Prerender frames 1, je tocno. To je cak opcija u Unreal Tournament Prealpha, te u UT3.
Igra je jako CPU intezivna, ja sam vidio mali pomak u FPS-u nakon prelaska sa gtx 970 na gtx 1080. Vrtile su se na stocku.
Igrao sam jucer, jako velik desync se događa, fps ide gore dole. Jako su lose optimizirali netcode/prediction code. Oni vjerojatno testiraju igru lokalno, velika greska.
UE4 također nepodrzava SLI, jer je CPU bonded, fizika igre je također cpu.
Neda mi se pisati, jucer bio 3. sa frendom igrao. Zabavio se jesam ali nervira me movement sa desyncom koji se događa.
everyday i'm shuffling...

. ALI, ALI, zamislite da malo "zacine" igre sa nekim ludim stvarima. Tipa, da recimo kuca u PUBG dobije ruke i noge i usta i da trci okolo i prozdire igrace. Ili da recimo pan dobije droop of source magic i da onda pocne letjeti, da mu se pridruzi svaki pan kojem dodje u radijusu od 100 metara, pa da dobijemo swarm panova koji leti po mapi i lupa igrace u glavu ding ding ding ding ding... Taj D:OS2 je luda igra, poceo sam kao dobri decko prema svima, ali su me toliko ispizdili u igri da sam totalno postao zao i ubijam i izivljavam se na svakome na kome stignem muhahhahahahahhahahahahahahahahahaahah.