World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.107.394
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Sta mislite o kv13 htio bih ga kupiti dok je na popustu,da malo odem na USSR medium liniju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

steppes...mi krecemo sa strtane gdje je pruga i naš najjači tenk is6 stane iza kuće u bazi i čeka....šta da kažem.otišo bi mu kuć i zalijepio prste bizonom

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

To stvarno igraju idioti u ovo vrrijeme. U 3 partije za redom svi, ali baš svi odu na istu stranu, i nitko na bazu, i izgubimo jer nitko nije išao do baze i ovi zauzeli. To pogotovo na Himmelsdorfu, svaki put na brdo a baza na suprotnoj strani.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

šesta partija sa patton-om 2 (slika).danas ga kupio. odličan tenk.neznam zašto sam čitao da nije dobar...još nemam ni zadnji top

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Kill Frenzy kaže...

šesta partija sa patton-om 2 (slika).danas ga kupio. odličan tenk.neznam zašto sam čitao da nije dobar...još nemam ni zadnji top

Lucky streak :P

Inače je odličan pošto ne trebaš skoro uopće ciljat previše jer ima jaaaako nizak aim time. A gun je jednostavno EPIC :D

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
World of Tanks

da nevjerojatno...voziš ga i "krug" se skoro uopće ne širi. inače koritim 10% aim time ali ne na ovom tenku jer ne treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
St0ka kaže...

To stvarno igraju idioti u ovo vrrijeme. U 3 partije za redom svi, ali baš svi odu na istu stranu, i nitko na bazu, i izgubimo jer nitko nije išao do baze i ovi zauzeli. To pogotovo na Himmelsdorfu, svaki put na brdo a baza na suprotnoj strani.

Pričaj mi...isto se i meni događa,svi na jednu stranu ko pčele na med hrle i onda ja moram jedini ili u paru s nekim branit suprotni flank i naravno izgubimo...Onda moram bjesnit po chatu a čini mi se da samom sebi nanosim više štete živcirajući se nego njima ebavanjem obiteljskog stabla.

17 godina
Ćoby kaže...
St0ka kaže...

Pričaj mi...isto se i meni događa,svi na jednu stranu ko pčele na med hrle i onda ja moram jedini ili u paru s nekim branit suprotni flank i naravno izgubimo...Onda moram bjesnit po chatu a čini mi se da samom sebi nanosim više štete živcirajući se nego njima ebavanjem obiteljskog stabla.

Ma samo opusteno ipak je ovo igra, nekad je gust sam ili sa jos jendim ili 2 tenka branit krilo i jos zaustaviti ili uzasno usporiti napad od jedno 7 tenkova :D
Problem je kada ostalih 12+ tenkova iz tvog tima kempa na drugoj strani {#}

A sto se tice tajpa haman da nece biti za Bozic jer ovo je gift shop na US serveru (slika) koji traje do 27 mescini, mozda bude kakav dobar gift shop paket oko nove godine {#} 

15 godina
Ćoby kaže...
St0ka kaže...

Ok ako si ti baš u tenku ili u TDu ali šta ću ja sam u GwPantheru...jedva skaute ubijem a kamoli nešta bjesnije.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Moja najbolja partija do sada

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 22:51 (O B O).

3 0 hvala 0
15 godina
Ćoby kaže...
St0ka kaže...

još bi bilo dobro da i jedan od njih zna engleski

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
neaktivan
World of Tanks

evo još jedna dobra partija {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Dobro dodje ovaj X3 xperience :)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam pitanjce za W.o.T eksperte...uglavnom igram igru nekih 2-3 tjedna..i jako volim americke tenkove...i sad imam jedno pitanjce...poslje m3 lee-a mogu birati izmedu m4 shermana i t1 heavy-a,koji da uzmem?koji je bolji?iskustva s ta dva tenka slobodno napišite. 

hvala :D <3 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovisi zelis li ici na heavy(T110e5), medium (patton2) ili mozda cak na tdove(T110e3)

Ja bih ti preporucio heavy liniju, najkraci reload(oko 7 i pol sekundi),brz je, pristojan dmg i koristan u klanskim

2 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Na grafu piše da je X3 bonus do 24.12

a u pojašnjenju piše da je do 23.12

naravno svi tenkovi mi imaju X2 bonus danas

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...

dubrad {#}

Xc
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

ujutro kad sam igrao bilo je x3?

13 godina
neaktivan
Sheeva kaže...
Ziga kaže...

rano ujutro uvijek je :/

Xc
13 godina
neaktivan
World of Tanks

fight sa 30 T1E6 :D

Xc
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
MrXleader kaže...

odigrao sam dvije partije i obrisao ga, tenk je smeće

13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
MrXleader kaže...

odigrao sam dvije partije i obrisao ga, tenk je smeće

tenk je zakon {#}

Xc
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja nisam uopće igrao s njim, usporedio sam mu statistike sa ms1 i vidio da je lošiji

pa sam ga odmah prodao :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neznam meni nije los tenkic.

16.11.2012
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi ovo bi moglo biti interesantno

http://worldoftanks.eu/news/5366-end-year-contest/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ma bilo koji premium tenk je dobar jer dobivate extra exp i lovu. Extra exp je dobar jer možete trenirat ekipu, tako da ovi koji su ga obrisali: /facepalm

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MrXleader kaže...
Sheeva kaže...
Ziga kaže...

rano ujutro uvijek je :/

To je vrijedilo do 6:00 ujutro po centralno-europskom vremenu:"The following bonuses will be available from 06:30 CET (05:30 GMT) on the 22nd December untill 06:00 CET (05:00 GMT) on the 24th December 2012.

Sve je u redu i s grafom i objašnjenjem

15 godina
World of Tanks

Hebeno ogorčen sam...... BTW kada se dobiva onaj gift tank pošto nisam u toku sa njihovim stranicama 

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 13:56 (0verlord).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi se isplati ovo slat za onaj contest bez zezanja ozbiljno pitam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 14:16 (began).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
began kaže...

Ljudi se isplati ovo slat za onaj contest bez zezanja ozbiljno pitam.

Pokusaj nista te ne kosta :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice