Zanima me da li se ovo jos igra ? Kakva je situacija na serverima, ima li ljudi ? U velikoj sam dilemi koji mp fps da zbavim, a ovo me najvise privlaci radi nostalgije za starim dobrim vremenima kada se CoD2 dan i noc haklao.. Ako su serveri puni da zbavim ovo :)
Igra se, serveri nisu prepuni, igra se uglavnom najvise navecer, mislim tada je najvise ljudi na serverima. Ako voliš WW2 fps uzmi sada kad su popusti na stimu, nema previše ljudi, pub zna bit katastrofa ponekad zato što ljudi ovo igraju kao cod ili nemaju pojma kako igra fukncionira no ako igras s nekom ekipom bude zabavno.
Igra se, serveri nisu prepuni, igra se uglavnom najvise navecer, mislim tada je najvise ljudi na serverima. Ako voliš WW2 fps uzmi sada kad su popusti na stimu, nema previše ljudi, pub zna bit katastrofa ponekad zato što ljudi ovo igraju kao cod ili nemaju pojma kako igra fukncionira no ako igras s nekom ekipom bude zabavno.
Veliki sam ljubitelj WWII, ali ono ne bi da uzimam igru ako je na serveru par ljudi jer sam gledajuci par videa zakljucio da su mape prilicno velike. Jeste da je MW3 totalno drugi tip igre ali dvoumim se izmedju njega ili RO2. Btw. na steamu je i sa 33 % popustom igra i dalje skuplja nego na base-hostu :)
Ako koga zanima:
SDK release currently on track for next week
We are currently on track to release the SDK for all users next week. We are working on getting server redirect and downloads working properly as the last step before release and are expecting to have that resolved on the early side of next week.
For those with SDK access already we are putting out an update today to fix load times and the SDK compile time.
Ovaj vikend RO2 će biti free to play na Steamu pa će svi imati pravo isprobati igru ako već nisu.
Najveća novost je veliki patch koji je najvljen u videu ispod. Prema rječima devolopera, patch će popraviti sve nepravilnosti i igra će raditi na način na koji je trebala pri samom izlasku. Patch bi trebao biti live danas poslijepodne.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FiqNFuE5HFk
Igra je na velikom popustu od 75%, ja sam sad kupio obično izdanje za 70kn(7.84€)
Delux izdanje je malo skuplje.
I ja mislim nabavit, ali me zanima jel ima dosta igraca na serverima?
I ja mislim nabavit, ali me zanima je ima dosta igraca na serverima?
A do sada je bilo više servera nego igrača ali vjerujem da da sad kad će free vikend i popust i novi patch izaći da će se to popraviti. Ali naravno da uvijek nađeš server za igranje, nije to Gettysburg
Ima igrača, biti će pogotovo sad nakon patcha.
Čini se da su s ovim patchom stvarno sredili puno toga. Meni sad igra klizi. Npr. prije sam igrao na nekim srednjim postavkama da bi izbjegao FPS dropove a sad bez problema ide i na visokim. Kretanje je puno fluidnije. Sviđaju mi se i primjene u gameplayu. Pogotovo u calssic modu. Hitbox mi sad radi puno bolje a lag se skoro ni ne osjeti. Ma meni je sad skoro sve bolje nego prije ovog patcha. Još mi samo fali pokoje vozilo više i još par novih velikih mapa.
Šteta što igra nije bila u ovakvom približnom stanju već pri izlasku. Mislim da bi ju puno više igrača nastavilo igrati.
Jesi li možda primjetio kakav je frame drop kada gledaš kroz optiku snajpera? To mi inače prepolovi frameove, ali brutalno izgleda.
Ne vjerujem da će se ekipa sada vraćati - da nisu izdali poluproizvod prije 6 mjeseci, ne bi morali pojesti govno. Šteta, kvalitetna igra.
htio sam iskoristiti ovaj besplatni vikend da isprobam igru, ali kad je pokrenem izbaci mi "rogame.exe has stopped working". zna li tko kako rijesit problem?
Jesi li možda primjetio kakav je frame drop kada gledaš kroz optiku snajpera? To mi inače prepolovi frameove, ali brutalno izgleda.
Na žalost snajp sam imao prilike isprobati samo protiv 20-ak botova. Na High postavkama FPS je još uvijek bio zalockan na 60FPSa (makar mi je vsync isključen :/).
Imam problem s igrom, znaci kad udem na server tada mi se nakon par sekundi sve zaustavi i ja se slobodno setam po serveru, a oszali igraci ostanu smrznuti na svojim mjestima??
Imam problem s igrom, znaci kad udem na server tada mi se nakon par sekundi sve zaustavi i ja se slobodno setam po serveru, a oszali igraci ostanu smrznuti na svojim mjestima??
ja imam isti problem , skoro u svaki server koji uđem jednostavno nema nikog a kad pogledam listu pokazuje mi da je srver full
Homfront je imao isti problem kao i još neke igre koje koriste steam. najviše je problem u thompson ruter ja sam ga baš radi toga mjenjao.
U homfrontu je postojao neki fix, evo vam tu pa čitajte. LINK

Da dobro su sredili igru tu i tamo koji bug i frame drop ali fakat rijetko a igra izgleda odlično na max postavkama i da lockana je na 60 fps al i bolje je tako jer barem nema tearinga i ne dere se bezveze grafička.Igru definitivno kupujem ponovno jer mi se sviđa a hebiga kako je i gore kolega naveo bila je loše optimizirana pa me to rashebalo a i nisam se držao svoje stare navike da igru kupujem tek nakon 8-12 mjeseci nakon izlaska dok je full ne optimiziraju jer si tako štedim živce a i jeftinije uvijek prođem.
Na Medium mi igra radi na cca. 25 fps, i puno bolje je sada kada je optiziranija. I otkrio sam da sam sa tenkovima veoma dobar, ali kada sam upravljam cijelim tenkom. Maloprije sam imao oko 30 ubijenih+ 2-3 tenka uništena, a samo jednom poginuo. Uglavnom, ovaj patch me vratio u igru. See you on the battlefield!
Homfront je imao isti problem kao i još neke igre koje koriste steam. najviše je problem u thompson ruter ja sam ga baš radi toga mjenjao.
U homfrontu je postojao neki fix, evo vam tu pa čitajte. LINK
Evo ja sam napravio port forwarding za Thomson i nemam vise problema s igrom.
Na gore navedenom linku je port forwarding za igru Killing floor, ali to sve vrijedi i za RO 2.
EDIT:
WTF??? danas opet problemi?????
Možda ti ovo riješi problem
http://forums.tripwireinteractive.com/showpost.php?p=1075436&postcount=25
Sa ovim patchom igrica radi perfektno, sad ju je napokon uzitak igrati
Sada mi je drago kaj sam je preordao prije 8 mjeseci, jer nakon ovog patcha je RO2 napokon postao igra kakva je i trebala biti na samom pocetku. Iskreno je preporucujem svima koji su zeljni ww2 shotera da ako nista drugo bar je probaju dok traje ovaj free wekend.
Sto se tice cijene, ja bih opet da za nju 30 eura jer u doba cod-a i slicnih pizd*rija koji traze 60 eura za istu stvar svake godine, bio bi grijeh ne dati 8 eura koliko kosta sada na popustu...
evo opet sma ju instaliral. sad je to prava stvar.
konacno cu ubit vrijeme necim konkretnim.
Eto, ponovo instalirao, reko da vidim kakva je sad nakon patcha.
Steam ddoxy, ajmo punit servere.
EDIT:
Kako napuniti servere ako ih nemožemo naći?
Pomoć?
Eto, ponovo instalirao, reko da vidim kakva je sad nakon patcha.
Steam ddoxy, ajmo punit servere.
EDIT:
Kako napuniti servere ako ih nemožemo naći?
Pomoć?
Meni ovo radi, samo treba malo sacekati nakon sto utipkas to. "We didn't catch this bug because we didn't have a ton of servers up like we have today.
We are working on a fix, it will go live asap.
In the meantime open the console (`) and type "suppress steaminfo".
That should fix the problem until we update the game."
BTW. @Wolf88 je to stavio par postova gore, pa ako pomogne lupi mu hvala. ;)
Novi patch, par ispravaka i balansiranje mapa. Više na linku.
Kupio igru, skidam.
Kakva je situacija, da li se igra, da li su patchali sve game breakere i bugove?
igra se na veliko,.