Dajte link za patch.
imaš google,potrudi se malo
Dajte link za patch.
Dajte link za patch.
http://www.pes-patch.com/2010/11/pesedit-2011-patch-0-4.html
ee ja kupim igraca i onak nakon par utakmicapise scouting nekad bude neki papir nekuzim kak ga dovest
pa klikni na njega,negotitation i onda transfer negotiations...a taj papir ti je scout report,znači ili ti se pokažu skillovi,ili prelazi u drugi klub...
ma nekuzis ja ocu da dode igrat za mene npr messi i sad ono odem na njega start tranfer i to ocu da igra
a imam neke de pise scouting a negdje neki list
dosta me razočarala '11 te se igra sa dosta grča i nervoze, da dam par komentara (uglavnom kritike) koji su možda sadržani u prethodnim postovima: 1. mjenjanje igrača u semi automated modu, primjer protivnička kontra pokušaj prebacivanja na igrača ispred protivničkog rezultira prebacivanjem na onog iza 2. prebacivanje na igrača obično rezultira zastajkivanjem istog 3. dodavanje (kratko) koji puta dodaje u "for" drugom igraču premda je "markiran" onom kojem se želi dodati 4. korneri i slobodni udarci često kod protivnikova izvođenja znače zgoditak 5. dueli -uglavnom protivnik dobiva 6. pri ispucavanju lopte (recimo protivnički golman) - sumnjivo je da lopta češće završi u protivnikovim nogama 7. česta zaleđa (recimo ljudskog igrača) 8. proklet replay pri svakom prekidu 9. u duelu oko lopte CPU protivnik je obično pobjednik 10. CPU prilično lako uzima lopte, laktari se poput Asanovića bez foula 11. Loš pregled u Game play modulu kod ML-a, pregled igrača i njihovih karakteristika te 12. zadivljujuće kako koji puta protivnički igrači hvataju moje sa loptom premda su dosta iza mene 13. osjećaj kako narihtavanje postavki taktike nema ujtecaja na igru, napadačka igra ne znači traženje prostora tvojeg igrača kada nema loptu 14. Namještavanje strategije u ML - sa start+gumbići , a za to vrijeme prijašnji setting (iz '10) je slobodan.. etc .. Suma- sumarum smatram ga poluproizvodom.. Fifa 10 mi je bio lošiji proizvod no pes 10, vidjet ćemo da li vrijedi promjeniti mišljenje u 2011
lijepi pozdrav
ovaj pes je predobar savršensvo
ma nekuzis ja ocu da dode igrat za mene npr messi i sad ono odem na njega start tranfer i to ocu da igra
ce itko odgovorit
e zasto meni nekad pes kao da steka,zastajkuje,a imam vise nego dobar komp za pes na high detaljima,ak mogu ostale igre vrtit na ultra pri 50 fpsa,neznam zast mi pes steka,ak zna ko da odg
i meni se to događa i već sam napisao u kojem slučaju, al nitko ne odgovara...
ce itko odgovorit ae
fresh hitno je
Dajte link za patch.
pa ako je trazio link daj mu ili bgti preskoci nemoj S***
pa kad odeš na 'start transfer' tvoj scout odputuje u barcelonu i tamo odsjedne u skupom hotelu i draži messija,za što će mu biti potrebno 3-4-5 tjedana,pa se malo strpi dok ne dođe dogovorena ponuda(Terms for transfer arranged.Please response to offer ili slično tome)
Kad ti dođe ponuda,vidi dali ti odgovara ili ne...U pes 9 si mogao to odmah postaviti uvjete,ovdje nemožeš...
Nije mi jasno zašto,kao ni u desetci,nema zamjene igrača+nadoplata kao u pes 9...to je bilo zakon :)
Kako da otvorim filove koje sam sacuvao odnosno golove imaju nastavak .bin cim da ih otvorim kojim programom.
to i mene zanima kako da golove koje sam spremil otvorim ali ne u igrici to znam nego na kompjuteru gdje je pohranjeno,zato što bi ih htio staviti na you tube.
molim vas ljudi ako znate recitenam !!!
Skini Fraps...pokreni replay in-game i snimi s frapsom i dobiješ .avi file kojeg posli uploadaš na youtube :)
Skini Fraps...pokreni replay in-game te snimi s frapsom i dobiješ .avi file kojeg posli uploadas na youtube :)
možeš mi molim te objasnit kako radi fraps
jel ima ko ovde od mozgova da mi obijasni kako igrati pesa umrezeno..tj. jedan protiv drugog ... Hvala -.!
jel ima ko ovde od mozgova da mi obijasni kako igrati pesa umrezeno..tj. jedan protiv drugog ... Hvala -.!
kupiš org igricu i cijepaš koliko hočeš.
onaj key sto dobis kad kupis igru
Tek sam sada uletio na ovu temu... nego decki da vas pitam:
jesam samo ja ovde lud ili su ovaj PES zasrali do jaja? Em sto je sve nepregledno (nastelavanje igraca prije utakmice), em sto je igrivost kriminalna (nikad neznas koliko ces jako dodat jer kretenski kontroler nekad malo previse "da gasa"), em je AI debilna (igraci stoje ako sam sa njima ne upravljas bez obzira sto balun ide prema njima i nema nikog da ga skupi) i slicno?
Duboko sam razocaran ovim PES-om.
Može se nači i za 150 kn,ali ako kupuješ za on line bolje kupi fifu manje češ se naživcirat imam oba orginala pa znam.Pes jako puno lagira na on line i ma gomileeeeeeeeeeeeeee ljudi koji izlaze kad gube meč ne kažem da toga nema ni u fifi ali u mnogo manjoj mjeri.
Tek sam sada uletio na ovu temu... nego decki da vas pitam:
jesam samo ja ovde lud ili su ovaj PES zasrali do jaja? Em sto je sve nepregledno (nastelavanje igraca prije utakmice), em sto je igrivost kriminalna (nikad neznas koliko ces jako dodat jer kretenski kontroler nekad malo previse "da gasa"), em je AI debilna (igraci stoje ako sam sa njima ne upravljas bez obzira sto balun ide prema njima i nema nikog da ga skupi) i slicno?
Duboko sam razocaran ovim PES-om.
jedino sta mi smeta je stelanje strelica po igracu, tj kretanje za svakog posebno...
igrivost je odlicna, AI nije los, jedino me nervira u pro i master da on cita potez prije nego ga igrac izvede ...