Pozdrav, pitanje:
pokušao sam naći tu na forumu ali ne polazi mi za rukom.. Promjena "ADS" načina nišanjenja sa default postavke "Toggle" na "Hold", tako da mi dok držim desni gumb miša nišani kroz nišan (ne "sa ramena"), a ne kao što je na defaultu (da moram samo kliknuti desni klik pa nišani kroz nišan dok ga opet ne kliknem). Uglavnom, pokušao sam promijeniti tu postavku kroz Notepad tako da sam promijenio postavku InputADS sa toggle na hold, međutim, kada uđem u igricu, kao da nisam ništa promijenio.. Ne znam da li je netko imao sličan problem?
Moraš staviti read-only, ali na test severu je sad moguće promijeniti tu postavku i kroz in-game postavke. Ne moraš više u notepadu editirati GameUserSettings
Ne znam da li sam retardiran ali nikako ne mogu promijeniti ovo.. Znači vratio sam sve na default, u igri promijenio ads na hold, aim na toggle i ništa se ne događa. Pokušao sam i promijeniti totalno tipke (tipa staviti aim na E, a ads na desnu tipku miša) - ništa.. Sve druge kontrole mogu normalno mijenjati ali što god namjestim za ovo nišanjenje uvijek ostane na defaultu..
Ads stavi na hold, a kod aima ostavi prazno. Sve ti pise.