Za sta sluzi onaj Esbernov koktel? Pise da ti samo daje neki Dragon Perk... Kakav je to perk? Ne mogu nigdje da nadjem sta mi dodaje,poboljsava. Nema ga ni u Powers ni u Active Efects?...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za sta sluzi onaj Esbernov koktel? Pise da ti samo daje neki Dragon Perk... Kakav je to perk? Ne mogu nigdje da nadjem sta mi dodaje,poboljsava. Nema ga ni u Powers ni u Active Efects?...
Efekt koji 10% diže mogućnost crita na zmaja 10 igrinih dana.
http://www.megaupload.com/?d=BF4EN6WW
Mapa cijelog SKYRIM-a.... Pa kome treba neka izvoli stvarno je odlicno uradjena ( nasao sam je na nekom njemackom sajtu zaboravih ime ) ....
P.S. My up :)
Enjoy
Mislim da nije jer je upravo nestalo ostao mi je jedan od tih zadataka koje nisam rijesio ne znam kako je promaklo... Do mene je ....sorry...Btw Igra je kuplj..tako da ne bi trebalo biti bugov-a
Orginal, pirat, nema veze, pune su bugova i jedna i druga.
ja stvarno ne razumin koji je to sklop u glavi kad ljudi kazu da je igra piratska pa automatski mora biti puna bugova....
To je bug koji još nije ispravljen, možeš ga dodati ručno putem konzole, više informacija
Ako mi ubiju Lydiu, da li se ona vrati iz mrtvih ?
ne
ja dobio tako ša sam palio wordove po gradu :-D
Sretna 2012 godina svim skyrim fanovima i ostalim forumašima naravno...............
L 52
idoh do bradatih... odradit glevne misije, i onda mi za kraj ostaje pridruzivanje stormcloacks-ima i dosta...
uffff... neznam bili ispocetka, jel san pocea sanjat zmajeve, i mislim da necu bit psihicki stabilan za izac iz kuce ako budem...
zasto? pa proslim put kad sam tija poslat nekog prijatelja u 3 materine, rekao san "FUS RO DAH!"... blido me je pogledao i rekao HUH?
I neeed my life back!
http://www.reddit.com/r/skyrim/comments/mis4b/heres_how_to_properly_revive_a_companion_dont_use/
ako ju želiš vratiti među žive.
. A jojo, ajoj!!!!!
Evo već tjedan dana igram. Završio sve glavne misije. Level 30. Žena me mrzi. :) (ne obraćam dovoljno pažnje na nju) - - a ja samo čekam doći kući i zveknut zmaja po tintari. . . ..
Da pitam one koji su odradili main quest (a ne lutaju i riješavaju sporedne kao ja)
Da li postoji treća opcija ili mogućnost neutralnosti u građanskom ratu? Jer i Stormcloacksi i Imperiali mi se jednako gade
Da pitam one koji su odradili main quest (a ne lutaju i riješavaju sporedne kao ja)
Da li postoji treća opcija ili mogućnost neutralnosti u građanskom ratu? Jer i Stormcloacksi i Imperiali mi se jednako gade
Nemoraš se mješati u rat, ja sam završio igru neutralan.
Nemoraš se mješati u rat, ja sam završio igru neutralan.
Da tako sam i ja napravio, sa prvim likom. Zanimljivo su to izveli, ona mirovna konferencija, dogovorili primirje i strane su izmjenile kontrolu za dva grada. Lijepo izvedeno.
Btw slika je spoiler, nemojte je klikati ako niste završili igru.
još uvijek igram prvi prolaz na 61 sam nivou i iživljavam se, nabijam pickpocket i hodam okolo u vittoria wedding dress i amulet of mara pokušavajući se drugi put udati ali još nisam odlučio krenuti u građanski rat, obje strane su guzičari ali ću se na kraju odlučiti za imperialse jer me nordovi čiji sam i sam član užasnije nerviraju svojim nacističkim sranjima...
još uvijek igram prvi prolaz na 61 sam nivou i iživljavam se, nabijam pickpocket i hodam okolo u vittoria wedding dress i amulet of mara pokušavajući se drugi put udati ali još nisam odlučio krenuti u građanski rat, obje strane su guzičari ali ću se na kraju odlučiti za imperialse jer me nordovi čiji sam i sam član užasnije nerviraju svojim nacističkim sranjima...
FOR THE EMPIRE!!!!!!!!!!!!!!
ss or it didn't happen :D
.
**ovaj post sadrži spoilere, dio sam pokrio no bit će i slika i rasprave pa ako netko još nije završio igru nek ga najbolje preskoči u cijelosti**
No kad već pričamo o završetku igre, nekako mi nije legao kraj. Recimo bladesi traže da se ubija parthunax, što sam glatko odbio. Neće meni neka konobarica iz sleeping gianta naređivat da moram mudrog zmaja kaznit za neke imaginarne zločine od prije 10.000 godina. I tko je nju postavio za šefa? Ja sam fakin dragonborn, ako ja kažem da nećemo ubit, nećemo ubit. Jasno sam rekao i graybeardsima i parthunaxu kako će bit no blasesi mi ne žele odgovarat, ne mogu završit questove za njih, ne daju mi opremu (crvena je a moj lik ne krade) i sve u svemu trebali su to napravit da se može riješit definitivno, na jedan ili drugi način. Ovako ti MORAŠ slijedit što su ti zacrtali, sviđalo ti se to ili ne, a ako nećeš igra "čeka" i odaje dojam da je nedovršena. Recimo ako ti želiš furat neutralnig lika, koji se priklonio graybeardsima, igra ti to de fakto neda. Što bi se uopće dogodilo da poslušam bladese? Pitam čisto teoretski, lika sam već umirovio. Dakle sastavio sam malu grupu, dofurao joj moja tri housecarla i sad ona kaže: bladesi će ić opet u ubijanje zmajeva. Ko da mi treba netko još da ubija zmajeve sa mnom.
Btw sviđa mi se kako su zamislili kraj igre, jest tu malo prostituiranja nordske mitologije (neke je stvari bolje ostavit samo zamišljene a ne pokazat) no lokacije kraja su zbilja fenomenalno napravljane. I na raju te igra pušta da nastaviš ako želiš dalje, što je OK.
Evo vam mali završni album, neki statovi, slike mape, slike s vjenčanja, slike završnih borbi itd.
**opet, ovdje ima spoilera, ne otvarajte ako niste zavšili igru**
sljedeći prolaz mi je definitivno s ženskim likom
sljedeći prolaz mi je definitivno s ženskim likom
Ako sam nešto naučio prelazeći RPG-ove
Igram iz prvog lica - svejedno, ali ako igram iz trećeg nema šanse da bi 50+ sati zurio u mušku pozadinu
@sizgoreo - pukni tildu i upiši: player.equipitem 00088952
Posljedice su minorne
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Paarthurnax#Repercussions
U Bladesima sam proveo cijeli ES IV. Bit ce kako oni kazu.
Savršeno objašnjeno, slijedim istu filozofiju!
doktore, može jedna mala zamolba
ajde molim te slikaj sve statse sa otkrivenim lokacijama i mapu, da vidim dali mi još puno fali lokacija koje moram otkrit ili ne, jer imam pun k toga otkriveno, pa da zna koliko još moram