Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.022.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
Intelovac123 kaže...

Dajte link za patch.

imaš google,potrudi se malo {#}

15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Dajte link za patch.

http://www.pes-patch.com/2010/11/pesedit-2011-patch-0-4.html

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ee ja kupim igraca i onak nakon par utakmicapise scouting nekad bude neki papir nekuzim kak  ga dovest

0 0 hvala 0
14 godina
Pro Evolution Soccer 11

pa klikni na njega,negotitation i onda transfer negotiations...a taj papir ti je scout report,znači ili ti se pokažu skillovi,ili prelazi u drugi klub...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ma nekuzis ja ocu da dode igrat za mene npr messi i sad ono odem na njega start tranfer i to ocu da igra

a imam neke de pise scouting a negdje neki list

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

dosta me razočarala '11 te se igra sa dosta grča i nervoze, da dam par komentara (uglavnom kritike) koji su možda sadržani u prethodnim postovima: 1. mjenjanje igrača u semi automated modu, primjer protivnička kontra pokušaj prebacivanja na igrača ispred protivničkog rezultira prebacivanjem na onog iza 2. prebacivanje na igrača obično rezultira zastajkivanjem istog 3. dodavanje (kratko) koji puta dodaje u "for" drugom igraču premda je "markiran" onom kojem se želi dodati 4. korneri i slobodni udarci često kod protivnikova izvođenja znače zgoditak 5. dueli -uglavnom protivnik dobiva 6. pri ispucavanju lopte (recimo protivnički golman) - sumnjivo je da lopta češće završi u protivnikovim nogama 7. česta zaleđa (recimo ljudskog igrača) 8. proklet replay pri svakom prekidu 9. u duelu oko lopte CPU protivnik je obično pobjednik  10. CPU prilično lako uzima lopte, laktari se poput Asanovića bez foula 11. Loš pregled u Game play modulu kod ML-a, pregled igrača i njihovih karakteristika te   12. zadivljujuće kako koji puta protivnički igrači hvataju moje sa loptom premda su dosta iza mene  13. osjećaj kako narihtavanje postavki taktike nema ujtecaja na igru, napadačka igra ne znači traženje prostora tvojeg igrača kada nema loptu 14. Namještavanje strategije u ML - sa start+gumbići , a za to vrijeme prijašnji setting (iz '10) je slobodan.. etc ..   Suma- sumarum smatram ga poluproizvodom.. Fifa 10 mi je bio lošiji proizvod no pes 10, vidjet ćemo da li vrijedi promjeniti mišljenje u 2011

lijepi pozdrav

Pipo66

3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Uspio sad dovest Ozila i Anelku, presretan sam{#}

Evo formacije

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ovaj pes je predobar savršensvo{#}

1 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
mad9dog kaže...

ma nekuzis ja ocu da dode igrat za mene npr messi i sad ono odem na njega start tranfer i to ocu da igra

ce itko odgovorit

16 godina
neaktivan

e zasto meni nekad pes kao da steka,zastajkuje,a imam vise nego dobar komp za pes na high detaljima,ak mogu ostale igre vrtit na ultra pri 50 fpsa,neznam zast mi pes steka,ak zna ko da odg

SUICIDE-because the world is better place without you
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

i meni se to događa i već sam napisao u kojem slučaju, al nitko ne odgovara...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mad9dog kaže...
mad9dog kaže...

ce itko odgovorit ae

fresh hitno je

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Evo moro sam malo promijenit formaciju, ona mi je malo bila defanzivno slabija, sad je savršeno.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
john_ryder kaže...
Intelovac123 kaže...

Dajte link za patch.

imaš google,potrudi se malo {#}

pa ako je trazio  link  daj mu ili bgti preskoci  nemoj S***

14 godina

pa kad odeš na 'start transfer' tvoj scout odputuje u barcelonu i tamo odsjedne u skupom hotelu i draži messija,za što će mu biti potrebno 3-4-5 tjedana,pa se malo strpi dok ne dođe dogovorena ponuda(Terms for transfer arranged.Please response to offer ili slično tome)

Kad ti dođe ponuda,vidi dali ti odgovara ili ne...U pes 9 si mogao to odmah postaviti uvjete,ovdje nemožeš...

Nije mi jasno zašto,kao ni u desetci,nema zamjene igrača+nadoplata kao u pes 9...to je bilo zakon :)

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Kako da otvorim filove koje sam sacuvao odnosno golove imaju nastavak .bin cim da ih otvorim kojim programom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

to i mene zanima kako da golove koje sam spremil otvorim ali ne u igrici to znam nego na kompjuteru gdje je pohranjeno,zato što bi ih htio staviti na you tube.

molim vas ljudi ako znate recitenam !!!

16 godina

Skini Fraps...pokreni replay in-game i snimi s frapsom i dobiješ .avi file kojeg posli uploadaš na youtube :)

16 godina

Skini Fraps...pokreni replay in-game te snimi s frapsom i dobiješ .avi file kojeg posli uploadas na youtube :)

14 godina
neaktivan

možeš mi molim te objasnit kako radi fraps

14 godina
neaktivan

jel ima ko ovde od mozgova da mi obijasni kako igrati pesa umrezeno..tj. jedan protiv drugog ... Hvala -.!

15 godina
Ivkosich kaže...

jel ima ko ovde od mozgova da mi obijasni kako igrati pesa umrezeno..tj. jedan protiv drugog ... Hvala -.!

kupiš org igricu i cijepaš koliko hočeš.

dejanceeeeeeeeee
14 godina
neaktivan
ei ??? dalje
14 godina
neaktivan
ŠTA je ovo kada se registiram pa prvo traži GAME ID pa zatim KONAMI id ..
????
15 godina
neaktivan
Ivkosich kaže...
ŠTA je ovo kada se registiram pa prvo traži GAME ID pa zatim KONAMI id ..
????

onaj key sto dobis kad kupis igru

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Tek sam sada uletio na ovu temu... nego decki da vas pitam:

jesam samo ja ovde lud ili su ovaj PES zasrali do jaja? Em sto je sve nepregledno (nastelavanje igraca prije utakmice), em sto je igrivost kriminalna (nikad neznas koliko ces jako dodat jer kretenski kontroler nekad malo previse "da gasa"), em je AI debilna (igraci stoje ako sam sa njima ne upravljas bez obzira sto balun ide prema njima i nema nikog da ga skupi) i slicno?

Duboko sam razocaran ovim PES-om.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

5 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
koja je razlika izmedu GAME ID i KONAMI id..
14 godina
neaktivan
KOLIKO KOSTA ORGINAL KOD ?
15 godina
Ivkosich kaže...
KOLIKO KOSTA ORGINAL KOD ?

Može se nači i za 150 kn,ali ako kupuješ za on line bolje kupi fifu manje češ se naživcirat imam oba orginala pa znam.Pes jako puno lagira na on line i ma gomileeeeeeeeeeeeeee ljudi koji izlaze kad gube meč ne kažem da toga nema ni u fifi ali u mnogo manjoj mjeri.

dejanceeeeeeeeee
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 20:26 (dejan1471).
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Tek sam sada uletio na ovu temu... nego decki da vas pitam:

jesam samo ja ovde lud ili su ovaj PES zasrali do jaja? Em sto je sve nepregledno (nastelavanje igraca prije utakmice), em sto je igrivost kriminalna (nikad neznas koliko ces jako dodat jer kretenski kontroler nekad malo previse "da gasa"), em je AI debilna (igraci stoje ako sam sa njima ne upravljas bez obzira sto balun ide prema njima i nema nikog da ga skupi) i slicno?

Duboko sam razocaran ovim PES-om.

jedino sta mi smeta je stelanje strelica po igracu, tj kretanje za svakog posebno...

igrivost je odlicna, AI nije los, jedino me nervira u pro i master da on cita potez prije nego ga igrac izvede ...

potpis :D
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice