Tih 30 dana dobiješ tek kada upišeš ili kod s game carda ili kupiš preko njihovog dućana.
Vidis kako izvlacis stvari iz konteksta,prvo napises da se MORA kupit nesto s njihovog "ducana"(pretpostavljan da mislis na pretplatu) ili game card samo da bi moga igrat tih 30 dana.Naravno to nije istina.
Onda pocnes mene napadat kad kazen da za igranje tih 30 dana se ne treba nista platit osim same igre(dakle onih pocetnih 350 ili 400 kn zavisno di se igra kupuje)
Da bi naposljetku iskasapia moj post s polovicnim quote-ima,tako da ga prikazes izvan konteksta,cisto da mi pokazes sta ti mislis da san ja napisa.
Point being...Nigdi nisan napisa da je igra besplatna,kompanije vole pisat SW:TOR/WoW/EVE/etc/etc/ + 30 free days of game time.
Dakle ispadne da je ona pocetna cijena od 300 do 400 kn samo za account,a kao tih 30 dana za igru dobijes free.
Sad na to mozes gledat kako oces "placam 400kn account i dobijem 30 dana igre besplatno" ili "placam account i 30 dana igre 400kn" ali to ne mjenja cinjenicu da nakon toga(tj pocetne cijene) ne trebas nista vise placat da bi igra igru tih 30 dana.
Ja stvarno neznan sta je tu nejasno.
A Ilum je dobar u peak satima bar na NL,kazes da igras na tom serveru,valjda to znas.