Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 876.597
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
15 godina
protjeran
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
hrcezd kaže...

dali patchevi icrackovi  mogu poveacti broj FPS-a?

ne

patch da crack ne

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 18:47 (I Am Alive).
16 godina
neaktivan
hrcezd kaže...

dali patchevi icrackovi  mogu poveacti broj FPS-a?

Patchevi da, crackovi ne.

15 godina
neaktivan

imam velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii problem naime kad upalim igru(org je) igram par minuta te me onda izbaci iz igre i pise coldnt load ja mislim da je nes idd file imam win7

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

prelazio sam jedan bez cheatova jedan sa..

nisam pumpo helt u zadnjoj misiji, jerbo sam kupio packove

sa cheatovima sam išao na deal, bez na revange

ak ko treba savegame...

riješi i ostalo, random characters, stunt jumps, stevies thefts, trke za bruciea, poslovi za jacoba, flying rats, assasins..ima tu toga još osim glavnih misija

16 godina
neaktivan
made kaže...

imam velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii problem naime kad upalim igru(org je) igram par minuta te me onda izbaci iz igre i pise coldnt load ja mislim da je nes idd file imam win7

napravi print screen tog problema ili prepiši ovdje što ti izbacuje, kakav error. tko može skužiti ovo što si napisao..

15 godina
protjeran
robisierra92 kaže...

riješi i ostalo, random characters, stunt jumps, stevies thefts, trke za bruciea, poslovi za jacoba, flying rats, assasins..ima tu toga još osim glavnih misija

assasina jesam, jacoba evo upravo a stunt jumpova mi je ostalo 8, stevies thefts neznam, bruciea baš nemogu jerbo su cheateri..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan

brucijeve trke je baš lagano za odraditi. na svakom otoku imaš 3 ili 4 trke. uzmeš super gt i sve ih riješiš bez većih problema. prva trka je najteža jer su najbrži auti (tamo kad se voziš s brucijem - misija je no1), poslje je lako. možda čak i prelako.

stivies theft su ti misije gdje kradeš aute za stevija, garaža ti je u bohanu, blizu sigurne kuće. dobije poruku na mob od stevija i ideš tražiti taj auto. moraš ukrasti. čini mi se 30-ak akuta. za to dobvaš lovu naravno.

ima dosta tih sorednih stvari koje treba odraditi, npr ubijati gloubove (flying rats)..sve te to vodi završavanju igre od 100 posto. npr moraš imati tri cure, i svaka od njih te mora voljeti, 90 posto čini mi se, i to ti je već negdje 10 posto od statistike, od 100 posto.

glavne misije je lako prijeći, treba prijaći i ove sporedne. hebeš igru ako ju ne prijeđeš na 100 posto  Osmijeh pogledaj si malo http://www.gta4.net/

15 godina
protjeran
robisierra92 kaže...

...

ma ja sam prešo i prešo sam i eto... prešo sam!

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

ima dosta tih sorednih stvari koje treba odraditi, npr ubijati gloubove (flying rats)..sve te to vodi završavanju igre od 100 posto. npr moraš imati tri cure, i svaka od njih te mora voljeti, 90 posto čini mi se, i to ti je već negdje 10 posto od statistike, od 100 posto.

glavne misije je lako prijeći, treba prijaći i ove sporedne. hebeš igru ako ju ne prijeđeš na 100 posto  Osmijeh pogledaj si malo http://www.gta4.net/

Ja se fakat divim vama koji ste imali vremena i živaca za odraditi 100%. Ja sam sve obavio osim golubova i high scorea na QUBD automatu, zapravo golubova sam pokokao nekih 60 i onda mi se više nije dalo. Kaj da još par sati idem po gradu i tamanim te leteće štakore? Gdje je tu gušt? Jes da Key to the city achievement nosi 100G na GFWL-u ali toliko je drugih igara da mi se fakat ne da.

15 godina
neaktivan

e imam problem, baš sam update-o patch na 1.7 i instaliro onaj live i kad upalim igru kaže neki fatal error EFC20 please reinstall the game...?

Dont bug me!
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 1:24 (pbandov).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pbandov kaže...

e imam problem, baš sam update-o patch na 1.7 i instaliro onaj live i kad upalim igru kaže neki fatal error please reinstall the game...?

pa eto..

15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
pbandov kaže...

e imam problem, baš sam update-o patch na 1.7 i instaliro onaj live i kad upalim igru kaže neki fatal error please reinstall the game...?

pa eto..

eto šta ?

Dont bug me!
15 godina
protjeran
pbandov kaže...

eto šta ?

reinstall the game

15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
pbandov kaže...

eto šta ?

reinstall the game

to neće pomoći

Dont bug me!
15 godina
protjeran
pbandov kaže...

e imam problem, baš sam update-o patch na 1.7 i instaliro onaj live i kad upalim igru kaže neki fatal error EFC20 please reinstall the game...?

eee kao da sam jednom vidio taj bug kod mene,jaran oce da proba gta 4 i izbaci mu nesto tako please reinstal the game i on kad je otišao kući,ja pripremio sve dvd-ove da instaliram igru i ja reko odoh jos jednom probat uc da vidim slucajno... kad ono uđe u igru,kozna sta je to,sigurno neki bug naletio

15 godina
neaktivan
tarankula kaže...
pbandov kaže...

eee kao da sam jednom vidio taj bug kod mene,jaran oce da proba gta 4 i izbaci mu nesto tako please reinstal the game i on kad je otišao kući,ja pripremio sve dvd-ove da instaliram igru i ja reko odoh jos jednom probat uc da vidim slucajno... kad ono uđe u igru,kozna sta je to,sigurno neki bug naletio

znam da često tak bez razloga proradi.Ali nisam uvijek takve sreće, inače obožavam GTA igre, a ovaj GTA 4 je multi mega.Jako je realan postao.Sviđa mi se iz svih pogleda, i onaj mobitel je predobra fora.No problem mi je štekanje, uništi volju za istraživanjem grada.I baš zato odlučim pečirati.I evo zla.

E da, baš skonto na vladivostoku ona pjesma što na euroviziji bila, wild dancers , prefora :D

ugl., ima li ko savjete za ovaj bug.....osim nade XD

Dont bug me!
15 godina
protjeran

ma moćna igra do bola čovječe,ja kad sam sebi nedavno slago konfu samo sam pito oćel gta na very high ići ako oće uzimam PC ono...

i sad kad sam nabavio konfu to sve ljepo ide sa 60 fps-a na benču,ali benč je vrlo suhe grafike pa dobijemo tako dobre rezultate,ali kad ga igram inače nemam nikih problema fps je minimalan 30 što je sasvim normalno za ljudsko oko,ali donedavno sa starom konfom sam igro nfsu 2 sa 13 fps-a kad sam vidio da je 13 nisam mogo vjerovat,pa reko zar sam toliko kritičan čoek da mi je 13 fps-a normala,a sada brate neigram nista ako je ispod 30,ali to se jos nije desilo hehe,

gta 4 krećem prelaziti u četvrtak,zato jer dolazim kuci napokon,i to cu preci bez ikakvih pauza,i biću dosadan sa skrinšotevima :DCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo deinstaliro sam gta 4 spremio savegame i sad sam instaliro rockstar games social club i sad sam pokušo instalirat sam GTA 4 i neće! evo slike. Što da napravim?

problem pri instalaciji problem pri instalaciji
Welcome to Liberty City
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imam problem sa GTA 4 na Windows 7 x64 pa bi molio pomoč..

Hvala!

GTA4 problem GTA4 problem
RoBi
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 18:05 (B4sic!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
B4sic! kaže...

Imam problem sa GTA 4 na Windows 7 x64 pa bi molio pomoč..

Hvala!

nije ti dobar c***

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 18:48 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

Hej da li mi moze neko dati link da downloadujem program za ubacivanje modova u GTA 4.

dzix
16 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Hej da li mi moze neko dati link da downloadujem program za ubacivanje modova u GTA 4.

http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/tools/1824 youtube je pun tutorijala

15 godina
neaktivan

Nece nesto ovaj Spark.

Evo i slika.

dzix
16 godina
neaktivan

neće zbog patcha, vjerojatno radi samo do 1.0.4.0, čuo sam da nekima neće raditi zbog novog patca..da, proguglaj malo za novijiom verzijom sparka..

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

neće zbog patcha, vjerojatno radi samo do 1.0.4.0, čuo sam da nekima neće raditi zbog novog patca..da, proguglaj malo za novijiom verzijom sparka..

to sam i mislio, ali evo naso sam odgovarajuci spark, sad je sve OK

dzix
16 godina
neaktivan
dzelo kaže...
robisierra92 kaže...

radi si backupe toga što modaš, jer ti neki modovi mogu usporiti i srušiti igru.

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
dzelo kaže...
robisierra92 kaže...

radi si backupe toga što modaš, jer ti neki modovi mogu usporiti i srušiti igru.

Ok, hvala na upozorenju :D

dzix
15 godina
protjeran
pametne li igre,meni sad loading sporiji 10puta :(

svaka dala rokstaru šta uspi napravit
15 godina
protjeran
ako neko zna caku za fast loading neka kaže
16 godina
neaktivan
tarankula kaže...
ako neko zna caku za fast loading neka kaže

defragmentiraj hdd, pogasi sve programe u pozadini (av ti ne treba dok igraš igru), smanji broj modifikacija u igri, i to bi ti trealo pomoći da se brže loada.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice