S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

poruka: 390
|
čitano: 144.281
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Stalker 2
Zaporožac kaže...
BeLLicus kaže...
 Igra radi uredno na novim konfama, ima par ljudi na diskordu koji imaju raniji pristup pa su rekli kakvo je stanje, ukoliko ekipa ima 32gb rama, 4060TI pa nadalje i solidan procesor 60+ fpsa 

Nećemo ni mi s 3060 TI biti uskraćeni za high 

metallic kaže...

Mini off, ali, zar nisi mogao prodat bas tu 3060ti a zadrzat 4070?

Baš to kažem jer je imao supericu koja je puno jača dok će sa ovom morati puno rezati detalje još je na 1440p valjda.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
3 godine
dery kaže...

Baš to kažem jer je imao supericu koja je puno jača dok će sa ovom morati puno rezati detalje još je na 1440p valjda.

Ma, ok, nisam veliki gejmer i mogu sačekati ljeto nagodinu, pa dok stalker2 i Cod Bops 6 poprave igre patchevima , eto i mene na igralištu.

合氣道
15 godina

To je mazohizam ne krenit odmah sa stalkerom koji se čekao desetlječe. Još igrati ga na med/low postavkama također brutalan mazohizam.

5 godina
SamoPitam3 kaže...

Vjerojatno ce se "vuci" kao i sillent hill 2 remake. Sam taj UE 5 treba dobranu optimizaciju.

jebiga, meni je super radio silent hill, dobra je i konfa ali stvarno se nisam imao što žalit.

HAIL TO THE KING, BABY!
14 godina
dery kaže...

To je mazohizam ne krenit odmah sa stalkerom koji se čekao desetlječe. Još igrati ga na med/low postavkama također brutalan mazohizam.

Ako je igra dobra onda ne smeta na kakvim detaljima igraš. Jedino ako je igra smeće onda se samo raspravlja o grafici.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...

Ako je igra dobra onda ne smeta na kakvim detaljima igraš. Jedino ako je igra smeće onda se samo raspravlja o grafici.

Nije bitno ako nisi probao bolje.UE5 engine je grijeh staviti na low.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2024 15:16 (dery).
15 godina
Stalker 2

Nisam se mogao oduprijeti pozivu. Uzeo ultimate jer želim sve šta se nudi. Vidimo se sutra u zoni.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
dery kaže...
antimadridista kaže...

Nije bitno ako nisi probao bolje.UE5 engine je grijeh staviti na low.

Danas svaka igra izgleda u najmanju ruku pristojno, ne pamtim kad sam upalio igru i rekao sam sebi da mi je grafika toliko loša da mi kvari doživljaj, bez obzira na kojim detaljima igram. Naprotiv, danas je grafika u igrama često jedino što valja. A kad je to slučaj onda si u problemu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
6 godina
dery kaže...

Nisam se mogao oduprijeti pozivu. Uzeo ultimate jer želim sve šta se nudi. Vidimo se sutra u zoni.

Ti kao i ja koji sam kupio d4 ultimate, jos ju nisam ni pokrenuo, a vec je na popustu  . Tako i ti, bacas pare na glupost.

15 godina
SamoPitam3 kaže...
dery kaže...

Ti kao i ja koji sam kupio d4 ultimate, jos ju nisam ni pokrenuo, a vec je na popustu  . Tako i ti, bacas pare na glupost.

Stalkera bi dao i 500eura ne može to omašit. Igrat ću je mjesecima kolika je mapa.

16 godina

S obzirom na brzinu izvodjenja na mom stroju koju mogu ocekivati, bojim se da cu se imat dovoljno vremena diviti svakom frameu veceras :D

Object reference not set to an instance of an object
5 godina
Beno kaže...

S obzirom na brzinu izvodjenja na mom stroju koju mogu ocekivati, bojim se da cu se imat dovoljno vremena diviti svakom frameu veceras :D

lol, napravi deep dive video.

HAIL TO THE KING, BABY!
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:25 (Srce Isusovo).
10 godina
Stalker 2

Nije dobro, loše recenzije poprilično. Hrpa bugova, neoptimizacija. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nekako očekivano s obzirom koliko kasno su pustili reviewove van. Obično kad pročitaš da reviewovi idu van par sati prije izlaska igre, to je loš znak.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Stalker 2

No kažu da je jučerašnjim patchom koji je bio preko ogroman, puno toga popravljeno. Ljudi su morali preko 100 giga skidati jučer, ovi koju su imali igru jel. Optimizacija je značajano popravljena, i bugova more ispravljeno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stalker 2

kakav bi to stalker bio da nema bugova

Edit: Streameri hvale igru i da je vrlo vrlo blizak originalu:

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:16 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Molim bugovce da jave vamo dojmove kad se skine igra i isproba.
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
dery kaže...

Edit: Streameri hvale igru i da je vrlo vrlo blizak originalu:

ovo "one of a kind feel" zvuči jebeno dobro. Vidjet ćemo šta će biti sa day1 patchem, ali meni sve zvuči dovoljno dobro, samo da ispeglaju sve kako spada

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:34 (Cansee).
14 godina
dery kaže...

Bolji?

6 tjedana
Stalker 2

Nakon Dragon Age Veilguard recenzija i fijaska ne vjerujem tim gejming tabloidima ni da mi kažu da je nebo plavo . Ima par youtube persona koji će puno mjerodavnije recenzirati nego ovi koji čekaju tko će im više platiti ili kakvu "naredbu" radi promoviranje politike ili nekih drugih stavova u igrama. A uostalom postoji game pass pa se može za par eura isprobati prije kupovine.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:50 (Kokodix).

1 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...
dery kaže...

Bolji?

Očekuješ da će ovako kompleksna igra izači bez bugova. Tako je i to treba prihvatiti te sudjelovati u krpanju kao šta sam svaku od početka. Bez dok se masivno ne zaigra nema popravljanja.

Iz do sada viđenoga ovo je stari dobri stalker ali na steroidima.

15 godina
Stalker 2

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Stalker 2

Zona je blizu uuuh

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Jogurt uploading....
Luc
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Stalker 2

Ušao u zonu. Grafika podsječa kao prvi stalker, glede UE5 ništa novo neviđeno solidno. Glatko radi i bez Dlss oko 60fps high 1440p. Sa DLSS ide oko 80 izvrsno izgleda, sa frame gen do144 stabilno(monitor stavio na 144hz).Ima bugova poput artefakata.Fsr također do 90fps ali shimering nije mi baš sjeo. Zvuk odličan atmosfera jebena.Toliko za početak

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:55 (dery).
Moj PC  
6 0 hvala 3
4 godine

Jel to na 1080p?

15 godina
Dametime kaže...

Jel to na 1080p?

1440p

4 godine

da tu mi ne izgleda kod tebe bas nesto..ja sam probao na xboxu 4k tv brutalno mi je izgledalo...sad i ja skidam za pc pa bumo vidili.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice