World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.365.871
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
BIPS kaže...

Pro:

1. Svaki put do sada, uključujući i danas 1vs1 sa tigerom završava s pobjedom pantera, s tim da izađem iz zaklona drito u njega i rokamo se ko budale :)

Sry ali to su onda neki kreteni od vozača Tigrova. Eventualno možda ako imaju kratki 88, ali i to je dovoljno da posalje panteru u grob 1v1. Veselio sam se svaki put kad bi ugledao panteru bilo s IS-om, Tigrom i sada naravno Kraljevskim Tigrom.

Čak i s KV-om.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
17 godina
World of Tanks

Slažem da se i arty zna usrati igru glupim shootanjem dok je suigrač uz neprijateljski tenk. No opet treba znati i kad igrač na mapi traži pomoć od artiljerije, da u tom trenutku prestane naganjati fu*king tenk po mapi, kako da pogodiš išta ako non stop se pomiče u nekom pravcu. ali ne..oni se naganjaju oko stijene i psuje što mu nećemo pomoći.

jučer samo rokao pobjede s SU-8..još 40.000 bodova do SU-14 unlock

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nakon VK(DB) promjena u pantera je dosta neobična. Spor je, ima cool gun koji radi minimalan damage, s druge strane normalno mi je s njim dobiti 1k xp-a s non premium acountom. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ali morate priznati da nema ništa ljepše nego kad igrate sa arty a idioti propuste T-50 tke na vas!

nego evo se malo zezam sa tigrom p i zaista sam ugodno iznenađen, posebno količinom udaraca koje može podnjeti, evo i pogledah stock hull i turet su mu isti kako i kod tigra II.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 15:53 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sokre kaže...

ali morate priznati da nema ništa ljepše nego kad igrate sa arty a idioti propuste T-50 tke na vas!

nego evo se malo zezam sa tigrom p i zaista sam ugodno iznenađen, posebno količinom udaraca koje može podnjeti, evo i pogledah stock hull i turet su mu isti kako i kod tigra II.

Te gluparije sa t50 stavrno mi dizu tlak pogotvo kad uzmem tier8 arty da se malo zajebajen.hebote ne mogu prezivit nekad ni prve 2 min.ako uspijen napravit jedan one shot u te 2 min jos je i dobro.prokleti med tenkovi{#}

15 godina
neaktivan
Zaja kaže...
sokre kaže...

Te gluparije sa t50 stavrno mi dizu tlak pogotvo kad uzmem tier8 arty da se malo zajebajen.hebote ne mogu prezivit nekad ni prve 2 min.ako uspijen napravit jedan one shot u te 2 min jos je i dobro.prokleti med tenkovi{#}

To su light tankovi,osim ako misliš na svoje koji ih propuste.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
World of Tanks

Ekipa, prešao sam upravo s KV na KV-3. molim preporuku što od modula staviti na njega?

0 0 hvala 0
15 godina
Ziga kaže...

Ekipa, prešao sam upravo s KV na KV-3. molim preporuku što od modula staviti na njega?

Odi prema IS-u.Ali ja sam isao prvo na gusjenice - 107mm - kupola - 100mm - IS .Jako je spor,ali malo ga nakrivi od naprijed i sve bounca(barem meni,prosjek 2 po partiji).Lako ce te zapalit,tako da pokusaj bit sto vise okrenut od naprijed prema neprijatelju(iako ni to nine garancija da se neces uzgat)
This post is signed by Ivanoile
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Zaja kaže...
sokre kaže...

To su light tankovi,osim ako misliš na svoje koji ih propuste.

ma sve je to isti qurac

14 godina
brzo ces se pokajat sto nisi kv-1s uzo. bar vecina se pokaje.
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
brzo ces se pokajat sto nisi kv-1s uzo. bar vecina se pokaje.

Bas me zanima ta vecina..

