The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.867
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Jedan SS

moj evil vampyre breton archmage i njegov portabilni blood sack :)

"ja joj sišem krv, a opet smo najbolje frendice i dijelimo tampone u dungeonu : )"

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobro joj sise izgledaju u ovom armoru {#}

{#}

{#}

Merry crisis and a happy new fear
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
forzzuk kaže...

Dobro joj sise izgledaju u ovom armoru {#}

{#}

{#}

vjerujem da ima lufta unutar oklopa na području cica {#}

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
protjeran

Dwemmer/College of Winterhold/Mzulft spolier, ali treba mi vasa pomoc.

Dakle, dosao sam u Mzulft i ona prva vrata sam otljucao kljucem tipa koji je umirao pored. Prosao sam kilometre i kilometre i dosao sam do velike sobe u kojoj sam ubio 3 ona Gollum-a. U toj sobi nakon par redova stepenica nalaze se vrata, da bih otvorio ta vrata treba mi key, ali njega nema. Nedaleko od tih velikih vrata nalaze se mala, provalim unutra -tamo chest, a u njemu par potion-a i nista korisno.

Evo slika vrata.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 14:20 (Mentalist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mentalist kaže...

Dakle, dosao sam u Mzulft i ona prva vrata sam otljucao kljucem tipa koji je umirao pored. Prosao sam kilometre i kilometre i dosao sam do velike sobe u kojoj sam ubio 3 ona Gollum-a. U toj sobi nakon par redova stepenica nalaze se vrata, da bih otvorio ta vrata treba mi key, ali njega nema. Nedaleko od tih velikih vrata nalaze se mala, provalim unutra -tamo chest, a u njemu par potion-a i nista korisno.

Evo slika vrata.

Bug, ja sam rješio konzola-unlock na vrata

Drugačije nisam uspijo

Ključ bi trebao biti u jednom od thi 3 falmera, ali ja nisam mogao "pretražiti" zadnjeg pa sam tako rješio to. Ne mijenja gameplay nikako.

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Evo slika vrata.

Moras se okrenut, imas iza kao tunelasti prolaz, tu moras nac nekog ubit ga i dobijes key, tako je meni bilo

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Evo slika vrata.

Baš sam se jučer s tim mučio.

Kad gledaš u ta vrata koja ne možeš otvorit, okreneš se za 180° i samo ideš ravno. Na kraju ćeš doć do sobe u kojoj će bit dwemer robot. Ubiješ ga i u blizini imaš chest u kojem je ključ. Mal je zeznuto jer chest izgleda ko obična zdjela pa ga lako promašiš.

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 14:36 (h51ph).
13 godina
neaktivan

Evo novi sam u igri pa me zanima jel postoji mjesto gdje mogu prodavati ili spremati stvari da ne nosim sve sa sebom???

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Demzi94 kaže...

Evo novi sam u igri pa me zanima jel postoji mjesto gdje mogu prodavati ili spremati stvari da ne nosim sve sa sebom???

Prodavati možeš kod svih prodavača, imaš prodavaonice kao što je General's goods (ako se ne varam) na pijaci u Whiterun-u koje kupuju/prodaju sve, a imaš i specijalizovane. Tako ćeš kod kovača moći prodati samo oružje i oklope.

Radi misije glavne kampanje i doći ćeš do dijela kad će ti jedna prijateljica dozvoliti da koristis njen chest u skrivenoj sobi (ne bih ništa suvišno da otkrijem).

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

U svojoj kući - u svakom većem gradu možeš postati plemić (thane) ako obaviš neki zadatak za Jarl-a i pritom dobiješ mogućnost kupnje kuće u tom gradu.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
13 godina
neaktivan

Nije mi se dalo čitati to o securu ionako ću kupiti oriđiđi{#}. Dobar im je to pristup za one koji nemaju internet. Samo jesu li ga pirati otključali? Zašto skyrim koristi onda steam DRM?

0 0 hvala 0
15 godina

Level 8, tek načeo main quest. Igra je fenomenalna.

Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Ja sam 30.lvl., što se tiče glavnog questa još nisam bio ni kod Greybeardsa.

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
odjavljen

Negdje sam procitao pa rekoh da pitam vas... ,,Kada prvi put udjete u neku tamnicu neprijatelji se u njoj prilagode vasem levelu i zauvjek ostaju takvi" Znaci ako sam sa level 8 usao u neku tamnicu i ocistio je, kad se vratim u nju sa level 30 na primjer ona ce i dalje biti level 8. Eto objasnih. Ne svidja mi se ako je tako. Bleak Falls Barow tako nesto se zove, ocistio sam na 4 levelu (sad sam 36 level) kad se vratm ona ce biti respanovana ali slaba da neprijatelje dunem i ubijem. Glupo je to.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Negdje sam procitao pa rekoh da pitam vas... ,,Kada prvi put udjete u neku tamnicu neprijatelji se u njoj prilagode vasem levelu i zauvjek ostaju takvi" Znaci ako sam sa level 8 usao u neku tamnicu i ocistio je, kad se vratim u nju sa level 30 na primjer ona ce i dalje biti level 8. Eto objasnih. Ne svidja mi se ako je tako. Bleak Falls Barow tako nesto se zove, ocistio sam na 4 levelu (sad sam 36 level) kad se vratm ona ce biti respanovana ali slaba da neprijatelje dunem i ubijem. Glupo je to.

Kako češ inače osjetiti jačanje svog lika, opet nije dobro ni ako te svi "prate".

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
13 godina
odjavljen
thuglife kaže...
Comi123 kaže...

Kako češ inače osjetiti jačanje svog lika, opet nije dobro ni ako te svi "prate".

Da li tebe motivise da sa lv 36 udjes u tamnicu level 4??? To je samo setnja, nema nikakvog smisla da se bojis da ti iskoci neki Dragur jaceg levela. Jacanje se osjeti i te kako. 53 tamnice sam ocistio a sad se bojim da ne ocistim i ovo malo sto je ostalo. A ja bih bar do 50-tog levela, i da sad mi je nekako levelovanje presporo, moram da placam treninge a to je skupo... Heavy Armor 100, One Handed 100, Block 98, Restoration 81... Razmisljam da uzmem jos perkove za Speech... Ako uspijem da levelujem u ovom slucaju.

16 godina
neaktivan

Da li tebe motivise da sa lv 36 udjes u tamnicu level 4??? To je samo setnja, nema nikakvog smisla da se bojis da ti iskoci neki Dragur jaceg levela. Jacanje se osjeti i te kako. 53 tamnice sam ocistio a sad se bojim da ne ocistim i ovo malo sto je ostalo. A ja bih bar do 50-tog levela, i da sad mi je nekako levelovanje presporo, moram da placam treninge a to je skupo... Heavy Armor 100, One Handed 100, Block 98, Restoration 81... Razmisljam da uzmem jos perkove za Speech... Ako uspijem da levelujem u ovom slucaju.

Neznam, moj je lik dobro izgrađen, a kroz tamnice ne prolazim slatkoćom, lakše mi je nego na nižim levelima ali nije da protrčim kroz njih.

Na kojoj razini težine igraš?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
13 godina
odjavljen
thuglife kaže...

Neznam, moj je lik dobro izgrađen, a kroz tamnice ne prolazim slatkoćom, lakše mi je nego na nižim levelima ali nije da protrčim kroz njih.

Na kojoj razini težine igraš?

Na srednje, Adept. Ima i sad tezih neprijatelja ali je levelovanje tesko.

16 godina
neaktivan

Na 3. je stupnju preprelako.

Da, na igri je napredovanje nakon 50. levela jako teško, namjerno odrađeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima neki rudnik blizu Riverwooda?

Pitaj od Pirot do Vranje dali je Scarfaceee nekog zajebao

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Ima ih svugdje, pa vjerojatno i tu.
Što će ti rudnik?

14 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Scarfaceee kaže...

Ima ih svugdje, pa vjerojatno i tu.
Što će ti rudnik?

Trebaju mi neki materijali,al nemam para da ih kupim

Pitaj od Pirot do Vranje dali je Scarfaceee nekog zajebao
16 godina
neaktivan

Neznam kako si toliko švorcao da koji ignot uzet nemožeš ( dobro, ako su oni skuplji ajd ), ja bi na tvom mjestu radije odradio koji quest da skupim para, nikad nisam mineao, debilno mi je. A i moraš potrefiti rudnik za određenu stvar koja ti treba.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 20:00 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

A da nam baciš hint koji materijal tražiš mogli bi te točno uputit

ili recimo upišeš "skyrim mine ebony" u google, taj google čuda radi

16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Ma ne opterećuj se bezveze burazeru i igraj, težina je dobro pogođena ako ne forsiraš enchanting/smithing/alchemy kombinacije. Imaš tamnica i previše, ako riješaveš igru kroz questove i malo ubijanja sastrane postat ćeš prejak puno prije nego istražiš cijelu mapu. Meni je na 40+ igra postala polako prelagana za warriora, sad sam na 47 i radim glavni quest, pa ću umirovit ovog lika jer je prejak, no igrat ću sigurno još koji put, tako da nema veze. Ova igra zaslužuje minimalno 2 prelaska. Minimalno.

15 godina
Naišao na prvi bug očito. Dobio zadatak od Proventus Aveniccia (jarlov savjetnik u whiterunu) i sad kad trebam pokupiti bounty od njega - ne mogu. Netko ima rješenje možda?
13 godina
neaktivan

Evo dosao sam do 30 levela.

Upravo sam si napravio Ebony Armor i Ebony Bow i Warhamer je to koristim.

Najvise radim sporedne questove, na glavnom sam tek dosao do onog starceka.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Comi123 kaže...
Heavy Armor 100, One Handed 100, Block 98, Restoration 81.

Igras kao tenk i zalis se sto ti nitko nista ne moze.

Igraj kao ja, pa ces vidjeti patnje. Neki dan su mi prijatelji na sijelu bili i smijali se kako sam level 21, a bow mi radi 12 damage-a, dok katana (ona iz podruma Riverwood-a) radi 9.

Normalno kad sam sve perkove stavljao u restoration, destruction i najdrazi mi conjuration (preglupo mi je sto samo jedna stvar moze biti conjurana, jer druga odmah ubija prvu).

Sad sam level 23 High Elf i mislim da imam oko 400 magičke.

15 godina

Moj PC  
8 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice