Problem sa NFS:CARBON

poruka: 15
|
čitano: 3.850
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
(riješeno)Problem sa NFS:CARBON
pitanje

do jučer sam mogao igrati ovu igricu. medjutim odjednom mi se nakon pokretanja počeo pojavljivati error (slika)

u čemu je problem i kako da riješim?    

Problem sa NFS:CARBON Problem sa NFS:CARBON
Problem sa NFS:CARBON1 Problem sa NFS:CARBON1
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2008 19:18 (kemal_r).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni se to isto desilo. Nisam ga više nikada od tada zaigrao.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

to mi se nikada nije dogodilo ali spominje nesto tvoju IP adresu to ocito onda igras preko neta neam pojma,a pokusaj onda igrat bez interneta i vidi oce li ti valjat ako nebude onda reinstall

Hocu hd 4870 X2 da dode na 3000 kn :'( aaaaaaaa grrrrrrrrrr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa NFS:CARBON
autorov komentar

ma ne igram ni jednu igru preko interneta... nista

a probao sam reinstall pa nece, nudi mi samo da je obrisem. bojim se da ako je obrisem da mi ne odu spaseni profile - hoce li se i oni izbrisati ili ce ostati pa kad je ponovo instaliram da nastavim igrati?

ali mi je cudno sto sam igrao nekih 5-6 dana pa se to odjednom pojavilo...

17 godina

profil se nece obrisat jer on ti je spremljen u "My Documents" pod ja mislin "nfs carbon" pa vidit ces tamo svoj profil

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
jojo_surf kaže...

profil se nece obrisat jer on ti je spremljen u "My Documents" pod ja mislin "nfs carbon" pa vidit ces tamo svoj profil

kad je carbon tek izašao ja sam ga instalirao i prešao sve i kad sam odlučio da ga izbiršem odem u my documents i copy svoj profil i ostavim ga na D: u slučaju da ako nekad opet igrao da ga load... medjutim sad kad sam instalirao opet kopiram profile u taj folder (nakon što ga on sam napravi) i kada u igri hoću da pokrenem taj profil ne dozvoljava mi. medjutim, to mi i nije bio problem pa sam napravio novi i igrao dok mi se nije pojavilo ovo iz prvog posta...
hocu li ista rijesiti ako ga izbirsem pa ponovo instaliram?
17 godina

opet ce ti bit sve normalno ali neznan kako ti se da vise :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jedino pazi da kad instaliraš Carbon da upišeš isti key kao i kod starog imena ili ti inače neće raditi.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.04 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
crystal6 kaže...

Jedino pazi da kad instaliraš Carbon da upišeš isti key kao i kod starog imena ili ti inače neće raditi.

zato mi vjerovatno ovaj stari profil ne radi... hvala na savjetu
17 godina
autorov komentar
jojo_surf kaže...

zato druze sto sam zadnjih mjesec i pol samo učio i sad sam to instalirao da se ''NAMEČIM''..  Osmijeh

17 godina

a dobro...sritno ti bilo,a sta mislis za ovaj novi nfs undercover? oce li bit isto sranje ka i pro street ili? ja nevirujen da ce bit jer sto posto su vidjeli kakvo je sranje bia pro street pa su odlucili mozda malo bolje napravit ali tek cemo saznat kad izade pa eto :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
jojo_surf kaže...

a dobro...sritno ti bilo,a sta mislis za ovaj novi nfs undercover? oce li bit isto sranje ka i pro street ili? ja nevirujen da ce bit jer sto posto su vidjeli kakvo je sranje bia pro street pa su odlucili mozda malo bolje napravit ali tek cemo saznat kad izade pa eto :D

pravo da ti kažem nisam ga ni kupio, ni pogledao čak kako izgleda... imam sve nfs igre ali te nemam i eto ispalo je bolje da nisam ni kupovao. vidjet cemo kakav ce biti ovaj novi.. trebao bi biti dobar
17 godina
autorov komentar
jojo_surf kaže...

izbrisao sam pa instalirao i opet isti problem, neće pa neće!!!
17 godina

pokusaj s ugasenim modemom bez neta (offline) jer ti spominje ip adresu u onome error...neznan bas ali probaj jer trebalo bi radit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

ljudi, necete vjerovati ali riješio sam. paging file mi bilo stavljeno na 0MB  i to promijenio i sve tambura pravo! hvala svima na trudu

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice