 godina
neaktivan

Hm kontao sam na to da sam nekad igrao Mafia Wars na fejsu i uspio sam utopit dobar acc za 650€, pa jbg, mislio da se može i ode... A gle igram ja još i nije mi prioritet prodaja, nego jednostavno mi je nestao onaj žar i želja za igrat. A to ko bi ga kupio i bi li ga uništio, eh to je već drugi par cipela :D jbg ima svakakvih igrača, a mislim da me i najviše ispiz*e ti njubovi. Ma gle nije bed ne moraš znati svaki weak spot i poubijat svaki tenk na ekranu, failam i ja milijun puta pa jbg :D nego ti ubiju volju oni koji apsoultno ne kuže osnove igre, ono zdrava logika i to... e ti mi krv popiju...

Za premium: Ja sam sad uzeo KV-5 baš da probam to čudovište, odigrao sam nekoliko partija i nije mi baš sjeo :/ dobro riječ je o malom broju partija pa je jednostavno možda bad luck, ali ako misliš uzmiat prem da skupljaš pare onda definitvno 8-icu... a mislim da je kv-5 dobar izbor

U mad bro?
14 godina
Dr. Vicko kaže...
U-MAD kaže...

Evo, ovako, otprilike i ugrubo :D

38 tenkova u garaži + 2 slota još free

Tiera X - u garaži 5, istraženo 7, s tim da su još dva tiera X na pola puta :)

Premiuma: 11 ukupno (IS-6, KV-5, Tetrapack, Super Peršo, Locust, T2 Light, ovaj novi božićni :), Type 59 i 62, Pz 38H735 i PzII Ausf J - vrlo rijedak tenk i koštao je između 30 i 50€ na e-bayu, ne znam da li ih još ima na prodaji

Kredita: 3,000,000

Golda: 282

Premiuma još 25 dana

Free expa: 16,000 za konvertat 320,000

Podosta razonorazne zlatne municije za sve tenkove, oprema vrijedna bilijune :D jer svaki tenk ima više manje najbolju opremu koja se može kupiti za njega

Posade su više manje dobre na svim tenkovima, na nekima 4 skill, na ostatku više manje 2 ili 3

Statovi: blizu 60% wina (59,44 točno), izgubljenih 39 %

14,5k partija - 21,5k killova, s avg expom 721

Ugl profil je prema onim službenim stranicama na globanom ratingu negdje u prvih 3,500. Efficiency je trenutno 2,150

Eto na kraju sam probao bit detaljniji što je moguće, možda se i nađe netko :P

E sad, da li bi znao otprilike bubnut neku cifru koliko bi se para dalo izvuć? 

Prvo WOW za acc....
Tesko da ces dobiti vise od 250 do 300 eura ali steta prodavati takav acc. 
Najgore je sto bi njega kupio netko ko nikada nije igrao sa tier X tenkom na standardnom serveru i unistio bi statistiku veoma brzo. Ne mozes nauciti igrati sa nekim tenkom kako treba dok ne odigras barem 300 bitki u njemu po mom misljenju :) 

OT: posto izgleda nece type dolaziti u gift shop sta mislite da li je bolje kupiti KV-a u ovom paketu ili za tu lovu uzeti golda pa mozda ubosti 2 premium tenka nizeg tiera, tier VII i mozda jos neki nizi dok su sada snizeni ??

Ma bolje ti je uzet KV-5, jer puno zaraduje.

prvi je Type 59, pa JagdTiger 8.8, i onda KV-5 po zaradi pa svi ostali iza, tako da uzmi KV-5 {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
World of Tanks

Jel nekome uspjelo dodati broj mobitela 091?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
St0ka kaže...

Nope....meni još uvijek kaže invalid number ili tak nešt.

Zasrali su dobrano.....

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
Krešo91 kaže...
St0ka kaže...

Nope....meni još uvijek kaže invalid number ili tak nešt.

Zasrali su dobrano.....

Men prođe kad upišem 91XXX...al kod ne stiže.

13 godina
neaktivan
St0ka kaže...

+38591*******(tvoj broj)

Samo da smislim nešto ...
15 godina
DedicatedGamer kaže...
St0ka kaže...

+38591*******(tvoj broj)

tako i pišem i kod ne stiže

13 godina
odjavljen
World of Tanks

Tako se i inače pišu brojevi. Sve je u redu. Ali WG se pravi glup jer to jednostavno NE RADI.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Pozz.

Trazim neki reticle (nisan) koji ima 2 bijela kriza. Jedan veci koji mi pokazuje ono nisanjenje gdje gledam a jedan manji koji je kao nisan od topa. Uz to bi moralo imat sekunde u reloading time-u i pokazivanje kolko daleko je meta.

Hvala.

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mihi999 kaže...

Pozz.

Trazim neki reticle (nisan) koji ima 2 bijela kriza. Jedan veci koji mi pokazuje ono nisanjenje gdje gledam a jedan manji koji je kao nisan od topa. Uz to bi moralo imat sekunde u reloading time-u i pokazivanje kolko daleko je meta.

Hvala.

To ti je j1mbos crosshair mod.

Link

15 godina
World of Tanks

To imam.

Trebam nesto tipa ona dva kriza sta su na stock nisanu samo sto su tamo crni a trebam bijele.

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imaš i bijele tamo. Igraj se s postavkama malo...

Evo kako bi izgledalo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 9:41 (flapo).
13 godina
neaktivan
mihi999 kaže...

To imam.

Trebam nesto tipa ona dva kriza sta su na stock nisanu samo sto su tamo crni a trebam bijele.

ovaj možda? http://mirtankov.net/crosshairs/7813-pricelu-wot.html

treba malo podesit

15 godina
World of Tanks

Prije sam imao jedan komplet modova ukomponiran u jedan programčić,kad se pokrenuo mogao si birati između jedno 15aestak modova i direktno ih instalirati iz tog programčića.

Da li se netko možda sjeća kako se zove ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Znaci treba nesto ovog tipa. Da je kriz po cijelom nisanu a ne da mi ono najvaznije (sredina) fali.

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kakvi su ruski TD-i poslije SU100? Trenutno muku mucim sa SU-100(a i nisam dugo igrao,pa se jos prisjecam),pa me zanima kakvi su tenkovi poslije njega,pogotovo ovaj novi SU-100M1.

16 godina
neaktivan
mihi999 kaže...

Znaci treba nesto ovog tipa. Da je kriz po cijelom nisanu a ne da mi ono najvaznije (sredina) fali.

Nešto ovako? Ja sam provao ovako i meni neodgovara...

15 godina
ivanoile kaže...

Kakvi su ruski TD-i poslije SU100? Trenutno muku mucim sa SU-100(a i nisam dugo igrao,pa se jos prisjecam),pa me zanima kakvi su tenkovi poslije njega,pogotovo ovaj novi SU-100M1.

ovaj su-100m1 je jako brz, agilan, top mu je isti ko zadnji top na t-44 samo brže puni

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 12:56 (Intel&ATI).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedne dobre partije sa TigerP bez premiuma... ne znam da li se isplati ovo poslati za specijalku i kamo se to uopće šalje na koji mail ? {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne racunaju se x2 rezultati.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

imam pitanje u vezi contesta, maloprije sam sa typom dobio oko 2600 expa, sad me zanima u koju to kategoriju ide(imam premium) i kad se to moze slati, hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 13:09 (Sheeva).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sheeva kaže...

imam pitanje u vezi contesta, maloprije sam sa typom dobio oko 2600 expa, sad me zanima u koju to kategoriju ide(imam premium) i kad se to moze slati, hvala

NVM, mislio da još vrijedi ono od jučer.

Imaš neke šanse.

Moš sutra do podne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 13:14 (mystik).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Onda je ovo besmisleno slati bez premiuma ....

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice