World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.128.500
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks

Kad budeš kupovao kv obavezno uzmi posadu na 75%, taj tenk neka ti bude za zarađivanje para.

U prosjeku ćeš dobivati 10k ovisi s kime te stave, ovdje su uračunati i oni porazi kad si zadnji po snazi,

popravak tenka je povoljan tako da nema šanse da si u minusu.

Kv ima dobre topove tako da može oštetiti i puno jače tenkove, oklop mu je dosta slab, trom je i kupola se sporo okreće tako da treba paziti da se ne nađeš u okruženju. Ako si mislio biti glavna baja sa kv-om neće ići, jer će te stavljati i u jače fajtove, ali barem ćeš imati para.

Kad ima artiljerije na mapi drži se zaklona jer kv im je poslastica.

Ako igraš samo jednom granom mogao bi ubaciti još jednu da lakše skupljaš pare, nešto što vodi do pz4 ili shermana, i da možeš mijenjati tenkove kad ti jedan ostane u bitci.

16 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Evo taman kupio Tiger obicnog, jeli se isplati kupovati gusjenice/motor?

Obavezno posebno ako ćeš u nekom trenutku Pantera II, makar možeš staviti turrent i gun bez gusneica

15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Završio semestar pa dobio slobodnog vremena, na prijedlog Vexxx555 (Pranja) krenuh ja igrat WoT prije 2 dana.

Vrlo brzo sam prešao sa MS-1 na T-26 pa tako i na T-46 s kojim sam imao u početku problema velikih jer nisam skoro nikog mogao ubit s default gun-om, a o armoru da nepričam(1 shell od KV-a me ubio iz prve), no s malo prakse i boljim gun-om krenulo je.  Sutradan sam kupio T-28 i sada skupljam experience i pare za KV-1. Na pola sam puta 160 000 kredita i ~6500 experience-a.

Puno mi je pomogao onaj premium account na 1 dan za valentine day, danas u 2h mi je istekao :(

Silno želim neki tenk s dobrim armorom, jer ni T-46(15mm armor) ni T-28 (20mm armor) nemogu ni malo izdržat beštije tipa KV-1.

Dali sam pogrješio što sam odabrao ruse? Vidim da njemački tenkovi imaju prilično deblji armor.

Još me zanima koliko to otprilike KV-1 zarađuje po partiji? Ja za sada po 3000 - 6000 ako pobjedim i uberem kill ili dva što je rijetko kada me stave u 80% slučajeva protiv Tiera V, VI i VII.

Rusi su developeri,pa nemoraš brinut,nisi pogriješio.Sa ruskih tenkova nakon tiera 7 se najviše odbija.

Njemci imaju loš armor,na tierovima 6 i 7 ne smiješ ni razmišljati o borbi na blisko.Na tierovima 8,9,10 im je oklop ipak relativno dobar.

Ako želiš odmah dobar armor francuzi ti imaju najbolji armor do tiera 4.B1 je u svom tieru skoro neprobojno đubre.A sa h35 sam čak dobio steel wall medalju tako da sam 5 minuta samo stajao na sredini malinovke.Ali nakon tiera 4 imaju najlošiji oklop.

Ameri imaju neprobojne kupole dok dođeš do tiera 7.Tko zna sa njima igrat može dobro profitirat.

Dao sam ti mali pregled oklopa.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 11:25 (g12356).
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Završio semestar pa dobio slobodnog vremena, na prijedlog Vexxx555 (Pranja) krenuh ja igrat WoT prije 2 dana.

Vrlo brzo sam prešao sa MS-1 na T-26 pa tako i na T-46 s kojim sam imao u početku problema velikih jer nisam skoro nikog mogao ubit s default gun-om, a o armoru da nepričam(1 shell od KV-a me ubio iz prve), no s malo prakse i boljim gun-om krenulo je.  Sutradan sam kupio T-28 i sada skupljam experience i pare za KV-1. Na pola sam puta 160 000 kredita i ~6500 experience-a.

Puno mi je pomogao onaj premium account na 1 dan za valentine day, danas u 2h mi je istekao :(

Silno želim neki tenk s dobrim armorom, jer ni T-46(15mm armor) ni T-28 (20mm armor) nemogu ni malo izdržat beštije tipa KV-1.

Dali sam pogrješio što sam odabrao ruse? Vidim da njemački tenkovi imaju prilično deblji armor.

Još me zanima koliko to otprilike KV-1 zarađuje po partiji? Ja za sada po 3000 - 6000 ako pobjedim i uberem kill ili dva što je rijetko kada me stave u 80% slučajeva protiv Tiera V, VI i VII.

Pošto je KV tier 5 tenk on jako dobro zarađuje, dokaz.....i to još bez premiuma.

Kad staviš 107-icu i ekipa na 100% onda si zvjer. Samo koristi AP municiju jer sa HE nećeš ništa napravit pošto nerfana i još ima novi oklopni sistem. Možda jedno 5-10 komada HE stavi samo za resetirat cap ako nemožeš penetrirat neki tenk iz nekog random razloga. Poslje idi na KV-3 pa onda IS i onda dalje kako oćeš.

Kad dođe update ruske grane u 7.3 update-u KV kao što već znaš se dijeli na KV-1 (tvoj sadašnji KV) i KV-2 koji dobivaš ako imaš KV-2 kupolu istraženu i dobivaš 100% ekipu na njemu....a KV-3 postaje tier 7 heavy i dobivaš uz njega T-150 tier 6 heavy.

Više info imašovdje.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako ginem u 212 bez ispaljenog metka,cak i par partija zaredom.{#}{#}{#}{#}

Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Daj ne pricaj gluposti da njemci imaju los armor,doslovce je to laz i to velika.Rusi imaju neku sredinu oklopa i top(znaci jak top i dovoljan oklop koji najvise ovisi o nagibu nakon tiera7 ) .Njemci su djubrad nakon tiera 6 jer ih nemoze probit BL-9(iliti top sa 225 penetracije) od naprijed.Primjer,IS-3 protiv Tigera P,gadjam u kupolu nemoze probit,gadjam od naprijed u lower plate nemoze probit,gadjam u sredinu odbije se.Dok on mene busi bez problema od naprijed.

Dalje,TD,njemci imaju najjaci top u igri na JagdTigeru,samo imaju jedan losiji TD,a to je tierVI koji je ocajan.Nakon toga rolas sa Jagdpantherom koji je okretan i jak(dobar top ima).

Arty,sto reci,osim da ces u npr. 10 igri vidjet 25 njemackih 15 ruskih i 5-10 americkih artya.

15 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Pričaj mi....

Ja ga više ne smijem koristit. Ako odem s njim, dođem u "big boys" bitku, ispalim 5-6 metaka....možda, moj tim faila žešće, pogotovo na Kareliji ili Malinovki i onda me još izrešeta mali AMX 13 75 ili neko drugo brzo smeće od francuza. Onda na kraju mene okrive da sam ja failao jer nisam gađao njihove heavy-je, a ja nit sam išta vidio na mapi nit su oni išta spotali da mogu pogodit.....

Na kraju me izađe nekih 8+ tisuća za popravak, nekih 4+ tisuće za municiju, možda mogući repair kit ili medi kit i na kraju zarada od bitke je -15 tisuća creditsa.

Prije završetka bitke ih sve pošaljem u rodno mjesto jer mi takvi debili idu na živce otkako je igra izašla iz bete {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 12:26 (Krešo91).
16 godina

Tigeru P ideš bušiti kupolu, ne baš pametno, al aj, ima poklopac na vrhu koji je propustan pa ga ciljaj.

Rusi imaju zajeban oklop jer često zna dingati.

Tigera buše francuzi sa tira 5 je da ne rade veliku štetu ali zato mogu kružiti oko tebe 1 na 1 i puniti te.

Kad se igra treba igrati pametno, paziti na kuteve, posebno kod njemaca, paziti da ne ideš 1vs2,3, koristiti zaklone, jače tenkove.

Sad jedno pitanje kad obično igrate? jeste li primjetili ure u koje vam mm daje prednosti? Recimo kad igram sa tigerom od   otprilike od 9-12 nema šanse da budem zadnji. dok sa kv-3 me baca u nemoguće misije.

13 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Zaja kaže...

Pričaj mi....

Ja ga više ne smijem koristit. Ako odem s njim, dođem u "big boys" bitku, ispalim 5-6 metaka....možda, moj tim faila žešće, pogotovo na Kareliji ili Malinovki i onda me još izrešeta mali AMX 13 75 ili neko drugo brzo smeće od francuza. Onda na kraju mene okrive da sam ja failao jer nisam gađao njihove heavy-je, a ja nit sam išta vidio na mapi nit su oni išta spotali da mogu pogodit.....

Na kraju me izađe nekih 8+ tisuća za popravak, nekih 4+ tisuće za municiju, možda mogući repair kit ili medi kit i na kraju zarada od bitke je -15 tisuća creditsa.

Prije završetka bitke ih sve pošaljem u rodno mjesto jer mi takvi debili idu na živce otkako je igra izašla iz bete {#}

dogovori se sa klanom fino company na ventrilo ili TS3 i rokaj{#}

Xc
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 12:42 (MrXleader).
15 godina

Tiger ima 120mm kupolu i to od naprijed,a BL-9 ima 225 penetracije sto bi znacilo da bi kupola morala biti ili jako nakosena ili podebljana 2x sa tih 120mm da nebi mogao probit.Zato jer su se svi zalili da su njemci preslabi,pa eto sad na,a jos uvijek su vam rusi koje buse svi i koji su kao od papira prejaki.Uff cim spomenes ruse,aa to je prejako nemamo sanse protiv njih.

15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Daj ne pricaj gluposti da njemci imaju los armor,doslovce je to laz i to velika.Rusi imaju neku sredinu oklopa i top(znaci jak top i dovoljan oklop koji najvise ovisi o nagibu nakon tiera7 ) .Njemci su djubrad nakon tiera 6 jer ih nemoze probit BL-9(iliti top sa 225 penetracije) od naprijed.Primjer,IS-3 protiv Tigera P,gadjam u kupolu nemoze probit,gadjam od naprijed u lower plate nemoze probit,gadjam u sredinu odbije se.Dok on mene busi bez problema od naprijed.

Dalje,TD,njemci imaju najjaci top u igri na JagdTigeru,samo imaju jedan losiji TD,a to je  tierVI koji je ocajan.Nakon toga rolas sa Jagdpantherom koji je okretan i jak(dobar top ima).

Arty,sto reci,osim da  ces  u npr. 10 igri vidjet 25 njemackih 15 ruskih i 5-10 americkih artya.

A Očajne oklope na tigeru I(h),vk3601,vk3002,vk3001(p),vk3001(h),panteru ne želiš spominjat?

Ja npr sa Tigerom II(djelomično nadograđenim čim vidim is-a,type 59 ili t-43 odmah znam da moram bježati jer iz nekog razloga rusi su nepobjedivi u peekaboo-u.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina

Hmm..to sto IS nije mogao probit VK3002 sa najjacim topom kad sam ga igrao,ili to sto VK 3601 nije mogao probit D10T na KV-3,par pucnjeva za redom nisam probio to cudo.

Njemci su dosta jaki sa oklopom . E-75 je isto tako mrcina koja mene u IS-4 probija gdje hoce,a ja se moram molit da ga probijem u lower plate???

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 12:55 (ivanoile).
14 godina
neaktivan
World of Tanks
[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 12:59 (iNFY).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...
ivanoile kaže...

Dalje,TD,njemci imaju najjaci top u igri na JagdTigeru,samo imaju jedan losiji TD,a to je  tierVI koji je ocajan.Nakon toga rolas sa Jagdpantherom koji je okretan i jak(dobar top ima).

Arty,sto reci,osim da  ces  u npr. 10 igri vidjet 25 njemackih 15 ruskih i 5-10 americkih artya.

A Očajne oklope na tigeru I(h),vk3601,vk3002,vk3001(p),vk3001(h),panteru ne želiš spominjat?

Ja npr sa Tigerom II(djelomično nadograđenim čim vidim is-a,type 59 ili t-43 odmah znam da moram bježati jer iz nekog razloga rusi su nepobjedivi u peekaboo-u.

Koja si ti njubara, bjezis s tigerom 2 od navedenih tenkova a jedva boga ti mogu penetrirati glacis. Kako uopce mozes bjezati od tiera 7? Kako mozes bjezati od jednog typea ili T43? Ajde da su u wolfpacku shvatio bih ali ovako si samo los igrac. 

Sto se tice oklopa za gore navedene njemacke tenkove, otkud tebida VK3601 i 3002DB imaju los oklop? Si ti pri zdravoj svijesti? Cak i s panterom imam nekoliko steel wallova, sve je u kosenju oklopa. I za kraj, mogu znati tvoj nick da pogledam statse?

15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

Jbg nitko od aktivnih iz klana nema veći tier tenk.

Jedino par stalnih igrača koji pričaju na TS-u imaju dovoljno dobre tenkove da igraju sa mnom. Ali opet nikako nemogu zaradit jer MM te stavlja s idiotima u meč, tako da je loose-loose situacija xD

14 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Dalje,TD,njemci imaju najjaci top u igri na JagdTigeru,samo imaju jedan losiji TD,a to je tierVI koji je ocajan.Nakon toga rolas sa Jagdpantherom koji je okretan i jak(dobar top ima).

