- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se to isto desilo. Nisam ga više nikada od tada zaigrao.
to mi se nikada nije dogodilo ali spominje nesto tvoju IP adresu to ocito onda igras preko neta neam pojma,a pokusaj onda igrat bez interneta i vidi oce li ti valjat ako nebude onda reinstall
ma ne igram ni jednu igru preko interneta... nista
a probao sam reinstall pa nece, nudi mi samo da je obrisem. bojim se da ako je obrisem da mi ne odu spaseni profile - hoce li se i oni izbrisati ili ce ostati pa kad je ponovo instaliram da nastavim igrati?
ali mi je cudno sto sam igrao nekih 5-6 dana pa se to odjednom pojavilo...
profil se nece obrisat jer on ti je spremljen u "My Documents" pod ja mislin "nfs carbon" pa vidit ces tamo svoj profil
profil se nece obrisat jer on ti je spremljen u "My Documents" pod ja mislin "nfs carbon" pa vidit ces tamo svoj profil
opet ce ti bit sve normalno ali neznan kako ti se da vise :D
Jedino pazi da kad instaliraš Carbon da upišeš isti key kao i kod starog imena ili ti inače neće raditi.
Jedino pazi da kad instaliraš Carbon da upišeš isti key kao i kod starog imena ili ti inače neće raditi.

a dobro...sritno ti bilo,a sta mislis za ovaj novi nfs undercover? oce li bit isto sranje ka i pro street ili? ja nevirujen da ce bit jer sto posto su vidjeli kakvo je sranje bia pro street pa su odlucili mozda malo bolje napravit ali tek cemo saznat kad izade pa eto :D
a dobro...sritno ti bilo,a sta mislis za ovaj novi nfs undercover? oce li bit isto sranje ka i pro street ili? ja nevirujen da ce bit jer sto posto su vidjeli kakvo je sranje bia pro street pa su odlucili mozda malo bolje napravit ali tek cemo saznat kad izade pa eto :D
pokusaj s ugasenim modemom bez neta (offline) jer ti spominje ip adresu u onome error...neznan bas ali probaj jer trebalo bi radit...
ljudi, necete vjerovati ali riješio sam. paging file mi bilo stavljeno na 0MB i to promijenio i sve tambura pravo! hvala svima na trudu