Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 873.634
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
16 godina
neaktivan
Re: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

Patch 1.05 ti je najbolji za performanse. Ako neko ne vjeruje, evo vam usporedba:

Rakim - The Legend, 2Pac - The King, Notorious B.I.G - The Flow and FreeStyle, Nas - The Last Man Standing, Big L - The Punchline and FreeStyle. ლ(ಠ益ಠლ
16 godina
FiCo_Ri kaže...

Patch 1.05 ti je najbolji za performanse. Ako neko ne vjeruje, evo vam usporedba:

Ne znam koji je najbolji, ali znam da je sedmi patch nije najbolji za performanse ali zato ima manje bug-ova, glitcheva itd...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan

reko bih to ovako 1.7 je bolji za jače konfiguracije a 1.5 za slabije konfiguracije......

Give me some chiken!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav...

imam jedan problem...prije par dana sam instaliro gta4( nije original)  te stavio patch 1.7.0 ali mi je mali fps....po danu nekih 15-25 a nocu 20-30...te mi zna stekat...

imam acer aspire.... i5-2410m 2.30 Ghz, radeon 6650m...6 giga rama ddr3...postavljo sam postavke i na medium i high ali nista se znacajnije nije promjenilo....

zanima me mogu li kako podignut fps da mi bude i danju i nocu na nekih 30fps....postoji li kakav program ili neki dodatni patch...

hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sjene, gasi sjene.... trebalo bi pomoci (ionako jadno izgledaju)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo pogasio sam ih...malo je bolje....ali mi se opet dode na 15- 20 pa cak i isppd 15...

15 godina
neaktivan

one slidere (sto idu od 0-100) stavi sve na 1 osim vechiel (a to ti je gustoca prometa) stavi na 15-20.

Give me some chiken!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pomoglo je...hvala...{#}

16 godina

bok ljudi, evo vec par dana pokusavam porkenut GTA IV...dakle, probavao sam sve PATCHEve..sve verzije, reinstalaciju WINSA..jednostavno, pokrenem igricu, i kad pocnem igrat onda pocne tako trokirat da jedva izadjem iz igrice...dakle TROKIRA...
konfa nebi smijela stvarat problem
Q6600
4gb ram
GTX 560
sve nove igrice mi rade na ful postavkama SAVRSENO..a GTA trokira i na LOW postavkama...u cemu je kvaka?
i da, imam najnovije drivere za grafu i sve..

!!!PROBLEM RIJEŠEN STAVLJANJEM PATCHA 1.0.5.0!!!

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 7:01 (Tionio).

0 0 hvala 0
16 godina

Ne razumijem, pa jai mam 1.0.7.0 i opet mi igra ide glatko, probaj druge drivere (i one beta)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možda zato što ti imas i5 a ond q6600?

Give me some chiken!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 6:26 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ali on ima bolju grafu i nemoguce da mu bas toliko losije igra radi (kaze da od stekanja jedva izdade van iz igre), mozda je bio na 1.0.4.0...

BTW meni je igra s e2180 (clockan na 3.0) i x1950 Pro 256MB radila na nekih 13-25 FPS-a (prosjek oko 20, niske postavke, ali nije sve bilo na samoj nuli) - patch 1.0.7.0......... tu i tamo bi se dogodio frame drop i nestajanje tekstura, ali nista prestrasno (ipak se radilo o low-low end PC-u za tu igru), igru sam presao na tom PC-u.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 2:04 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Ali on ima bolju grafu i nemoguce da mu bas toliko losije igra radi (kaze da od stekanja jedva izdade van iz igre), mozda je bio na 1.0.4.0...

BTW meni je igra s e2180 (clockan na 3.0) i x1950 Pro 256MB radila na nekih 13-25 FPS-a (prosjek oko 20, niske postavke, ali nije sve bilo na samoj nuli) - patch 1.0.7.0......... tu i tamo bi se dogodio frame drop i nestajanje tekstura, ali nista prestrasno (ipak se radilo o low-low end PC-u za tu igru), igru sam presao na tom PC-u.

GTA IV je igra kojoj je bitniji procesor nego grafa. {#}

Prodajem 3 venta Scythe Ultra Kaze 2000RPM; 32dBA, 90CFM 120x120x38 (deblji su od normalnih ventova)
16 godina
neaktivan

cito sam tu forumu da bi manje stekalo na patchu 1.0.5 e sad kako ga vratit na 1.0.5 ako smo vec na 1.0.7

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cale kaže...

cito sam tu forumu da bi manje stekalo na patchu 1.0.5 e sad kako ga vratit na 1.0.5 ako smo vec na 1.0.7

Istina je. Sta kako? Skines patch 1.05 i instaliras ga. Naravno moras opet instalirat i RGSC ;)

Prodajem 3 venta Scythe Ultra Kaze 2000RPM; 32dBA, 90CFM 120x120x38 (deblji su od normalnih ventova)
13 godina
neaktivan
Please pomoc...imam GTA IV i sve radi ali kad instaliram 1.0.7.0 patch dođe fatal error efc20 please pomoc!!
Zovem se Bezimeni Bezprezimeni :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...
cale kaže...

Istina je. Sta kako? Skines patch 1.05 i instaliras ga. Naravno moras opet instalirat i RGSC ;)

mislio sam da se mora neki downgrade napravit jer imam noviju verziju.I da RGSC stvarno ne znam sta je:)

15 godina
neaktivan
cale kaže...

mislio sam da se mora neki downgrade napravit jer imam noviju verziju.I da RGSC stvarno ne znam sta je:)

rockstar game social club :)

Give me some chiken!!!
16 godina
neaktivan
Kewin kaže...
cale kaže...

ma da kaj to pomaze u stekanju igrice

16 godina
neaktivan
authord kaže...
Please pomoc...imam GTA IV i sve radi ali kad instaliram 1.0.7.0 patch dođe fatal error efc20 please pomoc!!

Instaliraj zadnji Games For Windows live, onda ce radit. ;)

cale kaže...
Kewin kaže...

ma da kaj to pomaze u stekanju igrice

Ne, preko toga ulazis u igru. ;)

13 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bracek fulao si temu....
Give me some chiken!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Kada upalim gta nema mi slova.Znači ja mogu ući u igricu ali m inema slova niti kad uđem u meni niti nigdje.

15 godina
neaktivan

Koji patch si stavio? da nisi slucajno dva  od jedamput? 

Give me some chiken!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Hvala što ste mi pomogli samo tako nastavite{#}

Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Namjeravam kupiti ovaj kompjutor,pa imam pitanje dali bi kompjutor bio dovoljno jak da podrži GTA4

• Zaslon: 21.5" FullHD TFT 1920 x 1080 TouchScreen
• Procesor: Intel Core i3 2120 3.30GHz (3MB cache)
• Radna memorija: 4GB 1333MHz DDR3 SO-DIMM (proširivo do 8GB)
• Grafički sustav: Intel HD Graphics
• Tvrdi disk: 500GB SATA 7200rpm
• Optički uređaj: DVD RW
• Mrežna kartica: da (Gb LAN)
• Bežična mreža: da (802.11 b/g/n)
• Portovi: 6x USB 2.0, audio in/out
• Čitač kartica: da
• Kamera: da
• Operativni sistem: Windows 7 Home Premium 64bit
• Dimenzije: 549 x 437 x 20 mm
tixi

0 0 hvala 0
16 godina

intergrirana graficka? tesko bu islo..kupi pravu grafu :)

TiONiO
16 godina
Pokrenuo bi s tom intergriranom ali bilo bi neigrivo.... procesor prolazi, no, ipak ces mrati kupiti diskretnu graficku karticu uz uvjet da ti maticna posjeduje pci-e slot
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tixix kaže...
...

Kolko para? Mi cemo ti slozit bolje ako mislis igrat ;)

Udjite u Classified Crew ako imate para za to inace ih bacate vozeci se puni kesa u FIATU a imate za 20 Mercedesa. -Vlada011
16 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...
tixix kaže...
...

Kolko para? Mi cemo ti slozit bolje ako mislis igrat ;)

U laptop/AIO ćeš teško nešto drugo složit ;)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 16:41 (Mitsuoka).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice