Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 470.446
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Test Drive Unlimited 2
LIX kaže...

a moze i samo patchati igru pa unijeti cdkey onda

glupo im je to sa uplatnicama ako cemo iskreno, i mene je zbunilo kad sam  "uspjesno obavio kupnju" na njihovoj stranici a nikakvu lovu dao, nikakav obrazac ispunio, broj kartice nist nist nist... pa sam poslao upit s cime sam to uspjesno obavio kupnju i tek mi je onda ovaj objasnio za uplatnicu, jer po njihovom tutorialu sam ocekivao ispunjavanje necega u browseru. pa onda moje e-bankarstvo nije moglo platiti, stalno govori da sam krivi broj ukucao a kad maknem razmak onda govori da je nevaljali broj...

onda sam jos jedan upit sa sshotovima oba errora poslao da mi potvrdi broj racuna i popodne na postu isao gdje me teta na salteru opet pitala za poziv za broj odobrenja , i was like...wtf... pa sam joj pokaza mail s moba i stavila je u to onaj drugi broj od racuna, kaze "a valjda ce proc"... utjesno.

to je bilo u 6 popodne.

22:45 - keya nema.

mogli su napraviti u tutorialu sshot uplatnice sa adresom, imenom prezimenom, brojem racuna primatelja i pozivom na broj odobrenja. ostale stvari koje treba - lova, uplatitelj i opis placanja se navede u mailu i amen.

Pa sta nije ono,u opis pises broj narudzbe,gore placanje, cijena ,tvoja adresa njegova adresa i adio :D nema se sta pricat...Nego,ja sam svoj tdu2 narucio,sutra poslije podne cu se zaletit sa osmijehom na licu i uplatiti za igru i ako bog da,naravno nadajmo se da ce sve oke bit,cu se pojavit vec sutra navece,kao sta rekoh ak bude sve oke! :D

15 godina
Test Drive Unlimited 2

ebenti silverlight...

http://img233.imageshack.us/i/opcauplatnicashopkosark.jpg/

ovo zaokruzeno poziv na broj odobrenja su me trazili u posti, a nigdje u mailu im nije navedeno.

ne bi bilo tesko ovako jednu uplatnicu staviti u tutorial. mah, neka aktiviraju paypal and bob's yer uncle.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LIX kaže...

ebenti silverlight...

http://img233.imageshack.us/i/opcauplatnicashopkosark.jpg/

ovo zaokruzeno poziv na broj odobrenja su me trazili u posti, a nigdje u mailu im nije navedeno.

ne bi bilo tesko ovako jednu uplatnicu staviti u tutorial. mah, neka aktiviraju paypal and bob's yer uncle.

pa ja na mail nisam niti dobio taj poziv na broj, nego sam ga samo ostavio prazan, i sve normalno prošlo

15 godina

ako taj broj ne treba, onda je moguce da je ova na salteru bila neka zbunjola, jer kako je ona to postavila, mora biti taj broj ukucan. hah, ne radim u banci ili posti pa ne znam pravila. a sad ne mogu pristupiti mom hypo racunu da pogledam moje E-uplatnice da vidim sto se tamo formulira kad se ispune podaci kad placam tele2 npr, da li to bude ona druga polovica broja od racuna ili nesto drugo.

EDIT: upravo me kontaktirao gospodin iz basehosta, rekao je da su dodali i ostale parametre u mail koji se salje prilikom narudzbe. Svaka cast!!!

EDIT2: sutra ima da nekom pokazem frizuru i obleku u TDU... hahaha

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 0:14 (LIX).
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

isuse što si ti zakomplicirao, ja sam naručio key, poslao mi adresu, uzo 135kn, ošo u erste banku i dao ovoj ženskoj br žiro računa ona uplatila i nakon par sati na e.mailu mi bi okey. Je*alo vas internet banklarstvo, izadite iz kuce i prosatajte do banke, nece vam noge otpast

evo imam all wreck skupljene, ostale mi slike samo jos da pronadem, al to dok se diramo malo malo naletimo na neku :D

i provezo sam se u ovoj narančastoj ljepotici ili zvijeri, kako god očete :D :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 11:25 (manzzetta).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
manzzetta kaže...

isuse što si ti zakomplicirao, ja sam naručio key, poslao mi adresu, uzo 135kn, ošo u erste banku i dao ovoj ženskoj br žiro računa ona uplatila i nakon par sati na e.mailu mi bi okey. Je*alo vas internet banklarstvo, izadite iz kuce i prosatajte do banke, nece vam noge otpast

slažem se...

btw sorry sinoć u igri, tko god da mi je slao poziv da se pridružim, ja sam prihvatio, ali NIKOGA nisam mogao vidjeti u igri :((

16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

znali itko kako zaustaviti da mi se igra updejta svakih par dana hvala :D

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ja sam juce narucio igru preko base-hosta,ujutro u 9 sam uplatio,sta se tice onoga Poziv Na broj odobrenja,ona je upisala njegove zadnje brojke racuna,ja sam joj reko da nigdje nije to pisalo,i ona to napravila ispunila to,uplatio,dao 140kuna(5kuna posti),proslo je 4 sata,al ocekujem da ce key navecer doc :D

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Update za clanove RCS-a:

ok...the 1st 8 places are filled...we work on upgradindg our club so you guys from the Pending list can join...hope it goes fast...

this Saturday we will have our 1st club event...i think we will make a "Track Day" or "Rules Cruise"...havent decided yet...but all club members (from both lists,Members and Pending) can join us on this weekend, eaven if you are not jet club members...

more updates on this weekend event soon...

your RCS Team

Evo i trenutnog popisa: 

MEMBERS:
1.DJscOOby
2.Badvixen
3.manzzetta
4.DriftFun
5.monster_ninja
6.Situation
7.Drakar
8.Pokerboy11

PENDING LIST:
1.vrinho
2.Hans-kevin-king
3.erfquake
4.zvicken
5.PrimeJKH
6.Phosydon
7.JozoMunja
8.Kawaralf
9.Kiki-hr-
10.dejo6
11.Tom140
12.OneShot
13.Baas
14.Zvone147

[img]http://img209.imageshack.us/img209/6127/bradygamesstrategyguide.jpg[img]
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 22:11 (scOOby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
scOOby kaže...

Update za clanove RCS-a:

ok...the 1st 8 places are filled...we work on upgradindg our club so you guys from the Pending list can join...hope it goes fast...

this Saturday we will have our 1st club event...i think we will make a "Track Day" or "Rules Cruise"...havent decided yet...but all club members (from both lists,Members and Pending) can join us on this weekend, eaven if you are not jet club members...

more updates on this weekend event soon...

your RCS Team

Evo i trenutnog popisa: 

MEMBERS:
1.DJscOOby
2.Badvixen
3.manzzetta
4.DriftFun
5.monster_ninja
6.Situation
7.Drakar
8.Pokerboy11

PENDING LIST:
1.vrinho
2.Hans-kevin-king
3.erfquake
4.zvicken
5.PrimeJKH
6.Phosydon
7.JozoMunja
8.Kawaralf

možeš i mene dodati na tu pending listu? hvala

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ajde scooby da skupimo pare da proširimo klub :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kiki-hr- kaže...

evo dodan si...

evo i link na glavni Club topic:

http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?p=418924#post418924

[img]http://img209.imageshack.us/img209/6127/bradygamesstrategyguide.jpg[img]
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 14:53 (scOOby).
14 godina
neaktivan
scOOby kaže...
Kiki-hr- kaže...

evo dodan si...

evo i link na glavni Club topic:

http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?p=418924#post418924

hvala...probam danas opet JOIN online, valjda ću vas vidjeti danas :)

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Hay duštvo evo i ja naručio key ... čekam da stigne...valjda če do navečer isporučiti da vam se mogu pridružiti.

0 0 hvala 0
15 godina

key stigo jutros, im in!

di vas covik tu more naci?

16 godina

Daj nick u igri pa ćemo te naći

15 godina

LIX

:)

14 godina
neaktivan
manzzetta kaže...

evo imam all wreck skupljene, ostale mi slike samo jos da pronadem, al to dok se diramo malo malo naletimo na neku :D

i provezo sam se u ovoj narančastoj ljepotici ili zvijeri, kako god očete :D :D

Kako si nasao ovo auto :D Ja sam isto pronasao all wreck cars, ali nisam nigdje vidio ovo auto. Bas sam trazio po salonima itd

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Pozdrav ekipa, registrirao sam se zbog TDU2, pa vas molim da mi pošaljete friend request, i ako može stavite na listu za klub, pa da malo kruzamo. U igri mi je ID Dzidza, a Atari ID Dzidza1978, koji je i za steam, pa mi možete i tamo poslati request :-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 16:44 (Dzidza1978).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

e ljudovi ja sam u igri CroHumanoiD , nadam se da cemo se druzit :D aj aj ,sada odo igrat :d

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Pozdrav ljudi instalirao sam igru i nece da mi se pokrene samo update radi i kada zavrsi to nece da starta! :(

Trky
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pedjat89 kaže...

Pozdrav ljudi instalirao sam igru i nece da mi se pokrene samo update radi i kada zavrsi to nece da starta! :(

ponovo crackirati? vjerojatno se radi o ilegalnoj verziji

15 godina

ej peoples, imam pitanje - nigdje mi na karti ne pokazuje nikog zivog kad idem traziti players pa filter all, cak sam pokusao i upisivati imena od ekipe s foruma pa nista, igra je aktivirana, spaja se odma. tribam li negdi ustekat se na multiplayer ili cim se loadam sam vec tamo?

edit: ne znam za vas ali meni se igra srusi kad ju alttabam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 20:11 (LIX).
15 godina
Oh yay zbriso sam si profil misleci da je do toga sto sam kreirao profil u mlijecnoj verziji pa nece hvata, sto god da pokusam stalno mi je na gpsu crveno, valjda je do toga da su serveri down.

Kad se dignu serveri (ako je uopce do toga), pokazat cu vam moju fantasticnu crvenu lanciu.
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Hay evo došao key i radi super samo sad ispočetka.nevrijedi mi savegame od jogurt verzije jel?Nick u igri je također tomo23 .

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

bilo bi ok da netko ko je glavni vec tu od ekipe,da uslika mapu i stavi markerom dje da se nadjemo i u koliko sati,primjerice (svakim danom) tako da se mozemo uvijek statat primjerice u 22sata ili tak nekak!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Ljudovi imam jedno pitanje ovo mi je igrica do bola al pošto sam u j*** stisci s parama, barem do sredine sljedećeg mjeseca, zanima me da li se ovo čudo može igrati  online bez originala, obavezno kupujem original kad me prođe ova stiska{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemože moraš imati ori-gi  .....imaš key na http://base-host.com.hr/ ja tamo uzeo 135kunića

14 godina
neaktivan

i se plaća to mjesečno il to sam kupiš i morna bosna ?

15 godina
neaktivan

Kupiš jednom i to je to...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice