Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.022.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
Kora kaže...

Evo šta je PES i potplaćeni jbni sudac majku mu! Pogledajte udarce na gol i rezultat! Razbijam čitavu ligu prvaka i onda mi se desi ovakva tekma!

daj nemožeš stalno suca krivit,a i malo je glupavo i nezanimljivo igrat kad stalno pobjeđuješ i gaziš sve

15 godina
protjeran
john_ryder kaže...
Kora kaže...

Evo šta je PES i potplaćeni jbni sudac majku mu! Pogledajte udarce na gol i rezultat! Razbijam čitavu ligu prvaka i onda mi se desi ovakva tekma!

daj nemožeš stalno suca krivit,a i malo je glupavo i nezanimljivo igrat kad stalno pobjeđuješ i gaziš sve

Sudac je kriv!!! lol, al sad ozbiljno, moj golman (Kasiljas) je nevjerojatno tupav. Eto iz 5 udarac on je dobio 4 gola, a ja pucam pucam na sve strane ovaj sve brani. Sad moram u uzvratu 3:0 dobit kod kuće, mrzim kad moram nešta stizat odnosno kad sam pod pritiskom.

edit- evo i sad odigram 0:0 kod kuće u uzvratu. Pa jbt ovo 4:1 mi je bio drugi poraz sezone računajuči sva natjecanja i baš u najgorem trenutku i takav kretenski poraz, glupavi Kasiljas je obranio pazite JEDNU od 5 upućenih lopti ka njegovom golu,  i gdje ti tu možeš pobijedit kad suparnički golman skida sve udarce, obranio  bi i Isusu da Isus igra za Real Madrid

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 17:32 (Kora).
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

da upravo tako pucas na sve strane a samo 6 u okvir naspram 19 pored. neznam kako sudac utjece na tvoju nepreciznost??

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 17:30 (d3stroy3r_cro).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
d3stroy3r_cro kaže...

da upravo tako pucas na sve strane a samo 6 u okvir naspram 19 pored. neznam kako sudac utjece na tvoju nepreciznost??

Lol, jesi ikad možda malim mozgom pomislio da se možda šalim? Đizs, daj malo mrdaj moždanim vijugama

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

jel neko upucen  kada ce neki  patch  sa 2. ligom  da mi je  pocet  ML

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Super mi je što je igra dosta teža.inzistiranje na kvalitetnim pasovima također mi je super.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

igra meni uopste  nije teska  do prije par dana  nisam mogao  dobit al sam se ustelio  primim gol samo mojom greskom trenutno igram ML sa Tott.. i 1. sam  bod  ispred Liverpoola al cu prekinut iritira me to sto nije 2.a engleska liga

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Često mi se dešava da primim gol na slijedeći način: napadač trči točno u smjeru između moja dva stopera, i sad moram odmah reagirati, uklizati mu ili mu utrčati u putanju, i što se desi, nemam vremena prvo označiti igrača pa vidjeti kojega mi je označilo od ta dva stopera, pa tek onda krenuti jer je ovaj već prošao. I onda moram pritisnut r1 da mi označi nekog od stopera i odmah krenut prema napadaču, a pošto to odmah znači da nemam vremena vidjet na kojem stoperu mi je kontrola često se desi da se zapravo maknem napadaču u stranu jer mi označi onog drugog stopera, a ne ovog kojeg sam mislio da će mi označit.

A inače totalno mi je bezveze bug kad me ne napadaju kod centaršuta, svaki put kada tako dam gol imam glup osjećaj, nešto kao kada igram neku igru sa šiframa. A ako odlučim ne davat tako golove onda zapravo fali bitan segment igre te sam tu hendikepiran.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

zna li itko kako da umetnem svoje pjesme u soundtrack ?

ne pitam iskjlučivo za pes,može i za nba ili neku drugu igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozzz prijatelju jel mozda igras online master ligu?????????igram online i nemogu vijerovat da se to jos desava kad vodim da se neki tip iskopca iz utakmice i poslije registrira kao da se ta utakmica nije ni igrala umijesto da ja dobijem 3 boda.sramota za konami  sto dopusta takve stvari.

dragan
14 godina
neaktivan

inace igra je jako dobra najbolja do sad odkad je igram vec 8 godina.jako realna.pozz svima pes-ovcima .

dragan
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kupio danas Bug.Ima tema preko dvije stranice Fifa 2011 vs PES 2011, pet segmenata igre, 5:0 za Fifu 2011.

U apsolutno svemu novi Pes kaska za novom Fifom.Možemo pričatio o nekakvim subjektivnim dojmovima da je PES kao bolji od Fife, ali kada se sve stavi na papir, nije.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Baotica kaže...

kupio danas Bug.Ima tema preko dvije stranice Fifa 2011 vs PES 2011, pet segmenata igre, 5:0 za Fifu 2011.

U apsolutno svemu novi Pes kaska za novom Fifom.Možemo pričatio o nekakvim subjektivnim dojmovima da je PES kao bolji od Fife, ali kada se sve stavi na papir, nije.

problem je što većina ljudi kupuje igre prema subjektivnom dojmu a ne da će kupiti fifu a ne pes(koji mu se sviđa) jer je fifa recimo dobila ocjenu 9.3 a pes 9.1

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

mozda  skinem   fifu pa probaj   jer kako  kazete izgleda da je bolja..

mada mi se fifa kako igra nikada nije svidjala na pc-u al mozda je ova 11  dosta bolja

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Baotica kaže...

Ja sam prije izlaska kritizirao PES no sada ga igram iako imam fifu11 na xboxu neznam zašto no PES mi je nekako zabavniji.. igram ga na pc-u i stvarno je odličan ima par super novotarija, ali treba ih otkriti jer se na prvu ruku neosjete. Fifu ću valjda igrati kasnije kada mi malo PES11 dosadi no zasada mi je odličan.

BAZINGA
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Igra li tklo on line,da bacimo koju tekmu?

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel zna tko kakve su ocjene dobili pes i fifa u novom gameplayu?

When night falls, she cloaks the world... In impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air... Suddenly.. life has new meaning..
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 16:59 (nontryer).
15 godina
neaktivan
IlijaM kaže...

mozda  skinem   fifu pa probaj   jer kako  kazete izgleda da je bolja..

mada mi se fifa kako igra nikada nije svidjala na pc-u al mozda je ova 11  dosta bolja

haha..samo daj..vidjeti ces kakva je FIFA::!!..neces se micat s nje kada je probaš..;)

15 godina
neaktivan
Upravo tako. FIFA is BACK!
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Meni nešto pes 11 ne prepoznaje tipkovnicu? Ako netko zna rješenje neka pomogne!

Peritus inimicus

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Evo baš sam odigrao protiv evertona u gostima, dobio 1-0. Bez golova do zadnje minute, i izborim korner u 94. minuti. Nabacim i gledam ide ravno na WTF ono, neki bijeli dres!? I peglam ja po kocki, kad ono puf, gol, Almunia glavom SmijehSmijehSmijeh Zakon!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
makimakimaki kaže...

Evo baš sam odigrao protiv evertona u gostima, dobio 1-0. Bez golova do zadnje minute, i izborim korner u 94. minuti. Nabacim i gledam ide ravno na WTF ono, neki bijeli dres!? I peglam ja po kocki, kad ono puf, gol, Almunia glavom SmijehSmijehSmijeh Zakon!

"Upravo sam sad odigrao prvu partiju pesa,dobar je ali mi se nesvida ono oko stimanja taktike....prekomplikovano....onaj fazon sa R2 i kocka,trokut za mjenjanje taktike vise neradi ili radi a ja neznam.Moze kakvi savjeta vezano za taktiku i slobodnjake(iako sa m dao gol u prvoj tekmi ali slucajno)??!!

U prvoj tekmi desi mi se ludiloigram sa Arsenalom protiv Evertona i povedem sa 1:0 slobodnjak,onda primi 2 gola i 90+ imam korner centriram opucam glavom kad gol,strijelac Almunia.Prvi gol sa golmanom otkako igram nogomente igre(neracunajuci penale)"

Gle i meni se to desiloOsmijeh upravo istoOsmijeh

15 godina
protjeran
Quilombo23 kaže...
makimakimaki kaže...

"Upravo sam sad odigrao prvu partiju pesa,dobar je ali mi se nesvida ono oko stimanja taktike....prekomplikovano....onaj fazon sa R2 i kocka,trokut za mjenjanje taktike vise neradi ili radi a ja neznam.Moze kakvi savjeta vezano za taktiku i slobodnjake(iako sa m dao gol u prvoj tekmi ali slucajno)??!!

U prvoj tekmi desi mi se ludiloigram sa Arsenalom protiv Evertona i povedem sa 1:0 slobodnjak,onda primi 2 gola i 90+ imam korner centriram opucam glavom kad gol,strijelac Almunia.Prvi gol sa golmanom otkako igram nogomente igre(neracunajuci penale)"

Gle i meni se to desiloOsmijeh upravo istoOsmijeh

Znači to je to, ovo ću zapamtit, da protiv Evertona moram izborit korner zadnji napad :D

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

naš sam jednu velikuuuu grešu u pesu... kad se igra liga prvaka nema 5 sudaca?!Namigiva

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hahahaha

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

fifa sa become GK definitivno je konkurencija :D

ono sta u 2 godine KONAMI nije mogao razviti...

Da ne kazem da ni nakon 2 godine igracanj Become a legend, neznam na osnovu cega se temelje ocjene igraca, jednu tekmu zabijem 3 i imam 7, drugu ne zabijem ali asistiram za 2, i imam 7,5...

da ne pricam da sam znao do 8 doc sa golom i asistencijom i nista posebno igrom...

ML su doveli na ok razinu, ali mi se nikako ne svida da nemogu imat "nemoralne" ponude vec sve radi scout.

Isto tako, omladinski pogon i fun klub moze samo do 5 lvla

Nakon 3 sezone sa onim default timom ja imam 100.000.000 viska nakon placa i sve a imam najskuplje igrace u momcadi (u 09 sam za najbolje igrace igrao 6 sezona)...

fifu neigram toliko cesto ali se poigram sa golmanom

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

molio bi armora koji je pokrenuo ovu temu da uredi prvi post i stavi glasanje pes vs fifa jer me zanima kakvo je stanje na forumu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

evo za ovog sto je pitao.

24 Pes 2011
13 Fifa 2011

0 0 hvala 4
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Loše mjesto za ovakvu anketu jer u ovu temu dolaze većinom PES fanovi i naravno da će PES imati više glasova. Ako hoćete objektivne (donekle) rezultate, otvorite temu PES 11 vs FIFA 11 (mislim da već postoji) i tamo stavite anketu. {#}

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ili napravite isto ovako samo u fifa temi?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice