Poceo sam i ja igrati jucer.
Trenutno sam lvl16 i igra mi se svida.
Neke misije su dosadne, tipa one kada se moras boriti sa brojcano nadmocnijim protivnikom. Mislim da sam do lvl15 unistio vise brodova nego svi kapetani u ST serijama zajedno, no ajde.
Ona misija kada se sa timom vracs u proslost i suradujes sa McCoyem mi je bila odlicna, nadam se vise takvih.
Odysseya sam pokupio, ali cini mi se da necu stici onaj klingonski brod, mogli su i za njega staviti isti lvl.

Neznam kad me zadnjii put netko nasmijao tako, haha pa reži mi glavu ako TOR doživi godinu dana, da ne govorim o EVE-u koji je totalno smeće. Šta pričaš ti, pa STO je poslije WoW-a najbolje što MMO može ponuditi. Očito nisi igrao dovoljno dugo da to shvatiš. Al legendarno mi je ta tvoja izjava, za hall of shame definitivno XD. Vidim da si kao ovaj mislav, igru niste ni zagrebali da vidite što je ispod površine a već dijelite zaključke koji se dijele nakon ispitivanja cijelog proizvoda. Ja sam imao osobno sličnu stvar sa Falloutom 3. Prvi puta probao nije mi se svidjelo, drugi puta također treći puta isto. E sad 4 puta otišao oodigrati malo dalje i dati još jednu priliku. Na kraju mi je igra ispala fenomenalna i još sam odigrao i sve dlcove u potpunosti. No ne, vi probate jedan gutljaj i odmah ispljunete.......e to tako ne ide.. I uopće nije istina da je Store samo shortcut. Ima u storeu puuuuno stvari koje je nemoguće nabaviti kroz igranje. Viidi se koliko su ljudi neinformirani i plasiraju dezinformacije