Wargame: Red Dragon

poruka: 180
|
čitano: 23.995
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Wargame: Red Dragon

FOB nije obavezan u decku, komandna vozila jesu i bez njih nemres deck napravit. FOB mozes stavit u deck,ali nemora biti vani ako ne zeleis. Na pocetku meča ga mozes poništit kao svaki drugi unit koji je vani (osim CV-a,CV nemozes poništit).

Arti je jak u RD,jači nego je bio u ALB, bitan je. Rocket arty je dobar za stunnanje jedinica i paniku,a tube arty je precision oruzje s kojim snipeas stacionarne mete (moze se i u pokretu mete ali treba puno zganaca jest)

Radar AA imam hotkeyanu i gasim cim vidim SEAD,palim cim me preleti ,tj. nema kut za pucat po meni. Ali AA mreza se niakd ne sastoji samo od Radara,uvijek je dobro naprijed stavit manpadove (jako su efikasni infantry s iglama u igri jer imaju 70% accuracy)... Mrezu AA se naucis radit s vremenom. Dobro je imat i par CAP aviona uvijek u zraku jer imaju dobar air detection (nemos vidit nadolazece protivnicke avione ako ih ne spottas na vrijeme,a to mogu samo high end avioni s svojim radarima.).

Ovo što ti ej došo s boka ili s traga,najveca vjerojatnost je da ti je proso po strani mape ,kroz sumu s nekim infantryem ili je jednostavno s helicem rushao jednu stranu,sve iskipao na čistini i došao ti do baze ili gdje već. Strane uvijek pokrijes s recon helićem,par jeftinijih AA i sa recon unitsima ili sapperyima.

Helici mogu biti problem ali kako igras u Red Dragonima imas odlicno rješenje protiv njih,ima onaj hebački kineski helić koji ima napredniju varijantu igle na sebi,protiv drugih helica, bez njega živit nemožeš. Čudno je što Rusi nemaju takvo nešto tj. imaju Akulu koja košta 150 -.-'.

Avioni su učinkoviti,jako učinkoviti protiv helića. Ovisno koji avion. Avione treba microat jako puno doduše,vecina igraca zaboravi na to i bezveze leti po krivim putanjama,ja ih uvijek microam da se evacaju tamo gdje ja želim i da dodju iz smjera koji je siguran.

11 godina
scipion kaže...
filter160 kaže...

Ja sam bio n00b i kupio CD-KEY preko kinguina za AirLand Battle RU verzija, nakon toga sam se logiro na steam preko ruskog proxy-a i uneso CD KEY bez problema.

i mogao si igrati s ekipom iz ostatka svijeta bez da moras stalno biti na ruskom proxyu?

Da

13 godina

kolko ja znam ova igra nema restrikcija po serverima. to ne postoji.

Mozete igrat s ljudima iz amerike/kanade/rusije. Gdje god.

Eventualno je ruska verzija po tome da se samo tamo moze aktiviriat,to proxyem rijesis. IGRA NEMA RESTRIKCIJA NITI SERVERE (kao recimo Diablo 3 koji ima EU,US...)

11 godina

Nego kad će Oleg ovo zaigrati... i napisati review?

čini mi se da je ovo njegov tip igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nebih rekao da je ovo njegov štih. Ovo više spada pod RTS sa malo taktičkog nadmudrivanja, on je baja sa grand scale strategije na poteze...

11 godina
scipion kaže...

100% je Worldwide, bile su samo dvije aktivne ponude i okinuo sam SS kao sto rekoh. I ja se nadam {#}

Ovo po screen-u... jbg.. to ti je isto kao ebay... valjda si kupio ovu za 10 kn manje al od lika koji nema 100% feedback... i relativno je novi.. mali broj feedbacka.

Moguće da si stvarno dobio CD KEY za RU i nebuš mogo to srediti osim prek proxy-a.

16 godina
Rocinante2112 kaže...

FOB nije obavezan u decku, komandna vozila jesu i bez njih nemres deck napravit. FOB mozes stavit u deck,ali nemora biti vani ako ne zeleis. Na pocetku meča ga mozes poništit kao svaki drugi unit koji je vani (osim CV-a,CV nemozes poništit).

Ovo što ti ej došo s boka ili s traga,najveca vjerojatnost je da ti je proso po strani mape ,kroz sumu s nekim infantryem ili je jednostavno s helicem rushao jednu stranu,sve iskipao na čistini i došao ti do baze ili gdje već. Strane uvijek pokrijes s recon helićem,par jeftinijih AA i sa recon unitsima ili sapperyima.

Helici mogu biti problem ali kako igras u Red Dragonima imas odlicno rješenje protiv njih,ima onaj hebački kineski helić koji ima napredniju varijantu igle na sebi,protiv drugih helica, bez njega živit nemožeš. Čudno je što Rusi nemaju takvo nešto tj. imaju Akulu koja košta 150 -.-'.

Avioni su učinkoviti,jako učinkoviti protiv helića. Ovisno koji avion. Avione treba microat jako puno doduše,vecina igraca zaboravi na to i bezveze leti po krivim putanjama,ja ih uvijek microam da se evacaju tamo gdje ja želim i da dodju iz smjera koji je siguran.

Aha, dakle ja nisam izgubio mogućnost pozivanja jedinica zato jer mi je unišio FOB, nego zato jer sam izgubio početno područje? Držao sam još par područja, ali badava mi bez pojačanja...

Znam gdje mi je prošao, kroz cestu koja vodi kroz šumu, i helići i tenkovi. Neke sam uništio, očito ne sve...

Provjerit ću još te kineske heliće, thx, a ovo za raličite AA već koristim, nešto igli, nešto infrared...

Imat par aviona u AP-u je dosta skupo, overkill rekao bih (nebi rekao CAP, C=carrier?).

13 godina

jedinice pozivas iz teritorija početnog,a i ima na mapi par lokacija gdje se moze (nema svaka mapa). to provjeris tako da skroz oduzumiras mapu,onaj teritorij koji ima ogromnu bijelu strelicu znaci da odtamo moze reinforcement doć. Kad izgubis teritorij (protivnicki CV ti contesta ili izgubis svoj CV) nemos vise zvat dok ponovno ne zauzmes.

CAP znaci close air patrol. CAS je close air support. (cap se odnosi na asf fightere koji kruze ko strvinari i cuvaju zracni prostor), Cas se odnosi na support avione koji supportaju main vojsku,recimo kod amera A10 ili kod rusa Frogfoot (su25) koji rješava protivnicki armor itd...

13 godina

jos par stvari koje pocetnici voel radit.vidim u replayevima...

nemorate sve unitse staviti u sektor koji branite. tj. nemoraju biti unutar teritorija,raširite malo. unitsi imaju velik range,bolje je raširit nego skupit sve (podlozniji artiju i smokeu)...

ljudi ko da imaju mentalnu barikadu pa stavljaju sve na prvu crtu ali unutar teritorija. Niš vam neće bit ako malo raširite i izvan,jer kad je protivnik vec unutar teritorija onda je kasno. Think BIG! and outside the box!

13 godina
Rocinante2112 kaže...

jos par stvari koje pocetnici voel radit.vidim u replayevima...

nemorate sve unitse staviti u sektor koji branite. tj. nemoraju biti unutar teritorija,raširite malo. unitsi imaju velik range,bolje je raširit nego skupit sve (podlozniji artiju i smokeu)...

ljudi ko da imaju mentalnu barikadu pa stavljaju sve na prvu crtu ali unutar teritorija. Niš vam neće bit ako malo raširite i izvan,jer kad je protivnik vec unutar teritorija onda je kasno. Think BIG! and outside the box!

Tako sam ja iz prve pa sam malo gledao po youtubu i onda sma poceo malo agresivnije pa stavljati u sumu blizu protivnickog pointa ili nesto cisto da se scoouta... 

Jucer sam u pobjedio prvi puta, ali na bodove i na srecu jer sam se vecinom branio pa sam vise stete radio, bio je minor victory. 

Opet mi se isto dogodilo, poslozim sve, krenem malo prema naprijed i skuzim da komp ima preko 10 helia sa infantriem, ja imam ekipu sa iglama, sa anti tank i ostalim ali ih opet pociste nekako. I onda kad su pocistili taj sektor, samo su furali sa heliem infantry koji sam ja unistavao, slozio sam neki Kinesko/Korejski deck ali nije dobar, mislim da jos nsiam toliko strucan za deck slagat... 

Morat cu jos koju odigrati... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina

praksa.samo praksa prolazi u ovoj igri :D

bitno je znati što se krivo radi i kako se poboljsati. i naranvo koja jedinica je dobra za koju akciju. i recon,mnogo igrača cak i boljih zaboravlja na recon kad se puno stvari dešava. recon je majka :D

ima odlican replay sistem igra,savjetujem pogledat,ali recimo perspektivu vašeg protivnika. onda cete vidjeti koliko on vidi,što to vidi,jel mozete ubuduce malo pripaziti na neke stvari pa bolje sakriti/micati unitse redovno...itd.

meni se puno puta desi da ne iskoristim priliku pa napadnem gdje je tanak jer neznam procijeniti jel ima il nema unita tamo. cesto i scoutam ali nemozes uvijek sve kroz sumu vidjeti.  za to je infantry odlican,samo ga posaljes,ako naletis na teski otpor nisi izgubio puno...

13 godina

su27PU od kolege se evakuirao pa je dobra fotka ispala iz toga

http://i.imgur.com/6PQw6b4.jpg

16 godina
neaktivan

Najljepši je novi 27PU :D

Inače, ono što svi ponavljaju - you can never have enough recon. Kada imate 100tinjak novaca s kojima ne znate što bi, fino 5 komada infrantry recona, sve jednu polovicu mape i neka idu lagano prema njima. 4 će riknuti ako ih ne pazite, ali jedan će proći, njemu ugasite oružja i samo neka gleda od iza što dolazi do kraja igre, ili neku bitnu cestu koja dolazi do vašeg pointa.  

Ista stvar se može odraditi sa helićima sa exceptional optikom, a koji su mali pod "size", negdje uz rub mape i sve do njihovog ruba, pogotovo u RD gdje je ukupan recon domet smanjen, na početku igre se lagano prođe, a kasnije radi ogromnu razliku. Na stranu sama mehanika igre, početnicima je najteže slagati deckove, pa ako netko ima problema s tim, slobodno me dodajte na steam: "dumancic", pa ću vam pomoći kako već znam :) I pročitajte guide zaljepljen na dnu prošle stranice!

Rocinante - double click sa kotačićem ti uključuje trackanje jedinice dok leti, pa se može napraviti lijepih fotki :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 15:39 (SebaOS).

0 0 hvala 0
13 godina

znam. ili jednostavno zoom na unit,odma ga kamera prati.

:)

znam sve bindove napamet :)

ovo je bilo onako,nisam planirao uslikat,pratio sam ga iz gušta jer je pocetak meča bio (0 bodova sam jos imao) pa reko idem okinut,valjda ce steam uvatit :=)

p.s sad mi tak zao šta cijeli vikend radim,baš mi se igra WG sad kako je tema malo zivnula a i novih ljudi ima. Uvijek je lakše kad ti neko pokaže iz prve ruke...A nebi uvatio vremena poštenog,samo prokleti D3 tu i tamo sat vremena uvatim

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 17:02 (Rocinante2112).
11 godina

{#}

{#}

{#}

900 mb patch

Tak mi je žao kaj danas ne mogu igrati. :(

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 17:45 (filter160).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Na dnevnoj bazi patchevi po gigu... to je pravi studio... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

REDFOR rastura navy mape... sad ce OP bi*ching krenuti na suprotnu stranu... oh happy times na forumima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sovremeny FTW
14 godina

Evo, situacija je rješena. Ponudili su mi 100% povrat novca ili pomoc pri aktiviranju keya. Ipak sam se odlucio sa aktiviranje keya (jer bi za novi key morao dati jos cca. 100 kn posto vise nema steam gift worldwide ponuda) to je samo ovaj put makar znam da nije bas po zakonu aktiviranje ruskih keyeva. Skinuo, instalirao, skinuo se lijepo i danasnji update, odigrao prvi skirmish.. ma milina {#}. Tako da od sad racunajte i na mene. {#}

1 0 hvala 0
13 godina

Loses 0 :D :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

MRCINO! :)

nisam upsio nis igrat ovih dana,raaaadiiiiiim

je*emu!

jedva čekam da vikend prodje!

AAAAAA

SVE!

16 godina

taman si me ulovio na odlasku (2slow) ;)

16 godina
neaktivan

Aj dodavajte me na stim ko oce danas poslje posla rokat. Neda mi se sa ovim invalidima od pubova igrat.

http://steamcommunity.com/id/Rofleta

0 0 hvala 0
13 godina

poslao sam ti req.

bome,kak smo krenuli jos ce nas bit za 10v10

16 godina
AlphaQ kaže...

Aj dodavajte me na stim ko oce danas poslje posla rokat. Neda mi se sa ovim invalidima od pubova igrat.

http://steamcommunity.com/id/Rofleta

poslan req. dalibord (2slow)

13 godina

Jucer napokon odigrana postena partija protiv kompa... nisu mi prosli u moj sektor, prvi puta sam slozio defanzivnu liniju kako treba. Bilo je par vidljivh gresaka, ali uz pomoc smokea na scoutanu AA sam uletio sa avionima i pokosio pola jedinica i onda uleti osa tenkovima i infantriem ali nije bilo vremena vise... 100 bodova mi je trebalo za victory.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ok prihvatiti svi, sam kontaktirajte kad bude sta organizirano.

0 0 hvala 0
14 godina

Nakon 10-ak odigranih bitaka mogu reci da sam odusevljen, ali jos daleko od dobrog igraca {#}. Jedino mi nije jasno zasto Navy Seals imaju AK-47?!?!

0 0 hvala 0
13 godina

Kad cemo opet svi skupa halat ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice