a moze i samo patchati igru pa unijeti cdkey onda
glupo im je to sa uplatnicama ako cemo iskreno, i mene je zbunilo kad sam "uspjesno obavio kupnju" na njihovoj stranici a nikakvu lovu dao, nikakav obrazac ispunio, broj kartice nist nist nist... pa sam poslao upit s cime sam to uspjesno obavio kupnju i tek mi je onda ovaj objasnio za uplatnicu, jer po njihovom tutorialu sam ocekivao ispunjavanje necega u browseru. pa onda moje e-bankarstvo nije moglo platiti, stalno govori da sam krivi broj ukucao a kad maknem razmak onda govori da je nevaljali broj...
onda sam jos jedan upit sa sshotovima oba errora poslao da mi potvrdi broj racuna i popodne na postu isao gdje me teta na salteru opet pitala za poziv za broj odobrenja , i was like...wtf... pa sam joj pokaza mail s moba i stavila je u to onaj drugi broj od racuna, kaze "a valjda ce proc"... utjesno.
to je bilo u 6 popodne.
22:45 - keya nema.
mogli su napraviti u tutorialu sshot uplatnice sa adresom, imenom prezimenom, brojem racuna primatelja i pozivom na broj odobrenja. ostale stvari koje treba - lova, uplatitelj i opis placanja se navede u mailu i amen.
Pa sta nije ono,u opis pises broj narudzbe,gore placanje, cijena ,tvoja adresa njegova adresa i adio :D nema se sta pricat...Nego,ja sam svoj tdu2 narucio,sutra poslije podne cu se zaletit sa osmijehom na licu i uplatiti za igru i ako bog da,naravno nadajmo se da ce sve oke bit,cu se pojavit vec sutra navece,kao sta rekoh ak bude sve oke! :D