World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.295.862
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
BIPS kaže...

Za sada sam sa vk3001h prezadovoljan, samo mi još fali kratka 88 pa da vidimo šta će bit....

Redovito mi zarađuje i za mediuma je po meni odličan...

KV3 - Slažem se da rusi imaju OP topove (tier 6 sa 122mm, dmg 390) ali ima to i drugu stranu medalje...

Treba to platit, jedna šugava granata košta 1,2k srebra mamu im njihovu, na to nisam računao...

Kad naletiš na tier VIII pa na niže buši ih redovito, tier VII me uopće ne zabrinjava i sa DMGom koji napravi pokrije trošak, ali kad naletiš na E75 i pet puta ga dignaš po strani bez obzira na pobjedu ostaneš kratak s lovom, da ne govorim kad izgubiš da si u banani...

Ali kako se vratit na 107icu.... koji će mi k onda KV3, onda ju vozim na KVu pa sam OP za džabe :)

PITANJE 1: ako se vratim na 107mm da li ću izgubiti equipment za brže punjenje koji sam instalirao dok je na tenku bila 122 topčina?

PITANJE 2: šta problemi sa pokrivanjem troškova ne počinju tek na tier VII ili VIII?

1. Oprema koju si kupio ostaje na tenku bez obzira mijenjao top ili ne ( jedino ako mijenjaš top srednjeg kalibra s topom velikog kalibra onda treba drugi nabijač).

2. Zavisi od tenka obično počinju problemi s kreditima kada je cijena granete preko 1000 kredita, ja sam s King Tigerom tek kad sam nabavio dugu 105-icu počeo upadat u minus.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 10:39 (zrimo).
17 godina
neaktivan
BIPS kaže...

Za sada sam sa vk3001h prezadovoljan, samo mi još fali kratka 88 pa da vidimo šta će bit....

KV3 - Slažem se da rusi imaju OP topove (tier 6 sa 122mm, dmg 390) ali ima to i drugu stranu medalje...

Treba to platit, jedna šugava granata košta 1,2k srebra mamu im njihovu, na to nisam računao...

Kad naletiš na tier VIII pa na niže buši ih redovito, tier VII me uopće ne zabrinjava i sa DMGom koji napravi pokrije trošak, ali kad naletiš na E75 i pet puta ga dignaš po strani bez obzira na pobjedu ostaneš kratak s lovom, da ne govorim kad izgubiš da si u banani...

Ali kako se vratit na 107icu.... koji će mi k onda KV3, onda ju vozim na KVu pa sam OP za džabe :)

PITANJE 1: ako se vratim na 107mm da li ću izgubiti equipment za brže punjenje koji sam instalirao dok je na tenku bila 122 topčina?

PITANJE 2: šta problemi sa pokrivanjem troškova ne počinju tek na tier VII ili VIII?

Ja drzim 100mm na kv3, puno mi je bolji od 122-jke. Stotku sam drzao i na is-u citavo vrijeme. Po partiji zaradim oko 10000-25000, a troskovi mi nikad nebudu preko 5000.

17 godina
protjeran
BIPS kaže...

1. NE

2. od tier 8, ako nemaš premium.

BTW Ako si već tolika škrtica, uzmi 100 mm 'idiot' top. Bolji ti je od 107mm za KV3.

17 godina
protjeran
World of Tanks

Nego vidim neki se čudom čude, kad 'dingaju' neki high tier tenk i to da im je municija skupa.

PA jel ste vi čuli za HE municiju!?????? (koja je btw duplo jeftinija).

I malo proučite slabe točke i oklop tenkova protiv kojih se borite i onda neće bit toliko 'dinganja'.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Za sve bez premiuma i za moneymaking općenito, igrajte arty. Jako mali troškovi popravke a zaradi se puno, jer svaka granata odvaljuje dobar dio healtha (ako pogodite, što nije problem s malo prakse).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas sam zapeo na kamenu tj . nekako sam se dofurao i niti nazad nit naprijed , pozvao sam jednog shermana u pomoć ..ali bezuspješno .

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nixXxa kaže...

Danas sam zapeo na kamenu tj . nekako sam se dofurao i niti nazad nit naprijed , pozvao sam jednog shermana u pomoć ..ali bezuspješno .

Događa se, valjda će to rješiti jednog dana.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
protjeran
World of Tanks

Po meni najbolji 'moneymakeri' (s kojim sam dosad igrao) su KV, PzKw IV, VK 3601, stug III, Hummel i GW panther.  Naravno ne 'stock' tenkovi, već do kraja istraženi plus moduli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
memulica kaže...

Nego vidim neki se čudom čude, kad 'dingaju' neki high tier tenk i to da im je municija skupa.

I malo proučite slabe točke i oklop tenkova protiv kojih se borite i onda neće bit toliko 'dinganja'.

Misliš da koriste one cheaterske noobovske klaun skinove? Što se tiče municije tebi možda nije skupa jer imaš premium ali ja s KT brojim svaku granatu i dvaput razmislim prije nego opalim, evo jučer sam uništio 5 tenkova oštetio 4 i ispalio 20 granata od toga 90% pogodaka i naravno moj tim popušio a ja 2k u minusu toliko o mogućnosti igranja sa socijalnim računom na višim tierima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 10:58 (zrimo).
17 godina
protjeran
zrimo kaže...
memulica kaže...

Misliš da koriste one cheaterske noobovske klaun skinove? Što se tiče municije tebi možda nije skupa jer imaš premium ali ja s KT brojim svaku granatu i dvaput razmislim prije nego opalim, evo jučer sam uništio 5 tenkova oštetio 4 i ispali 20 granata od toga 90% pogodaka i naravno moj tim popušio a ja 2k u minusu toliko o mogucnosti igranja sa socijalnim računom na višim tierima.

Ne moraš koristit te skinove, već imaš slike na forumima. A i dosta je vjerno simulirano di se nalazi koji modul, pa tu i gađaš.

Nemam premium. Vidi mi profil na memulica.

I ja imam KT. Odličan tenk sa vrlo preciznim topom i odličnim prednjim oklopom. Pravo osvježenje nakon Tiger I.

Nije bitno koliko si tenkova uništio, već je bitno koliko si štete napravio. Kad to shvatite, onda ćete počet zarađivat čak i na tier 8.

16 godina
World of Tanks

Odustao sam od IS-a, baš mi je dosadan taj tenk, prodao sam ga jučer.

Sad skupljam pare da ponovo kupim Tigera II, pa idem prema E100. Uz to King Tiger mi je i bio jedan od najboljih tenkova s kojim sam igrao, stvarno sam se najviše zabavljao igrajući s njim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 11:14 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji će mi vrag skinovi pa nisam lud  da ne znam gdje gađat tenk meni to nije problem ja probijam u više od 80% slučajeva, nego to što ti bacaš puste priče da s KT (koji je odličan tenk) zarađuješ kredite s 105mm topom je sasvim nešto drugo. Bez premiuma na tier 8 moraš imati dobru partiju i pobjedu te nesmiješ biti oštećen da nešto zaradiš.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Koji će mi vrag skinovi pa nisam lud  da ne znam gdje gađat tenk meni to nije problem ja probijam u više od 80% slučajeva, nego to što ti bacaš puste priče da s KT (koji je odličan tenk) zarađuješ kredite s 105mm topom je sasvim nešto drugo. Bez premiuma na tier 8 moraš imati dobru partiju i pobjedu te nesmiješ biti oštećen da nešto zaradiš.

laž

Igor
14 godina
World of Tanks

Ja ne mogu smislit arty. Neznam kako se vama to da igrat s njom, al on je meni pre dosadna. Znam da propustam zaradu, al tek cu je krenut igrat kad ne budem mogo se uzdrzavat. Ja nakon svake s Kv-1s, bacim sa SU-85B, M7 ili PzIV tako i sa M6 ali s njim tesko otic u minus (cak mi se cini da je nekakav moneymaker). 

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zrimo kaže...

A sigurno si to mislio figurativno.

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
17 godina
protjeran
zrimo kaže...

Bez premiuma na tier 8 moraš imati dobru partiju i pobjedu te nesmiješ biti oštećen da nešto zaradiš.

Evo ovako to nekako/približno ide za KT (barem meni) ... ako dobijem, onda sam jedno 10k u plusu, a ako izgubim toliko sam u minusu.

A ako odigram odlično, onda znam bit i 20k u plusu.

15 godina
World of Tanks

Moram se složit sa zrimom. Tier 8 možeš igrat bez premiuma ali ima tu mala fora. U dobroj partiji ćeš zaraditi nešto sitno. Znači nemaš štete na svom tenku, za vrijeme partije ispališ 10+ granata. 

Ako ti se kojim slučajem desi, da poduvaš par granata, ispališ istu sumu, vrlo vjerojatno ćeš jedva pokriti popravke i municiju. O consumablesima nema smisla ni pričat da ćeš ih pokriti.

U lošoj partiji, gdje ćeš poginut, potrošit 1 consumable, ispalit isto toliko granata, ćeš plakati od minusa. Naravno, ovo sve u slučaju da tvoj tim nakraju pobijedi, jer pobijedniku ide bonus.

Ako pak izgubiš, računaj na puno manju svotu, pa o zaradi nema teorije.

Inače da, ja sam sa T32 držao neku granicu +/- bez premiuma, no da bi ja zaradio za T34, morao sam uzet premium i igrat sa premiumom. Tada se stvari mjenjaju, i mislim da nije bilo partije u kojoj sam u minusu.

Al dobro, ipak sam ja samo jedan noob koji igra i uživa sa američkim tenkovima, i to ponovno bez premiuma, jer nema smisla davat pare, a biti non-stop zakinut.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ima netko volje da sumira događaje od 2.8.? Malo sam izgubljen...:P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ma tier 7 tiger i tiger II sa dugim 88mm jako ljepo zarađuju.

Prvenstveno radi toga jer jedna granata za taj top dođe 250 kredita, dok za 105mm dođe 1050kredita, a radi samo za 100 damage veći, dok 88 radi toga ima skoro duplo veći rate of fire.

Znači sa 88 ako opalim 4 puta potrošim 1000 kredita na municiju, a uzeo sam oko 880damagea, dok sa 105mm ako opalim jednom već sam potrošio sam 1050 kredita, a uzeo sam damage samo oko 320. Pa si računajte koji je top isplativiji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 11:47 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

slažem se sa tobom u potpunosti sve dok ne poprave ove amere ne dam im novac...ali ipak mi je gušt igrat sa T29 jedino vozilo kod amera (ne računam arty tu mi je sve slično a i kvaliteta oklopa ne dolazi do izražaja)za koje mogu reč da je = drugim dvijema nacijama...

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Prvenstveno radi toga jer jedna granata za taj top dođe 250 kredita, dok za 105mm dođe 1050kredita, a radi samo za 100 damage veći, dok 88 radi toga ima skoro duplo veći rate of fire.

Znači sa 88 ako opalim 4 puta potrošim 1000 kredita na municiju, a uzeo sam oko 880damagea, dok sa 105mm ako opalim jednom već sam potrošio sam 1050 kredita, a uzeo sam damage samo oko 320. Pa si računajte koji je top isplativiji.

Pa to ja i govorim da sam kredite počeo gubiti s KT tek s 105-icom, da ali problem 88mm topa je taj što ne može ni ogrebat tier 9 tenkove IS-4 i mini mausa možeš samo promatrat i bježat od njih ko od vraga. Pa mamulica tako je i meni ako si nekad 10k u plusu sljedeći put si 10k u minusu, sam sebi proturječiš kad govori da zarađuješ. Za mene je zarađivanje kad si u više od 80% slučajeva u plusu i kad dobijaš dovoljno kredita da možeš kupiti sljedeći tier tenk bez problema. CRT okani se lovačkih priča i nebuloza kad je 100% siguran minus s tierom 8 ako si uništen ili dosta oštećen i ako izgubiš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 12:00 (zrimo).
17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Staviti 88mm na KT je tragikomično. Dugi 105mm je njegov top i gotovo.

Ako si već cicija koristi HE municiju {#}

17 godina
protjeran
zrimo kaže...

Pa to ja i govorim da sam kredite počeo gubiti s KT tek s 105-icom, da ali problem 88mm topa je taj što ne može ni ogrebat tier 9 tenkove IS-4 i mini mausa možeš samo promatrat i bježat od njih ko od vraga. Pa mamulica tako je i meni ako si nekad 10k u plusu sljedeći put si 10k u minusu, sam sebi proturječiš kad govori da zarađuješ. Za mene je zarađivanje kad si u više od 80% slučajeva u plusu i kad dobijaš dovoljno kredita da možeš kupiti sljedeći tier tenk bez problema. CRT okani se lovačkih priča i nebuloza kad je 100% siguran minus s tierom 8 ako si uništen ili dosta oštećen i ako izgubiš.

Ma nisam reka da ne možeš bit u minusu. Ali mi je smiješno čitat žalopojke, kako su uvijek u minusu.

BTW tako zarađivat možeš samo sa 'moneymakerima' ili sa gold tenkovima npr. Lowe.

16 godina
memulica kaže...

Staviti 88mm na KT je tragikomično. Dugi 105mm je njegov top i gotovo.

Ako si već cicija koristi HE municiju {#}

pa neznam baš meni je 88mm višestruko bolji, proboa sam malo sa 105 i nije mi dobro išlo

ja sam sa KT od 345 partija odigranih uništio 379 tenka i pojedio 49% partija, a igrao sam uvijek s tim topom

uostalom evo ti slika statistike:

btw, možda nije 88 tolko bolji od zadnjeg 105, tu su si negdje, ali radi jeftinih granata se definitivno isplati

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 12:30 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
memulica kaže...
zrimo kaže...

Ma nisam reka da ne možeš bit u minusu. Ali mi je smiješno čitat žalopojke, kako su uvijek u minusu.

BTW tako zarađivat možeš samo sa 'moneymakerima' ili sa gold tenkovima npr. Lowe.

Meni to nije bio slučaj dok sam imao premium uvijek sam bio u plusu i imao za sljedeći tenk čak i za opremu i nikada nisam igrao manji tier za skupljanje kredita.

Što se tiče zarade prosječan igrač na standardnom računu je u ovakvoj situaciji:

TIER 7: ukupna zarada + (moguća kupnja sljedećeg tiera ali teško zavisi od tenka)

TIER 8: ukupna zarada +/- (bez neke značajne zarade kupnja sljedećeg tiera ne moguća bez podrške manjeg tiera)

TIER 9: ukupna zarada - (pretežno gubici kupnja sljedećeg tiera čista fantazija)

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Da, dok snipaš i pobjeđuješ, čim je malo ravnopravnija borba nema šanse da na Tigru prođeš bez oštećenja a hvala bogu i muhe u letu probijaju njegov jadni okop.

16 godina
World of Tanks

sa KT se samo treba dobro postaviti i sprijed te jako teško probiti, još se malo ukosiš

a sastrane i iza naravno da te probijaju, pa i mausa probija tiger s boka i iza

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
zrimo kaže...

Meni to nije bio slučaj dok sam imao premium uvijek sam bio u plusu i imao za sljedeći tenk čak i za opremu i nikada nisam igrao manji tier za skupljanje kredita.

Što se tiče zarade prosječan igrač na standardnom računu je u ovakvoj situaciji:

TIER 7: ukupna zarada + (moguća kupnja sljedećeg tiera ali teško zavisi od tenka)

TIER 8: ukupna zarada +/- (bez neke značajne zarade kupnja sljedećeg tiera ne moguća bez podrške manjeg tiera)

TIER 9: ukupna zarada - (pretežno gubici kupnja sljedećeg tiera čista fantazija)

Ja i govorim o igranju bez premiuma.

17 godina
World of Tanks

Ni u kom slucaju se ne slazem da artiljerija najbolje zaraduje! Po mom iskustvu, sto se njemacke strane tice, najbolje zaraduju tenkovi tier-a V. Tier V tenkovi su PzIV, PzIII/IV, Stug III i Hummel.

Tko od njih najbolje zaraduje?

Pa Stug III naravno. U svakom slucaju slagali se vi samnom ili ne Hummel kao arty ni u kom slucaju ne moze najbolje zaradivati jer mu 1 granata dode 1120 kredita, a da ne znam kako igras tesko da ces sa Hummelom ostetiti vise meta od Stuga III. Pogotovo ako ti ulete "ulicne" mape tipa Himmelsdorf, Ensk itd... Stvarno steta sto se u statistikama ne mogu viditi prosjeci zaradivanja za svaki pojedinacni tenk.

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

btw, možda nije 88 tolko bolji od zadnjeg 105, tu su si negdje, ali radi jeftinih granata se definitivno isplati

A bokte imaš premium, a gledaš koja ti je municija jeftinija??  ... bolest {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice