Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 470.375
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Test Drive Unlimited 2

evo počeo prije par dana igrati, pa da se nađem s svojim sunarodnjacima :)

nick: Kiki-hr-

pozz

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Ne kužim, kaj se radi u MP-u...

Samo kruzate i pozirate za fotku ili ima i kakvih grupnih challengea?

[DMF] Flixer Buha
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
manzzetta kaže...

evo još par slika s naše vožnje, svakako se ispali uzeti online key

Svaka cast za slike,bilo je odlicno,zabava,voznja itd,ma sve,pogotovo kad je ekipa prava,onda je to to..

16 godina
neaktivan
raff34 kaže...

Ne kužim, kaj se radi u MP-u...

Samo kruzate i pozirate za fotku ili ima i kakvih grupnih challengea?

Sto se tice MP,ima svega po malo,kao npr: Racing,Speed Trap,Keep Your Distance,Follow the Leader,Instant Challenge,Chase.. Uglavnom zabava je zagarantirana pogotovo kad je ekipa na okupu!!

14 godina
neaktivan
flash3 kaže...
manzzetta kaže...

Svaka cast za slike,bilo je odlicno,zabava,voznja itd,ma sve,pogotovo kad je ekipa prava,onda je to to..

bilo je predobro, jedva čekam večeras da se opet okupimo :D

16 godina
neaktivan
manzzetta kaže...
flash3 kaže...
manzzetta kaže...

bilo je predobro, jedva čekam večeras da se opet okupimo :D

Do kad ste sinoć igrali? :D

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

hmm, negdje do 2 sata sam ja bio, ovi su još ostali

joj dečki imam jako lošu vjest, krepo mi moj monitor, i sad imam neki staru kantu, bit če zanimljivo na to derat TDU :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

kad je večina otisla onda smo ostali ja, Nosonjai Max još smo malo pričali i onda otisli...

[img]http://img209.imageshack.us/img209/6127/bradygamesstrategyguide.jpg[img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

nevjerojatno nagovorili ste me,budem kupio igru,pa cemo se najvjerovatnije vidjat u multiplayeru jer je to i osnovni razlog (kupnje) inace zaljubljen sam cim vidim tako meetinge okupljanja sa automobilima i ekipne voznje :D,sada preostaje samo,tata daj pare :D

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Humanoid Cro kaže...

nevjerojatno nagovorili ste me,budem kupio igru,pa cemo se najvjerovatnije vidjat u multiplayeru jer je to i osnovni razlog (kupnje) inace zaljubljen sam cim vidim tako meetinge okupljanja sa automobilima i ekipne voznje :D,sada preostaje samo,tata daj pare :D

Takodjer haha, samo je kod mene, mama daj pare :D

Znaci ova stranica je sigurna za kupiti? : http://base-host.com.hr/44-test-drive-unlimited-2-cd-key.html

14 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
Humanoid Cro kaže...

Takodjer haha, samo je kod mene, mama daj pare :D

Znaci ova stranica je sigurna za kupiti? : http://base-host.com.hr/44-test-drive-unlimited-2-cd-key.html

da, naruči slobodno, i ja sam dobio s te stranice

15 godina
Humanoid Cro kaže...

jel se mi mozda poznamo :D?

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

dobio sam jucer TDU2 i sad igram...

osnovo sam klub CROATIA CLUB pa se uclanite...

...u igrice se isto zovem jureCRO

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

nemojte osnivati 200 klubova, bolje da smo svi u jednom klubu, mislim mi sa foruma i općenito hrvati

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Pozz ljudovi!

Danas nabavio igru. Dojmovi su ok. Prava razbibriga i uzivancija nakon kakve gtr utrke :D

Inace, trke ili bilo sta sa vozilima obozavam jos od daavnih dana kad sam imao svoj pentium 100 (ponosno clockan na 133 :D ).

Nadam se da se vidimo online!

Nick: JozoMunja

Pozz!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a sry nisam znao da ima vec jedan ili vise klubova napravljen iz HR...

mozete i u moj se uclaniti...da mi nepropadne sad 50.000 i ovako i onako nemam para skoro pa nis...ak neko ima puno para nek se uclani u klub i donira :D :P

14 godina
Test Drive Unlimited 2

Danas iza LP budem online, imao sam problema s vezom...

Evo dobrih vijesti iz Atarija

We really appreciate your patience in this matter and we would like to announce that we will be making the first premium DLC for the game free for everybody as a way of saying thank you.

The Exploration Pack contains new wrecks to be discovered that unlock the Lancia Stratos version Rallye and 1969 Dodge Charger. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Test Drive Unlimited 2

Evo i ja kupio igru. Nick isti ko i tu, dejo6

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

evo ekipa danas meet od osam nadalje na Ibizi budemo danas posto ima vas friskih koji jos nemozete na Hawaje (tek nakon 10. Lvl.-a)...

[img]http://img209.imageshack.us/img209/6127/bradygamesstrategyguide.jpg[img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Humanoid Cro kaže...

Decki oprostite sada na oovom offtopicu al da samo odgovorim tom covjeku :D ,ne al ja sam ti mladji buraz od Zero_q1 sa ct-a (a ti si mod tam jel :D )tu i tamo pratim dosta toga prek njega,i idem sa njim na meetove,tako da sam dobio puno inspiracije sta se tice vozila,muzike i slicno.Ujedno i to mi fora djeluje uzivo pa rekoh bilo bi fora tak i u igri :D (jest da mozda zvuci pomalo uzivljeno)

no ajde ontopic:

budem kupio,mislio sam danas kupit ali nisam stigao,al necu odustat od kupnje definitivno ;)

nadam se ruske da ces i ti kupit,pa da cemo napravit sveukupno kao ekipa mi iz Hr. neko sakupljanje ovo,kolone uglavnom probat doc u sto vecem broju(te vidijeti kako vozate te autice :D )

izvinjavam se modu za ovaj mali offtopic,te nadam se da   nece odmah kazniti,nece se ponovit!

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 19:42 (Humanoid Cro).
17 godina
Test Drive Unlimited 2

E decki da vas pitam mozete mi tu pojasnit i moze i na p.m znaci narucim cd key preko basehosta i sad odabrao sam placanje preko opce uplatnicei sta bi sad trebao???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Frenkyca kaže...

E decki da vas pitam mozete mi tu pojasnit i moze i na p.m znaci narucim cd key preko basehosta i sad odabrao sam placanje preko opce uplatnicei sta bi sad trebao???

de pogadaj - pa trebao bi uplatiti novce opcom uplatnicom!

{#}

14 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

koliko sam skuzio,uplatis znaci na adresu njihovu (pise ti tamo kako uplatiti) i kada oni vide uplatu tebi salju key u roku od 24 sata,a kako su mi emailom napisali,kazu da se uplata vidi odmah isti dan nakon 2-3 sata!

17 godina

Aha evo sad sam vidio doso mi je mail i tamo su mi poslali podatke sad na koje da uplatim pare sve je u redu idem sutra upltiti :) jer vec mi je dosta svakih par dana skidat novi crack za yogurt :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 20:50 (Frenkyca).
15 godina
Humanoid Cro kaže...
RuskeGTT kaže...
Humanoid Cro kaže...

Decki oprostite sada na oovom offtopicu al da samo odgovorim tom covjeku :D ,ne al ja sam ti mladji buraz od Zero_q1 sa ct-a (a ti si mod tam jel :D )tu i tamo pratim dosta toga prek njega,i idem sa njim na meetove,tako da sam dobio puno inspiracije sta se tice vozila,muzike i slicno.Ujedno i to mi fora djeluje uzivo pa rekoh bilo bi fora tak i u igri :D (jest da mozda zvuci pomalo uzivljeno)

no ajde ontopic:

budem kupio,mislio sam danas kupit ali nisam stigao,al necu odustat od kupnje definitivno ;)

nadam se ruske da ces i ti kupit,pa da cemo napravit sveukupno kao ekipa mi iz Hr. neko sakupljanje ovo,kolone uglavnom probat doc u sto vecem broju(te vidijeti kako vozate te autice :D )

izvinjavam se modu za ovaj mali offtopic,te nadam se da   nece odmah kazniti,nece se ponovit!

hej hej, ajde lijepo da si i ti tu...jos jedan razlog vise da kupim key (iako moram vidjeti sta sa shiftom 2 a i instal. sami TDU2 kojeg jos nisam - pa da probam offline vidjet kakva je igra i dali podrzava moj volan) nadam se da se cujemo :) nije uzivljeno, meni je isto strava ideja meetova u igri, to bi mi bio i glavni razlog kupnje key-a :D

i sad da ne budem offtopic: pitanje za sve koji imaju volane...jeste uspjeli kalibrirati ih i podijeliti komande? znam da je bila prica o tome da nes ne valja...

14 godina
neaktivan
manzzetta kaže...

ja sam kiki-hr-,

kolega, ja sam te dodao na friend listu i kad joinam bilo kojem svojem frendu ili primim pozivnicu ne vidim nikoga onda ?!?!? jel nešto krivo radim ?

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Igrao sam danas ovu igricu u offline modu i primjetio sam da nema zvuka dok ljudi pricaju... Dakle ima zvuka dok se vozi auto, skrupe gume i sl, al ne cuje se razgovor... Kako to sredit?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

imam i ja jedno pitanje vezano za tdu2,dakle kada kupim key i kada ga dobijem,sta onda,moram skinut crackanu verziju tdu2 i unjet key unutra ili moram nesto preko njihove stranice?!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Humanoid Cro kaže...

imam i ja jedno pitanje vezano za tdu2,dakle kada kupim key i kada ga dobijem,sta onda,moram skinut crackanu verziju tdu2 i unjet key unutra ili moram nesto preko njihove stranice?!

Moraš napraviti uninstall TDU2, te ponovo instalirati igricu sa serialom koji si dobio, te nakon instalacije ne trebaš nikakav crack koristiti (jer koristiš origigi key) :)

15 godina

a moze i samo patchati igru pa unijeti cdkey onda

glupo im je to sa uplatnicama ako cemo iskreno, i mene je zbunilo kad sam  "uspjesno obavio kupnju" na njihovoj stranici a nikakvu lovu dao, nikakav obrazac ispunio, broj kartice nist nist nist... pa sam poslao upit s cime sam to uspjesno obavio kupnju i tek mi je onda ovaj objasnio za uplatnicu, jer po njihovom tutorialu sam ocekivao ispunjavanje necega u browseru. pa onda moje e-bankarstvo nije moglo platiti, stalno govori da sam krivi broj ukucao a kad maknem razmak onda govori da je nevaljali broj...

onda sam jos jedan upit sa sshotovima oba errora poslao da mi potvrdi broj racuna i popodne na postu isao gdje me teta na salteru opet pitala za poziv za broj odobrenja , i was like...wtf... pa sam joj pokaza mail s moba i stavila je u to onaj drugi broj od racuna, kaze "a valjda ce proc"... utjesno.

to je bilo u 6 popodne.

22:45 - keya nema.

mogli su napraviti u tutorialu sshot uplatnice sa adresom, imenom prezimenom, brojem racuna primatelja i pozivom na broj odobrenja. ostale stvari koje treba - lova, uplatitelj i opis placanja se navede u mailu i amen.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice