Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 873.710
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
16 godina
neaktivan
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
dr. zlo kaže...

Zašto meni igra štekaje?

to što tebi šteka nema veze sa sedmicom. pitanje je na kojim postavkama igraš, jer igrine postavke se mogu poprilično podesiti (npr smanjivanje wiev distancea će ti sigurno pomći da igra bolje radi), a da ne govorimo o detaljima i rezoluciji.

glede instalacije komponenata sa prve stranice ovog topica, tebi od svega toga trebaju samo najnoviji driveri za grafičku, ako ih već nisi instalirao. kada staviš zadnji patch trebalo bi ti raditi bolje.

15 godina
neaktivan

Evo sad sam instalira 1.0.7.0. patch kako mi je reka @robisierra92, ali sad ne mogu uć u igru. Valjda jer nemam Games For Windows

Onda san pokuša s instaliranjem Games For Windows ali nije mi moglo instalirat jendu komponentu gamesa for windows a to je microsoft .net framework 3.5 sp1.
Kako bi njega instalira piše mi da moran isključit značaljke Windowsa.
Ja isključin sve, probam ponovo, ali opet ništa.

Taj isti problem sam navea u svom prvom postu di san napisa da da mi zbog toga ne može instalirat još neke druge stvari.

I imam najnovije drivere, naći 10.5.

ispravite me ako sam u krivu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ajde probaj napraviti reinstall igre. pa kada reisntaliraš igru odmah stavi patch i games for windows live. ne znam od kud netframework 3.5 u GFWL-u..ako imaš win 7 onda nema potrebe da se taj netframowk zasebno instalira..

15 godina
neaktivan

Evo novi patch je jako pomoga, puno manje mi štekaje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 10:54 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Zanima me zašto mi još uvjek gta iv šteka? A stavio sam Patch 1.0.7.0 i stavio sam HD3870 512MB GDDR4 Evo dokaz s pomoću ocijene sistema.

Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Zanima me zašto mi još uvjek gta iv šteka? A stavio sam Patch 1.0.7.0 i stavio sam HD3870 512MB GDDR4 Evo dokaz s pomoću ocijene sistema.

treba ti quad

16 godina
protjeran
dr. zlo kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

treba ti quad

A zašto mnogima koji imaju dualce na 2.8-3.0ghz radi kako treba? Evo frendu sa E6300 2.80ghz i HD4670 512mb gddr3 radi igra perfektno na 35-40fps-a? A meni radi na 25-30fps-a to je MAX na postavkama high.

15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
dr. zlo kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

treba ti quad

A zašto mnogima koji imaju dualce na 2.8-3.0ghz radi kako treba? Evo frendu sa E6300 2.80ghz i HD4670 512mb gddr3 radi igra perfektno na 35-40fps-a? A meni radi na 25-30fps-a to je MAX na postavkama high.

prijatelju ti valjda nije na visokim postavkama

preporučeni zahtijevi su quad core, 8600 GT, 2,5 GB rama

dakle za ovu igru si treba mijenjat proca ne grafu

15 godina
neaktivan

ja imam problem na ps3 kad idem na multiplayer idem npr na deathmatch igra pocne al nakon 1 sekunde pojavi se poruka disconnecting from game session, returning to the singleplayer prije je sve radilo normalno

psn: trash98 UP THE IRONS FROM CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mato_Ivanovac kaže...
dr. zlo kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

treba ti quad

haha, procesor ti je prespor za gta 4 jednostavno, uzmi jačij Quad i to je to. A i neznam šta ce ti taj GTA4. Igras ga po 500 put.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
16 godina
Mato_Ivanovac kaže...

Pa mislim da su gigaherzi krivi, pogledaj moj CPU, clockan je na 3.0...... sve su mi postavke na low (distance na 10), reza 1024x 768 i ne šteka mi uopće... e da, obavezno isključi sjene, vidjet ćeš kako će ti se igra ubrzati

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Pa mislim da su gigaherzi krivi, pogledaj moj CPU, clockan je na 3.0...... sve su mi postavke na low (distance na 10), reza 1024x 768 i ne šteka mi uopće... e da, obavezno isključi sjene, vidjet ćeš kako će ti se igra ubrzati

nisu mi krivi gigaherzi nego jezgre

16 godina
protjeran
lovac82 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Moj je na 3.6ghz...to je odlićno.

16 godina

Pogledao sam ti na onoj slici i piše ti C2D 2.13 GHz, a sada kažeš 3.6 GHz......... hmmm

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa ja na svojoj konfi vrtim GTA IV (1280x1024, texture med, ono nes high, high, sjene, med, nocne sjene off i ono sve na 25, definition i vsync off) sa 20-30fpsa bez ikakvih problema..

http://www.speedtest.net/result/785760360.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Pogledao sam ti na onoj slici i piše ti C2D 2.13 GHz, a sada kažeš 3.6 GHz......... hmmm

default clock 2,13 ghz...

a overclockao je na 3,6 ghz...

logika čista!

16 godina

Spomenuo sam to jer ne djeluje mi kao netko tko zna clockatii, još na 3.6 hmm........ no, možda se varam

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja igram na Intel Core 2 Duo 2.8Ghz, 3GB RAM, 9800GT 512Mb, sve na full in ništa ne šteka lol.... Kakav bogovi quad...

www.novavets.com

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Chaura kaže...

Ja igram na Intel Core 2 Duo 2.8Ghz, 3GB RAM, 9800GT 512Mb, sve na full in ništa ne šteka lol.... Kakav bogovi quad...

brate koga ti lazes?

2-way GTX480 SLI i core i7 x3m, 6GB DDR3 vrte na sve full uz 20-30 FPSa

a ne ti tu doso sa core 2 duo i 3GB RAM

uredu je jos grafa..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
Chaura kaže...

brate koga ti lazes?

2-way GTX480 SLI i core i7 x3m, 6GB DDR3 vrte na sve full uz 20-30 FPSa

a ne ti tu doso sa core 2 duo i 3GB RAM

uredu je jos grafa..

Moguće ali nije naveo na kojoj rezoluciji igra:)

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
15 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Moguće ali nije naveo na kojoj rezoluciji igra:)

pa ako igra na 320x160 moguce je

lol

a zezam se... koja reza?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
neaktivan

Nemerem do kraja, neznam zašto ali mislim da je 1280x 960 ili 1024........lol

www.novavets.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako ubacivat svoju glazbu u igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Kako ubacivat svoju glazbu u igru?

u my documents folder imaš folder rockstar games i u njemu folder user music. tu si ubaciš glazbu koju želiš slušati. potom odeš na audio opcije igre, gdje dolje u dnu ekrana uključiš da ti skenira sistem u porazi za pjesmama, prebaciš na radio postaju independance fm i slušaš što hoćeš. pjesme koje si ubacio, u igri možeš "šaltati" sa tipkama B i N na tikovnici.

16 godina

Jeste li znali za ovo:

How to find out what song is playing in GTA 4

Instructions

1. Step 1

With the song currently playing, open up your phone and dial 948-555-0100

2. Step 2

This will activate ZIT. He will text you the artist and the name of the song. There you go, you are ready to identify all the songs you are not sure about.

3. Step 3

After ZIT is activated, he will be within your address book of your phone. Simply call him in the future and he will text back the name of the caller.

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Jeste li znali za ovo:

How to find out what song is playing in GTA 4

ja jesam, hvala Smijeh čini m ise da ta opcija postoji i u EFLC-u.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 20:14 (robisierra92).
16 godina
protjeran
lovac82 kaže...

Tamo jedno piše ali u biosu drugo,i sada sam ga spustio na 3.0ghz i isto se ponaša u igri.Evo SS-i.

Bench iz GTA IV,neznam zašto na tom benchu pokaže da fps oko 40 ide a u igri kada igram je max 30.

Statistics
Average FPS: 40.17
Duration: 37.31 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 58%
Video memory usage: 94%

Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: Medium
View Distance: 10
Detail Distance: 100

Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: ATI Radeon HD 3870
Video Driver version: 8.14.10.678
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Intel(R) Core(TM)2 CPU          6420  @ 2.13GHz

File ID: Benchmark.cli

15 godina
protjeran

eo vako imam jedan kritican prob sa gta 4,on iskoristava samo 1 jezgro a ja imam 4 jezgra i gtx 285,pa to je za high igranje a ne stekanje na low

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tarankula kaže...

eo vako imam jedan kritican prob sa gta 4,on iskoristava samo 1 jezgro a ja imam 4 jezgra i gtx 285,pa to je za high igranje a ne stekanje na low

Kak sam ti več tamo reko, reinstaliraj igru i instaliraj patcheve od 1.1 - 1.3...nikakvi 1.6...

Dok to probaš javi rezultate.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
protjeran
rijesi sam problem tako sto sam skino program koji se zove cpu controler i namjestio sam sam da mi gta 4 koristi sve jezgre

sad ide bez stekanja na full postavkama
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice