Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.022.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

PESEdit.com 2011 Patch 0.4 - Released!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kada ce na hebeni red doc neka od drugi liga {#}{#}

0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

i po čemu se sad razlikuje 0.4 od 0.3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Stavio sam 0.4 a što reć s njim mi je Pes gotovo savršen, skoro svaki igrač liči ko u stvarnosti.

Evo šta mijenja u odnosu na 0.3

• Added 'DLC' players for Other Teams South America and Copa Libertadores teams (→ now all teams up to date)
  • Added 22 generic ingame edit stadiums (thanks to klashman69 & friends)
  • Added 'Stadium Selector' (optional download) with 2 stadiums included for now (Moses Mabhida Stadium, Durban & Schüco Arena, Bielefeld → more info in 3 - PESEDIT Selector)
  • Bundesliga PESEDIT STATS
  • Corrected map position for the city of Hamburg
  • PSD stats for Serie A and a few of Others Europe
  • Kits for all national teams (complete configs for Europe & Africa, rest only relinked & correct radar/shorts colours right now)
  • ML rankings updated for all teams
  • New faces (Cech, Cisse, David Luiz, Dominguez, Ganso, Hugo Almeida, Neymar, Pique, Vidal)
  • New menus (32 menus in total, 30 custom menus and 2 Messi default menus to choose from)
  • Newest transfers (short term loans in England; South American teams)
  • Partial 2. Bundesliga (emblems, home stadiums, kits, national team players, names)
  • Updated Edit Mode hairstyles (ALL short/straight hairstyles, many of very short/straight/curled)
  • Updated home stadiums for ALL EUROPEAN TEAMS
  • Updated formations for ALL TEAMS of Premier League, Ligue 1, Serie A, Eredivisie, Bundesliga & La Liga; and a few of Others Europe
F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

e kako cete vi to sknut, ejl ima mozda link neki u kojem je tu sve u komadu.... ovako cu morat 3 sata downloadad

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 12:08 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Skinuo sam Patch 0.4 i dobar je. Ima nekih noviteta, ali me živcira što ove godine ne stavljaju nove klubove npr. iz lige prvaka Partizan i Žilina ili CSKA Moskva {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ovako, imam problem sa pes-om 2011. kada ga igram na monitoru na rezoluciji 1680x1050 mi ne šteka, a kad ga igram preko telke na full hd rezoluciji mi šteka, ali samo u jednom slučaju: na televizoru imam opciju kada mi je komp spojen na tv igra i pc. kada je na opciji igra sve je puno oštrije i puno bolje izgleda u igrama, ali lošije kada sam na netu, tj. lošija su slova npr. kada sam na netu ili čitam neki dokument ili općenito na kompu kada nešto radim što nije igra, a na opciji pc su slova normalna i može se normalno radit sve na kompu samo što u igrama lošije izgleda od opcije igra. e i sad to trzanje se vidi samo kada mi je na opciji igra. framerate ne pada i sve ostale igre(i puno zahtjevnije) rade normalno bez ikakvog trzanja. 

bio sam i kod frenda koji ima isto konfu ko ja i ima monitor-televizor u jednom i kod njega je ista stvar, kada je spojen preko vga ili dvi onda nema trzanja, ali je slika malo lošija nego kada je spojen preko hdmi na kojem se trzanje vidi..

pa ako netko ima kakvu ideju u čemu je problem bio bih zahvalan...

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 14:20 (Crokilla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

može li mi netko dati link da skinem pesedit patch 0.4 u jednom dijelu a ne da skidam 4 dijela (part1,part2,part3,part4)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Evo na ovoj stranici imate i to.enthttp://forum.cropes.org/index.php/topic,10785.0.html . Uživajte.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 15:08 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11

JELI SKIDAM SAMO TO PATCH 1, PATCH 2 , PATCH 3 , PATCH 4 I U TOME SVE DOBIJEM ILI MORAM SKIDATI I OVE DOLE LINKOVE ZA STADIONE ITD.......

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Krenuo sam Master Ligu s Interom, predobro je, samo odmah u prvoj utakmici mi se ozlijedi Eto.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Netrebaju ti ovi za stadione. To je dodatak za taj patch 0.4. Sam skidaj ta 4 djela i dobit češ sve normalno

15 godina
neaktivan
vikipros kaže...

Skinuo sam Patch 0.4 i dobar je. Ima nekih noviteta, ali me živcira što ove godine ne stavljaju nove klubove npr. iz lige prvaka Partizan i Žilina ili CSKA Moskva {#}

cekaj da dodje na red..bice i to tako sam bar cuo {#}

17 godina

Biti će sve ga kada dođu na 1.0 patch :-)

15 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

tko ziv tko mrtav do tada..

15 godina
protjeran
Korny1603987 kaže...

Bit će svega. *

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

e jel u ovom patchu 0.4 imaju i onda 2 stadiona ili i njih moram skinut posebno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

jel se nekome događa..primjer..igram s Barcoom protiv Reala..moj messi nemože ništa..nemre primit loptu,blokaju ga stalno,svaki zracni duel je nemoguce,kao kod xavi-a i inieste nista nemogu...a Ronaldo.kao bog pola terena prođe bes problema..pa sam igrao s Realom protiv Barce..pa na neko cudno messi je bio BOG,iniesta xavi su biliuff..predobri doko moji kepeci ukljucujuci Kasiljasa..koji nije moghao obraniti 2 lope..stvarno tužno..vraćam se ja svojoj FIFI..:D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Sad sam zabio golčinu iz slobodnjaka s Snajderom, preko živog zida pa lopta udari od gredu pa od pod i završi u golu. Pandev mi je najbolji igrač zasad. A J. Zaneti nemože izgubit loptu, predobro.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Sad sam zabio golčinu iz slobodnjaka s Snajderom, preko živog zida pa lopta udari od gredu pa od pod i završi u golu. Pandev mi je najbolji igrač zasad. A J. Zaneti nemože izgubit loptu, predobro.

To nije dobro. I istina je da je Zanetti predobar i kad s njime upravlja AI (pogotovo kad je finale LP, tada AI nacisto po*izdi i sudac izgleda "korumpirano", je li slucajnost i je li samo kod mene slucaj - ne znam), slicno kao Messi i C Ronaldo na PES 10.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
14 godina
neaktivan

Bolje ti je da provedes vrijeme uz FIFU 11 jel ima preko 70 liga a grafika je priblizna PES-ovoj.PES nema nikakvih novina ,a FIFA ih ima na bacanje!!To ti je moja preporuka.Cak je i GAMESPOT dao visu ocjenu FIFI 11 nego PES 11 

14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ne znam zašto se ovi s Fife javljaju ovdje, normalno je da ako si dijete neće ti se sviđati da tvoji igrači ne mogu ništa protivničkim (ustvari mogu, ali treba znati), ja nisam dosad bolji Pes igrao, a igram ga otkad je Valderama bio na coveru ). I sve mi je bolji što ga više igram, jer toliko mogućnosti i toliko realnosti ima u igri, pogotovo kada je neka gužva u 16-tercu nije bilo u Pes-u, za Fifu ne znam, nisam je skoro nikad ni igrao.

Ja sam počeo ML s Leedsom i default igračima, Castolo i ekipa, zasad sam 15 na tablici nakon 20 kola i zato mi se Pes i igra, sada sam trenutno na poslu pa kad dođem kući uplodam jedan gol da vidite zašto igram Pes-a.

I hvala momcima što prate ove pathceve, da se ne peglam samo ovu temu pogledam.

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
yotko kaže...

Ne znam zašto se ovi s Fife javljaju ovdje, normalno je da ako si dijete neće ti se sviđati da tvoji igrači ne mogu ništa protivničkim (ustvari mogu, ali treba znati), ja nisam dosad bolji Pes igrao, a igram ga otkad je Valderama bio na coveru ). I sve mi je bolji što ga više igram, jer toliko mogućnosti i toliko realnosti ima u igri, pogotovo kada je neka gužva u 16-tercu nije bilo u Pes-u, za Fifu ne znam, nisam je skoro nikad ni igrao.

Ja sam počeo ML s Leedsom i default igračima, Castolo i ekipa, zasad sam 15 na tablici nakon 20 kola i zato mi se Pes i igra, sada sam trenutno na poslu pa kad dođem kući uplodam jedan gol da vidite zašto igram Pes-a.

I hvala momcima što prate ove pathceve, da se ne peglam samo ovu temu pogledam.

Od kud ti Leeds??? o.O

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Evo moja formacija s Interom, pokušat ću dovest Ozila i Mullera.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ja igram s patchom 0.2, ima Championship i odatle počinjem ML i ako prodjem idem u Premier League, što neće biti slučaj ove prve sezone čini mi se :D

0 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

Evo moja formacija s Interom, pokušat ću dovest Ozila i Mullera.

A gdje su ti cambiasso ili stanković?

جيمس كوكان
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Stanković mi igra skoro svaku tekmu, ali je sad ozlijeđen pa igra Motta, a na Cambiasa ne računam.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

Stanković mi igra skoro svaku tekmu, ali je sad ozlijeđen pa igra Motta, a na Cambiasa ne računam.

OMG meni cambiasso jedan od najvažnijih igrača, ima veliku staminu i užasno puno pomaže obrani, a ponekad i napadu.

جيمس كوكان
14 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ja prelazim s PSG-om,pokušat ću obraniti naslov LP i pokušati osvojiti prvenstvo...Nego,ovaj pes mi je zasad najbolji,jedino me malo živciraju lopte u prostor(skoro svaka mi prođe kroz obranu) i to što ima pun k**** bugova...jednom sam zabio gol dok se golman vješao na prećki...i ono kad dodaš loptu a najudaljeniji trči za njom,dok ovaj bliži stoji i promatra a nemožeš prebacit kontrolu na njega...

Evo par preporuka za igrače koji bi bili dobri u budućnosti:Kjaer(palermo msm),Sankhare(PSG),Javi Martinez(Ath.Bilbao),Tomečak(Dinamo),Badelj(Dinamo),Palmieri(Iz Youth Teama)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Dajte link za patch.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice