Igrao sam sa spaler line i bez, i nema nikakve razlike u brzini tenka. Nemam 261 ali jedanko dobro udara sa HE kao isvaki drugi tier8 arty.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ubit cu nekog....
ubit cu nekog....
Note:Installed equipment and modules in depot for the vehicles affected by the revisions will be sold at their buying price. Some minor changes are still possible but overall concept will remain untouched
Nemam 261 ali jedanko dobro udara sa HE kao isvaki drugi tier8 arty.
LOL
Igrao sam sa spaler line i bez, i nema nikakve razlike u brzini tenka. Nemam 261 ali jedanko dobro udara sa HE kao isvaki drugi tier8 arty.
Ne udara isto kao svaki tier8 arty,ja sa GW tiger-om pravim veci damage.
Ovaj JagdPz IV je tesko smece. ultra shit..
najjaci 8,8 top gore, direktan pogodak u KV..0HP DMG..najobicniji tier4 tenk, direktan pogodak skine mu mozda 4%... ili nista
gadjam u gusjenice, makakvi, ne mogu trackati nista
Uocim grille, zaustavim se, nanisanim, cekam da se smanji krug...opalim 0 HP dmg!!
malo kasnije...KV-3... 8 puta sam ga pogodio direktno..0HP dmg...
isti k...c s AP ili HE
ide u prodaju sve to, zali boze smeca

Ne udara isto kao svaki tier8 arty,ja sa GW tiger-om pravim veci damage.
Ispravka-udara manje ali udara isto da te boli glava
LOL
Javio se strucnjak za arty sa pravim komentarom. LOL.
Ovaj JagdPz IV je tesko smece. ultra shit..
najjaci 8,8 top gore, direktan pogodak u KV..0HP DMG..najobicniji tier4 tenk, direktan pogodak skine mu mozda 4%... ili nista
gadjam u gusjenice, makakvi, ne mogu trackati nista
Uocim grille, zaustavim se, nanisanim, cekam da se smanji krug...opalim 0 HP dmg!!
malo kasnije...KV-3... 8 puta sam ga pogodio direktno..0HP dmg...
isti k...c s AP ili HE
ide u prodaju sve to, zali boze smeca
Jagdpanter ti je odlican td. Probaj imat zivaca da izgrindas.
Pozdrav, da vas pitam, jel ima ko od vas tu Optimu?? Kakav vam je ping?? Meni je užasan oko 80,90 skoro pa neigrivo.. Neznam jel zbog optime ili do nečeg drugog...
jel itko u klanu Pijanice?
LOL
Javlja mi se netko tko kaže da Object 261 udara isto kao i T92. Što drugo reći nego - LOL.
ovo je strasno ... kupio ja KV ... i stavio top od 152mm , puca 2,70/min ... sto reci .. kosu sam si cupao ... nikad docekad da se napuni ... ali treba znati igrati s njim ... totalno drugacije iskustvo ...
kao da je arty .. ali zato busi skoro sve ... a ovaj skin za gadjanje .. ne da pomaze ... prava stvar ...
2245 exp
45808 credita
676 credita popravci ... ma milina jedna ... sto ga volim ...
Voljet ces ga i mrzit ces ga, u to uopce nema sumnje.
A i to ti je se premiumom, rijetko kada ces zaraditi preko 30k cistog profita bez :)
Molim jedan savjet
Kupio sam IS-3 i idem na BL9 top.
Potreban je veci load kapacitet i imam dvije opcije:
-Stavit nov turret
-Staviti gusjenice
Turret mi se cini bolje rjesenje jer je bolji od stock no čuo sam da ce nesto mjenjati turet na IS-3.
Sta vi preporučujete?
Jagdpanter ti je odlican td. Probaj imat zivaca da izgrindas.
Ma kako Zaja? posada mi je s Stuga III, dakle sve 100% + camo je oko 25%..tako nekako
po fajt prosjek expa je 280 :(((((
kredita da ne spominjem... a do Jagdpantera mi treba...... ovim prosjekom.... ma bolje da ne računam
I ja mislim, samo me zanima kad ce ju mjenjat da ne kupim sad ak ce to radit u 7.0...
puno mi je 7,5k golda za t59...koliko se dobiva po rundi s onim za 1,5k golda?
lol ping 90,80 pa neigrivo ja sam sretan kad mi se spusti na 130 pa opet normalno igram
Ma kako Zaja? posada mi je s Stuga III, dakle sve 100% + camo je oko 25%..tako nekako
kredita da ne spominjem... a do Jagdpantera mi treba...... ovim prosjekom.... ma bolje da ne računam
Ma ako ti je sada tesko :D... meni fali 75k exp za Jadgtigera a imao sam nekih 5-6 dana premiuma od onih kodova koje sam vecinom iskoristio za druge grane. Pa imam panzer 4(fali 4 exp za dalje) i Grille (fali 35k za humela). Jadgpanther je odlican TD, ima pristojan top i dobar oklop i dobru brzinu, i jos je najljepsi TD u igri ,
LOL
Javlja mi se netko tko kaže da Object 261 udara isto kao i T92. Što drugo reći nego - LOL.
Gdje sam napisao da udara kao t92? Ne pise negdje zato ne rise.
Ma ako ti je sada tesko :D... meni fali 75k exp za Jadgtigera a imao sam nekih 5-6 dana premiuma od onih kodova koje sam vecinom iskoristio za druge grane. Pa imam panzer 4(fali 4 exp za dalje) i Grille (fali 35k za humela). Jadgpanther je odlican TD, ima pristojan top i dobar oklop i dobru brzinu, i jos je najljepsi TD u igri ,
Pa imao si ove kodove,ukupno 5-6 dana premiuma.Moga si izgrindat sta si htio. Ja izgrindao od SU 100 do ISU 152,jos mi ostalo 30k expa do BL10.
Ma ako ti je sada tesko :D..
Gle, grindam za VK4502B, fali mi još oko 98.000 expa. s guštom igram s Ausf A. To rastura ubija kolje po kućama
a ovo TD govno.. tier 4 jednim hicem skine mu pola energije, a ja istom tom tenku ne mogu skinuti ni 100HPa
Jest slažem se JagedPz je mučenje, puno je lakše s JagedPanter-om a i ferdi nije onda daleko.
Ma ako ti je sada tesko :D..
Gle, grindam za VK4502B, fali mi još oko 98.000 expa. s guštom igram s Ausf A. To rastura ubija kolje po kućama
a ovo TD govno.. tier 4 jednim hicem skine mu pola energije, a ja istom tom tenku ne mogu skinuti ni 100HPa
Igraj sa derp topom i HE grantama.