Kako na Warcraftu složiti da se igra na dva kompa prek lana kaj vse treba stisnut na oba kompa????
nadam se da ce u warcraftu 4 ak ce ga bit ogranivenje biti 1000!
to bi bilo zakon
nadam se da ce u warcraftu 4 ak ce ga bit ogranivenje biti 1000!
to bi bilo zakon
neće kad ovaj drugi stisne join game na pišemu se You must specifiy a game to join
pa mora odabrat igru koju ti napraviš.
trebala bi mu se pokazat.
Imate li iste verzije igre?
Blizzard k'o Blizzard, mora napravit kvalitetno ili nikako. Nadam se da će napravit nasljednika ove legende, kao što sad radi StarCraft II, nasljednika StarCrafta. Brijem da će morati koristiti Bli-ray zbog količine podataka, ali samo nagađam. No, što je ljepše od kupovine hardvera koji je potreban igrici?
ima li itko link za frozen throne 1.24c patch sa crackom.
Navodno dolazi remaster verzija, nema jos sluzbene objave ali trebali bi uskoro..I Diablo 2 takoder.
Navodno dolazi remaster verzija, nema jos sluzbene objave ali trebali bi uskoro..I Diablo 2 takoder.
E to bi bilo ludilo
Prednarudzba.
Ja ću vjerovatno uzet kad budu objavili točan datum izlaska. Al radujem se ponovom prelasku ove igre.
Ja se samo nadam da mehaniku nece puno promjeniti tj mogucnost body blocka i surrounda sa unitima. Najveci stih Warcraftu 3 su upravo davale te micro borbe gdje je svaki unit imao svoj obujam pa su se mogli izvoditi kojekakvi potezi. Posto sam gotovo siguran da je Grubby suradivao s njima, a on je jedan od onih koji uvijek naglasi taj dio kao najbitniji, trebalo bi sve biti ok.
Cinematicse su promjenili, nema one scene kad se sure ljudi i orci jedni prema drugima niz brdo. Ovo će bit puno ozbiljniji remaster od od Starcrafta 1.
Ja ću vjerovatno uzet kad budu objavili točan datum izlaska. Al radujem se ponovom prelasku ove igre.
Tricu sam prešao negdje između 10 i 15 puta. Znam svaku misiju u detalj Već sam poslao trailer staroj LAN ekipi, već padaju dogovori.
Nova Dota?
Auuuuu jedva cekam. E zanima me hoce neko napravit updateanu dota mapu kad ovo izidje :D
Pored 1v1 i 2v2 jedinu custom mapu sta sam igrao bila je Footman Frenzy, nadam se da ce ju netko remasterati.
Nadam se da će četvorka jednom izaći jer mi se ne igra wow

Što reći? Koju poruku poslati? Što učiniti na ovakvu vijest?
Jedan je odgovor: PREORDER
Mrzim Blizzard!!!!!!
Nevjerojatno, toliko stara igra, a opet nemam izbora, ovo moram imati!
Koja je razlika izmedu war 3 i reforged?gledam gameplay i ne vidim bas neku razliku , cini mi se nešto sitno bolja grafika ali da platim 200kn nikako.Original je jos uvijek dobar i grafika nije toliko bitna tako da nema neke potreba za ovim.Bolje da naprave war 4
Koja je razlika izmedu war 3 i reforged?gledam gameplay i ne vidim bas neku razliku , cini mi se nešto sitno bolja grafika ali da platim 200kn nikako.Original je jos uvijek dobar i grafika nije toliko bitna tako da nema neke potreba za ovim.Bolje da naprave war 4
Omašio si cijeli fusbal...pa se potrudi malo
A nitko nije pisao o 1.28, 1.29, 1.31 službeni PATCH igri staroj 16 godina?!
uzeo bih igru na battlnetu je 29,90 eura, da li tko zna jel se može gdje jeftinije uzeti?
uzeo bih igru na battlnetu je 29,90 eura, da li tko zna jel se može gdje jeftinije uzeti?
Nema jeftinije.
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-warcraft-3-reforged-cd-key-compare-prices/
ja se razočarao u igri dakle video animacije ne podržavaju moj monitor 34", zatim grafika ama skoro pa ništa bolja nego original!
Onda sam očekivao da će mi SAVE GAMES ostati na Blizz Server u cloudu pa da mogu igrati na poslu i doma, kad ono šipak morao bi ih snimati na stick i to je kap koja je prelila čašu pa sam zatražio REFUND
ja se razočarao u igri dakle video animacije ne podržavaju moj monitor 34", zatim grafika ama skoro pa ništa bolja nego original!
Onda sam očekivao da će mi SAVE GAMES ostati na Blizz Server u cloudu pa da mogu igrati na poslu i doma, kad ono šipak morao bi ih snimati na stick i to je kap koja je prelila čašu pa sam zatražio REFUND