- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam koji je najbolji, ali znam da je sedmi patch nije najbolji za performanse ali zato ima manje bug-ova, glitcheva itd...
reko bih to ovako 1.7 je bolji za jače konfiguracije a 1.5 za slabije konfiguracije......
Pozdrav...
imam jedan problem...prije par dana sam instaliro gta4( nije original) te stavio patch 1.7.0 ali mi je mali fps....po danu nekih 15-25 a nocu 20-30...te mi zna stekat...
imam acer aspire.... i5-2410m 2.30 Ghz, radeon 6650m...6 giga rama ddr3...postavljo sam postavke i na medium i high ali nista se znacajnije nije promjenilo....
zanima me mogu li kako podignut fps da mi bude i danju i nocu na nekih 30fps....postoji li kakav program ili neki dodatni patch...
hvala...
Sjene, gasi sjene.... trebalo bi pomoci (ionako jadno izgledaju)
evo pogasio sam ih...malo je bolje....ali mi se opet dode na 15- 20 pa cak i isppd 15...
one slidere (sto idu od 0-100) stavi sve na 1 osim vechiel (a to ti je gustoca prometa) stavi na 15-20.
pomoglo je...hvala...
bok ljudi, evo vec par dana pokusavam porkenut GTA IV...dakle, probavao sam sve PATCHEve..sve verzije, reinstalaciju WINSA..jednostavno, pokrenem igricu, i kad pocnem igrat onda pocne tako trokirat da jedva izadjem iz igrice...dakle TROKIRA...
konfa nebi smijela stvarat problem
Q6600
4gb ram
GTX 560
sve nove igrice mi rade na ful postavkama SAVRSENO..a GTA trokira i na LOW postavkama...u cemu je kvaka?
i da, imam najnovije drivere za grafu i sve..
!!!PROBLEM RIJEŠEN STAVLJANJEM PATCHA 1.0.5.0!!!
Ne razumijem, pa jai mam 1.0.7.0 i opet mi igra ide glatko, probaj druge drivere (i one beta)
Možda zato što ti imas i5 a ond q6600?
Ali on ima bolju grafu i nemoguce da mu bas toliko losije igra radi (kaze da od stekanja jedva izdade van iz igre), mozda je bio na 1.0.4.0...
BTW meni je igra s e2180 (clockan na 3.0) i x1950 Pro 256MB radila na nekih 13-25 FPS-a (prosjek oko 20, niske postavke, ali nije sve bilo na samoj nuli) - patch 1.0.7.0......... tu i tamo bi se dogodio frame drop i nestajanje tekstura, ali nista prestrasno (ipak se radilo o low-low end PC-u za tu igru), igru sam presao na tom PC-u.
Ali on ima bolju grafu i nemoguce da mu bas toliko losije igra radi (kaze da od stekanja jedva izdade van iz igre), mozda je bio na 1.0.4.0...
BTW meni je igra s e2180 (clockan na 3.0) i x1950 Pro 256MB radila na nekih 13-25 FPS-a (prosjek oko 20, niske postavke, ali nije sve bilo na samoj nuli) - patch 1.0.7.0......... tu i tamo bi se dogodio frame drop i nestajanje tekstura, ali nista prestrasno (ipak se radilo o low-low end PC-u za tu igru), igru sam presao na tom PC-u.
GTA IV je igra kojoj je bitniji procesor nego grafa.
cito sam tu forumu da bi manje stekalo na patchu 1.0.5 e sad kako ga vratit na 1.0.5 ako smo vec na 1.0.7
cito sam tu forumu da bi manje stekalo na patchu 1.0.5 e sad kako ga vratit na 1.0.5 ako smo vec na 1.0.7
Istina je. Sta kako? Skines patch 1.05 i instaliras ga. Naravno moras opet instalirat i RGSC ;)
Istina je. Sta kako? Skines patch 1.05 i instaliras ga. Naravno moras opet instalirat i RGSC ;)
mislio sam da se mora neki downgrade napravit jer imam noviju verziju.I da RGSC stvarno ne znam sta je:)
mislio sam da se mora neki downgrade napravit jer imam noviju verziju.I da RGSC stvarno ne znam sta je:)
rockstar game social club :)
ma da kaj to pomaze u stekanju igrice
Instaliraj zadnji Games For Windows live, onda ce radit. ;)
ma da kaj to pomaze u stekanju igrice
Ne, preko toga ulazis u igru. ;)
Kada upalim gta nema mi slova.Znači ja mogu ući u igricu ali m inema slova niti kad uđem u meni niti nigdje.
Koji patch si stavio? da nisi slucajno dva od jedamput?
Hvala što ste mi pomogli samo tako nastavite
Pozdrav
• Zaslon: 21.5" FullHD TFT 1920 x 1080 TouchScreen
• Procesor: Intel Core i3 2120 3.30GHz (3MB cache)
• Radna memorija: 4GB 1333MHz DDR3 SO-DIMM (proširivo do 8GB)
• Grafički sustav: Intel HD Graphics
• Tvrdi disk: 500GB SATA 7200rpm
• Optički uređaj: DVD RW
• Mrežna kartica: da (Gb LAN)
• Bežična mreža: da (802.11 b/g/n)
• Portovi: 6x USB 2.0, audio in/out
• Čitač kartica: da
• Kamera: da
• Operativni sistem: Windows 7 Home Premium 64bit
• Dimenzije: 549 x 437 x 20 mm
intergrirana graficka? tesko bu islo..kupi pravu grafu :)

Kolko para? Mi cemo ti slozit bolje ako mislis igrat ;)
Kolko para? Mi cemo ti slozit bolje ako mislis igrat ;)
U laptop/AIO ćeš teško nešto drugo složit ;)