Tekken 7

poruka: 60
|
čitano: 10.907
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Tekken 7

Igra je krekirana i ima mp fix koji radi za one koji koriste krekiranu igru. Ako ste za fajt javite se na PP.

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
Tekken 7

haha dugo im je trebalo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tekken 7

Ma Denuvo je gotov. Devsi su idioti kaj plaćaju to smeće.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Tekken 7

Ak netko igra na plejki javite se da bacimo koju. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tekken 7

previše girly ženskih likova po meni

ne kužim rage

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Tekken 7

Zadnji pravi Tekken je bio broj 3. Sve nakon toga previse kica, nepoznatih i nezanimljivih likova, te uvodenja nekih mehanika borbi koji ne spadaju u ovaj serijal.

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
Tekken 7

Meni je odlična sedmica. Svi likovi koji su mi ostali u sjećanju su ovdje, a rage mehanika dovodi do toga da je svaki meč neizvjestan do samog kraja. S time su online borbe uvijek napete, taktičke i na kraju svega zabavne. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Tekken 7

Nema ništa pc igrača?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Tekken 7
SolidSnakeCRO kaže...

Nema ništa pc igrača?

Ima

14 godina
SolidSnakeCRO kaže...

Nema ništa pc igrača?

The_K kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

Nema ništa pc igrača?

Ima

Samo 2

16 godina
neaktivan
Tekken 7

tu.

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Bila je meni i Tekken 5 odlična igra Skoro pa najbolja Tekken igra.
9 godina
neaktivan
Bila je meni i Tekken 5 odlična igra Skoro pa najbolja Tekken igra.
11 godina
Tekken 7

Ja sam tekken 5 najvise igrao taman negdje kad je igra izasla dobio sam ps2 pa sam to non stop igrao :) a sedmica je odlična po pitanju gameplaya, customizacija mi je bezveze zbog itema koji nemaju veze s likom. Story mode pre kratak, fali onaj arcade mode iz prijasnjih tekkena di bi dobio story i borio se kroz 10 stageova. Rage art okej dodatak. Fali par starih likova i kao sto je gore neko naveo previše je ovih girly ženskih likova.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.6.2017 0:24 (The_K).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Tekken 7

Igram na pc, uzeo xbox controller radi ovoga.

Story mode prekratak, nema uopće turnira. Charachter episodes presmiješno, zašto nam nisu dali stari arcade mode za svakog i njegovu priču an turniru.

Previše girly likova, fale lei, armor  king, bruce i mnogi drugi, a ne ove pičkice ima ih 10 komada i sve imaju dosadan style.

Treasure fight je ok, iako se brzo napreduje.

Staze su jadne, nema nešto kao u tekken 3 i 5 one staze di navijaju ljudi i to padaju auti...

Customizacija je fora.

Rage mi je užas, nemali broj fajotva sam trebao izgubit i u zadnji čas povučem rage i pobjedim na great. To je preeasy i nema mi potrebe za tim automatiziranim combom.

Može mi se netko javit u pp što se tiče mp za ovu igru?

Osobno, na tekkenu 3 sam odrastao. To smo igrali danima i danima. 

Tekken 5 je bio na ps2, isto rasturali to. Tek se vraćam na sedmicu, zadovoljan jesam, ali moglo je bolje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.6.2017 11:43 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

U SP rijetko tko ce ti blokat rage art, a u MP je potpuno druga priča. Poanta toga je da kad protivnik ima rage art da ga pažljivo riješiš do kraja, a ne da napraviš neki dugi potez a on ti opali rage art. 

16 godina
neaktivan
Tekken 7

Igra li ko ovo u MP na PC ... kakva su iskustva ... osobno bih volio ovo igrat na konzoli mada mi se ne plaća online za igranje samo tekkena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The_K kaže...

U SP rijetko tko ce ti blokat rage art, a u MP je potpuno druga priča. Poanta toga je da kad protivnik ima rage art da ga pažljivo riješiš do kraja, a ne da napraviš neki dugi potez a on ti opali rage art. 

Opet kažem, bezveze. Tekken je tekken bez tih kopiranja điđa miđa iz drugih igara.

Većina artova se blokira čistim defenseom koliko sam skužio, tako da imaš i vremena blokirat.

Kužim ja poantu ali mi je glupo dati nekom tko gubi priliku da se izvuče jednom tipkom.

15 godina
Tekken 7

Mp fix ubija savegame tako da oprezno.

Prešao story i sve epizode, hrpu para imao sve izgubio.

Tako da oprez s tim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tekken 7

Odigrali par mečeva, buda, snake i ja. Predobro je igrat portiv human. Neprevidljivost, potezi, skill...sve to dođe u takvom neizvjesnom gejmu.

Samo da se rage može ugasiti, i pobjedio sam mečeve koje nisam trebao i gubio radi toga.

haha buda samo roka eddy jebem li mu sve, kad vidim eddya padavica me uhvati :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Tekken 7

Rage art se može gledati kao OP stvar, ali velim, donosi tu dozu zanimljivosti u svaki meč do samog kraja. Gro puta mi se dogodilo da dođem u rage zonu, a da nisam taknuo protivnika. I onda se dogodi da ga uhvatiš sa nekom serijom i još tempiraš rage i eto i njega na četvrtini healtha. Na kraju balade, ak ne znaš igrati đabe ti rage. Sam po sebi ti sigurno neće pomoći.

Ne znam kak je na PC-u, ali na plejki je Online i dalje podosta loš. Jako dugo traži protivnika (a nemam baš osjećaj da malo ljudi igra), a kad ga i nađe imaš 50% šanse da samo baci error. Nekako mi se zbog toga neda igrati ranked jer tamo odigraš 2 borbe i vraća te u warm-up mode. Kod quick matcha ipak imaš stalno opciju za rematch i ljudi su često spremni odigrati 5-6 partija. 

Story mode je tipično japanski blentav. Ne znaš tko pije tko plaća tko pere čaše. Zadnje sam igrao Tekken 3 i sjećam se da je story bio na foru side scrolling brawlera što je bilo baš jebeno. A i s obzirom da nisam uopće u toku s pričom, nije ni moglo biti neke prave emocionalne reakcije na sam razvoj priče.

Character episodes su u globalu smeće. Dobiješ objašnjenje od 2 rečenice zašto se netko bori i kratku cut scenu. U iznimnim slučajevima je zanimljivo, recimo Steve Fox epizoda, ali većina je ko da su ih pisali kreatori "Krv nije voda". Stvari tipa, hodao je po cesti i onda mu je netko stao na put. Pa su se borili . Netko se opako napušio kad je mislio da je to dovoljno.

Costumization je stvarno japanski. Trenutno mi lik ima ogromnu pizzu na leđima, flašu crnog vina u ruci, a oko glave mu leti riba Nemo iz onog crtića. Šta više reći. Itema za kupiti ima hrpetina i srećom lako je nakupiti pare pa nema onog "o jebote trebat će mi 100 godina da otključam ovo". 

Navodno dolaze novi modovi tokom godine/godina pa ćemo vidjeti bude li što od zabavnijeg single player iskustva.  

Pošto me prvenstveno zanima online versus, ne smeta me nedostatak offline stvari, ali nekome bi moglo biti premalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tekken 7

Hex za početak samo da znaš mi pričamo o piratskoj verziji. Teško mi je sa te točke nekaj reći, ali online radi odlično i ne dobivamo nikakve errore. Ima čak i ekipe za čudo jedno.

Jedino kaj se zna desiti (a kaj je i normalno) je da pukne fajt ako je nezz lik iz afrike a ja iz europe, ili dok gledaš meč između dva igrača sa lošim pingom pa te vrati u lobby gdje pričekaš kraj borbe.

Za story mode itd. ne mogu govoriti jer ga nisam nit taknuo. Customizacija stvarni nije normalna, ali se bar nasmiješ.

Ono kaj bi ja htio i kaj bi me i natjeralo da kupim igru je Tag Team Battles. I da imaš onda 2vs2, 3vs3 online turnire itd.

Ako ima zainteresiranih za fajt, javite se na PP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tekken 7

Skužio sam da pričate o "demo" verziji. Online u globalu radi odlično, jer mislim da nisam imao ni jedno pucanje veze tokom meča, jedino je matchmaking trenutno malo sjeban.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Tekken 7

Kakav cancer je ovaj rage.

Igram sad protiv lika, maina kinga vidim da vrti komboe.

Imam ga, držim ga i završavam ga polako.

U sred mog komba nekako povuče rage, bam bam great, pa great pa great. 3:0 za njega.

kasnije igra protiv nekih likova, provlači se nemoguće ....pa jebem ti igru i tekken i skills kad te čovjek skine sa pola na great.

zašto ne stave da se to može isključit, šta je to trebalo igri, ajde da na low hp dobiješ možda jači udarac to još ajde, ali ovaj one shot no skill rage kill je smeće i upropastilo mi je igru i diglo tlak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Kakav cancer je ovaj rage.

Igram sad protiv lika, maina kinga vidim da vrti komboe.

Imam ga, držim ga i završavam ga polako.

U sred mog komba nekako povuče rage, bam bam great, pa great pa great. 3:0 za njega.

kasnije igra protiv nekih likova, provlači se nemoguće ....pa jebem ti igru i tekken i skills kad te čovjek skine sa pola na great.

zašto ne stave da se to može isključit, šta je to trebalo igri, ajde da na low hp dobiješ možda jači udarac to još ajde, ali ovaj one shot no skill rage kill je smeće i upropastilo mi je igru i diglo tlak.

+1

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
14 godina
Tekken 7

Rage art uzme trećinu healtha pa je definitivno pretjerano spominjati ga kao one shot kill, a i hrpu puta mi se dosad dogodilo da promašim ili da protivnik promaši s tim potezom. Treba ili biti jako agresivan da protivnik uopće nema šansu aktivirati ga ili ići puno opreznije tako ga lakše blokiraš. Ponavljam, meni je ta mehanika baš super. Pogotovo zato jer je to nešto što ne možeš aktivirati bilo kad. I praktički se fajt u tim trenucima svede na svojevrsni "mind game" gdje svatko pokušava navesti ovog drugog da ispuca rage bezveze. Nema bolje nego kad blokiraš protivnikov rage pa ga dokrajčiš sa svojim ili ga uspješno aktiviraš trenutak prije protivnika.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina

Kad si dopustiš da protivnik izvrši rage art na tebi onda si i zaslužio.

15 godina
The_K kaže...

Kad si dopustiš da protivnik izvrši rage art na tebi onda si i zaslužio.

Da, red se zabit u kraj, full def sve i molit se Bogu da na pogodi.

Agresivan sam i bacam napade i komboe i naravno da me sašije nekad u pola komboa di moj kik prođe ali ne connecta dovoljno jako da ubije njegov rage.

Poanta je da rage nosi bitke koje nebi smio, ne u igri skilla kao tekken, promašena kopija onih poteza iz mortala itd.

I dalje stojim da joj nije mjesto u tekkenu bez obzira koliko vi to opravdavali mind gejmovima itd :)

12 godina
Tekken 7

Igra netko i dan danas?

0 0 hvala 0
14 godina
Nope. Prešao na MK11.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice