Za sada sam sa vk3001h prezadovoljan, samo mi još fali kratka 88 pa da vidimo šta će bit....
Redovito mi zarađuje i za mediuma je po meni odličan...
KV3 - Slažem se da rusi imaju OP topove (tier 6 sa 122mm, dmg 390) ali ima to i drugu stranu medalje...
Treba to platit, jedna šugava granata košta 1,2k srebra mamu im njihovu, na to nisam računao...
Kad naletiš na tier VIII pa na niže buši ih redovito, tier VII me uopće ne zabrinjava i sa DMGom koji napravi pokrije trošak, ali kad naletiš na E75 i pet puta ga dignaš po strani bez obzira na pobjedu ostaneš kratak s lovom, da ne govorim kad izgubiš da si u banani...
Ali kako se vratit na 107icu.... koji će mi k onda KV3, onda ju vozim na KVu pa sam OP za džabe :)
PITANJE 1: ako se vratim na 107mm da li ću izgubiti equipment za brže punjenje koji sam instalirao dok je na tenku bila 122 topčina?
PITANJE 2: šta problemi sa pokrivanjem troškova ne počinju tek na tier VII ili VIII?
1. Oprema koju si kupio ostaje na tenku bez obzira mijenjao top ili ne ( jedino ako mijenjaš top srednjeg kalibra s topom velikog kalibra onda treba drugi nabijač).
2. Zavisi od tenka obično počinju problemi s kreditima kada je cijena granete preko 1000 kredita, ja sam s King Tigerom tek kad sam nabavio dugu 105-icu počeo upadat u minus.