Arty,sto reci,osim da ces u npr. 10 igri vidjet 25 njemackih 15 ruskih i 5-10 americkih artya.

pa brate to jedino jer ne znas gadjat :D rusi su OP prema armoru topovima prema svemu i kraj

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
15 godina

Ajmo ovako,uzmi neki tier 6 tenk sa penetracijom vecom od 180 i ja cu uzet IS-3 i probit ces me od naprijed,garantiram to. Okej,uzmi Tiger II i ja cu uzet IS-4,opet ces me probit gdje god da gadjas.

A to sto vama placipi?kama su njemci preslabi i sada kada ih samo tier X moze probit,nije moja krivica.

16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Ajmo ovako,uzmi neki tier 6 tenk sa penetracijom vecom od 180 i ja cu uzet IS-3 i probit ces me od naprijed,garantiram to. Okej,uzmi Tiger II i ja cu uzet IS-4,opet ces me probit gdje god da gadjas.

A to sto vama placipi?kama su njemci preslabi i sada kada ih samo tier X moze probit,nije moja krivica.

IS4 po meni je najbolji tier 9 heavy, jednostavno ima previse crnih rupa za moj ukus a i iz iskustva mi ga je teze unistiti od E75.

S KTom sa zadnjim topom probijam prozorcic u mozda 2 od 5 granata, imam dojam da taj prozorcici vise i nije tako slab kako je prije bio. IS3 da ne govorim, lutrija je postala penetrirati ga sa strane a od sprijeda da ne govorim, ukosi se za 10 stupnjeva i probijanje postane nemoguca misija.

15 godina
dedaa kaže...
ivanoile kaže...

IS4 po meni je najbolji tier 9 heavy, jednostavno ima previse crnih rupa za moj ukus a i iz iskustva mi ga je teze unistiti od E75.

S KTom sa zadnjim topom probijam prozorcic u mozda 2 od 5 granata, imam dojam da taj prozorcici vise i nije tako slab kako je prije bio. IS3 da ne govorim, lutrija je postala penetrirati ga sa strane a od sprijeda da ne govorim, ukosi se za 10 stupnjeva i probijanje postane nemoguca misija.

Kako god ja ukosim trojku,probijaju me od KV-a.Ako ju dignem onda navale na lower plate,ako ju spustim dodjem na onih 110mm.

IS-4,pa to sam i ja pomislio dok nije dosao 7.1,nakon toga taj prozorcic je papiric.

17 godina
neaktivan
dedaa kaže...
ivanoile kaže...

Ja imam osjecaj da je "prozorcic" na is-4 meksi nego ikad, buše me skoro svi.

Mada 1-1 malo je tenkova koji me mogu s....t, osim ako me kakva jaca artiriljerija spuca.

Bez premiuma uspijem i zaradit, osim ako na samom pocetku neriknem

15 godina
Počeo igrat opet, aktivirao stari accaunt, pa da vidimo malo.
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

za t28 uzmi oni 57mm top, odličan je, 85mm dobiješ kad istražiš kv3 tako da nema smisla

KV-1 ti počinje sa običnim 76mm topom

ima samo 75mm oklopa a ulazi u bitke sa svima - od tier1 tenkova pa sve do tier10 ( da, Mausa)

tako da je to jedan od najgorih tenkova u početku jer je stvarno spor, moj ti je savjet uzmi 122mm->152mm->107mm

kasnije nećeš imati problema sa svim ruskim teškim tenkovima jer najbolje topove možeš prebacit na veći tier

15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Malo si se zajebo, BL10 je daleko naj jaci top na TD-u.

=XII=SandMan....
15 godina
World of Tanks

122mm na KVu je nepotrebno. Ide se direkt na 152/107. 

U vezi prijašnje rasprave. Da Tiger, VK3001, Vk3002, VK36,Panther nemaju ništa bolji oklop nego rusi.

One priče da ID10T nemože probit VK36 su gluposti, ili ona da D-25T ne probija DBa. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Y2K2 kaže...
ivanoile kaže...

Malo si se zajebo, BL10 je daleko naj jaci top na TD-u.

Pa tigerov top ima manji reload,brze cilja i precizniji je,a damage i penetracija su na BL-10-ovoj strani iako penetraciju mozemo i zamracit jer je mala i nevazna razlika.

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Zaja kaže...

Pričaj mi....

Ja igram 212 stalno zadnjih dana otkad sam ga kupio.Ako me ne srokaju odma taj arty cuda radi.Ali sta rade amx70,90 e to su tek prava cudesa. Meni nikad nije minus veci od 6-8k pa se moze bez premiuma bez problema,cak i zaradim. Zasad los win rate sa njim,48% ali zato 45% hit rate.Ekstra dobar arty,bolji od gw tigra.

Josip666 Hajdučko Srce
13 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
MrXleader kaže...

Jbg nitko od aktivnih iz klana nema veći tier tenk.

Jedino par stalnih igrača koji pričaju na TS-u imaju dovoljno dobre tenkove da igraju sa mnom. Ali opet nikako nemogu zaradit jer MM te stavlja s idiotima u meč, tako da je loose-loose situacija xD

mozda u aktivniji klan onda trebas otici?

Xc
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...
g12356 kaže...
ivanoile kaže...

Koja si ti njubara, bjezis s tigerom 2 od navedenih tenkova a jedva boga ti mogu penetrirati glacis. Kako uopce mozes bjezati od tiera 7? Kako mozes bjezati od jednog typea ili T43? Ajde da su u wolfpacku shvatio bih ali ovako si samo los igrac.

Sto se tice oklopa za gore navedene njemacke tenkove, otkud tebida VK3601 i 3002DB imaju los oklop? Si ti pri zdravoj svijesti? Cak i s panterom imam nekoliko steel wallova, sve je u kosenju oklopa. I za kraj, mogu znati tvoj nick da pogledam statse?

Želim reći da nemogu ni ja njih penetrirati.Ako te baš zanima moj nick pogledaj po screenshotovimaMožda je problem da nemam sve nadogradnje a možda i jednostavno me arty dokrajči.

16 godina
World of Tanks

Opet je krenulo kukanje da su Rusi OP...

Zasto onda ne igrate svi sa Rusima?

Svaki tenk ima svoje prednosti i mane. Istina je da IS-7 bounca sa prednje strane malo vise nego sto bi trebao. Vecina tenkova je odlicno balansirana. Pa normalno da Pantheri i 3002DB nece bouncat, pa ni T-34-85 i T-43 nista ne bouncaju, kao ni T20. Sve zavisi od stila igre. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Tanks

Ja evo sad igram samo s rusima (na starom acc koji sam prodao sam igrao s njemcima, imao u garazi od PzIII do PanterII i do 4502AusfA,PzIV i Pz III/IV prica za sebe, money makeri obojica, cak i oni VK3001 VK3601, zardjuju ko blesavi, bez premiuma a o tome da su puno laksi za igranje od rusa),a sad u garazi Mk VII tetrach, T-26, T-46, T-28, KV, KV-3, IS i IS-3 (svi elitni osim KV i IS-3) , te mali francuz BDR G1B ... o tome da ruse niko nemoze probiti nije istina, mene buse svi pa i rusi, evo maloprije partija s IS-3, IS-3 me bounca 2put zaredom a mali VK3601 me probusi dvaput zaredom, dokusurio me Tigar (P) odnaprijeda ... treba znati di gadjati  ... a sve ostalo je lakse onda, meni recimo odnaprijeda pod pravim kutom misterija i sad Lowe, bouncam ga di god da gadjam odnaprijeda, al cim je malo ukosen busim ga bez problema i s KV, KV-3, IS i IS-3 ... a o tome koliko cesto gun ode u crvenokod rusa barem meni, vec sam prestao brojati (imam par slika stavljeno ovdije par postova prije), vec sam se pomirio s time, prvi metak u mene i prvo ode top, pa onda mogu samo biti scout ... ali da su rusi bolji, nisu, cak si mi i americki nekako agilniji tenkovi od ruskih, mali M4 Sherman je zakon tenk, cak mi vise zaradjivao od PzIV ... a T-29 kad sam s njim igrao, samo da kupola viri, prasi sve u 16-est ...

Igrao sam s svim tenkovima manje vise, na testnom serveru sam igrao i s Type59 i Lowe (nisam s KV-5) s gold municijom, ma to je milina, jednostavno neponovljivo iskustvo, najmanje 3-4 killa po partiji a kredita ko u prici, fenomenalni tenkovi, oba ...

ali sad igram bez Premiuma, a da se nemoze nije istina,ide puno sporije naravno,ali to je car free igre ... ja za 1 dan Premiuma za valentinovo, dosao s IS na IS-3 i zaradio 2.700.000 kredita, za 24sata, i to s KV i KV-3 te nesto malo s IS, Premium cuda cini ...

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice