Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 873.488
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
15 godina
neaktivan
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
Ad4pt3r kaže...
tarankula kaže...

eo vako imam jedan kritican prob sa gta 4,on iskoristava samo 1 jezgro a ja imam 4 jezgra i gtx 285,pa to je za high igranje a ne stekanje na low

Kak sam ti več tamo reko, reinstaliraj igru i instaliraj patcheve od 1.1 - 1.3...nikakvi 1.6...

Dok to probaš javi rezultate.

zašto ne 1.6 i 1.7?

ja imam 1.7 ondosno 1.0.7.0 i radi sve odlično na visokim postavkama

ispravite me ako sam u krivu
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 20:19 (dr. zlo).
16 godina
neaktivan

imam problem sa gta 4, igra mi na trenutke trza, mislim moze se igrat al mislim da to ne bi trebalo na mojoj konfiguraciji, igram na high sve i jos vise mi je trzalo prije nego sam instalirao patch 1.0.3.0, pa ako netko zna sta da napravim da ne trza vise...

imam konfu phenom x6 2.8, 2gb ram, 5850 grafa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crokilla kaže...

imam problem sa gta 4, igra mi na trenutke trza, mislim moze se igrat al mislim da to ne bi trebalo na mojoj konfiguraciji, igram na high sve i jos vise mi je trzalo prije nego sam instalirao patch 1.0.3.0, pa ako netko zna sta da napravim da ne trza vise...

imam konfu phenom x6 2.8, 2gb ram, 5850 grafa

instaliraj 1.0.7.0 patch i letit će!

15 godina
protjeran

e druže kad uđeš u igru vrati se na desktop ali neka je igra upaljena otvori task manager i nađi gta4 u procesima,na njeg klik desni i uzmi set affinity i stavi sve točno,jer meni se dešava da igra sama pokrene iradi na samo jednom jezgru,srećom sam primjetijo da jedno jezgro radi,jer sam na sp2 i kad uzmem compability mode w95 on mi automatski stavlja na 1 jezgro,probaj znaci kak osam rekao :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 0:00 (tarankula).
16 godina
neaktivan

instalirao sam patch al jos uvijek malo zna stekat makar rijede i fps mi je 28, jel to normalno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ako je minimum onda je ok,a jel ti rade sve jezgrice u tasku?
16 godina
neaktivan

da to mi je minimum, rade sve jezgre... i sve mi je na very high, jel  to mozda zbog samo 2 gb rama?

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 3:03 (Crokilla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
e imeni je 30 minimum,sve very haj.Ja mislim druze da nas ram dobro jebe.

nije da mislim nego sigurno,ja bi imo 50 fps-a sa 4gb.vako 40 standard.Ma predobro je :)
15 godina
neaktivan
Crokilla kaže...

da to mi je minimum, rade sve jezgre... i sve mi je na very high, jel  to mozda zbog samo 2 gb rama?

uključi game booster kad ulaziš u igru

on ti isključi sve nepotrebne programe za igranje, pa imaš više memorije za izvođenje igre

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 11:58 (dr. zlo).
16 godina
neaktivan
tarankula kaže...

e druže kad uđeš u igru vrati se na desktop ali neka je igra upaljena otvori task manager i nađi gta4 u procesima,na njeg klik desni i uzmi set affinity i stavi sve točno,jer meni se dešava da igra sama pokrene iradi na samo jednom jezgru,srećom sam primjetijo da jedno jezgro radi,jer sam na sp2 i kad uzmem compability mode w95 on mi automatski stavlja na 1 jezgro,probaj znaci kak osam rekao :)

Ne staviti compatibility na W95 nego na Windows 2000 ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 13:12 (franky).
15 godina
protjeran
franky kaže...
tarankula kaže...

Ne staviti compatibility na W95 nego na Windows 2000 ;)

a drug hvala ti puno,ma da si mi bliže ovde dao bi ti 20km sviju mi,znaš šta,sad igra ko mljeko ide,valjda mi compability w95 nije koristio ni sav ram,a sad ide sve tako moćno i čisto ko mljeko da je za nepovjerovati.Evo HVALA vam svima još jednom,zauzvrat od sada kupujem BUG časopis,pa barem 2 broja ;)

15 godina
neaktivan

jel mi moze neko rec mogu li ja igrat gta4 na VTX HD4870 1gb proc amd phenon 512 3,2 ghz 4 gb rama???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lukavac kaže...

jel mi moze neko rec mogu li ja igrat gta4 na VTX HD4870 1gb proc amd phenon 512 3,2 ghz 4 gb rama???

Možeš igrat.

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
15 godina
neaktivan

dali moram inst vistu ili mogu igrat na XP- sp3????????

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 14:03 (lukavac).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možes slobodno na XP-u sa SP3.

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e jel mozda znas di bi mogo skinut drivere za grafu VTX HD4870 1gb imam XP sp3 32 bit i kad skinem drivere za ATI jer za VTX nemrem naci inst ih i se mi je bijelo PLS HELP BILO KO

16 godina
neaktivan
lukavac kaže...

e jel mozda znas di bi mogo skinut drivere za grafu VTX HD4870 1gb imam XP sp3 32 bit i kad skinem drivere za ATI jer za VTX nemrem naci inst ih i se mi je bijelo PLS HELP BILO KO

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 14:12 (F1-IVO).
15 godina
neaktivan

da al tu nemrem nac VTX drivere

16 godina
neaktivan
lukavac kaže...

da al tu nemrem nac VTX drivere

Nema veze proizvođač (VTX, Sapphire, XFX...) bitan je model.

15 godina
neaktivan

ja to inst i rezolucija mi bude 640*620(najmanja i neda se povecat) i sve je blijedo bez boje ??????? zasto jebote nemrem igrat ni pisljivog MW2  a da ne steka sused ima usranu grafu od256 mb igra bez pol frke glavno da sam ja dao 1200 kn mater i VTX i atiju

16 godina
neaktivan

Deinstaliraj ATI drivere i onda u safe modu pobriši ostatke Driver sweeperom i nakon reboota ponovo instaliraj.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako doci do safe moda??

16 godina
neaktivan
lukavac kaže...

kako doci do safe moda??

Restartaj komp i lupaj po F8 i pokazat će ti se izbornik. Samo odaberi SAFE MODE.

15 godina
neaktivan

e kad deinstalirm treba i onaj csatalasty mod jel??

16 godina
neaktivan
lukavac kaže...

e kad deinstalirm treba i onaj csatalasty mod jel??

Sve ukloni.

16 godina
protjeran

Zna li netko zašto mi neradi GTA IV Car Selector? Prvo sam njega stavio neradi na 1.0.7.0 stavim 1.0.2.0 ono uđe u igru no neče uč u taj Car Selector i nemam slova di idem na load i tak to ono kad se uđe u igru samo crno i stisnem enter i igra se digne,stavim 1.0.4.0 neče radit jer nije kompaktibilno i sada idem 1.0.3.0 staviti da vidim dali radi,ako neradi šta da napravim da to proradi? HVALA! HITNO!

Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel zna netko zašto ne mogu promijenit kontrolu za vađenje mobitela, ja umjesto arrow up stavi MMB (ovaj kružić na mišu) i neće mi u igri, a tamo u kontrolama mi je namješteno kako sam si naštimao. Patch 1.0.7.0.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.6.2010 19:12 (tonyx1209).
16 godina
protjeran
tonyx1209 kaže...

Jel zna netko zašto ne mogu promijenit kontrolu za vađenje mobitela, ja umjesto arrow up stavi MMB (ovaj kružić na mišu) i neće mi u igri, a tamo u kontrolama mi je namješteno kako sam si naštimao. Patch 1.0.7.0.

Probaj s ovim

GTA IV Control Center v1.0.7

With GTA4 Control Center, You can:

Edit Health and Armor, set them up to 1000.

Edit Weapon Slots and Ammo's, select from within all gta4 weapons and assign ammo.

Set Money to any amount you want/enter.

Change Game Time (Day, Hours and Minutes) - So no more late to appointments, ever daytime for stunts.

Teleport the player, if necessary including the vehicle, to any location within gta 4 (interior gets also loaded).

Set Player Invincible (ie God Mode), Tank Mode for Vehicles, etc.

Assign one of 50 console commands to hotkeys and use within game.

Now includes also a bodyguard mod. Just assign as much bodyguards as you want per hotkeys.

Save locations from game into settings file for re-using per hotkeys.

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.6.2010 20:32 (APazinjan).
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
tonyx1209 kaže...

Probaj s ovim

GTA IV Control Center v1.0.7

Izbaci mi Invalid URL.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran
Mato_Ivanovac kaže...

Zna li netko zašto mi neradi GTA IV Car Selector? Prvo sam njega stavio neradi na 1.0.7.0 stavim 1.0.2.0 ono uđe u igru no neče uč u taj Car Selector i nemam slova di idem na load i tak to ono kad se uđe u igru samo crno i stisnem enter i igra se digne,stavim 1.0.4.0 neče radit jer nije kompaktibilno i sada idem 1.0.3.0 staviti da vidim dali radi,ako neradi šta da napravim da to proradi? HVALA! HITNO!

Itko? HVALA!

Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice