Parkirao sam KV-a u garažu, sad, pretpostavljam, prvo motor i suspension, pa onda kupola, top...?
ovjes,kupola,top,motor.
tim redom
@nasty,nemoze stavit kupolu ako ne stavi prije ovjes
Parkirao sam KV-a u garažu, sad, pretpostavljam, prvo motor i suspension, pa onda kupola, top...?
ovjes,kupola,top,motor.
tim redom
@nasty,nemoze stavit kupolu ako ne stavi prije ovjes
Znam, editirao sam prije nego si ti editirao :) Ovjes je nužda iako može i to zaobići ako ima viška love, kupi pojačan ovjes koji daje veću nosivost.
IS-3 je iznimka, tu se ne mora kupovati ovjes.
BTW gledam onu smiješnu situaciju kad loltraktor skine 75% healtha VK4502 kroz prednji dio :D
Znam, editirao sam prije nego si ti editirao :) Ovjes je nužda iako može i to zaobići ako ima viška love, kupi pojačan ovjes koji daje veću nosivost.
IS-3 je iznimka, tu se ne mora kupovati ovjes.
BTW gledam onu smiješnu situaciju kad loltraktor skine 75% healtha VK4502 kroz prednji dio :D
di gledas?
Imam taj tenk i u usporedbi sa IS-4 i T34 je lošiji što se tice oklopa, okretnosti. Ali top. ufff top (upgradeani) je vrlo dobar.
Prvo si istrazi onaj top 122mm za njega ne trebas KV-2 kupolu ( KV-2 kupola ti daje +100 helta ali je jako spora i nemas se di sakrti s tom kucicom gore)
Na heavyje uvijek prvo oklop i top, pa onda ovjes i motor (vjerovatno prvo ovjes zbog nosivosti, ali to je nužda).
KV će biti jako trom dok ne nadogradiš motor, ali će biti konzerva za nabijanje sa stock topom.
Uf što sad kad imam IS3 volim vidjet KV-a ili KV-a 3.
Prvi put kad sam ga vidio bilo je wtf kolika je ovo mrcina a sad ....njam njam.Uzmem mu od 50 do 60% jednim hitcem
Koliko sam razumio tijek igre je skupljanje expirence pointa, otkrivanje techa, dogradnja tenka i onda prelazak na bolji tenk kad se ostvare uvjeti ?
Da, drugim rijecima grindanje
Koliko to grindanje traje dugo da se dođe do prvog "poštenog" tenka ?
Do tier 5 ili tier 6 tenka ti treba nekih 10 ili 15 dana igre, ako imaš premium, onda i brže.
Jedino ako ti pod poštenim tenkovima smatraš elite tier 9 i 10 tenkove, onda ti treba puno više igre ;)
Na sta mislis pod posten tank? Meni je ''najposteniji'' jos onaj u TIERII od TIERX jer volim ultra brze light tankove... A nikada te nece staviti sa TIERX ako si TIERIII recimo, samo tenkove priblizne jacine..
U početku ide dosta brzo i nije teško doći do idućeg tenka. Što ideš dalje, to više moraš igrat s tenkom da ga unaprijediš i istražiš idući...
A "pošteni" tenk? Pa, većina tenkova je "poštena". Svaki može razvaljivat u igri ako si među jačima u ekipi, što naravno nije uvijek slučaj. Nekad si najjači, nekad najslabiji... To te tjera daljnju igru i napredovanje.
Ja sam ovjes> top>kockasta kupola>107mm top>motor>KV-3.
Mislio sam na prvi bolji Medium tank
Ja imam u garaži KV, KV-3, M7 i M3 Lee. Do toga sam došao za 3-3 i pol tjedna bez premiuma.
Tier 5 tenkovi su ti najbolji moneymaker-i npr. KV, PzIV i uvijek ih je dobro imati u garaži barem kao rezerve, tako da ti se Pz IV može smatrati prvim "boljim" medium tenkom, kod njega ti je još dobro što preko njega dosta brzo možeš doći do Hummel-a tier 5 artiljerije koja ti je isto dobra za skupljanje kredita.
Da dođeš do njega ti treba negdje otprilike tjedan dana normalnog igranja.
evo meni je trebalo oko 400 partija sa IS3 da zaslužim bodove za IS4 i to bez premiuma.
meni je to oko 10 dana igranja po 4 sata dnevno
nasty di si?dosadno mi samom :(
Posao :(
(bacim oko na forum)
Jel netko za trening malo kasnije? Da malo istražimo slabe točke tenkova :P
ja sad idem ingame, idealno :)
ovo je pravi "timski" igrač. nekako ovakve likove vidim češće nego za vrijeme bete.
Vrhunski igrač! Taj jedini i zna što radi! Jasno je sebi postavio cilj.
Pa kak ste mu dopustili da vas 5 zakolje? :O
Ja sam nedavno bio u ekipi s jednim takvim, nakon što je jednog ubio i poplavio, ja sam ga ubio...
ne pitaj, ja sam bio druga žrtva - s jedne strane kv s druge strane taj tip, pa ti biraj
ne pitaj, ja sam bio druga žrtva - s jedne strane kv s druge strane taj tip, pa ti biraj
A uništila te artiljerija kolko vidim. Zašto je plavi ili si ga to ti sam pofarbao?
btw. M3 Lee ftw
Kupio sam 130mm i sad probao jednu jer me net yebe. Na komarinu sam gađao njubare u sredini, kako ovo lupa čovječe, killao sam IS4 i T32 (ili T34, nemam pojma). IS-3 sam odbio 57% jednim pogotkom, ali đubre bounca od T-54 3 puta zaredom. Pa onaj tenkić je baš zvijer, smeće jedno podmuklo.