JT ima samo 250mm na superstrukturi. Onaj ispod dio je kao na KTu, 120mm mislim pod 60 stepeni. To i Tigar sa dugim 8,8 probija svaki put. Ako taj dio sakrijes, nece te niko probit sa prednje strane. I obj. 704 nije toliko bolji od JT, kao ni ISU-152 od Ferdija. ISU-152 moze probiti svaki tenk sa kojim ce biti u partiji, dok ferdinand ce dosta toga odbit. Obj. 704 ima taj BL-10 sa ogromnim dmg, ali JT ce opucati 2 puta dok on jednom, a uz to JT ima 200HP vise. I JT ima dosta precizniji top.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
JT ima samo 250mm na superstrukturi. Onaj ispod dio je kao na KTu, 120mm mislim pod 60 stepeni. To i Tigar sa dugim 8,8 probija svaki put. Ako taj dio sakrijes, nece te niko probit sa prednje strane. I obj. 704 nije toliko bolji od JT, kao ni ISU-152 od Ferdija. ISU-152 moze probiti svaki tenk sa kojim ce biti u partiji, dok ferdinand ce dosta toga odbit. Obj. 704 ima taj BL-10 sa ogromnim dmg, ali JT ce opucati 2 puta dok on jednom, a uz to JT ima 200HP vise. I JT ima dosta precizniji top.
nakon 420 odigranih partija mogu samo rec jedno:object je bolji! Puno brzi od jt,slopan,odlican top,bolji camo dok je Jt spora vreca jada sa ogromin prostorom naprid za dobit puno free expa. JA volim svog jt ali pun mi je qurac vise
. Jedino sto valja na jt je top!
makar... neki dan sam razmisljao kolko bitki mi fali do Jagdtigera (tek sam istrazio JagdPZIV) i igram jednu bitku s IS-om.. dosta toga napravim, uniste me ali reko mi imamo jos Jagdtigera koji cuva bazu i mislim da smo brojcano bili jaci... pa reko barem cemo ovu pobijedit.. kad dođe object, zbusi ga ko da je papirnat, jos artiljerija dokrajči i tu smo zgubili :/
Ma da bar ima 120 mm nego je vjerovatno 60 mm. Jaaaako su rijetke prilike da mozes napravit hull down na dobroj poziciji da te arty ne moze porokat. Ako sam TD onda bi moj prednji armor triba bit bolji nego u tenka jer nemamo kupolu ali naravno nije tako
Whine, whine, whine. Šta bi trebali onda mi koji igramo američku liniju?
Jbm mu sve, imaš fakin najbolji top u igri, imaš sasvim solidan armor, solidnu mobilnost. Kaj još treba?
Ne možeš očekivati da ćeš imati bolji camo od 704ke, jer si viši. Ali imaš još uvijek bolju od T95. Evo jučer igrao sa T28, na prokhorovki. Protivnički tim imao T95, 704 i jgtigera.
Znaš kog sam prvog spotao? T95, a bio je najdalje i nije opalio.
Inače, jack sparrow, mislim da bi puno ljudi rado vidjelo i neke novije tenkiće, al i sam znaš da ako će bit koji, bit će ruski prvi. A za 2A6, ne bi ga stavili jer rusi nemaju ništa što bi ga moglo ownati.
btw. Nek neko kaže da je arty OP, šta bi tek bilo da je
u igri.
Ne nego bi trebalo izbaciti artiljeriju iz igre.
Po mojem mišljenju a vjerujem i po mišljenju mnogih drugih artiljerija je samo pain in the ass.
Kolko vam se puta desilo da imate po 4,5 kilova i više i doleti vam granata od arty i raznese vas. To jednostavno nije fer. Ubije cijeli doživljaj u igri. Ovo je World of Tanks a ne World of SPGs. Koji vrag su je uopće stavljali u igru.
Da se barem ajde smanji taj splash a i rof te limit artiljerije po 2 sa svake strane onda bi bilo podnošljivo ali ovako kad ima 4 komada sa svake strane i doleti mi one shot u prvoj minuti dok se penjem po brdu jednostavno nije u redu.
Pi*dio sam i ja donedavno zbog artiljerije. Sad mi je kul. Ako nemam sreće shebat će me u prvih par minuta, u protivnom ću ja njih kad dođe vrijeme.
Veći je problem to što ponekad artiljerac ne zna igrat, pa jednostavno ne može pogoditi, a njihovi tebe deru. A i nije baš sve tako bajno kad igraš artiljeriju. To se skuži tamo na tier7-8.
btw. ovo nije World of SPGs, nije ni World of Tanks, nego je WoRT, iliti World of Russian Tanks.
@Zaja
Da li si igrao sa Obj. 704? U beti sam igrao sa oba, i sad igram sa JT zato sto mi vise odgovara. Sa JT sam siguran da cu pogodit sve na 400-500m zbog preciznosti i ogromne brzine shella. Sve zavisi od stila igre.
Po meni su svi Tier 9 TDovi odlicno balansirani. 704 ima odlican alpha, stealth, mobilnost. JT ima vrlo precizan top sa velikim ROF. T95 ima oklop i top, ali nema mobilnosti.
I neznam sto svi kukate na artiljeriju, vozite je i vi pa ce te vidjet da nije sve tako lagano.
Onda se mogu ukloniti i tank destroyeri, nisu tenkovi a kempaju u žbunju nevidljivi, majku im ;)
Ja uživam sa GW Pantherom, lijepo zaradi a bode ko osa, nadogradio sam ga skroz i popunio slotove opremom, sad je stvarno killing machine.
Po mojem mišljenju a vjerujem i po mišljenju mnogih drugih artiljerija je samo pain in the ass.
Kolko vam se puta desilo da imate po 4,5 kilova i više i doleti vam granata od arty i raznese vas. To jednostavno nije fer. Ubije cijeli doživljaj u igri. Ovo je World of Tanks a ne World of SPGs. Koji vrag su je uopće stavljali u igru.
Da se barem ajde smanji taj splash a i rof te limit artiljerije po 2 sa svake strane onda bi bilo podnošljivo ali ovako kad ima 4 komada sa svake strane i doleti mi one shot u prvoj minuti dok se penjem po brdu jednostavno nije u redu.
Partija bez artijerije je isto što i partija sa 4,5,6 artiljerija.Goli drek
Jedino što im treba smanjit taj damage kad te ustvari promaši a uzme ti pola energije
Partija bez artijerije je isto što i partija sa 4,5,6 artiljerija.Goli drek
Jedino što im treba smanjit taj damage kad te ustvari promaši a uzme ti pola energije
To je zbog HE granata, po meni je sve ok, osim šta ih nekad bude previše u partiji.
Onda se mogu ukloniti i tank destroyeri, nisu tenkovi a kempaju u žbunju nevidljivi, majku im ;)
Ja uživam sa GW Pantherom, lijepo zaradi a bode ko osa, nadogradio sam ga skroz i popunio slotove opremom, sad je stvarno killing machine.
Ne nego se treba cijeli spotting sistem novi napraviti, jer ovo je lakrdija na sto lici sad, da me lik roka 3 metra od mene a nevidim ga, isto tako mi je lik doleti ravno ispred face a prije toga nista na radaru, glupost, developerima to nije trebalo.
Ili jednostavno neka naprave da svi tenkovi budu nevidljivi, bez obzira je li se micu ili su staticni, rokaju li ili ne, cista nevidljivost, kako je jedan lik napisao u onom "future updates" threadu.
Pa ja bih npr. ograničio broj samohotki na maksimalno tri po timu jer sve iznad toga je previše. Uostalom danas samo u izgubljenoj partiji sa svojim M7 priestom skršio sedam tenkova ali su mi preostale dvije samohotke presudile. Inače, artiljerija uz zrakoplovstvo su bitno doprinijele uništavanju tenkovskih jedinica, ne samo tenkovi. Uostalom, ovo je igra, navikni se da će te uvijek razbiti dok izigravaš čeličnog Ramba.
Ne nego se treba cijeli spotting sistem novi napraviti, jer ovo je lakrdija na sto lici sad, da me lik roka 3 metra od mene a nevidim ga, isto tako mi je lik doleti ravno ispred face a prije toga nista na radaru, glupost, developerima to nije trebalo.
Ili jednostavno neka naprave da svi tenkovi budu nevidljivi, bez obzira je li se micu ili su staticni, rokaju li ili ne, cista nevidljivost, kako je jedan lik napisao u onom "future updates" threadu.
Problem je sto ima previse artya-kad stave max 2 po bitki bit ce ok
@Zaja
Da li si igrao sa Obj. 704? U beti sam igrao sa oba, i sad igram sa JT zato sto mi vise odgovara. Sa JT sam siguran da cu pogodit sve na 400-500m zbog preciznosti i ogromne brzine shella. Sve zavisi od stila igre.
Po meni su svi Tier 9 TDovi odlicno balansirani. 704 ima odlican alpha, stealth, mobilnost. JT ima vrlo precizan top sa velikim ROF. T95 ima oklop i top, ali nema mobilnosti.
I neznam sto svi kukate na artiljeriju, vozite je i vi pa ce te vidjet da nije sve tako lagano.
Hocu da mi poprave hebeni armor jer ovo sad je smijurija. Jedino dobro sto jt ima je top.armor je nula isto kao i camo.Tebi je to balans?
Meni je igra privremeno dopi*dila, em što svaki dan me baci sa hrpom kretena koji svi primjenjuju mega naprednu All rush to one side fail taktiku, pa do toga jer sam redovito pri dnu liste sa kojim god
tenkom/TD-om (arty ne računam) igram, uz to balans je neviđeno retardiran.
Nevidljivi tenkovi koji pucaju po svima, kempanje, živa dosada. Igra mi se gadi.
Nakon skoro 2k bitaka vrijeme je za odmor. Za sada, wargaming.net, svaka čast na sje*avanju dobre ideje i igre. Samo je učinite još lošijom i budite još škrtiji nego šta jeste. Onda vam se svjetla budućnost piše.
Over & Out.
Ista situacija sve što si rekao potvrđujem, nakon 2800 borbi više stvarno nema smisla igrati s kretenima koji jure svi u istu stranu ili kampiraju 15 minuta. Zbog takvih samo gubim kredite i živce na standardnom računu. Po wargamingu bi svi trebali imati Lowe-a i premium, igru su upropastili do boli s pojedinim mapama i cijenom municije i super balansom a naručito sa svojom pohlepom. Odustajem od WoT-a dok se situacija ne popravi (ako se ikada popravi).
Ista situacija sve što si rekao potvrđujem, nakon 2800 borbi više stvarno nema smisla igrati s kretenima koji jure svi u istu stranu ili kampiraju 15 minuta. Zbog takvih samo gubim kredite i živce na standardnom računu. Po wargamingu bi svi trebali imati Lowe-a i premium, igru su upropastili do boli s pojedinim mapama i cijenom municije i super balansom a naručito sa svojom pohlepom. Odustajem od WoT-a dok se situacija ne popravi (ako se ikada popravi).
Odi igrat s nekim u vod s kojim si siguran da zna igrat. (Ne pomisljaj na mene)
E da ovo one side RUSH je poprimilo stanje pandemije u pm.
Za sada WoT ide na hladenje :-)
21 | Da |
---|---|
18 | Ne |

E da ovo one side RUSH je poprimilo stanje pandemije u pm.
Za sada WoT ide na hladenje :-)
Istina.
p.s. ja sam nabavio vk3601...
Također. Jel imaš premium? Meni ga je bez njega jako teško održavati, u prosjeku dobivam po 5000 para, a popravak (ako me raznesu) košta oko 6000, tako da moram obavezno nakon odigrane igre s VK3601(H) odigrati jednu s A-20 samo da pokrijem troškove popravka i municije.
Meni istjece premium za 5 dana.jos cu nabrijat na 4 milijona da imam prije isteka i to je to.lagano se zajebavat sa gw pantherom i cekat da mi buffaju jagdtigera.
Jesi siguran da ce ga oni bjelo-ruski glu*ani buffat ili nerfat?
Mislo sam da ovi rusi mrze Njemce još iz doba II svjetskog rata(kad su im dotični nijemci razbijali bulj...)pa se sad svete na njemačkim tenkovima u igrici kad ono ipak su oni u sadašnjosti i mrze amere iz dna duše - njih su u ovoj igri ubili-američka linija je za "liječit živce"znaju oni "sretnici"koji su igrali sa američkom linijom- t1 "haevy"sa njim se i može poigrat ali kad doživite "sreću"igranja sa M6 posebno odmah nakon što ga iztražite tj bez 90mm topa to je jako frustrirajuče iskustvo i sve osim t29 je čisto sranje sa kojim nažalost moram igrat...T30 nema nikakve šanse sa ostalim granama u svojoj klasi a o t32 je suvišno pričat TD su smješni u usporedbi sa njemcima i rusima nije mi jasno što su uvodil više grana ako su htjeli da jedna bude ovoliko zakinuta u odnosu na druge(novi pech je popravio njemce)nadam se da ču imat živaca za igru dok(ako) se ne sjete da su ujebali balans strana...naravno netko če reči tko ti je kriv nemoj igrat sa američkim kantama...jeb da sam na početku razmislio bih i ustedio si živaca ali da svi mislimo tako amera nebi bilo u igri zato ruski pametnjakovići ili ih izbacite iz igre ili barem budite fer dajte šansu i "pametnjakovičima"koji igraju sa američkom linijom...
Također. Jel imaš premium? Meni ga je bez njega jako teško održavati, u prosjeku dobivam po 5000 para, a popravak (ako me raznesu) košta oko 6000, tako da moram obavezno nakon odigrane igre s VK3601(H) odigrati jednu s A-20 samo da pokrijem troškove popravka i municije.
Nemam,imao sam onaj jednodevni pa sam nekako zgrindao za njega uz to da sam prodao a-20 i grille.Troškovi su mi kakvi takvi,obično zaradim malo više od troškova,a prvu bitku sa njime sam čak i prvi puta bio u minusu,a strane imam Panzerkampfwagen IV do kraja nadograđen sa rammerom,camouflage netom i gun laying driveom koji je odličan money maker.
rekli su mi da sa vk3602 nebudem sretan dok ga ne nadogradim.A vjerujem im nekako.
edit:svako jutro sam barem tri puta za redom u j*benim noob teamovima...Mislim,ja priznajem da zaista nisam dovoljno dobar igrač da povučem cijeli svoj noob team u barem pristojan gubitak,ali kada mi se događa da i 7 puta zaredom gubim sa rezultatima koji imaju razliku veću od 7 onda znam da ili je matchmaking to namjerno napravio ili imam j*b*ni peh.
Nemam,imao sam onaj jednodevni pa sam nekako zgrindao za njega uz to da sam prodao a-20 i grille.Troškovi su mi kakvi takvi,obično zaradim malo više od troškova,a prvu bitku sa njime sam čak i prvi puta bio u minusu,a strane imam Panzerkampfwagen IV do kraja nadograđen sa rammerom,camouflage netom i gun laying driveom koji je odličan money maker.
rekli su mi da sa vk3602 nebudem sretan dok ga ne nadogradim.A vjerujem im nekako.
edit:svako jutro sam barem tri puta za redom u j*benim noob teamovima...Mislim,ja priznajem da zaista nisam dovoljno dobar igrač da povučem cijeli svoj noob team u barem pristojan gubitak,ali kada mi se događa da i 7 puta zaredom gubim sa rezultatima koji imaju razliku veću od 7 onda znam da ili je matchmaking to namjerno napravio ili imam j*b*ni peh.
Ma previse idiota u igi koji pojma nemaju. Mapa mines opalim na brdo sa gw tigerom i odem u wc.vratim se 1 min,pazi 1 min i gubimo 9-1. Mapa ensk teman pocela zivio sam 20 sec zato su 3 med rushala preko vlakova a gwe tigar je spor! Treca mapa Cliff,svi rushaju ljevo kroz klanaca i STANU. izgubimi i tu partiju. Cudim se nekad kako i pobjedim.Njubare rulaju ovom igrom.
Jesi siguran da ce ga oni bjelo-ruski glu*ani buffat ili nerfat?
Ne znam i ne zamaram se.sta bude.Zivaca vise nemam ga gridnam a tako bi htio imat objecta 704
Za sada sam sa vk3001h prezadovoljan, samo mi još fali kratka 88 pa da vidimo šta će bit....
Redovito mi zarađuje i za mediuma je po meni odličan...
KV3 - Slažem se da rusi imaju OP topove (tier 6 sa 122mm, dmg 390) ali ima to i drugu stranu medalje...
Treba to platit, jedna šugava granata košta 1,2k srebra mamu im njihovu, na to nisam računao...
Kad naletiš na tier VIII pa na niže buši ih redovito, tier VII me uopće ne zabrinjava i sa DMGom koji napravi pokrije trošak, ali kad naletiš na E75 i pet puta ga dignaš po strani bez obzira na pobjedu ostaneš kratak s lovom, da ne govorim kad izgubiš da si u banani...
Ali kako se vratit na 107icu.... koji će mi k onda KV3, onda ju vozim na KVu pa sam OP za džabe :)
PITANJE 1: ako se vratim na 107mm da li ću izgubiti equipment za brže punjenje koji sam instalirao dok je na tenku bila 122 topčina?
PITANJE 2: šta problemi sa pokrivanjem troškova ne počinju tek na tier VII ili VIII?
Za sada sam sa vk3001h prezadovoljan, samo mi još fali kratka 88 pa da vidimo šta će bit....
Redovito mi zarađuje i za mediuma je po meni odličan...
KV3 - Slažem se da rusi imaju OP topove (tier 6 sa 122mm, dmg 390) ali ima to i drugu stranu medalje...
Treba to platit, jedna šugava granata košta 1,2k srebra mamu im njihovu, na to nisam računao...
Kad naletiš na tier VIII pa na niže buši ih redovito, tier VII me uopće ne zabrinjava i sa DMGom koji napravi pokrije trošak, ali kad naletiš na E75 i pet puta ga dignaš po strani bez obzira na pobjedu ostaneš kratak s lovom, da ne govorim kad izgubiš da si u banani...
Ali kako se vratit na 107icu.... koji će mi k onda KV3, onda ju vozim na KVu pa sam OP za džabe :)
PITANJE 1: ako se vratim na 107mm da li ću izgubiti equipment za brže punjenje koji sam instalirao dok je na tenku bila 122 topčina?
PITANJE 2: šta problemi sa pokrivanjem troškova ne počinju tek na tier VII ili VIII?
1. Neces izgubit opremu
2. Ako igras sa premiumom, onda mozes zaraditi i sa tier 9. Bez premiuma, zavisi od tenka najvise. Rekao bih da je tier 7 da budes na nuli, a tier 8 da pocinje pare gubit.