Evo pokušavam frendu instalirat i baš mi neide
Evo slika errora dolje
skinio sam xlive.dll
novi patch.. cr?ck.. sve.. i dalje
Evo slika errora dolje
skinio sam xlive.dll
Evo slika errora dolje
skinio sam xlive.dll
Xlive novi treba skinuti koji je kompaktibilan s patchem 1.0.5.0/1.0.0.4 i sve če radit.
Xlive novi treba skinuti koji je kompaktibilan s patchem 1.0.5.0/1.0.0.4 i sve če radit.
može link neki il tak to?
Aj bacite pogled na Moj PC pa recite hoće li radit. Valjda oće na nekim medium postavkama.
Evo vam Alexander Blade ASI
http://aru.mtasa.com/gta4/GTAIVScriptHook_0.5.1_Redist.zip
I evo trainer za 1.0.7.0
http://files.gtagaming.com/www/files/uploads/1275747791_trainerv60.rar
I mato jel se stvarno dobije što kad napraviš taj commandline?
Jel ima porasta kakvog?
Jel ima porasta kakvog?
Ima porasta u FPS-u meni je 18-20 max 25 a sada 40-50FPS-a na high very high one distance sve na 100.Radi perfektno isprobaj pa češ vidjeti.
Jel ima porasta kakvog?
Ima porasta u FPS-u meni je 18-20 max 25 a sada 40-50FPS-a na high very high one distance sve na 100.Radi perfektno isprobaj pa češ vidjeti.
Šta toliko troši to novo sučelje? Prije bi rekao da Aero toliko guta, a ne normalno Vista/7 sučelje...
Jel ima porasta kakvog?
Šta toliko troši to novo sučelje? Prije bi rekao da Aero toliko guta, a ne normalno Vista/7 sučelje...
Po pitanju aera nije problem,ono u ocjenjivanju sustava i toga stavio sam tamo na najbolje performanse da radi i bilo je na 30fps-a i onda 40-50fps-a radi sada.
Zašto nemogu dobit misiu One last thing ?
Obavio sam sve, ubio Darka, oteo Mob Daughter.. Ovaj J guy nezove
Neki glitch ili moram čekat?
Zašto nemogu dobit misiu One last thing ?
Obavio sam sve, ubio Darka, oteo Mob Daughter.. Ovaj J guy nezove
Neki glitch ili moram čekat?
Moraš čekati.
SPOILER!
Imaš 2 završetka: ili umre Roman ili ona tvoja cura, Packijeva sestra. Možeš otići na onaj deal (dolar oznaka na mapi) ili otići na onaj brod Platypus sa kojim si došao u LC da ubiješ Dimitrija.
Ako ubiješ Dimitrija, Pegorino ubije Packijevu sestru, ako napraviš deal Dimitri ubije Romana. J sam izabrao da ubiju curu, ipak mi je Roman bratić :)
SPOILER!
Imaš 2 završetka: ili umre Roman ili ona tvoja cura, Packijeva sestra. Možeš otići na onaj deal (dolar oznaka na mapi) ili otići na onaj brod Platypus sa kojim si došao u LC da ubiješ Dimitrija.
Ako ubiješ Dimitrija, Pegorino ubije Packijevu sestru, ako napraviš deal Dimitri ubije Romana. J sam izabrao da ubiju curu, ipak mi je Roman bratić :)
SPOILER!
Ma znam, gledo sam to na youtubeu, ipak ja cu uzet revange, jerbo cu kasnije ubit Pegorina, a ima neki glitch kao Nika nazove neki unknow caller i na kraju se ispostavi da je to Kate
Evo šta da napravite i uživajte...
Napravite Tekstualni Dokument s imenom Commandline i zaljepite ovo ispod u taj tekstualni dokument i taj tekstualni dokument u mapu igre zaljepite pokrenite igru i uživajte
width 320 -height 200 -refreshrate 60 -novblank -texturequality 0 -renderquality 0 -viewdistance 0 -detailquality 0 -shadowdensity 0? -nomemrestrict -norestrictions -noprecache -safemode -fullscreen
Category:
jel u notepadu
Da,samo se napravi taj notepad i to ispod se kopira i zaljepi u taj notepad imena Commandline i taj notepad imena Commandline se zaljepi u mapu od GTA IV ide i na GTA IV EFLC.
Kod mene ovo nece
Evo, još jedan serial iz GTA franšize pređen
Uživao sam
Tople preporuke
Svima toplo preporučujem patch 1.0.0.4.
Igra mi radi na max, 2048*1152.
Jel ima porasta kakvog?
Vjeruj mi nema.. Ima vise commandlinea.. Neki spuste rezu na 512x384 (a to jako sugavo izgleda), koji koriste memu rama pa ti umjesto npr. 1014mb pise 2028mb...
Ali tesko da ces dobit neke velike performanse.. Dobit ces max 5fpsa.. Vjeruj mi, znam.. Skini contig.exe, on ti optmizira igru..
pa jel bolje optimiziran taj peč ili 1.0.6.0
meni se ovaj peč 1.6 najviše sviđa jer ima night shadow a to 1.4 nema,i u 1.6 peču nema onoliko shadows-a po danu,meni je ono šugavo izgledalo,previše
pa jel bolje optimiziran taj peč ili 1.0.6.0
meni se ovaj peč 1.6 najviše sviđa jer ima night shadow a to 1.4 nema,i u 1.6 peču nema onoliko shadows-a po danu,meni je ono šugavo izgledalo,previše
Ovaj mi se čini najbolji. Sve sam patcheve isprobao do sad.
meni se cini kao da mozda cheatovi vak mrvicu usporavaj igru!?
meni se cini kao da mozda cheatovi vak mrvicu usporavaj igru!?
ja sam ih koristio jedno 700 puta nista mi se nije desilo
a ok onda.
Nego, sad sam nesto prckao po save gamovima i sad moram ispocetka prelazit jer sam nes krivo skopirao ocito.Htio sam prebacit savegameove sa starog kompa ali nije uspjesno zavrsilo.
a ok onda.
Nego, sad sam nesto prckao po save gamovima i sad moram ispocetka prelazit jer sam nes krivo skopirao ocito.Htio sam prebacit savegameove sa starog kompa ali nije uspjesno zavrsilo.
Ako koristis original igru sa Games for Windows Live! onda ne možeš kopirati saveove sa drugog računala. Saveove možeš kopirati kad nemas GFWL što se može ostvariti korištenjem Xliveless moda.
Kako to da odjednom mi daje avarage FPS 20 i nesto a jucer i sve ove dane je bilo 50-51?U igri nista ne primjecujem, radi potpuno bryo kao i prije.Mislim da stvarno imam 20 FPS nebi bilo uopce igrivo, zar ne?
MOzda jer mi laptop nije bio na punjacu, ili yato sto mi radi utorrent??
imam lažni GTA 4 (instaliro sam original pa u njega ubacio crack od razora 1911) nakon misije s internet caffeom sam instaliro patch 1.0.6.0 i 1.0.7.0 i sad kad pokušam šokrenut igru mi se kokaže onaj razorov 1911 crtež i nakon 10 sec. napiše mi :
Sacuvaj save, makni igru, instaliraj je opet, stavi najnoviji patch, sredi je kako treba i mora radit.
Evo, još jedan serial iz GTA franšize pređen
Uživao sam
Tople preporuke
ja sam ih koristio jedno 700 puta nista mi se nije desilo
Zašto si morao koristiti tako puno cheatova? I kak si onda uživao ako si stalno varao?
Ja sam samo u zadnjoj misiji koja je dugačka na kraju upumpao health da me ne ubiju prije završne scene.
Inače igra uopće nije teška, treba samo pametno koristiti cover, stalno se kretati s uperenim oružjem a i na opasnim lokacijama uvijek se nađe neki health pack ili armor.
ja koristim onaj za porche(comet) jer s tim autom mozes sve
meni GTA IV na sve minimal ide na 10-15 FPS-a =(
Zašto si morao koristiti tako puno cheatova? I kak si onda uživao ako si stalno varao?
Ja sam samo u zadnjoj misiji koja je dugačka na kraju upumpao health da me ne ubiju prije završne scene.
Inače igra uopće nije teška, treba samo pametno koristiti cover, stalno se kretati s uperenim oružjem a i na opasnim lokacijama uvijek se nađe neki health pack ili armor.
prelazio sam jedan bez cheatova jedan sa..
nisam pumpo helt u zadnjoj misiji, jerbo sam kupio packove
sa cheatovima sam išao na deal, bez na revange
ak ko treba savegame...
dali patchevi icrackovi mogu poveacti broj FPS-a?