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 11:44 (dedaa).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav ekipi. Dao sam si malo truda i otključao E-75 i ferdija i sad pofalilo para za njihovu kupnju.Imam KV kao money maker i mislio si kupiti još jedan T5 da ubrzam proces.Pošto od prije imam elite status na PZ4 odlučio uzet njega pa dok farmam pare da uzmem nešto i expa za koji modul na novim tenkovima.Potrošim "zadnju kunu" na sve upgrade na pz4 i skoro pa monitor zajedno s kantom završi kroz prozor.Pa PZ4 se okreće sporije od T10 artiljerije, turret speed bi bio brži da izbacim dva člana posade vani i da ga ručno okreću.Jel imao tko od Vas kakva slična iskustva?Poslao sam ticket prije 3 dana ali odgovor još nisam dobio iako sam čitao na wot forumu da samo neki imaju taj problem dok ostali igraju normalno.Ajd pomozite ako išta znate ili da se riješim kante pa uzmem neki TD tier5.Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Morchiba kaže...

Pozdrav ekipi. Dao sam si malo truda i otključao E-75 i ferdija i sad pofalilo para za njihovu kupnju.Imam KV kao money maker i mislio si kupiti još jedan T5 da ubrzam proces.Pošto od prije imam elite status na PZ4 odlučio uzet njega pa dok farmam pare da uzmem nešto i expa za koji modul na novim tenkovima.Potrošim "zadnju kunu" na sve upgrade na pz4 i skoro pa monitor zajedno s kantom završi kroz prozor.Pa PZ4 se okreće sporije od T10 artiljerije, turret speed bi bio brži da izbacim dva člana posade vani i da ga ručno okreću.Jel imao tko od Vas kakva slična iskustva?Poslao sam ticket prije 3 dana ali odgovor još nisam dobio iako sam čitao na wot forumu da samo neki imaju taj problem dok ostali igraju normalno.Ajd pomozite ako išta znate ili da se riješim kante pa uzmem neki TD tier5.Hvala.

Ajde kada uspijes kupiti ferdinanda,ako hoces da grindamo skupa dodaj me,ja sam ponovo poceo malo igrati,skoro pa mi fali igra :D

15 godina
neaktivan
Morchiba kaže...

Pozdrav ekipi. Dao sam si malo truda i otključao E-75 i ferdija i sad pofalilo para za njihovu kupnju.Imam KV kao money maker i mislio si kupiti još jedan T5  da ubrzam proces.Pošto od prije imam elite status na PZ4 odlučio uzet njega pa dok farmam pare da uzmem nešto i expa za koji modul na novim tenkovima.Potrošim "zadnju kunu" na sve upgrade na pz4 i skoro pa monitor zajedno s kantom završi kroz prozor.Pa PZ4 se okreće sporije od T10 artiljerije, turret speed bi bio brži da izbacim dva člana posade vani i da ga ručno okreću.Jel imao tko od Vas kakva slična iskustva?Poslao sam ticket prije 3 dana ali odgovor još nisam dobio iako sam čitao na wot forumu da samo neki imaju taj problem dok ostali igraju normalno.Ajd pomozite ako išta znate ili da se riješim kante pa uzmem neki TD tier5.Hvala.

Meni panzer IV radi normalno...to mi je možda najdraži tenk,ili on ili panzer 35(t)

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
meni evo jucer nekako slab odaziv na skretanje ubrzavanje i pucanje. dugo traje da regestrira moju naredbu. siguran sam da nije do laptopa je na drugim igrama radi.
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan

Da vi niste možda nešto skidali sa neta istovremeno dok ste igrali?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nekada zna doći do preopterećenja servera kada je više od 30 000 igrača jer je to max koji server može podnijeti, zato u verziji 7.0 uvode clustere pa će se moći birati server na kojem hoćeš igrati npr. EU1 ili EU2.

Vidim da ni BF3 beta nije smanjila broj igrača, Rusi se još drže a i prodali su hrpu kineskih tenkića pa šta rade s tolikom lovom mogli su igru ispolirat do kraja da imamo potpun ugođaj  a ne ovakav poluproizvod.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 12:30 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A dali će nam accounti biti sinkronizirani na svim serverima ili ćemo biti različiti po serverima?

14 godina
birat ces izmedju njih
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

A dali će nam accounti biti sinkronizirani na svim serverima ili ćemo biti različiti po serverima?

Naravno, bit će mogućnost prebacivanja sa servera na server u samoj igri kako sam ja shvatio, nešto kao server browser.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 12:49 (zrimo).
15 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
birat ces izmedju njih

da,ali zanima me dali ću na novom serveru ponovo morati isponova grindati ili ću početi od ovdje gdje sam sada?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Normalno da ne pa ko bi to, znači sve ti je isto samo ćeš moći birati server koji želiš, bit će ti prikazano kakva je veza s serverom tako da ćeš moći birati po kvaliteti konekcije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

neces morati ispocetka grindat...

@bips panther2 istrazen je odlican, double sa premiumom sam cesto radio3k+

16 godina
World of Tanks

Upravo sam dobio jednodnevni ban.

Razlog: dvojica kretena koji nemaju pametnijeg posla nego smetati top tier tenku u borbi...

Na mapi Murovanka sam bio top tier tenk sa IS-om. Borba je krenula i odlučio sam krenuti na drugu stranu mape sa Tigerom.

Sa desne strane mi dolazi  T-28 i ja stajem i puštam ga da prođe,no on stoji na mjestu i blokira me. Pokušao sam skrenuti i krenuti u drugom smijeru no on se zaljepio za mene i ne pušta me.

U tom trenutku se njegov frend sa T-26 zaljepio za zadnji kraj i u potpunosti me blokira. U chat im napišem da me puste na miru, no oni šute i dalje rade svoje pizd-arije. Tada sam se rasp-izdio i obojicu ih ubio.

Ostatku tima sam objasnio razlog double teamkilla, i nisu me htjeli ubiti. Pokušao sam popraviti situaciju, no bilo je prekasno jer je neprijatelj probio lijevu stanu mape, onu na kojoj sam trebao biti sa Tigerom.

Znam da sam učinio glupost, no nije mi niti najmanje žao što sam to učinio... Mogao sam ih prijaviti, no WG nebi ništa napravio s njima...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 16:07 (Shamrock).

2 0 hvala 0
16 godina

Tko će nam sad skautat na Sand Riveru? ;(

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
DamageHigh kaže...

Tko će nam sad skautat na Sand Riveru? ;(

Više nećemo igrati Sand River. Sad se okrećemo prema Malti i Italiji, mapa Abbey.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina
neaktivan
Morchiba kaže...

takav ti je panzer IV. meni je odlican prosjek 20k po borbi.. probija sve ali dmg mal :d

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
15 godina
neaktivan
iNFY kaže...
Morchiba kaže...

Pozdrav ekipi. Dao sam si malo truda i otključao E-75 i ferdija i sad pofalilo para za njihovu kupnju.Imam KV kao money maker i mislio si kupiti još jedan T5  da ubrzam proces.Pošto od prije imam elite status na PZ4 odlučio uzet njega pa dok farmam pare da uzmem nešto i expa za koji modul na novim tenkovima.Potrošim "zadnju kunu" na sve upgrade na pz4 i skoro pa monitor zajedno s kantom završi kroz prozor.Pa PZ4 se okreće sporije od T10 artiljerije, turret speed bi bio brži da izbacim dva člana posade vani i da ga ručno okreću.Jel imao tko od Vas kakva slična iskustva?Poslao sam ticket prije 3 dana ali odgovor još nisam dobio iako sam čitao na wot forumu da samo neki imaju taj problem dok ostali igraju normalno.Ajd pomozite ako išta znate ili da se riješim kante pa uzmem neki TD tier5.Hvala.

takav ti je panzer IV. meni je odlican prosjek 20k po borbi.. probija sve ali dmg mal :d

I dobro bounca ako mu se vidi samo prednja strana nadograđene kupole.MIslim da bi tako uz malo truda i sreće mogao dobiti steel wall medalju čak.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 16:05 (g12356).
16 godina
No fala bogu...vec mi sand river na zivce ide.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
World of Tanks

I ja sam na murovanki upravo odigrao jako zanimljivu partiju.

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice