Eo ovako igram San Andreas vec godinama. U pocetku poceo sam igrat SAMP i bilo je dobro dok sam igro cool igrica malo zbuguna aali prolazilo je. Lutao sam internetom i slucajno naisao na MTA Multi Theft Auto. Probao sam sto je to i shvatio da je bolji browser servera od SAMPA. MTA serveri imaju bolje odrađenu fiziku i modove (shopove i ostalo). Igrao sam i jos ponekad igram na serveru CIT. Pomislio sam ako Amerika ima CIT hajmo i mi balkanci tako nesta napravit. Prica se da su balkanci najbolji skripteri SAMPA. MTA i SAMP jezik su vrlo slicni zato sto se SAMP radi uz pomoc MTA editora. Dosao sam do zakljucka da svi serveri Balkanski od SAMPA su vecinom krsevi i sranja. I tako mi je palo napamet da napravimo server slican CITU. Da i mi balkanci imamo jedan posten san andreas server i to jos na novom MTA browseru. Znaci trazim skriptere MTA ili SAMP nebitno dobre volje koji bi htjeli tako nesto napravit. Ako se server uspije napravit i progura se mogu se zaradit i pare. Znaci molim skriptere da upotrebimo svo svoje znanje i napravimo jedan posteni server. Unaprijed Hvala ! Server bi se trebo zvati Gta Balkan. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
molim admina da nelocka temu jer se tema trebala zvat Project GB (Gta Balkan). slucajno sam objavio samo project moja isprika