teško da će se osvojit nešto ispod 2k expa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Budimo realni 2k expe je veoma tesko dobiti bez premiuma eh sad mi nije jasno dali oni to obracunavaju sa premiumom ili bez ako je sa prem onda je lako 2k exp,znam jednog ima 2.900exp ali sa premiumom je dobio.
The bonus XP you gain through Premium counts for the contest. However, the double XP reward for first victory of the day does not!
računa se premium tako da je gotovo nemoguće bez prema to osvojit
glupo al šta se može
Uf da mi je sad opet odigrat jednu onakvu borbu s Chaffeom od 3000xp-a
Morat cu ga malo provozati pa da vidim sta bude
Ispod 2700 nema se smisla nadati ičemu. Naravno, dobiti mogu samo oni sa premiumom jer ko će skupiti 3k XPa bez premiuma.
EDIT: Koji jadnik lupa TDove bez obrazloženja. Valjda će mu to vratiti samopouzdanje u njega kojeg u stvarnom životu nema.
Nemoguce je igrati danas, previse je hendikepa i retarda, a i opcenito previse retardirane djece bez mozga igra tu igru, neka rade idu drkat na Need for Speed.....
Nemoguce je igrati danas, previse je hendikepa i retarda, a i opcenito previse retardirane djece bez mozga igra tu igru, neka rade idu drkat na Need for Speed.....
Upravo je to najveća stvar koja mi smeta u ovoj igri.
Ni 0 dmg hitovi bez criticala, ni 5 artyja u svakom timu, ni premium ammo mi ne smeta koliko mi smetaju "siema pl" debili sa 400 eff, 43% win rateom i tier 10 tenkom koji nemaju pojma o osnovnim mehanikama igre i taktici...
Upravo je to najveća stvar koja mi smeta u ovoj igri.
Ni 0 dmg hitovi bez criticala, ni 5 artyja u svakom timu, ni premium ammo mi ne smeta koliko mi smetaju "siema pl" debili sa 400 eff, 43% win rateom i tier 10 tenkom koji nemaju pojma o osnovnim mehanikama igre i taktici...
Jep, to je glavni problem igre, sta jos cekaju s onim eff da sloze, da baca igrace koji znaju igrate, a one retarde s retardima....
WTF??? di mi je x3??? o smeca glupa developerska, majcicu im karam njezno, prokleta bila ruska votka, smeca glupa retardirana i hendikepirana, smradovi glupi...
pogledaj na prethodnoj stranici pri dnu moj post
Malo petljam po ovom T1E6 i vidim da su AP granate besplatne, pa mi je palo na pamet da odem u store pa ih kupim ono na hiljade ako kasnije stave neku cijenu ljepo prodam to i zaradim nešto...
Odem ja u store i kad ono vidim nemogu se kupiti posebno, samo ovako ih možeš maksimalno 80 uzet
Ipak su svjesni da bi se dalo ovak zaradit neka lova
Cigani
Kakva partija, počelo je sa rezultatom -1:-1, da bi do kraja u mojem timu bila 4 team kila, a u neprijateljskom 3. Ovo mi je svojevrsni negativni rekord
Meni je rekord 2113 expa bez premiuma s VK4502A
i to je j...no tesko dobiti....
Pozz ljudi, da li netko zna koliko se i kako cijene accounti kad bi se prodavali?
Tipa da li je to:
- broj istraženih tiera X ili već koliko ih ima trenutno u garaži
- statovi
- efficiency, postotak pobjeda i te piz*arije
- premium tenkova
Eto, ako itko zna išta, bio bih zahvalan ;)
p.s. Sretan Božić svima :)
Pozz ljudi, da li netko zna koliko se i kako cijene accounti kad bi se prodavali?
Tipa da li je to:
- broj istraženih tiera X ili već koliko ih ima trenutno u garaži
- statovi
- efficiency, postotak pobjeda i te piz*arije
- premium tenkova
Eto, ako itko zna išta, bio bih zahvalan ;)
p.s. Sretan Božić svima :)
Koliko je tenkova u garazi ( cim vise desetki naravno ) Koliko premium tenkova, credita, para, golda, free exp-a, garaznih mjesta, stats itd... Sto vise svakakvog sranja to bolje :D

Evo, ovako, otprilike i ugrubo :D
38 tenkova u garaži + 2 slota još free
Tiera X - u garaži 5, istraženo 7, s tim da su još dva tiera X na pola puta :)
Premiuma: 11 ukupno (IS-6, KV-5, Tetrapack, Super Peršo, Locust, T2 Light, ovaj novi božićni :), Type 59 i 62, Pz 38H735 i PzII Ausf J - vrlo rijedak tenk i koštao je između 30 i 50€ na e-bayu, ne znam da li ih još ima na prodaji
Kredita: 3,000,000
Golda: 282
Premiuma još 25 dana
Free expa: 16,000 za konvertat 320,000
Podosta razonorazne zlatne municije za sve tenkove, oprema vrijedna bilijune :D jer svaki tenk ima više manje najbolju opremu koja se može kupiti za njega
Posade su više manje dobre na svim tenkovima, na nekima 4 skill, na ostatku više manje 2 ili 3
Statovi: blizu 60% wina (59,44 točno), izgubljenih 39 %
14,5k partija - 21,5k killova, s avg expom 721
Ugl profil je prema onim službenim stranicama na globanom ratingu negdje u prvih 3,500. Efficiency je trenutno 2,150
Eto na kraju sam probao bit detaljniji što je moguće, možda se i nađe netko :P
E sad, da li bi znao otprilike bubnut neku cifru koliko bi se para dalo izvuć?
Nemoj to prodavat,ipak je tu ulozeno puno truda novaca i vremena,ma nebi ja ipod 300€ razmisljo o prodaji tog acc.

Kakav je ovaj ruski premium TD SU-122-44?
Može neko uploadat VehicleAppeareance.pyc iz res foldera?
btw. Sretan Božić
Bitka sa derp M4, taman za contest
E jeli ovaj exp sto dobijemo od medalja ide u fre exp ili u ovaj exp od tenka.
Ruski TD SU-122-44
Dobar, brz reload time 6,5 sa remmerom i ventilacijom, pravi oko 350-400 dmg. Okretan i brz inače. Jedini po meni nedostatak dosta te baca sa tier 9 tenkovima, gdje i nemožeš nešto uraditi, da koristiš premium municiju nema svrhe. Kupio sam ga sad na popustu i definitivno se isplati.
Pobjeda!
Bitka: Ensk 25. prosinca 2012. 11:24:58
Vozilo: T1E6
Dobijeno iskustva: 708
Dobijeno kredita: 9.813
Dostignuća u borbi: Značka vještine: As tenkist
Sry, nije vrijedno spomena za Tier 2. Odigrao si sasvim uobičajenu partiju kakvu igraju 90% drugih igrača
Nebitno, snašao se.
x2 za prvu pobjedu ti ne prihvaćaju. Znači, poslao si screen sa 1k expa, a ne 3k.
x2 za prvu pobjedu ti ne prihvaćaju. Znači, poslao si screen sa 1k expa, a ne 3k.
Znam da ne prihvaćaju, nije prva pobjeda (nije mi se dalo cropat slike pa se slabo vidi).
Al nisam još ni poslo, čekam oće bit neki bolji rezultat :)
- 1500XP pa ti je to 1600. Nećeš dobiti ništa.
Sad sam imao sa T34 bez premiuma 2700XP ali sa bonusom za Top Gun.