World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.110.644
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo kupio bi t57 pa neznam sad dal valja kaj pa da prvo vas pitam za vasa iskustva!!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Wow, definitivno opasno po društveni život. Odigrao jedno desetak partija, i makar većinom krepam, idem dalje.

Imate koji tenk za reporučiti poslije stock tenkova? Medium bi ja :)
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
15 godina
neaktivan

Za arty preporucujem njemce

15 godina
World of Tanks

Trenutačno iman M3 Lee, samo ne znan na šta da dalje iden, heavy ili medium?

Nekako više naginjen na heavy, ima neko iskustva/prijedlog?

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Hmm... Ja uzeh danas Panzera trojku, i sad sam malo gledo topove... Prvo sam malo ordinirao sa onim manjim 5cm (dugim) i poslije sa 7.5cm (kratkim)... Ovaj duži mi je normalno sa bržim reloadom i to al dosta malo snage mi oduzme... Čak mi se čini da je ovaj sedam i pol nešto precizniji, iako ne znam zašto, jednostavno se takvim pokazao u praksi. I kad njime pogodim, to probija sve. Al reload je za ubit... Nisam pametan u ovoj situaciji, što da radim?

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Unforgiven kaže...
Wow, definitivno opasno po društveni život. Odigrao jedno desetak partija, i makar većinom krepam, idem dalje.

Imate koji tenk za reporučiti poslije stock tenkova? Medium bi ja :)

T-54 je najbolji medium, ruska linija.

sirka666 kaže...

Trenutačno iman M3 Lee, samo ne znan na šta da dalje iden, heavy ili medium?

Nekako više naginjen na heavy, ima neko iskustva/prijedlog?

Malo ces se namucit sa T1 Heavyem i manje sa M6 nakon sto istrazis 90mm top. Topovi od T1 se ne mogu porediti sa puno boljim topovima kod KVa, a isti su tier. Ali to moras proći ako hoces T30. T29 je odlican tenk.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo kupio t57 ali nekuzim jednu stvar gledam likove po netu sa t57 kresnu jednom i skinu 100% ostalim dok ja skidam po 30-40% to ima neko posebno mjesto di ih treba gadat??

Nisam bas upucen u igru:)

0 0 hvala 0
15 godina

Rear armor gađaš ukoliko možeš. Ako ne, gusjenice da ga onesposobiš pa je onda tvoj. Naravno ovisi i o tipu streljiva

No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 22:18 (The Unforgiven).
15 godina
neaktivan
made kaže...

evo kupio t57 ali nekuzim jednu stvar gledam likove po netu sa t57 kresnu jednom i skinu 100% ostalim dok ja skidam po 30-40% to ima neko posebno mjesto di ih treba gadat??

Moze biti to topa kojeg koristis , mjesta udarca , tenka kojeg  tuces ...

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
World of Tanks

Jedina mana svih besplatnih igara je što se u njoj nađe dosta puno debila, pa svako malo tip dođe i teamkilla par svojih odmah na početku..

Isprobao sam par skinova i moram prizati da ima stvar nekih dobrih, evo jedan ss sa obojanim tenkićima:

Moj PzIII i od nekog lika PzIII ausf.a sa skinovima Moj PzIII i od nekog lika PzIII ausf.a sa skinovima
I još slika jedna gdje smo udužili snage kako bi raznjeli KV i nakraju je izgorio:

Kad se male ruke slože i KV prasnuti može

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 9:18 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Skinovi se kupju, ili?

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fora su ovi skinovi..

(=XII=)SandMan_CRO....
15 godina
neaktivan
ja mislin da nisu
16 godina
mind_challenge kaže...

Skinovi se kupju, ili?

Evo ovdje se razgovaramo o tome.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kuky, po tom SS-u sam skuzio da drugi igraci mogu vidjet tvoj skin i ti mozes vidjet njihov, a na onoj stranici di su skinovi pise obrnuto....

mozes objasnit?

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne nemogu oni vidjeti osim ako nisu sami stavili taj isti skin.

Ovo što su i neki drugi tenkovi "pofarabani" osim mojega je zato jer sam to ja sam ubacio skinove za te tenkove.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 0:17 (Jack Sparrow).
16 godina
World of Tanks

Sad sam kupil bizona da vidim kak je i nije lose samo imam jedan problem 
Nemrem "quitat" aiming mode :(  ( leftshift ) 

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobro jutro svima :)

Evo ja derem od 7 i 20 ujutro, neloše je. BTW nema još uvijek ništa od promokoda...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam jesam li samo ja ispao glup... xD

Tek sam sad primjetio da se boja crosshaira mijenja (vjerojatno sukladno sa šansom za penetraciju)... Crveno mi je recimo na većini kupola, zeleno na gusjenicama, a stražnji oklop narančasto...

Sorry na duplom...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 10:41 (RoyalBlood).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sad sam stavio ovu sa kukastim križom

14 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Dobro jutro svima :)

Evo ja derem od 7 i 20 ujutro, neloše je. BTW nema još uvijek ništa od promokoda...

tip je napisao na postu da će doć za 2 dana

16 godina
World of Tanks

Najgore mi je kad mi se desi što mi se desilo sad malo prije.

Idem na artiljeriju, on mene pogodi u gusjenice i strga mi ih, meni ostane još 7%hp-a i stojim na mjestu. U međuvremenu kad se njemu top puni ja njega pogodim 2 puta ostane mu 39% snage , mislim si još jednom ga skinem i gotov je, kad ono skinem ga i ostane mu 2%hp-a. U to vrijeme je on stigao napuniti top i uništio me.

Pa dođe mi da postanem ovakav:

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RoyalBlood kaže...

Ne znam jesam li samo ja ispao glup... xD

Tek sam sad primjetio da se boja crosshaira mijenja (vjerojatno sukladno sa šansom za penetraciju)... Crveno mi je recimo na većini kupola, zeleno na gusjenicama, a stražnji oklop narančasto...

Sorry na duplom...

Točno kad ti je nišan zelen, velike su sanse da ces ga penetrirati, kod zute boje ti je 50%,a kod crvene boje ga neces penetrirati.

16 godina
made kaže...

Ti si tek kupio t57, znaci sigurno nisi stavio na njega najajci top koji t57 moze nositi. Taj tip sto puca i ubije sa jednim hitom sigurno ima jaci top od tebe.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Koliko se isplati samo scoutat tako da se spotta sa Pz III?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RoyalBlood kaže...

Koliko se isplati samo scoutat tako da se spotta sa Pz III?

To radis samo ako si upao u grupu u kojoj su tenkovi prejaki, ali to je jako dosadno i depresivno, jer ne mozes nikome nista, a oni te oneshootaju. Jednostavno moras to izdržati dok ne skupis expa za bolji tenk, ali ako si vec u takvoj grupi slobodno se zaleti da otkrijes , dobit ces vise expa, vec da sjedis u bazi ili da gađaš nekog, a ne mozes ga penetrirati. Exp. dobija izviđanjem i koliko si dmga napravio, mozda ima jos nesto sto mi je promaklo, a mozes pogađati metu koliko god hoces, ako nisi dmg. napravio nema expa, mozda nes sitno.

16 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže...
made kaže...

Ti si tek kupio t57, znaci sigurno nisi stavio na njega najajci top koji t57 moze nositi. Taj tip sto puca i ubije sa jednim hitom sigurno ima jaci top od tebe.

Nemoguce jer T57 ima samo osnovni model Gun-a... 

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
15 godina
RoyalBlood kaže...

Haha...kak si uspio od 204 partije preživjet 16? :D

Nebudeš tak mogo napredovat kada dođeš do tenkova zahtjevnih za održavanje (a to ti je već sljedeći).

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

A šta ćeš :D U početku sam dost rusho i to, sad u zadnje vrijeme mi se često dogodi da poginem par sekundi prije kraja :D

Evo baš maloprije idem i heavy iz istog tima me raspali jednom i ode svih 100% koje sam sačuvao cijelu partiju... A ostalo 3 njihovih do kraja (nekih 6 min je odbrojavalo još)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

iskljuci x fire

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice