Ouuu yeaaah imam Shuriken-a :D sada jos 200 infiltrator killova, 400 sniper rifle i 800 scout za armor :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A što reći na to ahaha..........ima nas svugdi i svi smo nabrijani :P.E ekipa što kažete na Battle Rifle,ja je uzeo neki dan imam dosa certova pa rko aj da potrošim malo na to pošto sam otvorio sve LMG-e :D.
Evo da vam se javim pošto sam autor ovoga uradka:D Pozdrav svima ovdje, igram već godinu i pol dana. Igra je super pogotovo ako imaš pravu ekipu oko sebe.
Nas par je upravo stvorilo novi outfit, neka TR verzija VIB. http://www.planetside-universe.com/outfit-37526022285722942.php?tab=members&sortfield=experience_score&sortorder=desc.
Već smo dosta visoko na ljestvici i tražimo jos igrača. Uvjeti su BR70 na mainu, TS3 i naravno da osoba želi igrati kao dio malog ali opakog teama:D
Pa ako ima vojnika republike(ili onih koji žele postati:D) koji su zainteresirani javite se.
Hohoh registriran 17 mjeseci i tek sada se javlja u temu :P pfff oho sviđa mi se ideja outfita kao ViB :D farmeri :3 btw vidim da se penjete :D juce i ti i bosancheros u prvih 20 na kraju dana bili ako sam dobro primjetio :D
A bio na forumu kad mi je oko slaganja računala trebalo par praktičnih savjeta, nisam ni znao kako postoji ovaj dio dok mi prijatelj nije poslao link incidenta ovog:D
Da, neka smo kombinacija INI/VIB, znaci vecinom high BR iskusni igrači, često farmamo samo ali često i igramo vrlo skocentrirani na cilj.
Opet, ako ima zainteresiranih prijavite se:D Miller server TR.
Iskreno ne znam :D bas sam sentimentalno vezan za EDT s obzirom da je prvi outfit s kojima sam poceo igrati :S ali dodam te IGN pa kada imate squad mozete me zvati :D TS i to mi mos poslat na Pm ovdje :)
Sve mi ovo nekako pada totalni frenzi pred praznike jer se moram seliti....a vi se igrate :)..A VIB-ovci napraviše TR eheheh..............
Nije valjda da si SOE hakali opet

Fakin fajlanli sam dobio Infiltrator Auraxian armor :D sad mogu malo igrat LA i glumit c4 fairy :D
Za LA je relativno lako da se dobije Auraxium Armor, nije nesto zahtjevno. Tako da bi to trebao brzo sakupit :)
Jel se jos ikom desava osim meni da mu hitreg ne radi kako treba?? Preksinoc i sinoc dok sam igrao sam izludio htio sam da bacim komp kroz prozor :P
Ping mi stalno skakao, a imao sam i prilika u kojim sam ispucao covjeku 20+ metaka i lik se okrene i ubije me, ono mislim WTF :(
Takve stvari su mi se desavale precesto da je bilo skoro ne igrivo, neznam kakvo ste vi iskustvo imali sa tim??
Evo ista stvar kako i kod Sworavena, izgleda da nisam jedini. Svaka cast SOE, ono sto oni mogu nitko drugi ne moze :P
Serveri su totalno u banani xD ja se nazivciram u roku pol sata na igru pa odem xD
Za LA je relativno lako da se dobije Auraxium Armor, nije nesto zahtjevno. Tako da bi to trebao brzo sakupit :)
Jel se jos ikom desava osim meni da mu hitreg ne radi kako treba?? Preksinoc i sinoc dok sam igrao sam izludio htio sam da bacim komp kroz prozor :P
Ping mi stalno skakao, a imao sam i prilika u kojim sam ispucao covjeku 20+ metaka i lik se okrene i ubije me, ono mislim WTF :(
Takve stvari su mi se desavale precesto da je bilo skoro ne igrivo, neznam kakvo ste vi iskustvo imali sa tim??
Evo ista stvar kako i kod Sworavena, izgleda da nisam jedini. Svaka cast SOE, ono sto oni mogu nitko drugi ne moze :P
Da nisi jedini zato neigram baš ovih dana serveri su koma.
Serveri su totalno u banani xD ja se nazivciram u roku pol sata na igru pa odem xD
Congrats za infija :)
Sretan Božić svima
Sretan Bozic i sve najbolje sa malim zakasnjenjem
Sretan Bozic :)
ontopic indar je nemoguce igrat -_-" 500 > latency :S bio na esamiru je sasvim oke, al fajtnovi su dosadni :S sad radim ovaj holiday event i nemoguce mi je pregazit nekoga -_-"
wooohooo fajnaliii zavrsio glupi event xD
Što nema snjegovića više:(,ja neigram zbog te latenicje izgleda da je pogodilo samo nas jer sve igre mi lagaju za poluditi.
Ja nisam igrao ovih par dana samo radi ovog hitrega i pinga dok ne poprave jer je neigrivo, neznam dali su ista govorili na tu temu iz SOE??
Ja nisam igrao ovih par dana samo radi ovog hitrega i pinga dok ne poprave jer je neigrivo, neznam dali su ista govorili na tu temu iz SOE??
Aha jesu raspisali se do bola ................
Sretna nova godina ekipa
Bome ni ja :D izgubim volju kada vidim ping 700, connection quality poor :D
za ovo drugo Smedley je izjavio ovo
Also
Sretna nova :D
Sretna Nova Godina svima :D
A vidjet cemo dali ce nesto da naprave, jer za sada necu da igram bar dok ovo sa serverima ne naprave..
A dogodi se a najviše da te pregaze sundyiem grrrr poludim na to nije ih uopće briga jeli tko stoji ili ne.
A vidim da Esamir ne pati od visoke latencije samo Indar i Hossin.
Mozda se sad napokon vrate igraci :D jbte vec mjesec dana 2 kontinenta polupun, jedan zakljucan, a na hossinu nisam vidio fajt 96+ duze vrijeme haha (ili dolaziu krivo doba)

Jeli vama triba 100 godina da učita igra ili je to meni do hdd-a,ja mislim da lagano ide bogu za kurira a ja bez para ...........e jučer JAlice-VS lik u jednom sessionu 127 killova hehe dobar lik.
A da primjetio sam da je latencija nešto pala ali isto tako tu i tamo vidim lika kako wrapa
Meni normalno ucitava, izgleda da ti se HDD oprasta sa ovim svjetom :P
Ja nemam pojma kako taj sesion stat radi, meni je uvijek nesto pogresno pokazivao.
I meni puno bolje radi igra, nesto su kao napravili :)
Zna sam da he hdd u banani grrrr ako krepa jao mei hahaha................totalno sam bankrotirao haha,ma da evo sad prije mainta vidim da sam 12 na listi sa 17 killova i nešto malo više od 7k bodova a lik ispred mene na 9 sve u duplo manje,možda je bila neka greška.
Nista bacaj se u kriminal da se HDD kupi :P
Nista bacaj se u kriminal da se HDD kupi :P
Hahahah kako da ne.........ma samo da mi je dućan pokrenuti ali nikako do para doći nitko te ne j... ako si na početku