Nisam nikad naletio ni na jedan bug u TES-u ni Falloutu 3 ili mozda jesam a da ih nisam skuzio ili smatrao bugom,navedite mi par ako moze bas me zanima.
mora da se salis??osobito u ranijoj fazi po izdatku obje..
Nisam nikad naletio ni na jedan bug u TES-u ni Falloutu 3 ili mozda jesam a da ih nisam skuzio ili smatrao bugom,navedite mi par ako moze bas me zanima.
mora da se salis??osobito u ranijoj fazi po izdatku obje..
U na bugove sam čisto zaboravil. Možda ih u ovoj verziji neće biti. Najgori od svih bugova si mi oni koji se odnose na questove. Kada ne mogu završiti quest jer se igra gubi.
meni se nista od toga nikad nije desilo
Evo jedan zanimljiv video iz juceresnjeg videa sa G4TV. Mozda ga je netko vec i postao ali ovaj video je jedan tip editirao tako da je pustio samo nove stvari a vec vidjene je izrezao.
Isplati se pogledati.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Nm80VuP1q0I#!
Pozdrav! imam jedno pitanje. Da li je netko načuo možda kako počinje Skyrim...da li je isto u zatvoru ili?
Nisam baš sve čitao pa se ispričavam ako je napomenuo netko već..
Pozdrav! imam jedno pitanje. Da li je netko načuo možda kako počinje Skyrim...da li je isto u zatvoru ili?
Da, pocinje se u zatvoru.
Vode te na izvršenje smrtne kazne.
sad mi ne preostaje ništa drugo nego čekat(:
Da, pocinje se u zatvoru.
Ajde pls skrivajte te spoilere, zbilja ne želim znati ovakve stvari. Zato i izbjegavam takve gameplay snimke.
Ajde pls skrivajte te spoilere, zbilja ne želim znati ovakve stvari. Zato i izbjegavam takve gameplay snimke.
Ok, sorry.
Pa nije ti to bas spoiler i nije iz gameplay videa, nego je to Todd Howard vec par puta izjavio u raznim intervjuima. To je vec trademark serijala, jer su svi do sad pocinjali tako.
Pa nije ti to bas spoiler i nije iz gameplay videa, nego je to Todd Howard vec par puta izjavio u raznim intervjuima. To je vec trademark serijala, jer su svi dosad pocinjali tako.
Drugim rijecima:
I'm waiting in my cold cell, when the bell begins to chime
Reflecting on my past life and it doesn't have much time
'Cause at 5 o'clock they take me to the gallows pole
The sands of time for me are running low
Pa nije ti to bas spoiler i nije iz gameplay videa, nego je to Todd Howard vec par puta izjavio u raznim intervjuima. To je vec trademark serijala, jer su svi dosad pocinjali tako.
Dobro to, al ovo za smaknuće je već spoiler. Bar meni...
Pa onda nemoj čitati ovu temu. O čemu bi se drugome moglo govoriti u temi o igri koja još nije niti izašla. Svi linkovi i vijesti su u neku ruku spoileri. Ako te ne zanimaju nemoj otvarati temu.
http://www.flickr.com/photos/47857688@N08/6286090129/lightbox/
Na ovo sam danas naletio, Dragon Armor, male-female
ja se duboko ispričavam, očito sam postavio krivo pitanje
Edit: ali kakvih gore slika ima...ajme, već se desktop ukrašava
ipak se lijepo pohvaliti sa kutijom
Kupuješ igre radi igranja ili hvaljenja kutijom?
da to je dark brotherhood :D
Joooj video je EPIC. totalno isti feeling :DD
Jos 12 dana.
Kakva će biti situacija s kućama? Da li će se isto moći uređivati kao u Oblivionu? Obožavao sam onu kuću u Brumi:)
čitao sam par stranica u nazad i nisam naletio na odg.
Stvarno, o kućama nema niti jedne informacije, nadam se da će ih biti, da će ih se moći lijepo urediti, i pobogu, da ćemo pri odlaganju stvari iz invertara moći nekako zaključati ( lock mode ili nešto ), mrzim kad u Oblivionu protrčim kroz sobu i porušem tonu stvari na policama i slično.
Onaj DLC za carobnjakov toranj sam obozavao. Proveo bih sate jednostavno se igrajuci i glumeci kao da sam nesto drugo :D
Kuće su prisutne i navodno će ih biti moguće ukrasiti i trofejim iz "lova"..
Ali nemojte me držati za riječ, toliko previewova sam pročitao da više ne znam gdje i kad (valjda nije bilo samo na forumu)..