dali patchevi icrackovi mogu poveacti broj FPS-a?
ne
patch da crack ne
ne
patch da crack ne
Patchevi da, crackovi ne.
imam velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii problem naime kad upalim igru(org je) igram par minuta te me onda izbaci iz igre i pise coldnt load ja mislim da je nes idd file imam win7
prelazio sam jedan bez cheatova jedan sa..
nisam pumpo helt u zadnjoj misiji, jerbo sam kupio packove
sa cheatovima sam išao na deal, bez na revange
ak ko treba savegame...
riješi i ostalo, random characters, stunt jumps, stevies thefts, trke za bruciea, poslovi za jacoba, flying rats, assasins..ima tu toga još osim glavnih misija
imam velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii problem naime kad upalim igru(org je) igram par minuta te me onda izbaci iz igre i pise coldnt load ja mislim da je nes idd file imam win7
napravi print screen tog problema ili prepiši ovdje što ti izbacuje, kakav error. tko može skužiti ovo što si napisao..
riješi i ostalo, random characters, stunt jumps, stevies thefts, trke za bruciea, poslovi za jacoba, flying rats, assasins..ima tu toga još osim glavnih misija
assasina jesam, jacoba evo upravo a stunt jumpova mi je ostalo 8, stevies thefts neznam, bruciea baš nemogu jerbo su cheateri..
brucijeve trke je baš lagano za odraditi. na svakom otoku imaš 3 ili 4 trke. uzmeš super gt i sve ih riješiš bez većih problema. prva trka je najteža jer su najbrži auti (tamo kad se voziš s brucijem - misija je no1), poslje je lako. možda čak i prelako.
stivies theft su ti misije gdje kradeš aute za stevija, garaža ti je u bohanu, blizu sigurne kuće. dobije poruku na mob od stevija i ideš tražiti taj auto. moraš ukrasti. čini mi se 30-ak akuta. za to dobvaš lovu naravno.
ima dosta tih sorednih stvari koje treba odraditi, npr ubijati gloubove (flying rats)..sve te to vodi završavanju igre od 100 posto. npr moraš imati tri cure, i svaka od njih te mora voljeti, 90 posto čini mi se, i to ti je već negdje 10 posto od statistike, od 100 posto.
glavne misije je lako prijeći, treba prijaći i ove sporedne. hebeš igru ako ju ne prijeđeš na 100 posto pogledaj si malo http://www.gta4.net/
...
ma ja sam prešo i prešo sam i eto... prešo sam!
ima dosta tih sorednih stvari koje treba odraditi, npr ubijati gloubove (flying rats)..sve te to vodi završavanju igre od 100 posto. npr moraš imati tri cure, i svaka od njih te mora voljeti, 90 posto čini mi se, i to ti je već negdje 10 posto od statistike, od 100 posto.
glavne misije je lako prijeći, treba prijaći i ove sporedne. hebeš igru ako ju ne prijeđeš na 100 posto pogledaj si malo http://www.gta4.net/
Ja se fakat divim vama koji ste imali vremena i živaca za odraditi 100%. Ja sam sve obavio osim golubova i high scorea na QUBD automatu, zapravo golubova sam pokokao nekih 60 i onda mi se više nije dalo. Kaj da još par sati idem po gradu i tamanim te leteće štakore? Gdje je tu gušt? Jes da Key to the city achievement nosi 100G na GFWL-u ali toliko je drugih igara da mi se fakat ne da.
e imam problem, baš sam update-o patch na 1.7 i instaliro onaj live i kad upalim igru kaže neki fatal error EFC20 please reinstall the game...?
e imam problem, baš sam update-o patch na 1.7 i instaliro onaj live i kad upalim igru kaže neki fatal error please reinstall the game...?
pa eto..
e imam problem, baš sam update-o patch na 1.7 i instaliro onaj live i kad upalim igru kaže neki fatal error please reinstall the game...?
pa eto..
eto šta ?
eto šta ?
reinstall the game
eto šta ?
reinstall the game
to neće pomoći
e imam problem, baš sam update-o patch na 1.7 i instaliro onaj live i kad upalim igru kaže neki fatal error EFC20 please reinstall the game...?
eee kao da sam jednom vidio taj bug kod mene,jaran oce da proba gta 4 i izbaci mu nesto tako please reinstal the game i on kad je otišao kući,ja pripremio sve dvd-ove da instaliram igru i ja reko odoh jos jednom probat uc da vidim slucajno... kad ono uđe u igru,kozna sta je to,sigurno neki bug naletio
eee kao da sam jednom vidio taj bug kod mene,jaran oce da proba gta 4 i izbaci mu nesto tako please reinstal the game i on kad je otišao kući,ja pripremio sve dvd-ove da instaliram igru i ja reko odoh jos jednom probat uc da vidim slucajno... kad ono uđe u igru,kozna sta je to,sigurno neki bug naletio
znam da često tak bez razloga proradi.Ali nisam uvijek takve sreće, inače obožavam GTA igre, a ovaj GTA 4 je multi mega.Jako je realan postao.Sviđa mi se iz svih pogleda, i onaj mobitel je predobra fora.No problem mi je štekanje, uništi volju za istraživanjem grada.I baš zato odlučim pečirati.I evo zla.
E da, baš skonto na vladivostoku ona pjesma što na euroviziji bila, wild dancers , prefora :D
ugl., ima li ko savjete za ovaj bug.....osim nade XD
ma moćna igra do bola čovječe,ja kad sam sebi nedavno slago konfu samo sam pito oćel gta na very high ići ako oće uzimam PC ono...
i sad kad sam nabavio konfu to sve ljepo ide sa 60 fps-a na benču,ali benč je vrlo suhe grafike pa dobijemo tako dobre rezultate,ali kad ga igram inače nemam nikih problema fps je minimalan 30 što je sasvim normalno za ljudsko oko,ali donedavno sa starom konfom sam igro nfsu 2 sa 13 fps-a kad sam vidio da je 13 nisam mogo vjerovat,pa reko zar sam toliko kritičan čoek da mi je 13 fps-a normala,a sada brate neigram nista ako je ispod 30,ali to se jos nije desilo hehe,
gta 4 krećem prelaziti u četvrtak,zato jer dolazim kuci napokon,i to cu preci bez ikakvih pauza,i biću dosadan sa skrinšotevima :D
Imam problem sa GTA 4 na Windows 7 x64 pa bi molio pomoč..
Hvala!
nije ti dobar c***
Hej da li mi moze neko dati link da downloadujem program za ubacivanje modova u GTA 4.
Hej da li mi moze neko dati link da downloadujem program za ubacivanje modova u GTA 4.
http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/tools/1824 youtube je pun tutorijala
neće zbog patcha, vjerojatno radi samo do 1.0.4.0, čuo sam da nekima neće raditi zbog novog patca..da, proguglaj malo za novijiom verzijom sparka..
neće zbog patcha, vjerojatno radi samo do 1.0.4.0, čuo sam da nekima neće raditi zbog novog patca..da, proguglaj malo za novijiom verzijom sparka..
to sam i mislio, ali evo naso sam odgovarajuci spark, sad je sve OK
radi si backupe toga što modaš, jer ti neki modovi mogu usporiti i srušiti igru.
radi si backupe toga što modaš, jer ti neki modovi mogu usporiti i srušiti igru.
Ok, hvala na upozorenju :D
defragmentiraj hdd, pogasi sve programe u pozadini (av ti ne treba dok igraš igru), smanji broj modifikacija u igri, i to bi ti trealo pomoći da se brže loada.