Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 873.463
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
16 godina
neaktivan
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
pbandov kaže...

neeeeeeeeeee, nisi mi trebao reći, još nisam dovršio igru......nije vrag da roman umre.aaaaa, game fail XD

Mislio sam da si prešao po tvom postu, ne brini, neću ti odati ništa više.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
15 godina
protjeran
pa meni roman nije umro,mores ba birat ša oš,nakraju
16 godina
neaktivan
tarankula kaže...
pa meni roman nije umro,mores ba birat ša oš,nakraju

Ali ti je zato poginula curaPoljubac

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
15 godina
protjeran
ma ja uopce ni neznam da sam mogao na onom vjenčanju birat koga da prezivi,jednostavno roman mi osto živ
16 godina
neaktivan
tarankula kaže...
ma ja uopce ni neznam da sam mogao na onom vjenčanju birat koga da prezivi,jednostavno roman mi osto živ

Kada uradiš posao za dimitrija, odnosno ako mu pomogneš da uradi ono onda ti pogine cura, a ako želiš osvetu i odeš ubiti dimitrija onda ti pogine roman

15 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...
tarankula kaže...

Kada uradiš posao za dimitrija, odnosno ako mu pomogneš da uradi ono onda ti pogine cura, a ako želiš osvetu i odeš ubiti dimitrija onda ti pogine roman

ma nisi bolan u pravu,ja sam ubio dimitrija zadnja misija a žena poginula a Roman živ ostao.prvo bude vjenčanje pa onda biraš oš pomoć dimitriju ili ne,tj na mapi bude zelena ikona i crvena za ubit dimitrija

16 godina
neaktivan
tarankula kaže..

ma nisi bolan u pravu,ja sam ubio dimitrija zadnja misija a žena poginula a Roman živ ostao.prvo bude vjenčanje pa onda biraš oš pomoć dimitriju ili ne,tj na mapi bude zelena ikona i crvena za ubit dimitrija

Moja greška zamijenio sam jedno s drugim.

Btw, upravo nakon update-a drivera za grafičku igra počela izbacivati FATAL ERROR SRLC10

16 godina
neaktivan
pozz svima.... evo install sam gta IV.... i eto moze se igrat nije losha igra.. samo imam jedan problem.... znaci sve na high ide cca 49fps....eh sad to je dosta..... nego imam problem a nezz do cega je i kad smanjim sve detalje na low isto je....... naime kada trcim ili kada vozim auto... kada pritisnem "a" ili "d" igrica zastopa na oko trecinu sekunde e sad to moze jako da iznervira...... a ja inace nisam mirna osoba to zna jedan cojk na ovom forumu..... nego nezz kako da to napravim ako moze iko pomoc bio bih mu veoma zahvalan......

evo konfa ako kome treba (ps plsss nemojte se smijat za monitor plsss) :D

maticna: Asus M4a77TD PRO

procesor: AMD Phenom II X4 945 ~3.2GHz(malo clock doslo mi fabricki ;:D)

Graficka: Sapphire HD4890 Vapor-X

ram: Corsair 2x1GB DDR3 1333

napojna: 550W nezz tacno koja je mrsko mi gledat... al kosta oko 720Kn

err..... sta jos aaa. da HDD: WD Caviar 500GB

Monitor: Liteon 19'' CRT :D

et... to bi bilo to.... molim za pomoc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MummE kaže...

Jesi instalirao zadnji patch? (1.0.7.0)

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
16 godina
neaktivan

jel imaš zadnji patch? patchevi drže koliko toliko stabilan broj fps-a.

16 godina
neaktivan
MummE kaže...
pozz svima.... evo install sam gta IV.... i eto moze se igrat nije losha igra.. samo imam jedan problem.... znaci sve na high ide cca 49fps....eh sad to je dosta..... nego imam problem a nezz do cega je i kad smanjim sve detalje na low isto je....... naime kada trcim ili kada vozim auto... kada pritisnem "a" ili "d" igrica zastopa na oko trecinu sekunde e sad to moze jako da iznervira...... a ja inace nisam mirna osoba to zna jedan cojk na ovom forumu..... nego nezz kako da to napravim ako moze iko pomoc bio bih mu veoma zahvalan......

Znam ja da si mirna osoba, ubio se :)

Ajde sutra ti prebacim patch? Optimizovanija je igra sa njim...

16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
MummE kaže...

ne nisam instalirao zadnji patch... nisam nikakve patcheve instalirao... ***ck je skinut sa jedite kod joa kdx......

16 godina
neaktivan

Znam ja da si mirna osoba, ubio se :)

Ajde sutra ti prebacim patch? Optimizovanija je igra sa njim...

MummE kaže...

ne nisam instalirao zadnji patch... nisam nikakve patcheve instalirao... ***ck je skinut sa jedite kod joa kdx......

16 godina
neaktivan
mozda jest optimizovanija igra al tebi neradi kolko ja vidim???
16 godina
neaktivan
MummE kaže...
mozda jest optimizovanija igra al tebi neradi kolko ja vidim???

Ne radi jer sam install drivere od grafe, pa mi izbacuje error, radilo je prije drivera nego ja morao -.-"

16 godina
protjeran
MummE kaže...
APazinjan kaže...
MummE kaže...

Eto, onda znaš riješenje... Skini patch i skoro sigurno češ riješiti problem.

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
16 godina
neaktivan
jbg ipak ti neradi.... meni radi al me nervira jer kad vozim il kad se krecem kad pritisnem a il d ono zastopa mozda trecinu sekunde i manje i to zna bit iritantno......
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
MummE kaže...
APazinjan kaže...
MummE kaže...

Eto, onda znaš riješenje... Skini patch i skoro sigurno češ riješiti problem.

da li si siguran da cu rijesiti problem?????? necu da userem igru i ja......

16 godina
neaktivan
MummE kaže...

da li si siguran da cu rijesiti problem?????? necu da userem igru i ja......

Ja nisam usrao igru patchem nego driverima od grafičke.

Patch će ti 100% riješiti problem.

16 godina
neaktivan
znaci kad budem pritiskao a ili d dok vozim i dok se krecem nece mi stopuckati????.... samo da se zna banned (necu da te zovem kako se zoves) nemoj mislit radi meni igra ok nego je to neko sr*** i uzasno zivcira a probao sam sve na low stavit o5 isto..................
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tarankula kaže..

Moja greška zamijenio sam jedno s drugim.

Btw, upravo nakon update-a drivera za grafičku igra počela izbacivati FATAL ERROR SRLC10

jaooj, koje sam sreće haha, ja juče kad igrao, odabrao da ću igrati za dimitrija, pa sam na kraju failo misiju, a ono trebalo mi preko 30 min jer je štekalo, pa reko idi u ku*ac i ugasio igru, danas odlučio ponoviti, i onda vidio ovo na forumu, pa reko u smokve rođu će mi ubiti ^^ , ali sam odlučio ipak ubiti dimitrija, i ono poslije mise dođe onaj mafiozo i sa kalašem ubije žensku.Ja se usro mislio joj nisu valjda romana ubili, a ono opet ubili nekog kog nisi htjeo izgubiti.Banned, nema beda :) , nisi ni mogao znati, dobro da sam poludio juče pa ponovio misiju.Ipak mi je draže da mi je rođo živ ^^

A koje krvoproliće zamisli ti to, počet pucat ko luđak odmah poslije vjenčanja, grozno.Igra je grafički tolko realna da u trenutku dok igraš ti se sve čini stvarno.

Edit: Znaš, ima to smisla, ako malo bolje pratiš tok igre, sve je nekako povezano, nakon što dobiješ onu ponudu da odabareš dali raditi za dmitirja ili ga ubiti, ti kao igrač, niko, trebaš lovu ali opet neželiš raditi za prevaranta.U tom trenutku se odvijaju 2 poziva, 1. je od romana, koji kaže je*beš prošlost samo radi da zaradimo, i , ako si to odabrao, ispalo bi da bi njega onda ubili.Što u zaključku znači da je romana ubila njegova pohlepa, nije mario za osjećaje svog rođaka.

2.varijacija, niko, zove žensku za savjet, a ona mu savjetuje da zakolje čovjeka, neka zaje*e pare i neka se rješi lošeg čovjeka.Na kraju, ona bude ubijena.U zaključku, ona se ajmo reći, "žrtvovala" na neki način jer je dala savjet, a niko, se rješio svog najvećeg problema i razloga što je živio u drugom gradu itd.Naravno, režiseri igre su veoma realno nastojali igru napraviti pa su povezali život kakav skoro svatko vidi, a to je naravno sve se vraća sve se plaća.A ako se netko pita kako niko preživi sve one pi*darije, vrlo jednostavno, čovjek je u ku*cu od djetinjstva, nema šta izgubiti, pa rješava svoje probleme paralelno i drugima.

Moram stvarno pohvaliti, jako su dobro osmislili tok igre.To je trebalo bome i iskustva a i mašte.Svaki dio ima smisla.A da nepričamo o grafici, pa lol cijeli NewYork su stavili na CD.Bolje od google eartha.

Dont bug me!
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 20:32 (pbandov).
16 godina
neaktivan
MummE kaže...
znaci kad budem pritiskao a ili d dok vozim i dok se krecem nece mi stopuckati????.... samo da se zna banned (necu da te zovem kako se zoves) nemoj mislit radi meni igra ok nego je to neko sr*** i uzasno zivcira a probao sam sve na low stavit o5 isto..................

da, patch će ti držati stabilan broj fps u igri i neće ti štetkati. eto, jel ti sada jasnije.

16 godina
neaktivan
ok ok ako moze neko iskopira link.... od patcha tog.... i trebal nac novi cra** za taj patch il sta???? i da...... jel moram prije toga prec onu misiju u kaficu... ako da da odma pocnem da lomim pa veceras novi limit da skinem patch ako nije prevelik......
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MummE kaže...
ok ok ako moze neko iskopira link.... od patcha tog.... i trebal nac novi cra** za taj patch il sta???? i da...... jel moram prije toga prec onu misiju u kaficu... ako da da odma pocnem da lomim pa veceras novi limit da skinem patch ako nije prevelik......

link za patch: http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml

o piratskom softweru je zabranjeno pričati, pa ćeš se morati sam snaći oko toga.

16 godina
neaktivan
MummE kaže...

Trebaš patchati sa 1.0.7.0 i "ono" sa 1.0.4.0

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 20:30 (BannedOnThisForum).
16 godina
neaktivan

Trebaš patchati sa 1.0.7.0 i "ono" sa 1.0.4.0

pošalji mu link na ono što si dobio. pomoizi čovjeku. i 1.0.7.0. ide za 1.0.7.0. a ne za 1.0.4.0.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 20:34 (robisierra92).
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

pošalji mu link na ono što si dobio. pomoizi čovjeku. i 1.0.7.0. ide za 1.0.7.0. a ne za 1.0.4.0.

Pardonček

15 godina
neaktivan

evo prešao sam misije :P , zadnja nije bila nešt teška.

Ae, kak su spaljeni oni programi na telki, baš upalio, neki commandosi bili...."Space commnader...." , tam pucaju po alienima lol.Pa one reklame za glasanje, tu stvarno parodija "He cant get it up" ,"He would close down schools and give the money to drug adicts", kak kolju hahaha xD

Dont bug me!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pbandov kaže...

Ae, kak su spaljeni oni programi na telki, baš upalio, neki commandosi bili...."Space commnader...." , tam pucaju po alienima lol.Pa one reklame za glasanje, tu stvarno parodija "He cant get it up" ,"He would close down schools and give the money to drug adicts", kak kolju hahaha xD

U EFLC, ti Space Rangersi, prejaako..

Ova dva misle da je onaj treći postao peder i love ga galaksijom xD

PSN: filip99 // xnight_hunterx se ne slaže sa ovim postom.
16 godina
neaktivan
pbandov kaže...

Mislim da je ovo tema za rješavanje problema u GTA 4 a ne o TV programima Belji se Idi u nespavalice pa uživaj Smijeh

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice