World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.400
|
čitano: 9.098.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Kill Frenzy kaže...

Jedno su brojke drugo je ono što se događa u samoj igri.1 Koliko sam shvatio po tvome bi bilo da t34 ima najslabiju kupolu što nije istina.2

Kažeš da se sprdam s ekipom.3 Ne,ne sprdam se.Čak i jedan od forumaša ovdje naveo kako ni sam ne vjeruje koliko je otporan njegov vk odnaprijed dok is ima onaj prozor za posadu u kojeg me probija  kv,t3485....4. Ja ne kažem da je is4 lošiji ali nisu ni drugi toliko lošiji od njega tj rusa koliko se ljudi žale.Da, rusi imaju neke prednosti ali bome i ostali.5 Baš jučer se napucavam sa vk i frajer me dvaput mazne dok ja njega jednom,dakle dalo bi se zaključit da ima brži reload.6

Dalje.t54  roknem iz tri puta dok panthera2 baš i ne.7Da ne spominjme da me t54 dinga gotovo uvijek dok me panther2 probija.8Opet kažem.Ne zanimaju me brojke jer mi ni ne trebaju da vidim kako stoje stvari u igri.Da rusi su u prednosti ali ne tolikoj.Na kraju krajeva nitko vam ne brani da igrate s njima.9 Meni su u planu bili ameri i švabe ali nakon čitanja foruma sam prešao na ruse.

I još nešto.Sve ove brojke što si naveo oko penetracije i damagea su prosijek.10Tako da...

1- A ja sam mislio da je igra rađena prema stvarnim specifikacijama tenkova, i da su te specifikacije djelomično/većinom točne. Također sam se nadao da te iste specifikacije imaju neku važnost u toj matematičkoj strani igre. Očito sam se prevario. Igra u kojoj specsi tenka stoje na papiru, al ih rusi uzimaju proizvoljno kako im odgovaraju? Jel to želiš reći? E to je onda još bolja stvar za ruskie.

2- hull =/= turret. Sad reci jel sam rekao istinu ili ne.

3- Rekao sam da neću u to ulaziti. Iznosiš svoje stavove, al tonom koji mi djeluje kao sprdnja. Oprosti.

4- To je jedan mali djelić naprijed. Slična stvar je i na VK, nema da ne prođe kroz vozačev otvor. T34 probijaju isti ti tenkovi bilo gdje na tijelu tenka....

5- A gdje da da recimo švabe iskoriste prednosti svojih topova, tj. odličan accuracy? Mape su premale za takvo što. Gdje ameri mogu iskoristiti prednosti odličnog turreta i dobre depresije topa? Skoro nigdje. 1-2 mape.

6- Lijepo sam gore naveo RoF top topova kod svakog tenka. Na IS-4 je brži nego na VK4502. Ukoliko koristi rammer, ventilaciju, opet razlika je mizerna. Ukoliko koristi slabiji top, neravno da ima bolji RoF, ali i radi manji damage uz manju šansu penetracije. Dođe na isto.

7- Ne znam koliko imaju HPa koji sa zadnjom kupolom, može bit razlika tolika da baš trebaš još 1 shoot. Al znam jednu stvar, Panther 2 ima manje armora i lošiji slope, pa ne kužim zašto ga je teže roknut. 

8- Pentracija im je ista, tako da ne kužim ovu foru. Nešto mi tu ne drži vodu. Pentracija im je ista tako da. No sve ovisi o vašem položaju, a moguće je i istina je da imaš malo pametnih koji znaju igrat sa T-54.

9- A zašto su onda opće stavljali ostale dvije nacije i uskoro treću u igru? Mogli su samo ruskie stavit, pa ne bi bilo problema. Inače, da, puno mi je draže kad moraš koristi malo i mozak dok se sretneš s neprijateljem. A ne da uzmeš i kreneš ko kreten bez stajanja naprijed misleći da ti nitko ništa ne može. Ali onda naletiš na igrača koji koristi mozak pa je jao meni. Zato i većinom tenkovi drugih nacija imaju veći WR nego ruski. Nije čudno da su nerfali T30 i Mausa, kad im je WR veći za 1, odnosno 3% nego onaj kod IS-7. Pa ne može to tako. To me smeta u ovoj igri, da se mahom nerfaju drugi tenkovi.

10 - Ako uzmem najmanji opet je tvoj IS-4 u prednosti. Najveće nema smisla uzimat.

Okladio bih se da će uskoro T95 proći kroz postupak nerfanja, isto kao i T28. 

Nije im pomoglo ni to kaj su T28 izmislili. T28 i T95 bi trebali imati isti izgled, osim što T95 ima dodatne gusjenice pa je širi.  Ali pogledaj malo T28 i T95 pa mi reci kaj vidiš. I napravili su još jedno s*anje na T28 i opet ne pomaže. Opće nema donjeg djela mantleta. 

Ali za razliku od drugih, igrači ovih tenkova koriste mozak većim djelom i u svakoj borbi, jer jedino im to može pomoći.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Moj klan treba 5 heavy tenkova tier 9-10. svi zaintereserani nek se jave preko foruma ili u igri na Josip666. Fokusirani samo trenutno na CW.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ovo nisam baš očekivao od T30 , ali eto i to se dogodi . Šteta za nerješeno ali nije više bilo vremena da potražim artiljeriju .

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

evo istrazio i kupio t-29 US heavy tenk...odma sam i istrazio ovjes s slobodnim iskustvom,prvi dojmovi su: odlican tenk,i mislim da cemo se jako lijepo slagat :D

jako mi je lijep,i svida mi se sto se moze brzo okretat u mjestu,sad napredujem prema t-32 i do t-34 koji ce bit zadnja postaja,nadam se da cu ga stic istrazit/kupit prije nego sto postane premium tenk.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 20:34 (lollik91).
14 godina
lollik91 kaže...

evo istrazio i kupio t-29 US heavy tenk...odma sam i istrazio ovjes s slobodnim iskustvom,prvi dojmovi su: odlican tenk,i mislim da cemo se jako lijepo slagat :D

jako mi je lijep,i svida mi se sto se moze brzo okretat u mjestu,sad napredujem prema t-32 i do t-34 koji ce bit zadnja postaja,nadam se da cu ga stic istrazit/kupit prije nego sto postane premium tenk.

Ko postaje premium????

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
16 godina
protjeran
Mirda 1 kaže...

Ovo nisam baš očekivao od T30 , ali eto i to se dogodi . Šteta za nerješeno ali nije više bilo vremena da potražim artiljeriju .

koji ti je najbolji heavy?

15 godina
GeneralPag1997 kaže...
lollik91 kaže...

Ko postaje premium????

pa t34 americki

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas sam one shota T30 na mapi Ensk sa GW Tigerom.Lik se zaletija na slabiji tenk sav pun sebe a ja izletio sa AP granatom u čelo.BUM ode 2000 hp koliko vec ima.Vrisnuo sam od smjeha

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Eh, da je meni sad stići do T34, al to je nemoguća misija, morao bi zaboraviti na RL. Prokleti IS-7 i T-54, prokleti bili na ljeto 2011. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 8:10 (DrNasty).

3 0 hvala 0
14 godina
lollik91 kaže...
GeneralPag1997 kaže...
lollik91 kaže...

Ko postaje premium????

pa t34 americki

gdje si to cul???

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
15 godina
DrNasty kaže...

Eh, da je meni sad stići do T34, al to je nemoguća misija, morao bi zaboraviti na RL. Prokleti IS-7 i T-54, prokleti bili na ljeto 2011. {#}

nadam se da si ostavio is4 jer umjesto njega dolazi neki novi a ako već imaš is4 i on ti ostaje

17 godina
moderator

Nisam, prodao sam ga. Možda kupim, pa kad ga pomjere u tier10 dobiće na vrijednosti, pa onda prodam i njega i ovog novog što dođe (ako ne bude dobar).

15 godina
DrNasty kaže...

Nisam, prodao sam ga. Možda kupim, pa kad ga pomjere u tier10 dobiće na vrijednosti, pa onda prodam i njega i ovog novog što dođe (ako ne bude dobar).

Pa to i ja mislim napravit.oko 2 miljona novaca a nit oro nit kopo.

16 godina
World of Tanks

a kaj nemaš ni jedan američki tenk?

ja sam došao do T1 heavija i m4a..nešto shermana, ali mi se svejedno neda grindati do t34

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ma neću ni ja grindati od nule, nisam lud. Imam arty za pare, a vidjeću koliko će me igra držati, imam premium još nešto više od mjesec dana. Nakon toga samo CW ili platoon s ekipom, a možda i kopačke o klin.

15 godina
GeneralPag1997 kaže...

gdje si to cul???

na placu kod babe vange

14 godina
neaktivan

a zasto tako i kod svaba se ne dobije novi tenk ka i kod rusa sad kad bude ovo minjalo?

17 godina
moderator

Zar neće oni koji imaju Panther 2 dobiti E50 (a P2 ostaje u garaži kao tier8)?

16 godina
DrNasty kaže...

čuj pa ipak su to njemački tenkovi...lol...znaš wargamingovu filozofiju... svi dobivaj novi i ostaje im stari tenk osim onih koji igraju s njemcima{#}

17 godina
moderator

Haha, ne mogu da vjerujem, baš su đubrad.

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
DrNasty kaže...

čuj pa ipak su to njemački tenkovi...lol...znaš wargamingovu filozofiju... svi dobivaj novi i ostaje im stari tenk osim onih koji igraju s njemcima{#}

A ako igraš sa rusima još ti potajno koji gold poklone...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
DrNasty kaže...

Da, i oni koji imaju Panthera dobiju Panthera II sa 100% crew, ja sam Panthera taman izgrindao sa 3002DB jer će nakon patcha 3002DB biti slijepo crijevo, vodi na Panthera koji je isti tier a košta 1.3M sa kratkim 8.8 topom kao i tier 6 mediumi, totalno su zasrali granu njemačkih tenkova...

Pz4 kao tier 5 vodi na 3601H i 3001P tier 6, oboje vode prema Tigeru, 3001P vodi na tier 7 3002DB, od ta dva tier 6 je bolji 3601H, pa sam išao na njega... Zatim sam se vratio nakon Tigera -> Tiger II  na 3601H -> 3001H -> 3001P -> 3002DB i svi imaju isti top :( Ako još na Panthera sa downgradeom nakelje kratki 8.8 poludit ću

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 12:40 (Cele303).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Medium tank kad si prvi na listi je najzabavniji dio ove igre!!!

Sutra nakon pzIV kupujem Vk3601 ili VK 3001, koji se više isplati vezano za ove rošade na tank tree-u?

3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Igram ja sa M37 i na kraju ostanemo ja i još neki SPG naš, te jedan njihov, i zaletim se ja u njihovog sa bijednih 10ak HP i uništim sebe i njega.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ovako,planiram kupiti jedan premium tenk,ili kv5 ili lowe,kakva vi iskustva imate sa ovim tenkovima i kojeg mi preporučujete,jer je lowe dosta skuplji od kv5 pa se pitam dali se isplati davati za njega tolko golda,a opet kv5 me nekako ne privlači zbog svojeg relativno slabog topa,i da li se ti tenkovi češće bore u lower tier bitkama ili u higher tier bitkama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jackal kaže...

ovako,planiram kupiti jedan premium tenk,ili kv5 ili lowe,kakva vi iskustva imate sa ovim tenkovima i kojeg mi preporučujete,jer je lowe dosta skuplji od kv5 pa se pitam dali se isplati davati za njega tolko golda,a opet kv5 me nekako ne privlači zbog svojeg relativno slabog topa,i da li se ti tenkovi češće bore u lower tier bitkama ili u higher tier bitkama?

Premium tenkove se ne isplati kupovati ako neznaš igrati. Ja sam u testnoj verziji servera upiknuo KV-5....

primi milijardu pogodaka..ali top mu je za k...c.

ja sam odigrao neznam koliko možda 20ak rundi s njime, sve su high tier bitke bile u 95% slučajeva, ostalih 5% medium

inače žali bože golda ulupano u to.

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
DrNasty kaže...

USSR sucks balls, Heil the German Reich!

14 godina
neaktivan
Mogao si to onda barem na njemackom...
15 godina
neaktivan
World of Tanks

E,a nikada do sada još u borbi nisam viodio onaj njemački tier 4 premium tank,šta je sa njime?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
g12356 kaže...

E,a nikada do sada još u borbi nisam viodio onaj njemački tier 4 premium tank,šta je sa njime?

koji onaj heavy neki? ako je to taj na kojeg misliš jednog sam samo vidio i onda sam ga uništio sa svojim Tigerom {#}

Nego evo novi ruski tier 8 premium tenk Object 252(IS-6)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice