Warcraft 3

poruka: 70
|
čitano: 18.143
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Warcraft 3
zero_one12 kaže...
Bobo 2 kaže...

Kako na Warcraftu složiti da se igra na dva kompa prek lana kaj vse treba stisnut na oba kompa????

Čekaj malo...to nisi znao...nooob
Pa šta ako nije znao?
Zato smo tu da mu pomognemo.
Šta si se samo regisrtirao da mu kažeš da je nooob?
Ti to sve znaš sigurno. 
Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
16 godina
linkuto kaže...

nadam se da ce u warcraftu 4 ak ce ga bit ogranivenje biti 1000!

to bi bilo zakon

nažalost nece ga biti
 Po čemu to zaključuješ?
Ako je istina baš šteta.

da je u igrici ogranicenje 1000 kupio bi original sto posto
  nije igrica NEGO IGRA!!!!!!  
daj zapamtite već jedamput za sva vremena!
16 godina
linkuto kaže...

nadam se da ce u warcraftu 4 ak ce ga bit ogranivenje biti 1000!

to bi bilo zakon

WoW, barem lore wise, se može gledati kao War4. I sve dok je WoW živ, mislim da neće biti novog Warcrafta.

A što se tiče jedinica, ograničenje i upkeep daju jedan strateški štih.
Ja bih tebe skidao k'o filmove s torrenta
16 godina
neaktivan

neće kad ovaj drugi stisne join game   na pišemu se You must specifiy a game to joinSmijeh

16 godina
Warcraft 3

pa mora odabrat igru koju ti napraviš.

trebala bi mu se pokazat.

Imate li iste verzije igre?

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Warcraft 3

Blizzard k'o Blizzard, mora napravit kvalitetno ili nikako. Nadam se da će napravit nasljednika ove legende, kao što sad radi StarCraft II, nasljednika StarCrafta. Brijem da će morati koristiti Bli-ray zbog količine podataka, ali samo nagađam. No, što je ljepše od kupovine hardvera koji je potreban igrici?NevinašceCool

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ko oce u dota squad imamo i server(trebamo jso nes sredit) neka se javi an xfire:bilypiton
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
Warcraft 3

ima li itko link za frozen throne 1.24c patch sa crackom.

orks is made for two thing' fighting and winnning we are going smash hummies who isten to folk
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Warcraft 3

Navodno dolazi remaster verzija, nema jos sluzbene objave ali trebali bi uskoro..I Diablo 2 takoder.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Warcraft 3
walentkane kaže...

Navodno dolazi remaster verzija, nema jos sluzbene objave ali trebali bi uskoro..I Diablo 2 takoder.

E to bi bilo ludilo

8 godina
protjeran
Warcraft 3

Dolazi Warcraft 3 remaster do 31.12.2019 

I trailer

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2018 20:33 (Paolo Maldini).

4 0 hvala 3
13 godina
protjeran
Warcraft 3

Prednarudzba. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Warcraft 3

nakon 16 godina....REFORGED!

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Warcraft 3

Ja ću vjerovatno uzet kad budu objavili točan datum izlaska. Al radujem se ponovom prelasku ove igre. 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Warcraft 3

Ja se samo nadam da mehaniku nece puno promjeniti tj mogucnost body blocka i surrounda sa unitima. Najveci stih Warcraftu 3 su upravo davale te micro borbe gdje je svaki unit imao svoj obujam pa su se mogli izvoditi kojekakvi potezi. Posto sam gotovo siguran da je Grubby suradivao s njima, a on je jedan od onih koji uvijek naglasi taj dio kao najbitniji, trebalo bi sve biti ok. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
fila2208 kaže...

nakon 16 godina....REFORGED!

Cinematicse su promjenili, nema one scene kad se sure ljudi i orci jedni prema drugima niz brdo. Ovo će bit puno ozbiljniji remaster od od Starcrafta 1.

AmonZero kaže...

Ja ću vjerovatno uzet kad budu objavili točan datum izlaska. Al radujem se ponovom prelasku ove igre. 

Tricu sam prešao negdje između 10 i 15 puta. Znam svaku misiju u detalj  Već sam poslao trailer staroj LAN ekipi, već padaju dogovori.

13 godina
neaktivan
Warcraft 3

Nova Dota? 

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Warcraft 3

Auuuuu jedva cekam. E zanima me hoce neko napravit updateanu dota mapu kad ovo izidje :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Warcraft 3

Pored 1v1 i 2v2 jedinu custom mapu sta sam igrao bila je Footman Frenzy, nadam se da ce ju netko remasterati. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Warcraft 3 prešao bezbroj puta, remaster uzimam sigurno

Nadam se da će četvorka jednom izaći jer mi se ne igra wow
Baci neku ponudu za bilo kakav ssd i 8gb ddr4 rama

0 0 hvala 0
12 godina
Warcraft 3

Što reći? Koju poruku poslati? Što učiniti na ovakvu vijest?

Jedan je odgovor: PREORDER 

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Warcraft 3

Mrzim Blizzard!!!!!!

Nevjerojatno, toliko stara igra, a opet nemam izbora, ovo moram imati!

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Warcraft 3

Koja je razlika izmedu war 3 i reforged?gledam gameplay i ne vidim bas neku razliku , cini mi se nešto sitno bolja grafika ali da platim 200kn nikako.Original je jos uvijek dobar i grafika nije toliko bitna tako da nema neke potreba za ovim.Bolje da naprave war 4

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
protjeran
Pa poanta i je u boljoj grafici, naravno promjene u balansu unita i rasa ce stvoriti novu metu koja ce napokon postati zanimljiva nakon cca 12 god udaranja po istim srategijama i mapama.
14 godina
njuskac kaže...

Koja je razlika izmedu war 3 i reforged?gledam gameplay i ne vidim bas neku razliku , cini mi se nešto sitno bolja grafika ali da platim 200kn nikako.Original je jos uvijek dobar i grafika nije toliko bitna tako da nema neke potreba za ovim.Bolje da naprave war 4

Omašio si cijeli fusbal...pa se potrudi malo 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
17 godina
Warcraft 3

A nitko nije pisao o 1.28, 1.29, 1.31 službeni PATCH igri staroj 16 godina?!

LOL: Crobrother
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Warcraft 3

uzeo bih igru na battlnetu je 29,90 eura, da li tko zna jel se može gdje jeftinije uzeti?

be Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

uzeo bih igru na battlnetu je 29,90 eura, da li tko zna jel se može gdje jeftinije uzeti?

Nema jeftinije.

https://www.allkeyshop.com/blog/buy-warcraft-3-reforged-cd-key-compare-prices/

- d(-_-)b -
16 godina
Warcraft 3

ja se razočarao u igri dakle video animacije ne podržavaju moj monitor 34", zatim grafika ama skoro pa ništa bolja nego original! 

Onda sam očekivao da će mi SAVE GAMES ostati na Blizz Server u cloudu pa da mogu igrati na poslu i doma, kad ono šipak morao bi ih snimati na stick i to je kap koja je prelila čašu pa sam zatražio REFUND

be Cool
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Warcraft 3

ja se razočarao u igri dakle video animacije ne podržavaju moj monitor 34", zatim grafika ama skoro pa ništa bolja nego original! 

Onda sam očekivao da će mi SAVE GAMES ostati na Blizz Server u cloudu pa da mogu igrati na poslu i doma, kad ono šipak morao bi ih snimati na stick i to je kap koja je prelila čašu pa sam zatražio REFUND

be Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice