The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.460.874
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Obi Wan kaže...
Zuja007 kaže...

Kad idem u College of Winterhold, i kod one babe na ulazu za uc prvo trebam napraviti Fear, ja sam ga vec napravio par puta vratio sam se i ona mi ga ovpet daje nikakvog pomaka.

jel mislis na prvi quest s kojim ti dopusta ulazak u college? ako je to, onda ne trebas castat fear, nego Flame Atronach-a. kosta 130 magicka.

Ček tebi je bio Flame Atronach? 

Ja sam proizveo Fus Ro Dah za ulaz na college, možda je na random pa mu zaista je Fear? 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
protjeran
N3N0 kaže...
A dobro znam za to preko konzole, mislio sam da ima drugi nacin :P.

Onda ćeš morat čekat neki mod, al ćeš se načekat :D

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Zuja007 kaže...

Kad idem u College of Winterhold, i kod one babe na ulazu za uc prvo trebam napraviti Fear, ja sam ga vec napravio par puta vratio sam se i ona mi ga ovpet daje nikakvog pomaka.

jel mislis na prvi quest s kojim ti dopusta ulazak u college? ako je to, onda ne trebas castat fear, nego Flame Atronach-a. kosta 130 magicka.

nope, probao sam nekoliko puta sa različitm likovima i nije svaki put isto {#}

Ovdje može biti VAŠA reklama!
13 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Oa ono kad pitam onu May i enter the College? i ona mi kaze da ako joj napravim Fear, prvo sam radio njoj i nista pa sam isao okolo i banditima i vukkovima i opet nista.. ovo mi je prvi bug do sad.

0 0 hvala 0
17 godina
Zuja007 kaže...

Oa ono kad pitam onu May i enter the College? i ona mi kaze da ako joj napravim Fear, prvo sam radio njoj i nista pa sam isao okolo i banditima i vukkovima i opet nista.. ovo mi je prvi bug do sad.

nije bug. ovako kaze: Casting Fear at the seal. znaci na seal isprid npc-a castas fear

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
odjavljen

20 sam level Imperial paladin. Mac, stit, heavy armor, restoration (mozete dodati i smithing) e sad da pitam... Kad se kompletira glavna prica, da li zmajeva jos negdje ima ili ih nema?

0 0 hvala 0
17 godina
Comi123 kaže...

20 sam level Imperial paladin. Mac, stit, heavy armor, restoration (mozete dodati i smithing) e sad da pitam... Kad se kompletira glavna prica, da li zmajeva jos negdje ima ili ih nema?

ima stalno zmajeva...

15 godina

ima ih jos.

Prestigao me mentor Luke Skywalkera.

For everything you gain, You lose something else.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 20:46 (Strider-X).
16 godina
neaktivan
JebateNIck kaže...

može link na patch 1.3?

Zahvaljujem :P

Možeš ga naći doslovno na svakon trackeru koji postoji, a i na službenim stranicama, što je to toliko teško.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
Strider-X kaže...

ima ih jos.

Prestigao me mentor Luke Skywalkera.

{#}

13 godina
neaktivan

Hvala ti, sad je uspijelo. Sad me odjednom svi u Whinterholdu mrze..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislim da nisi treba bacit fear na nju nego si od nje moga kupit healing hands i zahealat je.

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
thuglife kaže...
JebateNIck kaže...

može link na patch 1.3?

Zahvaljujem :P

Možeš ga naći doslovno na svakon trackeru koji postoji, a i na službenim stranicama, što je to toliko teško.

Nema ništa na službenim stranicama, update ide isključivo preko Steama. Ili neki warez link.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Mislim da nisi treba bacit fear na nju nego si od nje moga kupit healing hands i zahealat je.

Ne, za pristup ti ona da neki određeni spel i moraš ga iskoristiti na onom krugu na podu pokraj nje, da joj dokažeš da možeš u college.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Living.Dead kaže...

Ne, za pristup ti ona da neki određeni spel i moraš ga iskoristiti na onom krugu na podu pokraj nje, da joj dokažeš da možeš u college.

Hmm ako se ne varan ima i opcija reci da si ti dragonborn i shoutat u nju.

17 godina
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hmm ako se ne varan ima i opcija reci da si ti dragonborn i shoutat u nju.

To uopće nisam znao, dobra ideja. {#}

@PArtas, da, sad sam vidio, idalje stoj ida ga se može naći svugdje na netu praktički.

16 godina
neaktivan

Faking LOL.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 22:53 (Living.Dead).

9 0 hvala 1
17 godina

Sa doktorovim zadnjim mod petčem u Skyrimu je bolja grafika...

I can’t count the reasons I should stay One by one they all just fade away
15 godina
neaktivan
wyks kaže...

Sa doktorovim zadnjim mod petčem u Skyrimu je bolja grafika...

Još najbolje da nije {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
14 godina
neaktivan

Tamane me ko cevape s lukom :/ moram neke tri knjige nac u nekakvoj spilji - sve puno magova. Pre tesko il ja neznam igrat il sam krivo talente krenuo -.-

Neki savjet za maga pocetnika? :)

Za danas dosta, odustajem, a jos sam k tome i propo kroz teksture i vratilo me na pocetak spilje :/

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kakav smješni dvojac {#}

edit:) Fali bit Grand Master :)

etc :)

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 3:21 (Flying Dutchman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kod tetke na vratima CoW je trebalo samo opucati ono sto ona kaze u onaj krug na podu pored nje.

Ja sam se patio helao pa fear pucao oko nje, a onda sam skuzio onaj krug na podu, i u njega opucas sta ti kaze, a svakom drugo kaze, u kkrug (znak) i to je to. ;)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 10:40 (goodye).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa sa ovim Companionima samo problemi. Dobio sam quest da moram nekog ubit u onom gradu lopova. I označi mi na mapi gdje da idem. Prvo sam napravio fasttravel do najbliže lokacije i kada sam se pojavio quest je u onom djelu gdje su rjeseni questovi iako nikad nisam bio  utom gradu jos. Odem nazad da dobijem drugi posao kaze ovaj ne mogu dok taj ne rjesim. Wtf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

fak,2 elder dragona odjednom.dragonrend je zakon hehe.

Cpt_LIAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ski skokovi u skyrimu

{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Todd Howard o bugovima:

"I think our favorite really is putting the buckets on the heads," he laughed. "It was like day two, and we went, what? Do we fix that? Our lead programmer is pissed and wants to fix it, and I said I'm not sure we should. That's one of those where maybe we leave it in."

{#}

Howard couldn't yet share plans for DLC, but he says it will be focused on "ways to make the game better, not just have more, because the game is so big. So we're going through ideas right now, and processing everything people are doing in the game, and trying to think of ways that we can improve it." There will be multiple releases (as with Bethesda's past games), but Howard says they "don't have a timetable. They won't be quick, and they'll have a lot of meat on them."

Jestiva Skyrimova kaciga od - slanine.....{#}

Arnie

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 15:20 (doktor1).
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam sad level 3, završio sam onaj quest gdje kao budeš u nekoj grobnici ili di več, tamo gdje su kosturi i tamo gdje na kraju nešto plavo zasvjetli, kao neka slova. E sad mene zanima kad ču ja moći FAS RO DAH-ati? :D

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel ima netko problem sa saveovima,kad spremim normalno ili quick save,neki put mi nema toga zadnjeg savea u loadu kad oću loadat pa moram loadat stari save,tako mi se već par puta dogodilo,a gledam u documentima tamo u folderu gdje su mi saveovi su mi svi neznam zašto nisu onda u igri?

Znam ono što treba da znam,moja snaga je u tome što sam to što jesam!
17 godina
master4games kaže...

Ja sam sad level 3, završio sam onaj quest gdje kao budeš u nekoj grobnici ili di več, tamo gdje su kosturi i tamo gdje na kraju nešto plavo zasvjetli, kao neka slova. E sad mene zanima kad ču ja moći FAS RO DAH-ati? :D

FUS, FUS ro dah, a ne FAS.

FFS.

Zar danas vise nitko ne zna gramatiku?????

{#}

- Psiho246
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice