The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.448.125
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
odjavljen
The Elder Scrolls V: Skyrim

Za sta sluzi onaj Esbernov koktel? Pise da ti samo daje neki Dragon Perk... Kakav je to perk? Ne mogu nigdje da nadjem sta mi dodaje,poboljsava. Nema ga ni u Powers ni u Active Efects?...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Comi123 kaže...

Za sta sluzi onaj Esbernov koktel? Pise da ti samo daje neki Dragon Perk... Kakav je to perk? Ne mogu nigdje da nadjem sta mi dodaje,poboljsava. Nema ga ni u Powers ni u Active Efects?...

Efekt koji 10% diže mogućnost crita na zmaja 10 igrinih dana.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
16 godina
neaktivan

http://www.megaupload.com/?d=BF4EN6WW

Mapa cijelog SKYRIM-a.... Pa kome treba neka izvoli stvarno je odlicno uradjena ( nasao sam je na nekom njemackom sajtu zaboravih ime ) ....

P.S. My up :)

Enjoy

0 0 hvala 2
17 godina
thuglife kaže...
SPY kaže...

Mislim da nije jer je upravo nestalo ostao mi je jedan od tih zadataka koje nisam rijesio ne znam kako je promaklo... Do mene je ....sorry...Btw Igra je kuplj..tako da ne bi trebalo biti bugov-a {#}

Orginal, pirat, nema veze, pune su bugova i jedna i druga.

ja stvarno ne razumin koji je to sklop u glavi kad ljudi kazu da je igra piratska pa automatski mora biti puna bugova....

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
protjeran
Comi123 kaže...

To je bug koji još nije ispravljen, možeš ga dodati ručno putem konzole, više informacija

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Dragon_Research

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
neaktivan

Ako mi ubiju Lydiu, da li se ona vrati iz mrtvih ?

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dzelo kaže...

ne

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan

Evo ga moj :) 

Pitaj od Pirot do Vranje dali je Scarfaceee nekog zajebao
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 22:41 (Scarfaceee).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dobiješ ili od kurira ili odeš kod starih sjedih bradonja pa ti oni kažu :-D
ja dobio tako ša sam palio wordove po gradu :-D
16 godina
neaktivan

Sretna 2012 godina svim skyrim fanovima i ostalim forumašima naravno...............

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

L 52

idoh do bradatih... odradit glevne misije, i onda mi za kraj ostaje pridruzivanje stormcloacks-ima  i dosta...

uffff... neznam bili ispocetka, jel san pocea sanjat zmajeve, i mislim da necu bit psihicki stabilan za izac iz kuce ako budem...

zasto? pa proslim put kad sam tija poslat nekog prijatelja u 3 materine, rekao san "FUS RO DAH!"... blido me je pogledao i rekao HUH?

I neeed my life back!

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
dzelo kaže...

http://www.reddit.com/r/skyrim/comments/mis4b/heres_how_to_properly_revive_a_companion_dont_use/

ako ju želiš vratiti među žive.

13 godina
protjeran

. A jojo, ajoj!!!!!

Evo već tjedan dana igram. Završio sve glavne misije. Level 30. Žena me mrzi. :)  (ne obraćam dovoljno pažnje na nju) - - a ja samo čekam doći kući i zveknut zmaja po tintari. . . .. 

the quieter you become the more you are able to hear
Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da pitam one koji su odradili main quest (a ne lutaju i riješavaju sporedne kao ja{#})

Da li postoji treća opcija ili mogućnost neutralnosti u građanskom ratu? Jer i Stormcloacksi i Imperiali mi se jednako gade

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

main theme (Violin solo cover) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Paolo2612 kaže...

Da pitam one koji su odradili main quest (a ne lutaju i riješavaju sporedne kao ja{#})

Da li postoji treća opcija ili mogućnost neutralnosti u građanskom ratu? Jer i Stormcloacksi i Imperiali mi se jednako gade

Nemoraš se mješati u rat, ja sam završio igru neutralan.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Nemoraš se mješati u rat, ja sam završio igru neutralan.

Da tako sam i ja napravio, sa prvim likom. Zanimljivo su to izveli, ona mirovna konferencija, dogovorili primirje i strane su izmjenile kontrolu za dva grada. Lijepo izvedeno. 

Btw slika je spoiler, nemojte je klikati ako niste završili igru. 

17 godina
neaktivan

još uvijek igram prvi prolaz na 61 sam nivou i iživljavam se, nabijam pickpocket i hodam okolo u vittoria wedding dress i amulet of mara pokušavajući se drugi put udati ali još nisam odlučio krenuti u građanski rat, obje strane su guzičari ali ću se na kraju odlučiti za imperialse jer me nordovi čiji sam i sam član užasnije nerviraju svojim nacističkim sranjima...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
(s)izgoreo kaže...

još uvijek igram prvi prolaz na 61 sam nivou i iživljavam se, nabijam pickpocket i hodam okolo u vittoria wedding dress i amulet of mara pokušavajući se drugi put udati ali još nisam odlučio krenuti u građanski rat, obje strane su guzičari ali ću se na kraju odlučiti za imperialse jer me nordovi čiji sam i sam član užasnije nerviraju svojim nacističkim sranjima...

FOR THE EMPIRE!!!!!!!!!!!!!! {#}

15 godina
(s)izgoreo kaže...

ss or it didn't happen :D

Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
16 godina
neaktivan

.

**ovaj post sadrži spoilere, dio sam pokrio no bit će i slika i rasprave pa ako netko još nije završio igru nek ga najbolje preskoči u cijelosti**

No kad već pričamo o završetku igre, nekako mi nije legao kraj. Recimo bladesi traže da se ubija parthunax, što sam glatko odbio. Neće meni neka konobarica iz sleeping gianta naređivat da moram mudrog zmaja kaznit za neke imaginarne zločine od prije 10.000 godina. I tko je nju postavio za šefa? Ja sam fakin dragonborn, ako ja kažem da nećemo ubit, nećemo ubit. Jasno sam rekao i graybeardsima i parthunaxu kako će bit no blasesi mi ne žele odgovarat, ne mogu završit questove za njih, ne daju mi opremu (crvena je a moj lik ne krade) i sve u svemu trebali su to napravit da se može riješit definitivno, na jedan ili drugi način. Ovako ti MORAŠ slijedit što su ti zacrtali, sviđalo ti se to ili ne, a ako nećeš igra "čeka" i odaje dojam da je nedovršena. Recimo ako ti želiš furat neutralnig lika, koji se priklonio graybeardsima, igra ti to de fakto neda. Što bi se uopće dogodilo da poslušam bladese? Pitam čisto teoretski, lika sam već umirovio. Dakle sastavio sam malu grupu, dofurao joj moja tri housecarla i sad ona kaže: bladesi će ić opet u ubijanje zmajeva. Ko da mi treba netko još da ubija zmajeve sa mnom.

Btw sviđa mi se kako su zamislili kraj igre, jest tu malo prostituiranja nordske mitologije (neke je stvari bolje ostavit samo zamišljene a ne pokazat) no lokacije kraja su zbilja fenomenalno napravljane. I na raju te igra pušta da nastaviš ako želiš dalje, što je OK. 

Evo vam mali završni album, neki statovi, slike mape, slike s vjenčanja, slike završnih borbi itd. 

**opet, ovdje ima spoilera, ne otvarajte ako niste zavšili igru**

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 20:55 (Thorien Kell).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

ss or it didn't happen :D

evo šefe, uz prigodnu konverzaciju, vijenac i ostalo u prilogu...

15 godina
fuckable :D

sljedeći prolaz mi je definitivno s ženskim likom
Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
fuckable :D

sljedeći prolaz mi je definitivno s ženskim likom

Ako sam nešto naučio prelazeći RPG-ove

Igram iz prvog lica - svejedno, ali ako igram iz trećeg nema šanse da bi 50+ sati zurio u mušku pozadinu{#}

@sizgoreo - pukni tildu i upiši:  player.equipitem 00088952    {#}

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 23:30 (Paolo2612).
15 godina

skyrim wiki ftw.

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
protjeran
Thorien Kell kaže...
Što bi se uopće dogodilo da poslušam bladese?

Posljedice su minorne

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Paarthurnax#Repercussions

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 0:11 (Prince-Artas).
14 godina
neaktivan

U Bladesima sam proveo cijeli ES IV. Bit ce kako oni kazu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
 Thorien Kell kaže...

nit se javljaš niti pisma pišeš :)

hehe

tiha patnja

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 3:23 (Flying Dutchman).
16 godina
neaktivan

Savršeno objašnjeno, slijedim istu filozofiju!

Opinion is like an asshole, everybody has one.
15 godina

doktore, može jedna mala zamolba

ajde molim te slikaj sve statse sa otkrivenim lokacijama i mapu, da vidim dali mi još puno fali lokacija koje moram otkrit ili ne, jer imam pun k toga otkriveno, pa da zna koliko još moram

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice