Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 873.420
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
15 godina
neaktivan
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
BannedOnThisForum kaže...
pbandov kaže...

evo prešao sam misije :P , zadnja nije bila nešt teška.

Ae, kak su spaljeni oni programi na telki, baš upalio, neki commandosi bili...."Space commnader...." , tam pucaju po alienima lol.Pa one reklame za glasanje, tu stvarno parodija "He cant get it up" ,"He would close down schools and give the money to drug adicts", kak kolju hahaha xD

Mislim da je ovo tema za rješavanje problema u GTA 4 a ne o TV programima Belji se Idi u nespavalice pa uživaj Smijeh

istina...malo se zanijeli :P

A mora se, igra je istaknuta.Samo taj problem štekanja......prešao bih igru odavno da ide glatko kak treba.

Jel može netko napisati najnižu graf. konfiguraciju u igri, možda ja nisam sve dovoljno.....

Dont bug me!
16 godina
neaktivan
pbandov kaže...

A mora se, igra je istaknuta.Samo taj problem štekanja......prešao bih igru odavno da ide glatko kak treba.

Jel može netko napisati najnižu graf. konfiguraciju u igri, možda ja nisam sve dovoljno.....

kucaj u guglj gta 4 minimal system requirements

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
15 godina
neaktivan
pbandov kaže...

kucaj u guglj gta 4 minimal system requirements

nemislim na to.Mislim na namještanje količine grafike, ono Shadows, Draw Distance i to.

Dont bug me!
16 godina
neaktivan
pbandov kaže...

nemislim na to.Mislim na namještanje količine grafike, ono Shadows, Draw Distance i to.

Stavi novi patch i imaš još dosta opcija za mijenjanje detalja, od gašenja vsynca pa do detalja koliko će ti dlaka bit' na nozi (dobro sad sam pretjerao)

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
15 godina
neaktivan
pbandov kaže...

Stavi novi patch i imaš još dosta opcija za mijenjanje detalja, od gašenja vsynca pa do detalja koliko će ti dlaka bit' na nozi (dobro sad sam pretjerao)

imam novi patch, sniženi su mi detalji samo nzm dokle da još

Dont bug me!
14 godina
neaktivan

pozdrav ekipa...prvo da van se zahvalin za sve sta pomazete ljudima oko raznih problema...napokon san se uspija nakon miljon pokusaja registrirat na ovaj forum pa da vas odma pitan...
kompjuter me do ima par miseci slusa sve je valjalo na njemu..jedanput san proba snimit neki dvd sta san prvi put pokusa i komp se gasi iz cista mira...instalira sam gta4 i nadoda mu prvi patch kako nebi bilo onog stekanja kod skretanja desno i livo...kad tamo gta takoder ka i przenje dvd-a gasi se nakon nekih 10,15,20 minuta kako kad...samo se ugasi i to je to...nakon toga mi se komp pocea stalno gasit i vise ga uopce nisan moga upalit...
odnija san u prijatelja koji ka se razumi u to i prominija mu je napajanje(na 300W neznan koliko je prije bia)...sad sve valja komp se ne gasi ali i dalje nemogu igrat gta4 i snimit onaj dvd,znan da je bilo slicnih problema u postu al sve san procita niko nije da otprilike sta tocniju dijagnozu....stvarno neznan u cemu je problem mozda je i to napajanje preslabo pa bi vas stvarno molija za pomoc....hvala ;))

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
volsi10 kaže...

pozdrav ekipa...prvo da van se zahvalin za sve sta pomazete ljudima oko raznih problema...napokon san se uspija nakon miljon pokusaja registrirat na ovaj forum pa da vas odma pitan...
kompjuter me do ima par miseci slusa sve je valjalo na njemu..jedanput san proba snimit neki dvd sta san prvi put pokusa i komp se gasi iz cista mira...instalira sam gta4 i nadoda mu prvi patch kako nebi bilo onog stekanja kod skretanja desno i livo...kad tamo gta takoder ka i przenje dvd-a gasi se nakon nekih 10,15,20 minuta kako kad...samo se ugasi i to je to...nakon toga mi se komp pocea stalno gasit i vise ga uopce nisan moga upalit...
odnija san u prijatelja koji ka se razumi u to i prominija mu je napajanje(na 300W neznan koliko je prije bia)...sad sve valja komp se ne gasi ali i dalje nemogu igrat gta4 i snimit onaj dvd,znan da je bilo slicnih problema u postu al sve san procita niko nije da otprilike sta tocniju dijagnozu....stvarno neznan u cemu je problem mozda je i to napajanje preslabo pa bi vas stvarno molija za pomoc....hvala ;))

Mislim da je ovo hardverski problem, tako da si fulao podforum, obrati se u harverskim problemima sigurno će ti tamo pomoći, ja nemam blage veze u čemu je problem.

16 godina
neaktivan
volsi10 kaže...

nije mi jasno kako se ranije nisi mogao registrirati na forum, pa to je barem jednostavno.

meni u biti nije jasno sada u čemu je tvoj problem. kažeš da ne možeš igrati gta, ne možeš snimit dvd - što to znači?

napiši ovdje koja ti je konfiguracija - ako ne znaš, skini ovaj besplatan program, pa prepiši što piše, da vidimo da li gta uopće može na tvoj pc i koje napajanje bi ti odgovaralo.

kakvo bi to bilo napajanje od 300 wata?

14 godina
neaktivan

ma konfiguracija je dosta solidna..mogu pokrenit gta i igran ga skroz ok bez blokiranja kod pokreta jer san instalira prvi patch...
windows 7 32-bit
amd athlon 64 X2 5200+ (51stupanj C)
2 gige rama
SyncMaster @ 1920x1080
256mb GeForce 8600gts(73 stupnja)
..ostalo je valjda nebitno....a skinija san kutiju i na napajanju pise 300w eto valjda tako san skonta...
a prije san moga sve pa mi se ugasija odjedanput kad san isa snimit taj dvd u windows movie makeru..nakon par dana proba san igrat gta ugasija se i na njemu...i odtada se uvik gasija...prominija san napajanje i sad je sve ok al se opet gasi na gta i kad iden taj dvd snimit....kontas..

16 godina
neaktivan

s tom konfiguracijim se baš i nećeš naigrati gta..ali možeš probati. što piše još na napajanju osim da je 300 w, koji proizvođač?

14 godina
neaktivan

a jbt smanjin detalje i sve na minimum i meni dovoljno nisan sad toliki fanatik da mi triba bit grafika ka u pravom zivotu jbttt...samo ocu da mi se ne gasi i ja zadovoljan...aj iden ca napajanje procitat

14 godina
neaktivan

ATX-300W P4 ...tako pise kod model:

16 godina
neaktivan

mijenjaj za neki od 400w, što drugo reći. ako hoćeš kuiti novo, već će ti se nešto preporučiti, samo raci koliko love.

14 godina
neaktivan

ma brate j acu tamo oko bozica udrit novi komp malo kad mi cijene dovedu u red....nego daj mi sad samo svoju preporuku sta bi triba dizat...jer i ja mislin da je problem do napajanja kad se gasi tako...onda da ga dignen na 400W ili?

16 godina
neaktivan

napajanje ne možeš dići, moraš ga zamijeniti s jačim. ne znam gdje živiš, ali u svakm gradu po oglasima se može naći rabljenih napajanja (s obirom da ćeš kupovati novi pc). ili ako imaš od nekoga za posuditi neko jače napajnje, pa probaj malo raditi s njim.

14 godina
neaktivan

ma e znan to san mislija...ne podignit nego zaminit sa jačim....a nista onda nabavit cu od 400kw valjda ce bit dosta...

16 godina
neaktivan
volsi10 kaže...

ma e znan to san mislija...ne podignit nego zaminit sa jačim....a nista onda nabavit cu od 400kw valjda ce bit dosta...

da, napajanje od 400 wata, ne kilowata Namigiva da više ne idemo u offtopic u ovoj temi, koja je vezana uz problema gta4 - ako ti bude trebao neki drugi savjet glede toga - potraži pomoć u podforumu "razni hardverski problemi".

16 godina
neaktivan
volsi10 kaže...

ma konfiguracija je dosta solidna..mogu pokrenit gta i igran ga skroz ok bez blokiranja kod pokreta jer san instalira prvi patch...
windows 7 32-bit
amd athlon 64 X2 5200+ (51stupanj C)
2 gige rama
SyncMaster @ 1920x1080
256mb GeForce 8600gts(73 stupnja)

Problem nađen.. Pregrijava ti se grafa dok igras.. Ovo za DVD nezz.. Kupi neki aftermarket cooler..

EDIT: Jel ti ovo temperatura grafe u idleu (mirovanju) il u loadu (opterecenju/dok igras GTA IV)

ASRock K8N68PV-GLAN | Athlon 64 3000+ 2.4GHz | 1.5GB DDR 400MHz | VTX HD 4670 1GB | WD 160GB SATA | ASUS 360W |
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 14:14 (FiCo_Ri).
15 godina
neaktivan

Evo ovako gta4 mi je radio skoro pa savršeno na XP windowsima i sada kada sam ga usnimio na WIN7 konstantno grafika šteka pogotovo kada se vozim u autu ako netko zna što da napravim molio bih pomoć.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kejbl kaže...

Evo ovako gta4 mi je radio skoro pa savršeno na XP windowsima i sada kada sam ga usnimio na WIN7 konstantno grafika šteka pogotovo kada se vozim u autu ako netko zna što da napravim molio bih pomoć.

Možda zato jer je win 7, daj nam konfu napisi tu pa vidimo sta je

14 godina
neaktivan

a evo graficka mi je sada na 74 stupnja dok ne radim nista samo pisen post na ovom forumu...pa sadd...neznan stvarno jel moze bit do graficke(tj hladenja) ili je do napajanja koje je premalo....i da znan da je 300w samo san se zajeba pa napisa kw... ;))

16 godina
neaktivan
volsi10 kaže...

a evo graficka mi je sada na 74 stupnja dok ne radim nista samo pisen post na ovom forumu...pa sadd...neznan stvarno jel moze bit do graficke(tj hladenja) ili je do napajanja koje je premalo....i da znan da je 300w samo san se zajeba pa napisa kw... ;))

grafa ti je vruća, to stoji. ali ti je definitivno i napajanje slabo. da sam na tvom mjestu najprije bih zamijenio napajanje.

temperature si provjeri s ovim programom http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

14 godina
neaktivan

ma iman vec program jedan...evo sad san nesto kemija malo ispuva ventilatore ovo ono i "smanjija" graciku na nekih 68 stupnjeva...opet previse obzirom da je to u mirovanju...a nista asu onda znaci da udren novo napajanje jel? a koliko bi mi predlozia..sta ja znan ne razumin se bas u napajanja?

16 godina
neaktivan
volsi10 kaže...

ma iman vec program jedan...evo sad san nesto kemija malo ispuva ventilatore ovo ono i "smanjija" graciku na nekih 68 stupnjeva...opet previse obzirom da je to u mirovanju...a nista asu onda znaci da udren novo napajanje jel? a koliko bi mi predlozia..sta ja znan ne razumin se bas u napajanja?

imaš podforume pc konfiguracije i hardver, nađi neku temu o napajanima ili konfiguracijama, pa se tamo raspitaj - ovo je tema o gta4 i već smo odavno u offtopicu.

14 godina
neaktivan

nista onda aj fala vam puno..

15 godina
neaktivan
kejbl kaže...

Možda zato jer je win 7, daj nam konfu napisi tu pa vidimo sta je

Amd quad core 2.2, grafa 260gtx(896mb), 4gb ram

16 godina
neaktivan
koje postavke treba namjestiti da gpu bude manje opterećen,a cpu više?
14 godina
neaktivan

bok

imam sljedeću konfiguraciju:

- phenom II x6 2.8GHz

- ATi radeon HD 5830 1GB 256 bitna memorija

- 4 GB rama u dual modu (DDR 3 1600MHZ) kingmax

- napajanje 450W corsair

problem je kad stavim i novi patch igra i dalje šteka na ful postavkama, a meni je još uvijek slobodno ok 80MB VRAM-a (u zelenom području sam).

ja stvrano ne znam kaj je potrebno sa se ova igra vrti na maksimumu uz pristojan FPS.

ako netko ima rješenje bio bih zahvalan, jer čitao sam po raznim forumima ono vezano sa nomemrestirct i sl. i probao sam sa time, ali svejedno ne radi.

a mislim da bi na ovoj konfiguraciji trebalo raditi skroz ok.

čak sam smanjio detalje i rezoluciju na 1280x1024 i dalje tronkira.

temperature CPU-a i GPU-a su oko 50 i 45 °C tako da nije ni to problem.

hvala

pozdrav

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kejbl kaže...

Amd quad core 2.2, grafa 260gtx(896mb), 4gb ram

Patch?

16 godina
neaktivan
Skums kaže...

bok

imam sljedeću konfiguraciju:

- phenom II x6 2.8GHz

- ATi radeon HD 5830 1GB 256 bitna memorija

- 4 GB rama u dual modu (DDR 3 1600MHZ) kingmax

- napajanje 450W corsair

problem je kad stavim i novi patch igra i dalje šteka na ful postavkama, a meni je još uvijek slobodno ok 80MB VRAM-a (u zelenom području sam).

ja stvrano ne znam kaj je potrebno sa se ova igra vrti na maksimumu uz pristojan FPS.

ako netko ima rješenje bio bih zahvalan, jer čitao sam po raznim forumima ono vezano sa nomemrestirct i sl. i probao sam sa time, ali svejedno ne radi.

a mislim da bi na ovoj konfiguraciji trebalo raditi skroz ok.

čak sam smanjio detalje i rezoluciju na 1280x1024 i dalje tronkira.

temperature CPU-a i GPU-a su oko 50 i 45 °C tako da nije ni to problem.

hvala

pozdrav

Koji patch?

Stavi 1.0.7.0. ako dosad nisi..

ASRock K8N68PV-GLAN | Athlon 64 3000+ 2.4GHz | 1.5GB DDR 400MHz | VTX HD 4670 1GB | WD 160GB SATA | ASUS 360W |
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice