PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.577.649
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
14 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Prerender frames 1, je tocno. To je cak opcija u Unreal Tournament Prealpha, te u UT3.

Igra je jako CPU intezivna, ja sam vidio mali pomak u FPS-u nakon prelaska sa gtx 970 na gtx 1080. Vrtile su se na stocku.

Igrao sam jucer, jako velik desync se događa, fps ide gore dole. Jako su lose optimizirali netcode/prediction code. Oni vjerojatno testiraju igru lokalno, velika greska.

UE4 također nepodrzava SLI, jer je CPU bonded, fizika igre je također cpu.

Neda mi se pisati, jucer bio 3. sa frendom igrao. Zabavio se jesam ali nervira me movement sa desyncom koji se događa.

everyday i'm shuffling...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Luka123 kaže...

Igra je jako CPU intezivna, ja sam vidio mali pomak u FPS-u nakon prelaska sa gtx 970 na gtx 1080. Vrtile su se na stocku.

Stvarno?? WTF... ja sam od GTX970 na GTX1080 vidio pomak od valjda duplo barem.... isti CPU (Ryzen 1700x).

EDIT: btw, igra je čisti p0rn na 144Hz ultrawide

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.12.2017 15:24 (mrsmith).
12 godina
neaktivan

Ne igrivo je sa tim desyncom.

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ubije me čiter na test serveru...

Pogledam killcam, kod njega sam bio vidljiv kroz zgrade, ja ga pucam u glavu, on u pod i ja umrem...

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
protjeran

LETS GO BABAY!!! LETS GOOOOOOOOOOOO!!!

Prvi win na novoj mapi. Imali su i krug i high ground i 2 na 1 i sve i nista im nije pomoglo. 

Eye In The Sky
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.12.2017 17:32 (Evil Access).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...

Pogledam killcam, kod njega sam bio vidljiv kroz zgrade, ja ga pucam u glavu, on u pod i ja umrem...

:D

Reci da imaš snimljeno!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
mrsmith kaže...
Luka123 kaže...

Stvarno?? WTF... ja sam od GTX970 na GTX1080 vidio pomak od valjda duplo barem.... isti CPU (Ryzen 1700x).

EDIT: btw, igra je čisti p0rn na 144Hz ultrawide

sa 90 sam dosao na 120 koji padaju na 40... Imam in ja 1440p samo 60Hz. Koji monitor imas btw? Razmisljam se prodati ovaj, dok ima garanciju i kupiti 144Hz, 24", 1440p Benq

everyday i'm shuffling...
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
TomoR kaže...

:D

Reci da imaš snimljeno!

Nije mi spomena vrijedno snimati i reportati na test serveru...

12 godina

Iako mi je Erangel tri puta ljepsi, bit ce zanimljivo. BTW Na steamu je pubg test cetvrta na ljestvici najigranijih.

مرګ ژوبله

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Bilo bi dobro da su dodali very rare cowboy hat da se moze loot sada kada su dodali winchesterku. Da cowboy hat ima uber armor, recimo 300 i 60% dmg reduction. I ako imas cowboy hat i winchesterku u isto vrijeme da winchesterka puca semi auto i da ima AWM dmg. 

Eye In The Sky
Moj PC  
0 16 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ti si ili najbolji trol ikada ili mozda najgluplja osoba koja je ikada pisala na ovom forumu. U svakom slucaju nastavi.

2 0 hvala 0
14 godina
Evil Access kaže...

Bilo bi dobro da su dodali very rare cowboy hat da se moze loot sada kada su dodali winchesterku. Da cowboy hat ima uber armor, recimo 300 i 60% dmg reduction. I ako imas cowboy hat i winchesterku u isto vrijeme da winchesterka puca semi auto i da ima AWM dmg. 

a ako uz to obujes i prave kaubojske čizmice onda s winchesterkom vidis i pucas kroz zidove  

9 godina
protjeran

Igrao sam 3 dana Divinity: Original Sin 2 po 10-12 sati prije nego sam se bacio na test server PUBG pa sam se malo zanio . ALI, ALI, zamislite da malo "zacine" igre sa nekim ludim stvarima. Tipa, da recimo kuca u PUBG dobije ruke i noge i usta i da trci okolo i prozdire igrace. Ili da recimo pan dobije droop of source magic i da onda pocne letjeti, da mu se pridruzi svaki pan kojem dodje u radijusu od 100 metara, pa da dobijemo swarm panova koji leti po mapi i lupa igrace u glavu ding ding ding ding ding... Taj D:OS2 je luda igra, poceo sam kao dobri decko prema svima, ali su me toliko ispizdili u igri da sam totalno postao zao i ubijam i izivljavam se na svakome na kome stignem muhahhahahahahhahahahahahahahahahaahah.

Salu na stranu, mislim da bi kada izbace ovu mapu trebali uzeti onu staru i jednostavno je napraviti ponovo, malo je "osiromasiti" ali da performance budu kao na ovoj mapi. Ipak je ogromna razlika igrati fps bez fps dropova. 

Eye In The Sky
Moj PC  
1 5 hvala 0
10 godina

Oke ova nova mapa al je neigrivo...lag..crashanje...rubber banding...nismo mogli iskocit iz aviona i onda je valjda 30 ljudi iskocilo na kraju mape...nadam se da ce do 20og sve rijesit

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
sseennoonn kaže...

Oke ova nova mapa al je neigrivo...lag..crashanje...rubber banding...nismo mogli iskocit iz aviona i onda je valjda 30 ljudi iskocilo na kraju mape...nadam se da ce do 20og sve rijesit

Do nekog 20. će vjerojatno riješiti, samo ne znamo koje godine. Zanimljivo kako se ljudi nadaju da će igra 20.12. nekom čarolijom biti ispolirana kao da je prava full release verzija, a ne samo promjena broja verzije. I dalje će biti jednako bugovito, samo će placebo efekt raditi čuda kad se broj verzije promijeni u 1.0.

12 godina
protjeran

...igrajuci ovu novu mapu, povremeno me lupi deja vu iz Fallouta. Svako malo hocu pogledat na vuricu na ruci AL JE NEMA. wtf

dc hejter
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AmonZero kaže...

Daj makni to sranje. Tako šta nam ne treba u temi. Brišite sve reference na ovaj video.

A zar je tabu tema ako se spomene da u igri ima hakera. Ili sam ja prvi koji je to ovdje spomenuo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Spomenti ti kolko hoćeš hakere, al mi nemoj postat video sa njihovih youtube kanala di ga se promovira i još lik zarađuje od takih radnji di drugim ljudima upropaštava doživljaj igre.

Puj...

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
10 godina
odjavljen

U kojem licu igrate igru ?

24 1.
6 3.

0 0 hvala 0
11 godina

Meni osobno nova mapa puno bolje radi nego stara.

Igram na svojoj karampani u 1080p, sve na low. u +60fps. Dok mi stara mapa radi mrvu lošije u 720p.

Malo me na pocetku partije zeza trzanje, ali nakon par  minuta sve ok. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Slusao sam sta je Chola pricao, kaze da je desert mapa radjena od temelja, a da je Erangel preuzimano od drugih igara i da zato je los fps
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
16 godina

Nema tolko trave na mapi koja je kolko sam čitao jela mnogo FPS jer nije bila optimizirana. Vjerujem da su i na staroj mapi naučili mnogo stvari koje su primijenili na novoj, al nemaju vremena da iste preinake naprave na staroj.

Nego nisam igrao na testnom pa me zanima dal se može izabrat na kojoj mapi hoćeš igrat ili ti random pukne jednu od sada dvije dostupne ?

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
17 godina
AmonZero kaže...

Nema tolko trave na mapi koja je kolko sam čitao jela mnogo FPS jer nije bila optimizirana. Vjerujem da su i na staroj mapi naučili mnogo stvari koje su primijenili na novoj, al nemaju vremena da iste preinake naprave na staroj.

Nego nisam igrao na testnom pa me zanima dal se može izabrat na kojoj mapi hoćeš igrat ili ti random pukne jednu od sada dvije dostupne ?

Iskljucivo je nova mapa...nema stare

battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina

Ok kak onda planiraju to hendlat u 1.0 kad izađe 20. ?

17 godina
AmonZero kaže...

Ok kak onda planiraju to hendlat u 1.0 kad izađe 20. ?

To se svi pitamo

16 godina

Ak bude random to će bit teško sranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ako bude random dešavat ce se to da ce ljudi izlazit sve dok ne dobiju mapu koju zele...Cisto me zanima kako ce to handlat
16 godina

Zato i kažem. Najbolje da stave da se bira il će doć takvih sranja da ljudi izlaze van ak nisu dobili novu mapu.

16 godina

Kiša, magla i puno ostalih stvari je random, pa možda ostave i ovo. Razlog tome bi mogao biti da će svi sad igrati novu mapu, a starija će biti prazna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ono što bi trebali uvesti je kad te ubaci u match nema izlazenja, cesto se desi da kad dode fog mapa, sa 100 igraca padne na 70...neki sistem kažnjavanja treba uvesti...jer ce svi izlaziti kad god im prdne, doci ce do toga da nitko nece igrati kad je kisa ili fog i kad je stara mapa

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.12.2017 12:13 (dado16).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice