TIP: Stišajte si zvuk na minimum prije nego pokrenete ovaj gore video
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo privedoh i ja glavni quest kraju (bar tako mislim), i sta reci? Malo me je razocarala bitka sa Alduinom. Nakon toga ubio sam onog zmaja Pantrax? Kako li se vec zove, i sad Greybeardsi nece da pricaju samnom, oce li uvjek to ostati tako? Imam sejv dok nisam ubio Pantraxa, ali Esbern i Delphine to traze od mene. Sta da radim, kako ce me greybeards upucivati na rijeci ako ne pricaju samnom? I da, imali zmajeva nakon glavnog questa?
Evo privedoh i ja glavni quest kraju (bar tako mislim), i sta reci? Malo me je razocarala bitka sa Alduinom. Nakon toga ubio sam onog zmaja Pantrax? Kako li se vec zove, i sad Greybeardsi nece da pricaju samnom, oce li uvjek to ostati tako? Imam sejv dok nisam ubio Pantraxa, ali Esbern i Delphine to traze od mene. Sta da radim, kako ce me greybeards upucivati na rijeci ako ne pricaju samnom? I da, imali zmajeva nakon glavnog questa?
Možeš birati dali će sa tobom pričati Greybeardsi ili Bladesi. Ima zmajeva nakon glavnog questa, ne brini se.
Možeš birati dali će sa tobom pričati Greybeardsi ili Bladesi. Ima zmajeva nakon glavnog questa, ne brini se.
Ako budu pricali greybeardsi oce li mi davati questove, one rijeci da trazim... Ja ih pitam jesu li locirali neku rijec a oni odgovaraju nesto there is only silence now, tisina neka...
Ako budu pricali greybeardsi oce li mi davati questove, one rijeci da trazim... Ja ih pitam jesu li locirali neku rijec a oni odgovaraju nesto there is only silence now, tisina neka...
Pa kad si ubio Paarthuaxa, onda ti neće pomagat.
Ja nisam ubio Paarthuaxa, odhebo sam bladese, graybeards ftw.
On je druga rasa/ klasa, od tvoje, ako si izabrao nekoga s magijama imaš neki spell, ako si izabrao nekoga drugoga ( recimo Norda ), nemaš.
Mada ih svaka rasa može kasnije naučiti pa i nije neki problem, možeš ih kupiti na dosta mjesta.
Kada ja to dobijem?
Kada ja to dobijem?
Dobra klasa za amgiju, otiđi kod nekog prodavača speelbookova i kupi je.
Ja nisam ubio Paarthuaxa, odhebo sam bladese, graybeards ftw.
I ja ću to napravit no malo me brine što sam ženu (Jorvis) poslao u je*ene blejdse!
Ako ti ovo može pomoći: ja dobivam pisma sa lokacijama power wordova /dragon priesteva potpisane sa "friend"
Ako ti ovo može pomoći: ja dobivam pisma sa lokacijama power wordova /dragon priesteva potpisane sa "friend"
Kako?Ja nikad nisam dobio takva pisma
Otkljucao sam elder scroll iz one kugle, 44 sam lvl i koliko mi jos main questa preostaje? Nezelim ga "potrosit"
Kako se zove ta kugla što imaš u ruci? Upravo sam došao do djela gdje ubiješ onog zmaja i onda shoutaš, uplašio sam sam sebe
Otkljucao sam elder scroll iz one kugle, 44 sam lvl i koliko mi jos main questa preostaje? Nezelim ga "potrosit"
Ukupno ima 17 ili 18 main questova, to kad se otkljuca Elder Scroll to je oko 11,12 quest nisam siguran :D
Kako se zove ta kugla što imaš u ruci? Upravo sam došao do djela gdje ubiješ onog zmaja i onda shoutaš, uplašio sam sam sebe
ta "kugla" se zove Sparks, lijevi klik mišem na to u meniju gdje je magija i eto
Dark Elfovi to imaju po defaultu, no ima je i odmah na početku kad se prolazi kroz tamnicu u Helgenu, u jednom od kaveza, ili možeš kupiti kod svakog trgovca mješovitom robom...
Imam problem kod onog sastanka za mir u Skyrim-u. Ide sastanak i dođe do toga da Esbern treba govoriti ali pajdo ništa. Jel to neki bug ili šta već i kako se može riješiti. Hvala!
Jel tko zna riješenje ovog i mene pati ista stvar
Gdje cete za novu godinu, u Skyrim-u?
Gdje cete za novu godinu, u Skyrim-u?
The Winking Skeever, naravno.
Šalim se, idem vani xD nisam :foreveralone: lol
Ja i Sam G. smo se sad tako ubili da to nisu istine, auf
Nemaš što potrošit, to je samo jedna magija, opališ je, skine ti mane i mana ti se regenerira i gg.
Vidio sam negdje u prijasnjim postovim-a od nekog da se skinu modovi (QD inventory il' kako vec se zove ) pa ako neko zna gdje mogu naci po mogucnosti ukoliko ih vise ima da ima i slika kako izgleda...bio bih jako zahvalan....
57 Level sam i igra jednostavno leti.... Medju 5 najboljih igara sto sam ikad igrao .....
Eto toliko i da ....Sretna vam nova godina i sve najbolje skyrimovci
Za bounty popričaj sa nekim čuvarom, trebao bi početi s onim da te se sijeća, nešto tako, i onda mu kažeš da te pusti lišo ovaj put.
Glede moda za inventar ( i tone drugih ), sve ti je ovdje.
thuglife Sorry sto sam pogresno napisao ne traze me oni vec sam odradio par zadataka za Sklad i trebam da pokupim nagradu il' sto vec ....
thuglife Sorry sto sam pogresno napisao ne traze me oni vec sam odradio par zadataka za Sklad i trebam da pokupim nagradu il' sto vec ....
to je bug
Mislim da nije jer je upravo nestalo ostao mi je jedan od tih zadataka koje nisam rijesio ne znam kako je promaklo... Do mene je ....sorry...Btw Igra je kuplj..tako da ne bi trebalo biti bugov-a
Mislim da nije jer je upravo nestalo ostao mi je jedan od tih zadataka koje nisam rijesio ne znam kako je promaklo... Do mene je ....sorry...Btw Igra je kuplj..tako da ne bi trebalo biti bugov-a
Orginal, pirat, nema veze, pune su bugova i jedna i druga.
Ma znam zezam se samo se nadam da nece meni
Ma znam zezam se samo se nadam da nece meni
Ako i bude, svaki se može "rješiti", na ovaj ili onaj način, tako da nikad nečeš ostati totalno stuckan.