Rust- MMO

poruka: 1.268
|
čitano: 159.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Rust- MMO
Ne vjerujem da u ovoj fazi ljudi imaju vise od dvoja vrata ako je kuca prizemnica.
Btw koji si level?

Kad se danas igramo, kak ko radi, misli biti online? Pitam jer sam dosta ranije doma pa kopam nos od dosade a necu solo igrat. Eventualno da legnem spavat i dignem se oko 21:00 pa da mogu peglat do pol2 ko ovu noc. Sutra me nema i tek u srijedu se vracam.
11 godina
Rust- MMO

Ljudi kako mi baza stoji? jeste je razje**li do kraja? :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bevis kaže...

Ljudi kako mi baza stoji? jeste je razje**li do kraja? :P

Koja? Imamo vise baza nego NATO 

17 godina
smiglcro kaže...

18 beancan granata za jedna obicna metalna vrata, odnosno 36 granata ako racunamo da svi imaju obican air lock i dvoja vrata

5400 ugljena

3600 sumpora

720 metala

To je po meni isplativo za upasti u manje baze, craftam danas kada dodjem online pa isprobamo :) Svakako trebamo i naci odgovarajucu metu koja ima samo 2 vrata na ulazu :)

Ti moras dici level 18 da se naoruzamo kak spada a ne da idemo okolo ko klosari. Jucer onaj zadnji fight kad su nas pobili imali su pistolje i automatske puske.

Osim toga ne igramo dobro, svi gledaju za sebe i gdi da uzmu kutiju bacvu. Moramo svi bustat jednog a sebi dizat usput ako uleti nesto. Znaci jedan ide recimo okolo satelitskih antena skuplja xp a rest cuva strazu.

15 godina
NEW_MAN kaže...
smiglcro kaže...

18 beancan granata za jedna obicna metalna vrata, odnosno 36 granata ako racunamo da svi imaju obican air lock i dvoja vrata

5400 ugljena

3600 sumpora

720 metala

To je po meni isplativo za upasti u manje baze, craftam danas kada dodjem online pa isprobamo :) Svakako trebamo i naci odgovarajucu metu koja ima samo 2 vrata na ulazu :)

Ti moras dici level 18 da se naoruzamo kak spada a ne da idemo okolo ko klosari. Jucer onaj zadnji fight kad su nas pobili imali su pistolje i automatske puske.

Osim toga ne igramo dobro, svi gledaju za sebe i gdi da uzmu kutiju bacvu. Moramo svi bustat jednog a sebi dizat usput ako uleti nesto. Znaci jedan ide recimo okolo satelitskih antena skuplja xp a rest cuva strazu.

Daleko smo od xp tocaka, vodotoranj je kita beskorisna s 2 i pol bacve. Prijedlog da preselimo uz sferu nije prosao. Satelit je brutalan za xp farm, doslovno trcim u krug i bacve se toliko brzo respawnaju da nikad nemas lufta ali je i ekipa tamo naoruzana (normalno kada su samo farmali bacve). U startu trebamo takticki bazu pozicionirati uz sferu ili satelit i onda cu ja u 2 dana biti lv 20. u 5 dana cemo imati puske i c4. Fora je ta da bi ja brzo levelao moram igrati sam i odvojiti se od vas a imam osjecaj da vecini ne odgovara kada nisam u radnim akcijama ili s vama u lovu na glave :) Ne mozemo oboje imati. Mi nemamo end game i raidanje, valjda ono sto je core rust.a jer ekipa odustane na pola puta ili stvari idu teze oko dogovaranja. Kako sam poceo igrati s vama na 4 servera imam likove lv 20+, trenutno na ovom ni nisam imao nesto volju dizati lv.e jer se bojim da ce wipe u cetvrtak. Ako bude wipe jednostavno racunajte da sam ja s vama ali me pustite da levelam da imamo sto vise stvari sto prije.

live and let live
17 godina
Sam ti peglaj svoje leveliranje jer trebamo jednog koji gura naprijed a mi mozemo bez tebe dramit oko baze tucat kamen i cjepat drva.
Ja bi najradije s tobom da strazu cuvam ili kad vec idemo coporativno da te svi cuvamo. Postavimo se u krug oko satelita a ti samo trcis i dizes XP. Brijem da na sat mozes dici dva levela ako ne i vise. Meni nema smisla da dizem level iznad level 11 jer budes ti do onda 25. Glavno da si mogu napravit luk, strijele i alat.
13 godina
smiglcro kaže...
NEW_MAN kaže...
smiglcro kaže...

ko prvo šmigl ti tucas sta ti ja kazem i kad ti ja kazem!

a new_man prvo mora zavrtit janje kad se vrati iz dijaspore da dobije pravo glasa 

8 godina
neaktivan
Jel ko zna RL ime od korisnika foruma KiCo77 hitno je, postao je tu u temu Rust. Hitno je....

Hvala!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neznalica90 kaže...
smiglcro kaže...
NEW_MAN kaže...
smiglcro kaže...

a new_man prvo mora zavrtit janje kad se vrati iz dijaspore da dobije pravo glasa 

Doma sam svaki vikend i grillam tak da ako netko ima volje pojest nesto nek se dofura do mene u Medimurje.

11 godina
Rust- MMO

Moju bazu di igramo sad ja smigl i d3vil :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neznalica90 kaže...
smiglcro kaže...
NEW_MAN kaže...
smiglcro kaže...

Takvima kao ti po noci nabijemo vrecu na glavu pa ih dobro iz... izudaramo po glavi s bone clubom :) Cisto da dodju sebi :)

live and let live
13 godina
d0m4c kaže...
Jel ko zna RL ime od korisnika foruma KiCo77 hitno je, postao je tu u temu Rust. Hitno je....

Hvala!!!!

Posaljes PM ako me trebas haha, evo ulazim na steam sad

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
smiglcro kaže...
neznalica90 kaže...
smiglcro kaže...

Takvima kao ti po noci nabijemo vrecu na glavu pa ih dobro iz... izudaramo po glavi s bone clubom :) Cisto da dodju sebi :)

17 godina
Jucer su nas susjedi raidali i shit shack is no more. Ne znam ako su isli na furnace zgradu ili ako su isli na main building ali su nas dobro razguzili. Nismo imali oruzja, resursa ni kurca da bi se obranili. Ova pustinjska lokacija gdi moram ici u 3 pm po komad drva me izluduje. Nemres fakin luk i strijelu napravit.
15 godina
NEW_MAN kaže...
Jucer su nas susjedi raidali i shit shack is no more. Ne znam ako su isli na furnace zgradu ili ako su isli na main building ali su nas dobro razguzili. Nismo imali oruzja, resursa ni kurca da bi se obranili. Ova pustinjska lokacija gdi moram ici u 3 pm po komad drva me izluduje. Nemres fakin luk i strijelu napravit.

Alt + F4 is golden :) Taman prije nego dobiješ poriv da baciš monitor kroz prozor :)

live and let live
17 godina
Ma katastrofa kaj su nam napravili. Troje ili cetvero ih je bilo a jedan sa bolt rifle i optikom nas je dominiral. Nisi mogel ni prismrdit jer lik chitercina zna kad dolazis i iz kojeg pravca.
12 godina
NEW_MAN kaže...
Nisi mogel ni prismrdit jer lik chitercina zna kad dolazis i iz kojeg pravca.

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina
neaktivan
Newman ti mu se nis nemoj javljat s tom gammom upaljenom :D
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sale_ds kaže...
Newman ti mu se nis nemoj javljat s tom gammom upaljenom :D

Svi si slozite gamu jer nema smisla glumit postenjaka kad te tip trpa z guza na suho. 

14 godina
neaktivan
Mozda mi to volimo ;)
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
8 godina
neaktivan
Rust- MMO

Momci posto nam se blizi wipe, zelio bih testirati nesto na kucnom pa kako da u ovu konzolu napisem svoj steam id, da ga prihvati, prije sam cesto bio na kucnom, no vremenom se zaboravi.

Pa ako ko pomogne, bicu zahvalan, ako mi uspije, predstavit cu i vama kucu koju sam mislio sa ekipom slozit, samo mi treba pomoc, hvala. 

Znaci, kad idem na Rust kucni server, u cmd koja je command da mi prihvati steam id, da imam autorize tj, da mogu gradit IG, hvala. 

http://prntscr.com/c0pb9r 

0 0 hvala 0
11 godina
d0m4c kaže...

Momci posto nam se blizi wipe, zelio bih testirati nesto na kucnom pa kako da u ovu konzolu napisem svoj steam id, da ga prihvati, prije sam cesto bio na kucnom, no vremenom se zaboravi.

Pa ako ko pomogne, bicu zahvalan, ako mi uspije, predstavit cu i vama kucu koju sam mislio sa ekipom slozit, samo mi treba pomoc, hvala. 

Znaci, kad idem na Rust kucni server, u cmd koja je command da mi prihvati steam id, da imam autorize tj, da mogu gradit IG, hvala. 

http://prntscr.com/c0pb9r 

https://www.reddit.com/r/fortify/

17 godina
Ima kakvih novosti? Jucer bilo kakve akcije, pucanja, provaljivanja u kuce?
12 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Ma katastrofa kaj su nam napravili. Troje ili cetvero ih je bilo a jedan sa bolt rifle i optikom nas je dominiral. Nisi mogel ni prismrdit jer lik chitercina zna kad dolazis i iz kojeg pravca.

I mi nabavili bolt i optiku. A server je takav da se tinejdzerice od 16g zale adminu da im medvjed pred vratima grifa bazu :)

Neki turci ostali kratkih rukava neki dan kad su nam donirali svoje oruzje al sinoc smo tijekom barrel runa naletjeli na trojicu s AK47 i prigusivacima. To nije dobro zavrsilo.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina

Kad je wipe?
Dajte napisite na koji server se ide i slozite bazu negdi blizu neke ceste, dalekovoda, najbolje je kod one zeljeznicke stanice ili neceg za easy level up. Svaki put smo u nekoj vukojebini bez kamena ili drva. Pronadite server, otvorite kartu servera, napravite kartu ingame i odite negdi gdi ima smisla.
Dignite kucu dovoljno veliku za pocetak i spremite desetak vreca za spavanje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 7:33 (NEW_MAN).
8 godina
neaktivan

tko se donekle razumije u sklapanje strong baze, neka se javi, posto trebam hitno pomoc, slozio sam jednu full odlicnu, al volio bi da taj tko se razumije malo vidi, znaci da dode na server i pogleda samnom, :) hvala 

13 godina
NEW_MAN kaže...

Kad je wipe?
Dajte napisite na koji server se ide i slozite bazu negdi blizu neke ceste, dalekovoda, najbolje je kod one zeljeznicke stanice ili neceg za easy level up. Svaki put smo u nekoj vukojebini bez kamena ili drva. Pronadite server, otvorite kartu servera, napravite kartu ingame i odite negdi gdi ima smisla.

nema frke, cekat ce te i dvije boltice s optikom, kalaš i erotska masaza. jos nesto? 

17 godina
neznalica90 kaže...
NEW_MAN kaže...

Kad je wipe?

nema frke, cekat ce te i dvije boltice s optikom, kalaš i erotska masaza. jos nesto? 

Kuca tri sa tri i vreca za spavanje da imamo kud s materijalom u prva 24 sata je must have. Jedna osoba to sve napravi za sat vremena i ako budem prvi online onda budem taj koji je sve pripremio.

Boltica s optikom kalas i masaza su bonus koji nije za odbacit ali cisto mali shitshack da se skupimo a da nas ne siluju odma istu sekundu je realna zelja.

Imam osjecaj da budem prvi online i taj koji radi sve gore navedeno. Izjasnite se koji server da trazim i gdi da krenem jer ne mislim kopat nos dok dojdem s posla.

16 godina
Rust- MMO

aj izaberite,i ja bi dosao malo po malo - ali mogu farmat sta bu vec trebalo a netko drugi neg se busta lvl slobodno xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cropunk kaže...

aj izaberite,i ja bi dosao malo po malo - ali mogu farmat sta bu vec trebalo a netko drugi neg se busta lvl slobodno xD

Vidim te da imas vremena da si online i trenutno u igri pa poviri da nades server sa poplimitom 200 a da je vec sad skoro pa pun. Obavezno pratit ping i da nije Rustified jer mislim da na njima nisu wajpali level i xp.

Jucer je netko pricao koji serveri su dobri, dajte se javite s preporukama da znamo trazit ako budemo online prije vas.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice