Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.418
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
Langsdorff kaže...

Tih 30 dana dobiješ tek kada upišeš ili kod s game carda ili kupiš preko njihovog dućana.

Vidis kako izvlacis stvari iz konteksta,prvo napises da se MORA kupit nesto s njihovog "ducana"(pretpostavljan da mislis na pretplatu) ili game card samo da bi moga igrat tih 30 dana.Naravno to nije istina.

Onda pocnes mene napadat kad kazen da za igranje tih 30 dana se ne treba nista platit osim same igre(dakle onih pocetnih 350 ili 400 kn zavisno di se igra kupuje)

Da bi naposljetku iskasapia moj post s polovicnim quote-ima,tako da ga prikazes izvan konteksta,cisto da mi pokazes sta ti mislis da san ja napisa. 

Point being...Nigdi nisan napisa da je igra besplatna,kompanije vole pisat SW:TOR/WoW/EVE/etc/etc/ + 30 free days of game time.

Dakle ispadne da je ona pocetna cijena od 300 do 400 kn samo za account,a kao tih 30 dana za igru dobijes free.

Sad na to mozes gledat kako oces "placam  400kn account i dobijem 30 dana igre besplatno" ili "placam account i 30 dana igre 400kn" ali to ne mjenja cinjenicu da nakon toga(tj pocetne cijene) ne trebas nista vise placat da bi igra igru tih 30 dana.

Ja stvarno neznan sta je tu nejasno. 

A Ilum je dobar u peak satima bar na NL,kazes da igras na tom serveru,valjda to znas.

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 15:48 (Ashelor).
17 godina
Langsdorff kaže...

Ja lupetam gluposti, a ovaj kaže da ti je igra besplatna? gg

za početak trebaš naučiti čitati postove tuđe,ja nisam vidio da je negdje spomenio kako je igra besplatna.

13 godina
neaktivan

Dobro sta hejtas toliko, to sve sta si nasrao si mogo stavit u 1 post... 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ej swon.... vrati se ti svom WOWu jer s takvim mentalitetom tam i pripadaš...

(wow mu se počeo raspadat pa je došao tu kvarit drugima raspoloženje)

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 20:39 (mmspace).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Nego... Ajmo mi o igri radije. Čujem da je Ilum mrtav i da je pvp nebalansiran? Ima li istine u tome?

ak igraš 2mj kao što kažeš onda bi i sam trebao znat kakav je Ilum... :D

13 godina
protjeran
Ashelor kaže...
Vidis kako izvlacis stvari iz konteksta,prvo napises da se MORA kupit nesto s njihovog "ducana"(pretpostavljan da mislis na pretplatu) ili game card samo da bi moga igrat tih 30 dana.Naravno to nije istina.

Onda pocnes mene napadat kad kazen da za igranje tih 30 dana se ne treba nista platit osim same igre(dakle onih pocetnih 350 ili 400 kn zavisno di se igra kupuje)

Da bi naposljetku iskasapia moj post s polovicnim quote-ima,tako da ga prikazes izvan konteksta,cisto da mi pokazes sta ti mislis da san ja napisa. 

Point being...Nigdi nisan napisa da je igra besplatna,kompanije vole pisat SW:TOR/WoW/EVE/etc/etc/ + 30 free days of game time.

Dakle ispadne da je ona pocetna cijena od 300 do 400 kn samo za account,a kao tih 30 dana za igru dobijes free.

Sad na to mozes gledat kako oces "placam  400kn account i dobijem 30 dana igre besplatno" ili "placam account i 30 dana igre 400kn" ali to ne mjenja cinjenicu da nakon toga(tj pocetne cijene) ne trebas nista vise placat da bi igra igru tih 30 dana.

Ja stvarno neznan sta je tu nejasno. 

A Ilum je dobar u peak satima bar na NL,kazes da igras na tom serveru,valjda to znas.

Uopće ne izvlačim iz konteksta, već ti samo pokazujem tvoje vlastite riječi. To kaj se ti vrtiš u krug ne znači da ću ja popušit priču. Zbilja ne kužim otkud ti takva ideja. Nemreš napisat "Znaci igra sama po sebi,software(dakle oni Gb na tvom HDD-u) je "besplatna",sta zapravo placas s tih 350kn, je kod za kreiranje account-a i 30 dana igre." i onda očekivat da neću reć da pričaš gluposti. Jer onak, kak može bit besplatna kada sam je platio 400kn? Zbilja ne kužim kak ti nije jasno.

Igram na NL, što ne znači da igram na Ilumu. Nisam još ni došao do tamo.

lobotomac90 kaže...
za početak trebaš naučiti čitati postove tuđe,ja nisam vidio da je negdje spomenio kako je igra besplatna.

Ne znam po kojoj logici si uspio zaključiti da ja ne znam čitati ako ti ne vidiš. Hint: Scroll up. ;)

mmspace kaže...
ak igraš 2mj kao što kažeš onda bi i sam trebao znat kakav je Ilum... :D

Zbog čega točno? Jer bismo si trebali protrčati kroz content i storyline? Daj se uozbilji, molim te.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
14 godina
neaktivan

Lol ti si stvarno neki specijalac...Ili jednostavno gustas u trollanju,ali prije mislin da je ovo prvo.

Ne kuzis princip p2p MMO-a i samo izvlacis moje recenice iz konteksta.

Aj sad lipo ponovo procitaj ostatak recenice iza toga zutog sta si oznacia,razmisli malo,pa ti mozda ude u glavu smisao tog posta.

A ako ne ude i treba ti "specijalno" objasnjenje...

Kad kupujes SW:TOR ili bilo koji drugi p2p(pay to play) MMO,ne kupujes software(Gb na HDD).

To nije single player igra.Kupujes kod ili tzv. key s kojim kreiras SW:TOR account.

Bilo ko moze legalno skinit igru na HDD ,ali bez aktivnog accounta moze s tim softwareom obrisat dupe.

To sta ti imas iskrivljenu viziju sta se zapravo placa pri kupovini p2p MMO-a je tvoj problem.

Isto tako kazes da igras na Nightmare Lands,a prema ponasanju,kolicini neznanja i trollanja podsjecas me na jednog "specijalnog" momka sta nije moga upast u Blackout,pa je dobia slom zivaca i nerdrage-a cim vidi nekog clana guilda.

Da pogodim lik ti se zove Imbafromnorth?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav svima, moze neka preporuka za server?

Vidim da se u ovom topicu spominje "The Ravager".... casual gameplay me zanima za pocetak, nakon godina WoWa ovo djeluje kao dobro osvjezenje :)

Bilo sto osim RP servera!

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 9:54 (1samek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ashelor kaže...

Lol ti si stvarno neki specijalac...

Da, jer to je lakše objašnjenje od "Ja pričam gluposti". Na tvoju žalost, nisi prvi klinac koji mi je pokušao prodavat priče i onda se sam zapetljao u svoje filozofije.

Kaj se imena lika tiče, stoji napisano na drugom threadu. Nije da ga nisi vidio, ribica. xoxo

P.S. Što je Blackout i zašto bih to trebao znati? /epic confusion/

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 11:22 (Langsdorff).
17 godina

A jeste ga zapilali oko tog plaćanja...inače, koliko se sjećam, za DAOC

se nije tražilo broj kartice za aktivaciju prvih 30 dana...al možda sam i zaboravio,

prošlo je preko 10 godina

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
14 godina
neaktivan
1samek kaže...

Vidim da se u ovom topicu spominje "The Ravager".... casual gameplay me zanima za pocetak, nakon godina WoWa ovo djeluje kao dobro osvjezenje :)

Evo ako hoces igrati dark side ...imas na Niman (pvp) serveru domaci guild - Para Bellum ..

ja sam poceo tamo igrati prije 2 tjedna i ok mi je , opcenito vise volim igrati na drugoj strani(horde-dark)

u guildu se jos ne raida jer je nest ekipe otislo u strani guild posto ih je falilo za raid ...a sad je stanje takvo da fali neki tank da se krene...hehe al i to je skoro pa rijeseno:P

(http://goo.gl/41CtI) imas i tu malo 

14 godina
neaktivan

Ma vidin da trollas(nadan se)

Lipo sam objasnia u vise postova tocno o cemu pricam,non stop ti pokusavam objasnit jednu stvar(jako jednostavnu),ostali ljudi to kuze samo ti ocito ne.

A ja sam "klinjo" koje se zaplice u svoje price {#} , gg

Sto reci....koju posluku porati? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1samek kaže...

Imas na Nightmare Lands http://blackoutguild.enjin.com/ guild

Mislin da je trenutno vecinom pun s svim klasama,ali prihvacaju aplikacije.

Manje vise sve hrvati (imaju dva janeza)

14 godina

OK, hvala obojici :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ashelor kaže...

Lipo sam objasnia u vise postova tocno o cemu pricam,non stop ti pokusavam objasnit jednu stvar(jako jednostavnu),ostali ljudi to kuze samo ti ocito ne.

Klinjo si postao onog trenutka kad si se počeo preseravati, a u svoje priče si se već odavno zapleo. Meni nije bad kaj sam jedini kojemu je to jasno jer mi ne treba podrška čopora da bih funkcionirao. ;)

14 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...
Ashelor kaže...

Klinjo si postao onog trenutka kad si se počeo preseravati, a u svoje priče si se već odavno zapleo. Meni nije bad kaj sam jedini kojemu je to jasno jer mi ne treba podrška čopora da bih funkcionirao. ;)

Mislim da je ovo drugo :) Mislim da je ovo drugo :)
15 godina

Kako je na vasim serverima populacija? Ja igram na Ahto City i nije bas bajno .. oko 100 ljudi na fleet u peeku ali tesko se nalaze ljudi za FP ,a o heroicima da negovorim nepamtim kad sam zadnji puta nasao jos troje ljudi da igram  .. Ako misle zadrzati ljude neka naprave server merge ... ali u to cisto sumljam ..

Specializing in online warfare since 1942

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

I rest my case.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hej. Nisam znao gdje da pitam; znate li neke pouzdane siteove gdje da kupim cd key? Nisam inače prije igrao ništa online, tako da nisam ni kupovao. SW sam morao početi, naravno

Npr. dosta jeftin je ovaj

http://www.go2arena.com/en/games/product/id/2506/Star-Wars-The-Old-Republic-Time-Card-60-days

ali ne usudim se ništa dok ne provjerim od nekoga tko ima iskustva da je to pouzdano. Kupovati od nekoga ovdje mi ne čini isplativo jer po dućanima su skupi (u Algoritmu 200 kn..), pa sumnjam da bi ih itko prodavao za po 100-injak kuna, mada ću bit sretan ako naiđem i na to.

Da ne bude potpuni offtopic - igram Inquisitora i Warriora, mada sam nastavio više sa Inquisitorom, uglavnom zbog lord Zash <3

13 godina
protjeran

Nije li ti lakše povezati tu kreditnu s accountom pa kupiš game time drito od izdavača?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nemam kreditnu, imam samo paypal. I to ne ni svoj. Ustvari možda sam rekao epsku glupost, nemam pojma kako to ide budući da će mi ovo biti prvi put da ikako poslujem preko interneta.

Paypal je stari jednom koristio i ne znam hoće li mi to uopće ići ovako kako sam to zamislio.

13 godina
protjeran

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thevisitor1 kaže...

Hej. Nisam znao gdje da pitam; znate li neke pouzdane siteove gdje da kupim cd key? Nisam inače prije igrao ništa online, tako da nisam ni kupovao. SW sam morao početi, naravno

Npr. dosta jeftin je ovaj

http://www.go2arena.com/en/games/product/id/2506/Star-Wars-The-Old-Republic-Time-Card-60-days

ali ne usudim se ništa dok ne provjerim od nekoga tko ima iskustva da je to pouzdano. Kupovati od nekoga ovdje mi ne čini isplativo jer po dućanima su skupi (u Algoritmu 200 kn..), pa sumnjam da bi ih itko prodavao za po 100-injak kuna, mada ću bit sretan ako naiđem i na to.

Da ne bude potpuni offtopic - igram Inquisitora i Warriora, mada sam nastavio više sa Inquisitorom, uglavnom zbog lord Zash <3

ovo ti je najjeftinije kaj sam ja vidio i pouzdano jer sam ja od njih uzeo i dobio točno u roku kojem su obećali :)

http://www.infomark.hr/PC%20Igre/680/Star%20Wars:%20The%20Old%20Republic%20Game%20Timecard%2060%20dana%20(E-mail)#naslov

a algoritam je bezobrazno skup jer si umišljaju da imaju neki monopol na gaming tržištu kod nas.... al pusti njih i drži se svega ostalog :)

13 godina
neaktivan

Ima li tko dobra srca pa da mi da Friends Trial pozivnicu? Svaki igrač koji je platio igru ima pravo na 3 pozivnice. Htio bih probati malo igrati prije neg se odlučim da iskrcam pare.

Hvala!

13 godina
protjeran

Pikni mi e-mail adresu na PM, imam još dvije pozivnice za poslat.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako narucim SWTOR (hard copy) s Amazona (US), da li to znaci da cu igru moci igrati samo na US serverima?

Hvala na pomoci.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FX 16 kaže...

Ako narucim SWTOR (hard copy) s Amazona (US), da li to znaci da cu igru moci igrati samo na US serverima?

Hvala na pomoci.

ne, moci ces i na EU..

13 godina
neaktivan

Ako ima netko tko bi mi mogao poslati 7 day trial invite bio bih vrlo zahvalan? Sumnjam da moj PC može pokrenuti igru na bilo čemu osim min postavkama ali da bar probam kako ide.

0 0 hvala 0
17 godina

ako je netko zainteresiran slučajno za kupnju akaunta bez aktivnog prepaida za 100 kn neka se javi na pp :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako netko ima viska invite friend bio bih jako zahvalan ako bi mi mogao poslati na pm :)

Hvala !

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice