PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.532.607
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
12 godina
neaktivan
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Zdunaho kaže...
sudy_freak kaže...
Zdunaho kaže...

Pozdrav, pitanje:

pokušao sam naći tu na forumu ali ne polazi mi za rukom.. Promjena "ADS" načina nišanjenja sa default postavke "Toggle" na "Hold", tako da mi dok držim desni gumb miša nišani kroz nišan (ne "sa ramena"), a ne kao što je na defaultu (da moram samo kliknuti desni klik pa nišani kroz nišan dok ga opet ne kliknem). Uglavnom, pokušao sam promijeniti tu postavku kroz Notepad tako da sam promijenio postavku InputADS sa toggle na hold, međutim, kada uđem u igricu, kao da nisam ništa promijenio.. Ne znam da li je netko imao sličan problem?

Moraš staviti read-only, ali na test severu je sad moguće promijeniti tu postavku i kroz in-game postavke. Ne moraš više u notepadu editirati GameUserSettings

Ne znam da li sam retardiran ali nikako ne mogu promijeniti ovo.. Znači vratio sam sve na default, u igri promijenio ads na hold, aim na toggle i ništa se ne događa. Pokušao sam i promijeniti totalno tipke (tipa staviti aim na E, a ads na desnu tipku miša) - ništa.. Sve druge kontrole mogu normalno mijenjati ali što god namjestim za ovo nišanjenje uvijek ostane na defaultu..

Ads stavi na hold, a kod aima ostavi prazno. Sve ti pise.

Katalonac_HR
16 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Znači prvih 5 min nakon što izađeš iz aviona je KATASTROFA. Kolko sam se isekiro danas sam zbog tog laga koji bude prisutan na početku game-a.

Najbolje odletit u pi*du ma*etinu što dalje od drugih da moš na miru lutat jer ovo je katastrofa. Dođem prvi do oružja, pokušavam ga ubacit u inventory i onda lik dođe do mene i pokupi ga i ubije me s njim. A tek natjecanja ko će prvi do oružja pa kad mene i njega vraća nazad i ne znaš ko će prvi doć...

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran

danas? lol, svaki yebeni game bas za popizdit, pogotovo kad te ubiju radi toga odma na pocetku, nisam tip kampera pogotovo ne u prvom djelu igre to me takoder bas izbaci iz takta da izadem nekad iz igre i odem igrat nekaj drugo.lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

danas me iznenadio novi bug, znaci trcim u zonu i cujem korake iza leđa, panicno se okrecem gledam nema nikoga a koraci sve blizi i sve glasniji.. na kraju skuzim da lik i ja trcimo u zonu jedan kraj drugoga al smo si medusobno nevidljiv, reakcija obojice u voice chat je bila wtf dude wot d faaak  i na kraju me zvekne neki frajer s planine minijem dok sam se iscudivao tome 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Odlična je ova 1.0 verzija. Baš su je ispolirali do te mjere da je stanje sa serverima gore nego što je bilo. Bravo, Bluehole ili PUBG Corp ili tko god je odgovoran za ovaj steaming pile of shit. Bravo! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sad trčim i nigdje nikoga ... odjednom lik me skine ... odem pogledat na onaj killcam, i brija puca pola metra iza mene i ubije me ...xD
gg

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

EU serveri su najgori, ja sam malo probao na NA i radi puno bolje. Lagira i rubberbanda i tamo na početku, ali daleko od EU stanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

....odigrao 5 partija (na EU serverima) u nizu bez ikakvih problema. Mozda na pocetku dvije da je bio lagani rubberbanding i to je sve. Meni odlicno radi.

dc hejter
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

igrao s ekipom cijelo popodne, stanje je trenutno katastrofa.. rubberband, desync, trecinu pogodaka ne registrira, toliko je sve zbagano da vise nemozes skuzit jel bug ili nego cheata. ugl jako puno nervoze i zivciranja.. ne pamtim u zadnjih par mjeseci da je ikad ovako lose radila igra. mislim da ce dan dva na hladenje da se zivci smire, e da i ovo forsiranje jedne te iste pustinjske mape uzasno frustrira, pogotovo jer mapa uzasno bljesti i teska je za oci pa nakon 3-4 sata se oko iziritira, narocito jer je puno teze skuzit protivnike pa svi naprezemo oci ko debili da skuzimo kacigu na nekom od 250 prozora.

jedva cekam mogucnost izbora mapa da se malo vratim odmorit u zelenilo.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Što više igram ovu novu mapu to mi se sve više gadi, a o serverima da ni ne pričam. Kako bi se reklo "e-sports ready"  Danas sam odigrao jedno 10 partija sigurno, i samo jednom dobio staru mapu...?  

Čak me i ne živcira sve to toliko koliko me živcira to što me u 90% mojih smrti likovi ubiju sa leđa. To mi ubije volju za igranjem skroz.... Npr. jedna situacija, ja dotrčim do početka bijelog kruga i provjerim sve iza leđa da ne bi likovi dotrčali iz plavog kruga, rekoh "Super! Nema nikoga!" i počnem vidim lika na čistini skoro te ga počnem gađati i BAŠ u tom trenutku me lik/likovi počnu gađati sa leđa i ubiju me ili me ostave na 20% healtha i onda me ovaj ispred što je bio prema sredini kruga dokrajči... Ono masu puta me taj tajming sjebe. Gledam baš prema tom smjeru i ne vidim nikoga, i 10 sekundi nakon toga lik dođe baš iz tog smjera i ubije me iza leđa. 

Ono, bože sačuvaj. To mi živce pojede strašno. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.12.2017 0:43 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni je igra trenutno neigriva. Lag je toliki da se praktički ne mogu pomaknuti sa smjesta.

Iako bi ovakve stvari prije mogao tolerirati, sad kad su kao izdali konačno igru mislim da je to sranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
neznalica90 kaže...

igrao s ekipom cijelo popodne, stanje je trenutno katastrofa.. rubberband, desync, trecinu pogodaka ne registrira, toliko je sve zbagano da vise nemozes skuzit jel bug ili nego cheata. ugl jako puno nervoze i zivciranja.. ne pamtim u zadnjih par mjeseci da je ikad ovako lose radila igra. mislim da ce dan dva na hladenje da se zivci smire, e da i ovo forsiranje jedne te iste pustinjske mape uzasno frustrira, pogotovo jer mapa uzasno bljesti i teska je za oci pa nakon 3-4 sata se oko iziritira, narocito jer je puno teze skuzit protivnike pa svi naprezemo oci ko debili da skuzimo kacigu na nekom od 250 prozora.

jedva cekam mogucnost izbora mapa da se malo vratim odmorit u zelenilo.

Meni takoder neki dan oci iscurile od buljenja u to zutilo, valjda sam igrao 10 puta za redom istu mapu, glava me zabolila morao sam prestati igratlp

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.12.2017 1:41 (Stjepanj).
12 godina

¸od 11 rokali duo ja i frend, dvije pobjede par puta drugi i par puta fail. sve u svemu super. samo sranje na pocetku al ono zesce, ja i lik na krovu kolko je bagalo on uzeo sve metke ja pusku astojimo jedan pored drugog i borimo se za isti loot, na kraju svako na svoju stranu osao

dva puta bila stara mapa ostao sve novo.

sad ne znam jel bug ili sta al bio knockan, sakrijem se iza zida unutar zone i odjednom mrtav, a moj pored mene taman me krenuo revive. tek pao znaci nisam bio pri kraju da me ne bi stigao dignuti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.12.2017 4:30 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Malo su se stvari promjenile kaj se optimizacije tice, reshade je out, a High do Ultra postavke in -

مرګ ژوبله

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Super64 kaže...

Malo su se stvari promjenile kaj se optimizacije tice, reshade je out, a High do Ultra postavke in -

Jep, bas kemijal nkj oko toga ... i za one koji imaju Nvidia gpu .... ako su vam boje pretamne itd ... itd ... preporuka je u control panelu od gpu namjestiti "Digital vibrance" na cca 70-75%

11 godina

Malo je 70% previse za moj ukus, s obzirom da utjece i na windowse i desktop, drzim na 60% i u igri je sasvim zadovoljavajuce.

مرګ ژوبله

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nema to veze s ukusom vec koji panel imas na monitoru..
16 godina

PUBG nominiran za Oscara

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran

jel ima jos netko problema s rusenjem, meni danas 2 od 8 partija taman pred kraj runderavno na desktoplp

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.12.2017 23:12 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako nemreš sa puškom, zajebi ga ovako ... xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

meni je matchmaking fcked up i onda mi se na kraju srusilo...nabijem njih i njihove optimizacije

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
17 godina

Nakon 5-6 drugih mjesta, konačno prva pobjeda u novom patch-u:

Rade mi samo highlights, Sahdowplay snimka bude korumpirana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Prvo što si provjerio kad si se popeo gore je dal ima nekog u kontejneru. Šta si imalo loša iskustva s istim pa to razlog ili ? 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
17 godina
AmonZero kaže...

Prvo što si provjerio kad si se popeo gore je dal ima nekog u kontejneru. Šta si imalo loša iskustva s istim pa to razlog ili ? 

Zna biti opreme u kontejneru, pa sam pogledao. A za lika sam znao da je tamo negdje jer sam mu bio vidio padobran.

15 godina
Stjepanj kaže...

jel ima jos netko problema s rusenjem, meni danas 2 od 8 partija taman pred kraj runderavno na desktoplp

Koliko sam ja skuzio igra ne voli kad je grafička overclockirana, meni crasha skoro svaki put sa OC, kad stavim na stock, uopce ne crasha

WoT IG: RavenHR_
13 godina
protjeran
Igra nezna kad je nesto overklokano, lol. Stock je sve osim procesora koji je na 5,3ghz. Danas sve radi uredno osim tog desync-a kad svi dotaknu tlo.lp
12 godina
Jbz,vidim ovdje puno ljudi pljuje da nesto ne valja.A meni super radi.Odigrao 3 gamea,istina jos uvjek imam ono pocetno ucitavanje tekstura i lag fest pri slijetanju.Ali vrlo brzo to prestaje i sve se normalizira.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Endymon kaže...
Jbz,vidim ovdje puno ljudi pljuje da nesto ne valja.A meni super radi.Odigrao 3 gamea,istina jos uvjek imam ono pocetno ucitavanje tekstura i lag fest pri slijetanju.Ali vrlo brzo to prestaje i sve se normalizira.

druze nije to samo ovdje vec svugdje, igra je zarazna no previse ima losih musica koje to ubijaju, valjda budu to s vremenom ispravili kak se popularno veli ne, samo mi neide u glavu da mi bf4mp s 64 igraca ide u 350fps-avg ovo jedva naguram na 100 kad bi se naslo 5 ljudi na 5m2 pubg bi mi najvjerojatnije krepao od stekanja..lp

14 godina
Intel&ATI kaže...
Stjepanj kaže...

Koliko sam ja skuzio igra ne voli kad je grafička overclockirana, meni crasha skoro svaki put sa OC, kad stavim na stock, uopce ne crasha

i ja sam to primjetio.

16 godina
Stjepanj kaže...

druze nije to samo ovdje vec svugdje, igra je zarazna no previse ima losih musica koje to ubijaju, valjda budu to s vremenom ispravili kak se popularno veli ne, samo mi neide u glavu da mi bf4mp s 64 igraca ide u 350fps-avg ovo jedva naguram na 100 kad bi se naslo 5 ljudi na 5m2 pubg bi mi najvjerojatnije krepao od stekanja..lp

da mu je grafika kao u bf4 bilo bi neigrivo

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.12.2017 23:34 (dery).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice